17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВРЕМЕ Е И ПЕШЕХОДЦИТЕ ДА СИ СПОМНЯТ ТЯХНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ , трябва да се дава разстояние на шофьор за да ви види и спре . Сериозно с тези телефони и видео чат изскачат пред кола без да може шофьор да спре.

Ужасно тъпо племе! Вредно и токсично!! Срам за цивилизована Европа!!

Какво става не минава ден да няма прегазен на пешеходна пътека? Накой управляващ ще вземе ли отношение?

Дамаджаната е зет да мачка противниците на Мунчо. Мунчо е много много зает но не знае с какво. Другия шапкар е зает да обяснява на Тилерман какво са искали на напишат в плана за спасение. Кацата е зает да брои вирусите и те така

В Шумен са само талибани. Там се кара като за последно, толерантност, пешехдни пътеки и др. не са чували. Имам подозрения, че 1/3 изобщо бълграски не говорят...

1/3 не говорят изобщо български, другите 2/3 говорят развален български. Прав си.

Преди години един тиквеник слезе от колата да се бием,защото го наругах,че щеше да ме блъсне на пешеходна пътека при негов ляв завой .

В Шумен е пълно с идиоти зад волана. Веднъж една учебна кола, вместо да намали и спре на зебрата, тоя се изсили, само и само да не се прецака и да спре. И това беше обучаващия инструктор.

утре пак, споки!

Е щом пробата му е отрицателна….

панелистанци не се научиха да спират на пешеходна пътека всеки ден едно и също. Отвратилно племе - просто, но със самочувствие!!

Боже, колко катастрофи стават всеки ден, и колко животи се погубват, особено млади! Защо става така? Не трябва така!

За България- държава от ЧЕТВЪРТИЯ свят май единствено Работещо ще бъде арабското правосъдие- зъб за зъб, глава за глава. Българинът от друго не отбира.

Всеки Божи ден вече пешеходци загиват на пешеходни пътеки. Направете легналите полицаи високи, осветете пътеките добре и нека да бъде зона 30 км/ ч. И към пешеходците - в тъмната част на денонощието излизайте винаги със светлоотразителна жилетка или светлоотразители по дрехите.

Ако беше Войко Бирисов на власт, досега 100 пъти щеше да го е направил. Обаче нали е Радев-нищоправеца, така ще е - хората мрът всеки ден за щяло и нещяло а Радев нехае

кретен. който имплаща на такива като тебе да пишат из форумите е най-големия престъпник. на пост ли ви плащат? как е тарифата?

Престъпник си ти, а човекът говори истини!

Докато Боко бе на власт, хората бяха бесмъртни, а сега вижте какво става!

Моля Ви не говорете глупости! Борисов беше на власт много години и нищо не направи за безопасността на хората! Всичко тъне в разруха и корупция!

Кой е Войко Бирисов? Да не е Бойко дето беше на власт 12 години? И кво направи?