Коментари - Кола се заби в стълб близо до спирка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, то от МТ не са чували за колчета, които да обезопасявят спирки и подлези. ОТ къде на къде!

Има и нещо друго - там, след излизането от кръговото на пл. "Сточна гара", често се сменят лентите в последния момент и си е въпрос на оцеляване. Виждал съм и такива "майстори", които бързат и от крайна дясна лента стигат до крайна дясна, после пак обратно. Затова се кара много внимателно на безопасна дистанция, поне на една кола разстояние.

Грешка: стигат да крайна лява. Excuse me.

Това е при спирката на А 85 и А 86, малко преди кръстовището с ул. "Г. С. Раковски". Отсреща е високата сграда на Агенция "Митници", едно време беше на командването на сухопътните войски, викахме му "Ка Се Ве"(КСВ). Чудно ми е, как е карал тоя, сигурно е гонил зеления светофар на кръстовището.

Поркан е бил рома заклевам се

Селянин, вече с колело

Митьо-вци, и Мутри са тъпи олигофрени- Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се правят на негри с черни БМВ-та... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Директорите на фирмата ВИиваком са най- гадните МУТРИ..Като убият някоя Мутра- Директор на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи, да НЕ се разболеят от Рак и Левкемия, и да НЕ Ослепеят. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Циганите са виновни. Нали, ганювци?!

Да те е страх и да си в кола Пълно с дебили Конфискация на МПС за по сериозни нарушения , друго не ги спира и без книжка си карат И гражданска за водача, не за колата, като сумата зависи пряко от поведението му на пътя

Колата не се "забива" по свое желание в стълба! Тя се управлява от шофьор и тогава обикновено няма проблеми, или от говедо и тогава се случват "забиванията" в стълб, спирка, пешеходец, друга кола и други подобни обекти. Така че заглавието трябва да е така "поредното софийско говедо управляващо автомобил и мислещ се за господ се разби в стълб". Дано водача да е поне със счупен крак и три счупени ребра. И ако и тиквата му да е добре натъртена, дано да успее да му влезе малко ъкъл в това което носи вместо глава.

Може би някои на възраст 30+ да правят изключение.

Тея списвачи ще ме уморят. Кола не може да се ЗАБИЕ в стълб. Може примерно да се удари. Утре ще напише "Пирон се заби в дъска"

Исках да кажа "Дъска се заби в пирон"

Скъпа лельо Фани, наближават светли божии празници. Ние, дечицата от още неемигриралите семейства, те молим горещо като една истинска Баба Коледа - тия олигофрени така и така няма да мирясат и да улучат шосето, ами вземи та премахни всички стълбове, будки, спирки, знаци, огради, трафопостове и т.н. от пътя им, за да не се пречкат когато решат да се правят на софиянци!!! Благодарим ти горещо и ти желаем нови трудови успехи с цел повишаване на... и все по-пълното задоволяване на......! Да ни прощаваш, че малко ще ти замърсим с фини прахови частици, но отиваме да си нацепим дръвца за печката, че в детската градина не се трае от студ и колкото и да търсихме, не открихме тази зима нито една бяла мечка вътре......

18 годишно бърка маслото с вода

Ммм, да. Вече като видя статия за катастрофа е ясно, че колата е Бе-Им-Вие. ШАфьорът е див селски нерез, налитащ на бой. Леко пиян и малко надрусан.