Колко близо до атомната бомба е Иран

Техеран твърди, че не цели създаването й и настоява за възобновяване на ядрените преговори

Обратно в новината

Коментари - Колко близо до атомната бомба е Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра новина за почитателите на диктатурите.В иран бяха унищожени 14 военни обекта от ракети:ни чул ни видял;и не могат да обвинят израел.Зли хора говорят за най иновативната технология между ФАЩ и евреите.Те се движат над 2маха и не издават никакъв звук и не ги засича реб

Добра новина за

Първо ще се тества в Израел Еврейте не спят вобще вече !!!

...точно Израел си спят мнооого добре,и хич не им дреме на рязаните узита,евреите си имат всичко даже и ядрени бомби,даже и Господ,ами да му мислят прокремълските тикви,кухи,тъпи и жалки.....

...точно Израел си спят мнооого добре,и хич не им дреме на рязаните узита,евреите си имат всичко даже и ядрени бомби,даже и Господ,ами да му мислят прокремълските тикви,кухи,тъпи и жалки.....

И към координати ФАЩ! ТАМ Е ГЛАВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА СВЕТА!

По българската сравнителна система - близо... по-близо... най-близо... НА ЕДИН КУР разстояние.

ТУКА НЯМА!

Колко близо е DW до пропагандата?

Въпроса е колко близо е Израел до Иранската бомба

Ако не подскачат на Индия Пакистан Северна Корея Израел ????? Иран та Иран та Иран ???? Какъв ви е проблемът

Не не се връзвам. Бутафория за пред света и прах в очите. В днешно време с качествен ядрен отпадък и малко технологии, не гаражни разбира се може да се създаде с малко средства (милиони- 10,20) ядрена бомба. Иран от повече 15 год слушам за ядрена бомба. Имат инженери, фабрики, капацитет, ебати некадърните перси детo 15 години голям проблем тая бомба. Навремето проект Манхатън за по малко от година изцентрофужиха обогатен уран, с първични центрофуги сега ...леле проблем столетия трябват. Пакистан как се сдоби с ядрено оръжие, много е технологичен сигурно. Айде бля, бля, не са искали не са го направили, може и да са го направили отдавна, но ние десетилятия тръпнем кога ще направят.

по-близо е по-добре и повече ракети е по-добре! има 40 държави с много болни от западна цивилизация, които трябва да бъдат излекувани за да бъде спасено човечеството!

141 страни в ООН гласуваха с/у руската агресия

Евреите първи ще разберат ! :)))

И Иран и Россия са на един шамар живот,no comment

Успех на Техеран. Дано много скоро да си зглобят атомна бомба и юдо-еврейката световна мафия, да се кротне завинаги.

Едно от най-омразните неща на този свят е радикалната религия - било то юдаизъм или мюсюлманство. Ние, християните, си имаме нашите кръстоносци, които са извършвали мизерии, както и светата инквизиция. Тия са с векове назад. А още по-лошо е държави, които са обзети от радикална религия, притежаващи ядрени бомби! Пази Боже! Кой идиот допусна Израел да се сдобие с бомбата? Колкото до Иран - ами те имат куп ракети. Ако идеята е да се унищожи държавата Израел, то не е необходимо да го правят с ядрена бомба. 200 ракети, железен купол да отбие 190, останалите 10 са достатъчни, стига да има мръсни бомби в тях. Е, разбира се, после и Иран няма да го има, но за това отиваме на точка едно - света няма нужда от ортодоксални евреи и радикални шиити с ядрени бомби! Според мен най-умните юдеи са тези извън Израел. Хайде шалом и селлам алейкум на всички!

Отдавна имат атомни бомби

Вече я имат......шот Израел мълчат....

Кое в международното право казва , че 7 000 000 израел има право на ядрено оръжие а 80 000 000 Иран няма.

Napisano ot DW ,,,, поредните западни комунисти....

Дано да близко , Иран е Държава с достойнство и никога не би нападнала някой безпричинно , просто историята показа , че който няма ядрено оръжие за възпиране става жертва на юдеокатолиците.

Абе имаше един период де искаше да изтрие Израел..... Но без спор е държава с хиляди години история.....

Поредната измислица която ФАЩ използва за да започне нова война! И после пак ще се окаже, че нищо не са открили, както стана в Сирия, Либия, Ирак, Афганистан и не само!!! Мамиа им фашистко-терористка!

И аз правя в мазето, атомна е, бомба е, но не е оръжие

Вангалите са близо до ядрена бомба .. Американска обаче.

ейййй ше звалят атомите момби и нява да има време да се помолите

Русия, Иран, Сирия, Северна Корея, Никарагуа, Мали, Афганистан, Беларус. Чудни държави. Ще ви приемат с отворени обятия. Какво чакате още?

Пускайте ги тея бомби бе.Само лаят и Путя и ПутЧайна.Айде давайте да ви видим де.Какво чакате още?

Еврейските медии квичът значи иран имат със какво да заличът скотското племе евреи

Що пък Пакистан да има, а Иран да няма, да я правят по бързо и да ги приемат в онзи клуб на 7, 8 … и да имат влияние и да се съобразяват с тях

И като толкова се страхуват, унижтожете ги тези атомни оръжия, ама на някои не им изнася

Русия, Китай, че даже Япония, като си припомни как приключи ВСВ... Май чичо Сам ще го заболи от няколко места едновременно!

Америка спаси Япония от 1.5 милион червена армия. Затова бяха бомбите

АМЕРИКА СПАСИ 1.5 МИЛИОНА ЖЕРТВИ ВОЙНИЦИ АКО БЕШЕ НАПРАВИЛА ДЕСАНТ В ЯПОНИЯ !!!!!!

Червената армия е щяла да превземе Япония. Америка демонстрира бомбите и спира настъплението на Сталин

Не спаси Япония, а спаси влиянието си в тихоокеанския басейн

Не те заболи путинокретенския гъс на няколко места

Бомба. Само кретени не са разбрали, че я имат вече.

Нека си обогатяват хората. Щом САЩ, Русия и още дузина други се смятат за притежатели на лиценз от Господа да го правят, по каква логика на някой друг ще е забранено.