НСО купува нови лимузини за министрите

От Националната служба за охрана (НСО) потвърдиха информацията, че ще бъдат купени 20 нови луксозни автомобила и 3 пътнически микробуса, но заявиха, че предвидените по прогноза 3,65 млн. лева не са крайна стойност.

Обратно в новината

Коментари - НСО купува нови лимузини за министрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Последните небронирани коли за службата били купувани през 1998-1999 г." Кое не разбрахте идиоти такива?

По-важно за националната сигурност са самолетите за армията или телесата на националната сигурност?

Направо леки танкове им купете, че преливащата народна "любов" вече няма граници.

Господа управляващи, криза е, смилете се над беднотията която се шири, вместо скьпи лимузини що не по една; дачия; а може и; шкода а с останалите пари да вдигнете заплатите, малко но от сьрце......Благодаря предварително! .......

Продавам Volvo трета употреба. Ракети земя-въздух, земя земя, птурс, система Смерш. За количества отстъпки!

Ей неразумни народе що ги траеш тия кърлежи ние можем да караме трошки по на 20г. с пробег много над 300000км. а те видиш ли по на 2г. коли сменят били по на 250000км.според шефа на НСО,та човек се пита щом за 2г. примиера и вицето му са навъртели 250000км. кога са работили ? Или пак бистришките тигри са развозвали зане ли човек!!!!!!!!!Ха да са ни живи и здарави и пак да си ги избереме.

Пир по време на чума !!! Тия ще ни изядат и последния залък, толкова са алчни, нагли и ненаситни !!!

Не разбрах само колите "ТРЕТА РЪКА" ли ще бъдат? И все пак нали НЯМАШЕ ПАРИ?!

Не разбрах само колите "ТРЕТА РЪКА" ли ще бъдат?

val55

Парка трябва да се подменя, но колите трябва да са трета ръка, и да струват два три пъти по скъпо от нови, иначе на прокурор. Не се бойте, то на НГ Президента ни изкара най новият щат на САЩ, а техните F16 трета ръка са най добрите и най скъпите. ЧНГ, и яко сурвакане за какво беше, ааа.....

Имам самолетоносач - от тъщата ,де - ша им го шитна на НСО-то юфтинко - той си им требе ...

къде отиват, след подмяната със нови,или хората във Властта по този начин се снабдяват с маркови коли- за сметка на нас-данъкоплатците! Обеднели и разгневени,не смятаме,че заслужават нови коли!240 депутати тежат на гърба народен. Питаме : защо депутатите до Изборите не направят промяната в Конституцията за намаляване на броя им наполовина - не виждат ли колко са прогонени навън и колко сме останали! Никой не иска 240 души, да се карат и дърпат,заради лични интереси! Предостатъчни са и 120 души в Парламента!Има време за действия до изборите! Да видим, за кого мислят депутатите - за себе си,или за желанията на народа!

И без това са не повече от 80-90 спящи или дремещи на всяко заседание.

Всичко зависи от материала - човешки и всякакъв друг!... Странно, бат Бойко уж ги разбираше тези работи...

К'ви са тия лимузини по 160 000 лева бройката!? Т'ва вече е безобразие! Хората имоти нямат на тия цени, те си купуват каляски. 23 лимузини, кой се вози в тия коли, за к'во са им!? Не могат ли да си вземат нормални джипове 50-60 хиляди бройката и да ги карат по 150 000 километра преди да взимат нови. Значи ние да си налягаме парцалите и да бачкаме, без да мрункаме, пенсионерита да чакат по-добри времена, воените да летят с гробници трета ръка на по 30 години, а те по 160 000 лева бройката, лимузини си взимат!

ВСИЧКИ ТЕЗИ СЛАДУРИ ДА СИ ЗАКУПЯТ ПО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ЕЛЕКТРОМОБИЛ, ЗА ДА ДАДЪТ ТОН ЗА ПЕСЕН КАК СЕ СТИМУЛИРА РОДНАТА ИКОНОМИКА, А МЕРЦЕДЕСИТЕ ДА ДАРЯТ НА БОЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА, ОСОБЕННО НА ТЕЗИ В ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ! БАБИТЕ НА ТЕЗИ МАГАРЕТА ВСЕ НА МЕРЦЕДЕСИ СА СЕ ВОЗИЛИЬ, НАЙ-ВЕЧЕ НА ПОЖАРНИКАРЯ! ИЗРОДИ!

АЗ си спомням как ББ се хвалеше, че имал най-малко министри в ЕС. Били само 12-15, а не 30 като в Гърция. Сега излиза че ще купуват нови 20 коли за тях. Те повече от министрите бе?!

С какво са заслужили тези дебелосерковци нови коли?!?

Ако направите сравнение с държавите от нашата черга (а и не само те) ще видите, чеу ние държим първеството по броя луксозни автомобили, обслужващи парламент и правителство. Такова чмудо го няма никъде. Вижте къде стои една Франция в това отношение - да не говорим за Белгия, Холандия и т.н. На това нашето му се казва парвенющина!...

разбирам само от лично обяснение :) то отдавна тук всеки граби и оцелява ккато намери за добре.. тоест оправя си собствената къщурка, но обща няма

За това става дума! И затова сме на това дередже! Има една "култова" историческа картина, която е на стената на всяко начално у-ще. Хан Кубрат държи сноп пръчки и съветва нещо синовете си...

Да купят от Португалия коли трета употреба. Произведени преди 30 години. И да ги карат още 25 год. Нали такива самолети били най-добри? Що и колите да не са?

Защо този глупав народ ги трае тези тъпи политици та не погледне към по-богатите страни от EU - техните политици, например една "бедна" Швейцария където същите са като слуги на народа, които ги е избрал. Там същите слуги нямат право на служебен транспорт, всичко което правят си бъркат в джоба.

Нищо не се е променило от времето на Алеко Константинов и бай Ганя! Келепир и парвенющина (а.к.а лош човешки материал)...

Има съществена разлика. Тамошните политици не са марионетки и служат на народа си, а нашите служат на господарите си и потискат народа.

Здравейте, Ще ви разправя една истиска случка с мен. Карайки стара соц. кола бях натискан от някъкъв мерцедес, след което веднага ме спряха за проверка и ми показаха дрегер с 2.6 промила алкохол. Момчетата от пункта ме посъветваха да не давам истинска кръвна проба, защото лошо ми се пише. (Щеше ли да ме пуснат ако въобще бях пил?) Така и направих - след два часа те ме пуснаха на пътя с уговорката да не казвам, че мерцедеса е бил на службите. А сега приеха и закон в който могат да влезнат и в дома ти и под предтекст, че си опасност за правоимащите могат да правят всичко с теб, жена ти, децата ти родителите ти, както го направи и бе осъден в Страстбург наш мил Премиер и взриви къщата на един човек-може би криминален, но Човек.

Законът на ЗНС още не е приет ... и даже не е влизал в НС

Поправка: Законът за НСО...

е нали сме уж в криза... ама верно, ние-народа сме в криза, стягаме коланите, а другарите със стария и новия морал купуват все по дълги колани, пардон де-лимузини.. да, да ура и да живеят всичките бекапета и производните им бесепета герберасти и прочие... "Не е луд, който яде зелника, а който МУ(!!!) го дава"

Подготвям един-там зелник. Току-виж - и празник да Излезе. - Да се надяваме че Ще си Го Потребим Ние-Всички-Заедно. (Пък ако ще - и луди да сме...и лудити..и хобити.)

Най-лесно се харчат чужди пари !

Мда, идват избори.Трябват добри и здрави коли да се обикаля страната. 20 коли и 3.6 млн лв = 180 000 лв. БМВ 7 серия 730хд е 156 000 лв.10 000 лв екстри да добавим са 166 000 лв.А останалите? И защо изобщо министър трябва да се вози в много луксозни коли.Добре да не се возят на тойота ярис, но ако се качат на кола от 50-60 хил лв какво ще им стане? И къде е този мерцедес на Бойко и защо му купуваме бронирана кола с много коне и т.н. като той си ги кара като селския бек на село.Той шофира, отворил е прозореца и ръката е отвън.Каква сигурност, какви 5 лв?

Приятел, искам да ти напомня за новината от преди няколко дни за километрите, навъртяни от дупетатите през 2012? Върни се там, прочети я, и ще видиш кои партии въртят най-много със служебните коли. Пукупката е едно, а парита за поддръжка са доста повече. Та ще забележиш кой харчи най-много.

Ами според тая статистика, най-много километри са навъртели герберите.

Не може ли да си реновират наличните лимузинки или да закупят рециклирани такива от някой южноамерикански диктатор? Тодор Живков го возеха в едно БМВ 3-ка с две врати и някакъв мерцедес 126, а тези в танкове за милиони се возят, явно се пазят от нещо но не знам от какво. Нито народа ги е подгонил нито международните терористи, може би се пазят от дружките си от преди да станат политически величия.

Тъй, тъй с "нашите пари помен правят"! Гиди изедници такива! Парадокс, но на едно такова затънтено място, като местността "Петрова нива" край Малко Търново видях най-голямото струпване на лъскави коли - все Мерцедеси, БМВ и др. Беше през 2002г., когато там дойде тогавашния президент г.първанооглу. И някои министри. Може би имаше над 100 държавни коли. Много хора бяхме тогава, може и друг да потвърди!

Така е. --------- Ако-ли имате минаване насам-натам и по други кътчета от Земите-Ни - Вижте покрай пътя към Гърция (т.е. латифундията на онез-там 'неуловимите' 'блатчитъ') ...или за най-простичко - просто Навсякъде Винаги-когато има кьорсофра на платените от Нас Данъкоплатците.

Ами да- Тогавашните се возели на лъскави лимузини, пък сегашните на Лади и Москвичи, а Боко на Форд Фиеста -втора ръка, нали?

Dobromir Dimitrow

Всички народни и ненародни избраници трошат бадева народната пара!!!

По конституция никой не трябва да ползва привилегии.Тази служба-нсо,която аз наричам служба за осигуряване на привилегии охранява най-големите престъпници в държавата-тези които крадат от народа с пълни шепи-депутати,министри и тем подобни боклуци.

Така е, Колега ! (.... просто - Legacy.)

За кога бе?То ви останаха няколко месеца още.Изедници!

аз карам трамвай, БРОНИРАН

Не по Коледа,а след ЧНГ явно ставали чудесата!Мнооого съм доволен и щастлив за нашите прекрасни министри,на които ще закупим новички автомобили!Честито!Таз година "Мерцедеси" и "БМВ",догодина-всички на "Панамера"!Няма да се излагаме,я!Сега,като ги купим,да ги яхат момчетата и газ по магистралите,за срещи с отрудения електоратец.Да им обясняват,че постното хапване и старите трошки са само за едни около 7мнл.За други......

Тъй де ! - С 'Панамера' към ..Пан. Пан. Панамерикано. :-))) -------- Я да ги разпускаме тез от сградичката на мегдана с жълти павета в София ?! - Да си Ни изплатят там-Всичко, дето Ни Дължат и - дим да ги няма !! Навеки. Всичките. Пък Ние-Всички Данъкоплатците - така-и-така Сме в 21 век - просто да Заработим Всички-Заедно ! - Днес в интернет пространството, а Утре - и във Всички други.

От действията на пожарникаря и неговата банда от физкултурници, човек може да направи само един извод- тия разбойници до такава степен са опоскали държавата, че от тук нататък ни избори им трябват, ни парламент!

ТЪПАНАРИ,малко ви остана,грабете с пълни сили от народа ,пък и сте нахални,че искате още един мандат,но дано не го получите НИКОГА!

На мене ли така ми се струва, но всяка година сменят автомобили и все ни уверяват, че виждате ли са по-стари от нашите коли, абе то за съжаление са тези хора, колко бронирани автомобила са нужни за да ги пазите от " народната любов " я вижте в Скандинавските страни с велосипеди даже ходят. А нямало пари, сигурно няма за велосипеди.В Германия няма такъв автомобилен парк, а в Англия Министър председателя си ходи с Опел,

Добър момент а се закупят Пасат 3-та употреба на по 25 годинки ,нали?

Най-добре е да купим португалски мерцедеси трета ръка за по 500 хиляди евро бройката. :-)

ако се падат наистина по около € 95.000 на броика , то сделката е добра. !!! ( не се шегувам )

Близо 200 000 на бройка по 20 броя.... Целокупния народ може да се тараляска на 20 годишни коли... само депутатите не могат! Що така ма, Сийке???

За нови коли пари има, ама за нови самолети, защитаващи националното пространство няма. Предатели!

Очаквам някой фен на ГЕРБ да обясни,че тези пари били предвидени,че това било европейска практика,че..........всичко било по европейски тертип......аман..!!!ДАЙТЕ И ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, БЕ,КРЕТЕНИ ТАКИВА!!!!!

без да защитавам никого, ама хайде да сме обективни. тези коли са за всички депутати, не само за герб или бсп или там каквито са се събрали

Да!Всички са в кюпа!

Народното събрание има отделен собствен парк от автомобили и автобуси.

Пир по-време на чума!!!

ИЗРОДИ!!!!!

на някои по-прокопсали страни се возят със "Шкода", но те се прости и от коли не разбират... Абе "мерджана" си е мерджан... да го ду... бедните!

може и шкоди да са, никъде не казват мерцедес в статията :)

Ей защо чак сега Бе,МНОГО МАЛКО ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ,че то не Ви остана време.

SH

Ех дядо, дядо... Ама нали "старите" ще си ги "харижат" и ще ги употребяват на ползу рода си (да не се бърка с народа).... -(

бойко се вози в обикновенна Tойота Tундра с която в америка майките си водят децата на училище, даже май сам си я и кара. за задниците в парламента ли са тези луксозни автомобили сега?

първо погледни цената на тази много обикновена тойотка и тогава пиши!

Дянков и сие там, нали сме в криза, какви автомобили, бе, от къде ще ги купите, от тези, дето не дадохте на пенсионерите ли, от неувеличените заплати на никой ли, какво ли? Ле, ле, това вече е върхът. Честита Нова година ..... на някой!!!

Хей, Хора ! - Абе то тез шашкънчовци/ки платените с Наши Данъкоплатски пари йощ с в позиция 'дъ се дига, глава - не', а тръгнали Пак да Бъркат в Нашия Джоб Данъкоплатски !! ... Ама - било било нямало пари...за Хората в Златна възраст (пенсионерите)...и за майките...и мин.заплатата Щяла да стане цеееели триста-и-десет льеъ (Добре че не за година зер !)... ..... Абе я просто - всички ВЪН !

абе пиши па ти като хората,да ти не напиша акта ..ааааама ааа ,какво се правиш на учен??? дървен философ!!

Дълбая по Платформата (за Говоренето между Нас-Всички) -------- Подходът при Славчо 'един компютър - един глас/вот' е мноо дрв-е-н. .... А и философия има немалко да философствуваме и/или да филологизираме. Както Знаете - аз-сиромахът съм нулев и в двете. И не бих искал да Допуснем ...бесовете да се разбеснеЪт.

Браво,това е най спешната покупка ,която рябва да се направи!Браво на Бойко и исие.Елекоратът ще бъде важен след няколко месеца,когато ще го заливат с пошли обещания!!!

Еми заслужиха си ги - колко министри подписаха разни документи "без да знаят какво подписват" и после стоически мълчаха, като ги питаха журналистите защо ! Никой не се изпусна да каже, че им беше наредено отгоре ! Затова - награда - нови мерцедеси или беемвета ! Даже и самолети и яхти да им купят - справиха се с бедността и престъпността, победиха монополистите, направиха България една от най-добрите за живеене в Европа, Света и близката част на Галактиката ! Да живее родната милиция, предвождана от бившият виден милиционер борисов, който винаги се е борил с комунизма, охранявайки тодор живков, а сега е носител на демократичните ценности !

Много необходимо , наистина!!!!!!!! А за добавките за лекарства и транспорт на инвалидите за ноември, и за детските добавки пак за ноември още няма пари. Ама сития на гладния НЕ ВЯРВА!!!

Да вземат трета ръка, като с изтребителите Ф16.

Взе ми думите от устата!

Нали сме в криза,бе?

Ние може и да сме в криза, но герб и тяхното обкръжение са във възход ! А за кризата са виновни комунистите, От герб правят всичко по силите си ... за да си повишат качеството на живот ! Ние работещите сме неприятна част от пейзажа !

Глупости говориш.Дянков каза ,че живеем много добре!:)