И Сергей Скрипал излезе от кома, подобрява се

Бившият руски полковник от ГРУ Сергей Скрипал е излязъл от критичното за живота му състояние след отравянето с нервно-паралитично вещество.

Обратно в новината

Коментари - И Сергей Скрипал излезе от кома, подобрява се | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно е бил с изтекъл срок този Новичок. А уж нямаше спасение.

Скрипалите не само че оцеляха след най-смъртоносната отрова, но и нищо им няма? Значи не е било "Новичок", а поредна западна лъжа. Чудят се как да съборят Путин и разграбят Русия, но няма да ги огрее.

Много здрави организми имат с дъщеря си.Отровно вещество,което убива бик за секунди само ги главозамая малко!

ами сега като се раприказва Путин още генерали ще уволнява

voknid

Ясно, възкръснал - по Волята Божия!

На затва който руснак има пари - ходи да се лекува в Англия и изобщо на Запад. Като Кобзон, който реве, че е голям партиот, ама ревна и да го пуснат да се лекува в Италия.

Този "новичок" ще се окаже "старичок" :-)))

И двамата бяха на ръба на смъртта и инвалидизиране за цял живот. Руснаците попитаха как е Юлия и поискаха да я видят. На следващият ден официално бе оповестено, че тя се оправяла много бързо. След 2 седмици попитаха, как са домашните любимци. Веднага излезе информация, че са умрели и кремирани, без никой да разбере за това. В Русия се появи запис от разговор в който се казва, че Сергей е добре и си почива. Веднага британците оповестиха, че той също се поправял много бързо. Дали изобщо са били в кома или са си почивали 2 седмици, докато се е развивал скандалът? Ако руснаците не се бяха обадили, тези двамата щяха да са още в кома според медиите.

Я питай Сайдера дали е имало и Втора световна война?

И ко прайм ся?

Някога гъските са спасили Рим, сега като си помисля и една е достатъчна, за да съсипе Европа...

да не го кримират сега като животните , за да не се мъчи ....

Дрън дрън та пляс на англичани и всички български папагали, който само плямпат брътвежи -ако бяха руснаци -спасение никога нямаше да има -защото противоотрова нямат братята англичани

Отровни гъби да бяха яли, щеше да е по силен ефекта от този на измисления новичок!

Западът са гнусни, нагли лъжливи помияри ! Пфу !

Ингилизите и една отрова като хората не можаха да направят и сега това ще лепнат на Русия че е ''некадърна''...За да си оправдаят там некадърността ще вземат да врякат кол;ко са ''напред'' в медицината и баламурници ще да им повярват...

и Новичока?! Успя да отрови само котката и то я доубил ветеринаря...Значи със сигурност загубите са двете морски свинчета, казва Терезия Змей!

И Сергей Скрипал излезе от кома - ще излезе ми. Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със 150 000 - доста интересно, кой е достигнал до тази информация? Защо тогава Юлия Скрипал отказва да се срещне с представител на консулството на Руската Федерация след обявяването на въпросната тайна сметка. Може би е замесена друга държава, а не Русия?

Или руснаците са адски зле в отравянето на бивши агенти, или новичока не става за чеп за зеле

Демек видите ли, лошото руско КГБ ги отрови, а добрата английска Ми6 ги спаси, дори ги възкреси! Язък за свинчетата!

Накрая тези ще избюгат в Русия от Англия. Това ще е супер показателно на кого вярват самите те.

"Избягат" е думата. Съседен символ.

LOL, руското лъжливо овчарче не се сеща поне да млъкне като се е направило за смях пожизнено с евтините си лъжи. Излезли от кома - явно няма как овчарчето да продължи да врещи, че английските служби са ги отровили ама ги оставили да се оправят - и сега какво измисли, били се отровили с риба, гъби, каквото там още му хрумне. Полицаят притекъл се на помощ и той в безсъзнание паднал от дъха им на отровна риба, не бе, на отровни гъби.... Баси жалките плямпала, бе като са ви хванали поне се сетете да си траете бе.

Дебилно.

е падал и полицаят, бе дебил?То уж бяха отровени и 74 човека, но май се оказа, че са само свинчетата!

или защо Виктория Скрипал не получава виза. 1. според братовчедката на Юлия. Тя си познава роднините, все е наясно с хранителните им проблеми, може и друг път да са се тровили с рибни продукти или риба. 2. Цитирам Би Би Си - Живеещата в Москва Виктория Скрипал много се събеседва с пресата и настоява на своята неутралност, но изглежда се придържа към линията на руските власти, заявявайки, че е невъзможно роднините и да са били атакувани с химическо оръжие и евентуално са се отровили с риба.

Не получава виза защото не си е подала докумените както трябва. А това не го е направила щото НЕ ИСКА да ходи там, а само да се показва по телевизията. Точно и ясно пише ЗАЩО не е получила виза. Само че не разбирам - англичаните направиха всичко възможно да ги СПАСЯТ от сигурна смърт, а сега ще дават втори шанс на Шаломов ли??? Докато не се разпита и разбере какво е ставало - никакви руски агенти. Току виж чая му с плутоний. А тези неща с рибата - разправяй ги на хората по землянките. или си толкова наивен че да вярваш.

но твоята болест е глупостта, която не се лекува.

Не бе, не риба. Гъбки брали, никой не ги е тровил. И полицаят дето се отрови доближавайки се до тях се отровил от дъха им на отровни гъбки, какъв новичок. Отде ви изравят все такива гении за руски слуги бе.

Евала на английските лекари. НЕ случайно са най-добрите в цял свят.

голяма мъка за путинофилистичните тролове, че английските доктори спасиха Скрипал. Май няма да получат копеек за минусите и постовете си :)))

От вещества като Новичок няма спасение. Това, че в Англия медицината е на много високо ниво няма съмнение. Защо ли пък досега няма нито едно изявление на медик !?!?!? Ами много просто- защото в Англия медицината и медиците са на много високо ниво и никой не иска да падне до нивото на водещите им политици. Анадънму ?????

Руснаците сбъркали собствената си формула, а англичаните с антидот за сбърканата формула.Разузнаване в реално време.В последствие, Путин уволнява 11 генерали от силови структури.

Според неназован източник , каквито в последно време са абсолютно актуални и модерни , на православният великден тази година ВСИЧКИ християни вместо " Христос воскресе" , трябва да казват ; "Скрипал воскресе" , во истина воскресе !!! Заповедта естествено е дадена лично от злият Путин , с цел да се ОСМЕЯТ Евроатлантическите ценности и демократизЪма !

Вил Мирзаянов, химикът, който разкри през 90-те години на миналия век съществуването на програмата за разработване на Новичок,поразява по-силно от Новичок.

Дежурният руски трол да не спи а да продължава да цъка +/- и да се напъва да съчинява още умствено изостанали постове, къв е тоя мързел. Само 5 страници "коментари" сте наплескали руските слуги, срамота. Хрантутят ви за нищо и никакво. Ако можехте да видите колко сте жалки, отде ви изравят бе.

Една от руските линии на агресивна защита падна. Да ходят да убеждават баба ми сега, че английските служби са искали да го убият и са го оставаили да излезе от кома.

руска отрова с английски антидот .

недоказана може би несъществуваща отрова с неизвестен антидот. някой да е прочел какъв е бил антидотът? с какво са ги спасили великите британски химици?

Будьте здоров, товарищ!

Аз не знам, дали соросоидната паплач, която дава и най-свидното си за евроатлантическите ценности, си дава сметка колко много губи Запада от случая Скрипал. Той носи много проблеми сам по себе си, но те се умножават многократно от започналата търговска война на САЩ срещу Китай. За всички нормални хора става предално ясно, че американците няма да се спрат пред нищо в своите опити да запазят световното си господство. Никакви правила на Световната търговска организация, никакви международни норми, никакъв елементарен човешки морал могат да имат значение, когато става въпрос за съдбата на Pax Americana. Тези действия обаче пораждат засилващ се от ден на ден отпор. Засилваща се интеграция между страните, нежелаещи да бъдат американски васали, засилваща се решимост за противодействие...В западните, СМИ, включително нашите, се води безогледна пропаганда и поради това не знам, колко хора си дават сметка, в какво отстъпление всъщност се намира Запада. В Азия, в Африка, в Близкия Изток, в Латинска Америка...И сега тръгва на война на два фронта, вътрешно разединен и неуверен в своята правота. Това със сигурност ще бъде пагубно, но дано да е само за сегашния световен ред, а не за обикновените хора.

При случаят " Садам Хюсеин" загинаха стотици хиляди човека, а при случая "Скрипал" само две морски свинчета и една котка. Колко много се е променил светът от тогава ?!.

The best is yet to come

май няма как да се увери лично, понеже й е отказана виза защото документите и не съответствали, това първо, второ - защото е могла да попадне под влиянието на кремъл, както съобщава би би си.

Бях сигурна, че така ще стане. Всички вие очаквахте нещо друго. Аз, разбира се, бях наясно, че няма да ми дадат виза. Те (англичаните), сигурно имат какво да крият, заяви Виктория Скрипал.

за морските свинчета са публикували снимка на умряло морско свинче. и ликуват, че са доказали. в Портън даун между другото правели опитите върху морски свинчета.

voknid

Дано се възстановят и двамата след неблагоприятното хранително отравяне (сървайвърско). Мъка, голяма мъка за 2 котки и 2 хамстера, единствените (все още непотвърдени) жертви на Студеният мир, каквото и да означава това н дипломатичен език! Новичок нет - проблем нет, и все. А въй что думали?

то тоя химикал сигур е бил стар и изветрял и тия са оживели а домашните им гадинки умрели от глад.

Бягай Юлке, бягай. Ти и баща ти сте нужни на Тереза Мей само умрели. За да обвинява руснаците, че са убийци. Бягай с баща си. Спасявайте си живота!

И на всичкото отгоре оживяха!!! При този изпепеляващо отровен химикал,както го нарече представения ни,като негов създател, учен. И ,както се твърдеше,при липсата на антидот.

утре вечер да се чуди човек какво да казва .... Христос Воскресе или Скрипал Воскресе

.... манджа с грозде. "новичок" ... рок енд рол ... казачок

Отровени са били от ингилизите, но не с "новичок" а с нещо друго ... и докато са ги държали в изкусвена кома може да са им имплантирали по някой друг чип в мозъка и сега дистанционно да ги управляват и наставляват какво да говорят. Жалко че батисаха двете морски свинчета и котката.

Грешката на ингелизите е, че са се захванали с тоя новичок, а не с някой старичок!

Очертава се гонене на английски дипломати. Боя шутове изотзад й се очертават на Великобритания.

Чудо на чудесата ще стане в неделя - Скрипалски Великден - новият спасител на Истината - той ще ни каже всичко, кой го предаде и какво е станало!

Ако не му забият гвоздеите и не му сложат венеца, може и да спаси истината

не с новичок а с урина от стар мечок

Май нещо съм сбъркал със солидарността.

Съсредоточете си мисленето върху това, че Скрипал е пазарувал хранителните си продукти от магазин който е собственост на полякиня. Освен това синът на Скрипал след продажбата на имота си в Англия е внесъл парите си не в Английска, а в руска банка. Това ще рече, че семейство Скрипал отдавна е планирало да се завърне в Русия. Скрипал е бил ,,печен,, и знае много добре че от лапите на запада не се излиза лесно, защото за запада всичко е престиж. Никой не знае какво англичаните са правили с тях докато те - баща и дъщеря са в болницата.

Егати и новичока! Само свинчетата дадоха фира и то не от него...

Свинчетата дадоха фира НЕ от новичока , ами от Ингилийзкия крематориум ! Щото си бяха живи и здрави до момента в който не попитаха за тях !