НСО вече може да стреля по коли и животни

Гардовете на НСО ще могат да стрелят по автомобили, ако преценят, че водачите им създават реална опасност за охраняваните държавни мъже. Позволява се и стрелба за защита при нападение от опасни животни.

Обратно в новината

Коментари - НСО вече може да стреля по коли и животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народната любов ги принуждава с куршуми и кордон от палки да се отбраняват!

А по хора ще стреля ли?

Ми то законите са за обикновените хора,а не за тези,които ги пишат и живеят с наши пари.А премиера си мълчи,а и журналистите не смеят да го питат,че ще стане страшно да му се задават неудобни въпроси.

Да не дава Господ да срещнеш кола на НСО, нито като шофьор, нито като пешеходец.Ако не те прегазят, ще те прострелят.Е, как да не си горд, че живееш в БГ.Такава джунгла няма никъде по света, все едно сме в Дивия Запад, само дето всички ние сме само мишени...Вярно НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Ами хаиде, де, нали сте големите бабаити, обаче като гледам лидера ви как е подвил опашка?????????

Това вече е извращение към българите.Случая с воения министър и гражданина които спазил правилата за движение като минава на зелен светофар оставаше да извадят и уръжие срещу него да го довършат.

Ами то това си е извънредно положение, стрелят по месо без предупреждение.Ще борят всенародната любов, ще вдигат рейтинги, ще печелят избори...Боже какво ни се случва 21 век в Европа.Това надмина всичките ми очаквания, колкото и всеки път да си мисля, че нищо повече в тази клета държавица не може да ме учуди.Мафията е бъздесъща, самозабравили се смъртници...боже мой...

ШОК И УЖАС НАСТАВА В ДЪРЖАВАТА. ПО ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА ЕДВА ЛИ БИ ИЗМИСЛИЛ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

Сега ми стана ясно!! Затова се вдига нафта и бензин и се правят магистрали и се стреля и блъска по всички дръзнали да карат по техните пътища-ами те си ги правят за тях- а пък от нас- парите!!

Ако убият детето ми на пътя тези кокорбашии, зареждам се с пластичен взрив и се хвърлям да целувам гадния пожарникар, ако може в компанията на целия екип управници-убиици!

Нет человека - нет проблема!!!!

НСО - национална служба са охрана! ХА! Ама кого охранява - мутрите на България (прототипите на Алековия герой за който се казва "Пази БОЖЕ, сляпо да прогледа!" Само, че слепците от ГЕРБ са по-скоро КРИВОГЛЕДКОВЦИ, които имат една основна линия в начина си на управление, а тя е: в миналото, настоящето и бъдещето търсете виновниците за нашия провал, само нас не ни обвинявайте! Poor people!

Качете се на тротоарите да минат другарите

не си губете времето а избийте всички -няма хора няма проблеми е няма и избори всичко е ок

вече и да минеш на зелено си виновен, докаде я докараха болните мозаци , що за наглост е това.всеки ден по една глупост ще измислят. 3 секунди имали време да реагират за да не одарят колата на нсо , тези нормални са???

ВЪРХЪТ И НИЗИНАТА Веднъж върхът, покрит със сняг, повдигнал белия калпак и заприказвал мило на дневното светило: - О, как се радвам, че живея със теб във небесата! А виж как долу се чернее, покрита с дрипи, низината! От гнус потръпвам просто цял, щом зърна черната й кал Тогава слънцето се спряло и хитро зажумяло: - Но ти живееш в небесата върху гърба на низината

Браво!

Бойко, продължавай да правиш глупост след глупост и да създаваш още повече поводи за явлението "обществено недоволство" и ще видиш и резултати от изборите скоро, а и по нататък. Къде е голямата честност с която щеше да залееш страната, хората разчитаха на теб, а виждат само планова да им се опразнят джобовете и да бъдат мачкани. Бойко.СЛАБО..брато, СЛАБО!!!

Предлагам да подкрепим семейството, пострадало от бързащия да близне г.за на ментора си дебелог.з Аню. Няма защо да страдат хората заради разпасали се -не знам и как да ги нарека! Отвратителни са!

А право на съответна самозащита полага ли се! Толкова ли ги е страх нашите "народни избранници" от народната любов та и спо 2 пистолета ще ги пазят- то и без това цяла сюрия гардове ходят подир тях-голямо шубе ги гони, и Тато не ходеше с толкова пазванти! Не им стига , че обвиниха всички шофьори по пътищата за "инцидентите" които прдизвикаха с нахалното си и опасно каране, което панира по-неопитните шофьори, ами сега и ще ги стрелят. Ами ако убият невинни хора или деца-въобще няма да му мисля -стрелям ги и аз в условия на самозащита, само да покажат пистолет е достатъчно!!!!!

"Стрелбата по автомобили ще има за цел единствено "увреждане и спиране на опасното транспортно средство"." Кой малоумен юрист измисли тая формулировка? А как ще е сигурен стрелецът, че простреляното в гумите МПС ще спре кротко в първата отбивка. Обикновено при такива случаи МПС загубват устойчивост и се случват ужасни катастрофи с жертви. А ако мутрата не улучи гумата, а някоя тенекия или джанта, следва рикошет, куршума отлита напред и се забива в челото на шофьора на насрещно движещ се ТИР, а той съответно се забива в колата на НСО и величието вътре си отиде от тоя свят по такъв нелеп начин. Бих пожелал това да им се случи. Но преди всичко не смятам, че тая измишльотина, изксмукана от обърсан тока що в нечий задник пръст, такава незаконна поправка в един незаконен акт, какъвто е правилникът за организация на НСО може да е по-силен от Конституцията и другите закони в страната, повеляващи че човешкият живот е неприоксновен.

Брей много ги достраша ДРУГАРИТЕ от ВСЕНАОДНАТА ЛЮБОФФ... Четете правилно - "увреждане и спиране на опасното транспортно средство" - Следователно и калибъра ще е подходяш - например БАЗУКА, СТРЕЛА. Нещо неизяснено да остана? Първо вдигнаха цените на горивата, обаче "наглите" електорат продължават да карат и да се мотаят по улиците, сега ще ги отстрелват законно. КЪДЕ СИ ВЯРНА ТИ ЛЮБОФФ НАРОДНА?

Хайде сега да устрелят всички помияри, че да се оправи веднъж завинаги кучешкия проблем. Трябва да се пази човешкия живот, а не кучешкия живот. Неможе да се сложи равенство между кучешкия и човешкия живот, господа кучкари. Ако слагате такъв знак за равенство, това означава, че сте мнооого зле с приоритетите в своя живот, за което трябва да се замислите сериозно!

Типничен пример на политическа и управленска импотентност. В момента в който хората са настръхнали срещу безобразията на НСО да им даваш такива права и изобщо да се занимаваш с такъв проблем. Уж са пожарникари, а не знаят един пожар да угасят и вместо това наливат масло в огъня.

Тия преминаха всякакви граници.Европа се мъчи да ги качи на велосипеди, те ще ни стрелят за да не се появяваме по улиците .Той полицая-пожарникар така си действаше и преди.Помните ли как взриви без съд и присъда някакъв заподозрян барабар с къщата му ,защото е некадърен да го арестува нормално и културно.Ама Доган е виновен , той го докара на власт и имам чувството , че го направи нарочно.И ако целта му е била да откаже още хора от гласуване на следващите избори и тук е успял.

Какво си баба знае това си баба бае. Май ги подгони шубето главните политици. Може би има защо. Всеки знае себе си. Ние нас си те тях си.

Утре си купвам гранатомет тип РПГ.Това е единствения начин за защита от безмозъчни идиоти с власт.

Болни мозъци ! кой ще се занимава с вас ! Много насериозно се взимате.Пазят се само истински политици

Тези НЕ могат да шофират, но пък им разрешават да стрелят - ха излез им на пътя. !!! Бегай - газим!!!

А като застрелят някого попаднал на пътя им, нали ще ни се извиняват?

Надали, най-много да ни пратят фактура за изхабените патрони.

Леле майко на тези вече им дадоха да стрелят.То вярно че Бойко прави пътищата само за себе си и ние вкупом да се изнасяме,иначе жална ни майка.Блъскат,удрят сега и ще стрелят ега ти държавата.БОЙКО ИДИ СИ!!!

ПЕДЛАГАМ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ НА КОЛА НА НСО ВОДАЧИТЕ ДА СПИРАМЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ МПС-то и да си показваме задните части по този начин ще израсяваме обичта си към нашите управляващи ,които много обичаме.

Само ще пишем ли!? Кога ще бъде протеста?

Повече информация на страницата на gorivo.net !

За кокошка няма прошка,за тия богаташи които които са начело на нашата Мила България няма ЗАКОНИ!!!!!!!

днес в махалата се гласува нов закон ; 1 да не се спазва закона 2 каде видим дарявна кола да я стреляме или замеряме с камани . изклучение само за линежки и катафалки зскоро трябва да обявим гражданско неподчинение 4. амин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ние такива овце ли сме бе? Те или се опитват да ни събудят по всевъзможни начини, или вече се чудят на каква глупост ще се вържем?

Вече повече от 20 години нашите крадци и лъжци не можаха да приемат един закон, който да урежда работата на НСО. Както и всичко останало, и законът за НСО беше оставен да се направи от настоящите управляващи. Но като гледам, май залитат в неправилна посока. Мутрите от НСО не се различават нито по акъл, нито външно от обикновените мутри. И ако видя, че някаква мутра стреля по мен /от къде да знам, че стреля по гумите на колата ми/, значи аз съм в правото си да ползвам законното си оръжие /за това съм го взел, и за това са ми разрешили да го нося/. Като се има предвид, че мутрите обикновено ходят по няколко, какво става тогава? Да очакваме престрелки по улиците и пътищата, в които могат да загинат и случайни хора. За другото е ясно - мутрата от НСО ще бъде оправдана, а човекът, който се защитава /ако е останал жив/- ще му разгонят фамилията, особено ако е успял да уцели някоя от мутрите. В нормалните страни няма ли такива служби, няма ли закони, които да уреждат тяхната работа, та да вземат да ги препишат 1 към 1, а не да измислят такива простотии, които като се гласуват ще станат закони?

БРАВО!!! Да им бъде разрешено да стрелят по пешеходци с маратонки,които вървят по тротоара,когато и те минават от там.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

За да го обърнем на майтап. Освен Баскервилското куче и кварталните четириноги нещастници не съм срещал по улиците на София лъв, крокодил, дива свиня. Вероятно мярката случайно съвпада с акцията за изтребване на бездомните кучета. Само дето 12,7 мм е бая голям калибър за мирно време, а 50 заряда са множко. За всеки случай е добре, ако срещнат побеснял слон. Или призракът на Лий Харви Осуалд. Господ да ни пази на пътя от НСО и от бронираните им машини, за които ежегодно плащаме данък

Не искам да плащам заплатите и разходите на тези, за да блъскат по улиците жена ми и детето ми. Мен никой не ме пази, затова си правя сметка какво правя, ако те са правили нещо нередно да си носят отговорността за това, на не да ги вардят. Ако ли пък се притесняват за сигурността си защото спазват законите и така са засегнали нечии интереси значи не са си свършили работа и престъпниците са на свобода.

Бандата на Боко изнамери законов начин, как да си разстрелват противниците. Хващат врага и му бутат бутафорна пушка в ръцете да го снимат за спомен. Цецо се праща с колата към района на снимките и още щом наближат обекта, гардовете го опушкват като опасен за правителственото величие. После кой какво има да обяснява, че едните имали ходожествено-творчески намерения, а НСО го възприели като освователна заплаха за минаващия по важни държавни дела висш чиновник. А пък тия от НСО така свикват с пукотевицата, че им става хоби до живот. Като няма хора, пуцат по кучета, кукери и други космати животинки, в ловен и извън ловен сезон.

Шофьорите на НСО са "наши"хора,разрешено им е всичко.За тях правилникът за движение не съществува.Кои са те?Боговете на Б-я.С новата превилегия стават още по-богове.Дано не ги срещам никога,пожелавам и на Вас.

И по-зле ще става. Но сами сме си воновни за това. Щом си мълчим, значи сме съгласни с простотийте. Ето за пример, цената на горивото - народа започна блокада, бойкот, пазаруване за 1 лев и цената падна. Вярно с малко, но... се намали. Иди кажи на французите, че тяхната служба ще стреля по тях на улицата. Не ми се мисли какво ще стане. А ние...само гледаме другите: ама виж как е там, брей там е различно...Но са си го направили те самите. Не са дремали, като нас. То и ние на дремем, направо си спим.

Е, дойде и нашият ред. "...защо не пробвате с ДДТ, след като бедността и липсата на стоки не помага..."беше казал в един виц Т.Живков за унищожението на българите.Сега: "...защо не пробвате с патрони, ..." . Горко ни.

А ЗАЩО ЩЕ СТРЕЛЯТ ПО МЕН, АЗ НЕ СЪМ ЛИ ЗАЩИТЕН ОТ ХОРАТА ИЛИ САМО ЗАЩИТАТА Е ВАЛИДНА ОТ РАЯТА, А ЗА БОГОИЗБРАНИТЕ СЪМ ЖЕРТВЕНО АГЪНЦЕ!ЩЕ се оплача на агенцията за защита на животните и на Бриджит Бардо!!!!

Идиотщина

Ами от НСО,ако попаднат на пенсиониран военен или ловджия със законното си оръжие и при възникнал инцидент, ДАЛИ ще стоят със скръстени ръце или ще имат право да отговорят на огъня!?

Ето заради този случай с раненото детенце си вземам калашник в колата и бронирани или не блъснат ли ме, ще се гърчат предсмъртно и ще ги ритам в главите! М/у другото да се напише веднага кои са участвалите в това позорно дело от страна на НСО. Той министъра е ясно,че вече е пътник, поне и другите да влязат в списъка!

Първо си завърши гимназията166..

пак наредба...а закон наима. наима и да има....само приказки...и каква е тази наредба....простотя... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Огъъъъъъън! Ще ви изтрепем!