Кола се заби в скеле на строеж след тежък сблъсък на бул. "Тодор Александров" в София

Двама са откарани в болница - единият е със съмнение за черепно-мозъчна травма, а другият в нервна криза

Обратно в новината

Коментари - Кола се заби в скеле на строеж след тежък сблъсък на бул. "Тодор Александров" в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единия е минал на червено(7ч неделя) а другия или и двамата са карали бързо.Това не е удар с 50.Бих казал между 80 и 90.Толкоз по въпроса.

Ще се оправят и двете говеда т.е. "КАРАЧИ". Едните са селяни, дошли в София и не "знаят" как да карат, А другите местни, "Софианци", ги учат, като ги притискат по кръстовищата и се кефят, когато шофьорите от "Провинцията" изпаднат в стрес. И аз се ядосвам и пускам по някоя реплика, но когато видя, че са възрастни хора или от друг град, просто ми минава яда. И все пак, ако имаше по-добър контрол и по-добри пътища и организация, със сигурност всеки, освен дрогираните разбира се, ще се старае много повече и ще стане и по-толерантен. Лично аз, като се прибирам на 3-4 години в България, забелязвам, че шофьорите наистина стават по-толерантни - не се бъзикам, усеща се.

Поредния люлински софиянец. Ти поне си благосклонен към простолюдите имало нещастието да се роди извън космополитния град софия. Благодарение на знайковци и добри хора като теб и ние ще научим нещо. Скоро ще почнем да ви водим и хора от Лондон и ню йорк и на тях да покажете как се шофира 'правилно' по улиците на едни от най-натоварените мегаполиси в света. Като за начало може да им покажеш как се навлиза правилно в 'новото' кръгово за банкя ;)

От този строеж фредовно се предизвиква задръсрване и предпоставки за ПТП защото затваря често едното (най-дясното платно за движение за да си спират там бетоновозите. Изключително неприятно е .

Ади, няма значение за какъв се имам.Не е друг въпроса, че върху скелето за премостване и монтирано работното скеле.За да се изпълни по този начин някой, някъде си е записал името и положил подпис.Към проектната документация има част ЗБУТ/ПОИС/, е те там, всичко това требва да го има и НЯКОЙ? го е одобрил.Ако пък го няма и не е одобрено по този начин, още по-зле за ИЗПЪЛНИТЕЛЯ - строител.

И тоя е карал с 30 най-много че така да се върти да прескача бордюри и да чупи колчета като клечки за зъби... Там е известен прав участък дето се ползва по цяла нощ за писта...

АБЕ ТОЯ С ПУКНАТАТА ГЛАВА ЩЕ СЕ ОПРАИ АМА ТОЯ С НЕРВНАТА КРИЗА...НИКОГАШЖ....!!!!

Черепномозъчна травма въобщене е нещо безобидно.Човек може да загине от такова нещо.

Кой и как е издал Разрешение за строеж и е одобрил план-схема за монтажа на инвентарното скеле направо на тротоара, без обезопасяване от към уличното платно.Ами, ако върху скелето имаше работници, нищо не подозиращи и изпълняващи коректно своите задължения!!!???

А аз да кажа,че си доста глупав и посредтсвен човек, имащ се дори за инженер може би!? Това скеле е поставено за оформяне на проход над тротоара за предпазване на пешеходците отдолу, има хи на десетки места в София,понеже винаги се строи плътномдо границите на имотите с тротиарите. Отделен въпрос е вече, защо над покривното пано на този проход е стъпило друго скеле и това би трябвало да е о ект на надзорните институции.

Убеден съм, че при всяко ПТП, е наложително след изясняване на виновният водач, да се обявяват трите му имена, годината на получаване на правоуправление на МПС, категорията и от КОЯ АВТОШКОЛА Е ОБУЧАВАН!

И кой катаджия му е подписал за книжката на изпита...

Кой тоя кол дето се заби?

Бааа тия колци, що не пазят? Турили са ги пешаходците да не налитат на колесниците, а не обратно. Евала на инджинерото дето го е измъдрил на кофа ранен оцет и чорба шкембенце за закуска.

Металните колци, са за да не паркират колите по тротоарите, а не за да спират убийците.

по чия вина е? чакам отговор от експерти:)

Минах фнес към 9:30 оттам и мислех, че е станало преди малко мелето, а то от 07:00 видят там безделните полицайчета. Навръщане към 11:15 пак оттам минах, като мислех че отдавна всичко е разчустено, но... не би, не бяха помръднали. 5 часа едно голямо кръстовище стои затворено. Трагедия!

първо кокешке..има процедула по изясняване на обстоятелствана

Не са карали с повече от 50 км/ч, почти съм сигурен...

Там никой не кара повече от 30км/ч. От дупките по асфалта е! Да съдят общината.

Мат'риала се избива. Ако не се избива един друг, тогава мат'риала се прецаква и краде помежду си.

Аман от това некачествено строителство!

Спрях да ползвам това кръстовище. Без значение колко зелен е светофара ти, като тръгнеш да излизаш на Тодор Александров, трябва да излизаш лекичко и да се оглеждаш яко. Всяка седмица там има тежка катастрофа. Хвърчащите по Т.Александров решават че светофарите на канала не важат и даже натискат газта , за да прелетят по-бързо през черветото....

Е, то така трябва бавничко и внимателно да се излиза от всяко кръстовище, че до 3 секунди след червен сигнал има прелитащи. Задължително се оглеждаш и в двете посоки, като си първа кола.

Слушайте ме банда престъпници .... НАРКОТИЦИ В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАШЕ ОЩЕ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ, ТОГАВА НЯМАШЕ АМЕРИКАНЦИ А БЯХМЕ СЛУГИ НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ РУСНАЦИ....ОТНКЪДЕ СМЕ ИМАЛИ ТОГАВА НАРКОТИЦИ БЕ? ДЕЕБА И ПЛАТЕНИТЕ ВИ БЕЗМОЗЪЧНИ ТВАРИ, НЕ ИСКАТЕ КАМЕРИ ПОНЕЖЕ НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ ДЪРЖАТ ИЗ КЪСО...АМИ ЗАТОВА СЕ УБИВАЙТЕ КАТО КУЧЕТА КАТО В ТЪПАТА ВИ МИЗЕРНА БЕДНА РУСИЯ

Не се хаби. Трябва да стоят гладни и да се стерилизират за да не се множат русофилскитп дирници

като ти е крив и мек, защо пак Путин намесваш. Трай си, че сега всички разбраха.

Вкарвайте ги в панделата такива селски копелета бе, малко ли хора избиха?

Половин ден не щат да кажат кой е виновният, ти чак и за наказание мечтаеш. Помни ми думата, че даже ''случайно'' ще са пропуснали и на изследвания да го закарат.

Излязли са с висоса скорост от ускорителя елементарните частици....

Като гледам пораженията наколата на снимката, явно тези не са карали с 30 км./ч.

Даже с 29 км/ч

На всеки може да се случи, но в държава с толкова много дебили се случва ежедневно.

Ами продължавайте да се убивате...

Ама наркотиците дето се продават на децата, не трябва да ги има, както и соросоидната измет която ги довлече.

Аре стига с това малоумно тролене

Камери има пре-достатъчно, най-вероятно катастрофата е заснета от поне 3-4... На големите кръстовища има повече камери отколкото на снимачната площадка на филм! И какво от това - камерата не предотвратява катастрофата, а малоумният и/или не адекватен шофьор не се съобразява с физиката, еле пък с някаква си камера. Най-много да спомогне за определяне на виновния постфактум, което е най-малкия проблем. Докато шофьорите не започнат да извършват мозъчна дейност и кат се крият по храстите и в кафетата - това ще е положението.

До една седмица ако не платиш, глобата става двойна със всеки месец и до 6тия ако не си платил ти взимат колата и я продават за да се плати глобата и останалите пари в държавата.. Ето така трябва да е

тия камери Данчето още не ги е подарила на МВР-то. А като ги подари ти да видиш какво ще стане. Трай си.

Обвинява запада .. Тъпа нация ще си останат българите. Винаги другите са ви виновни като направите някаква изцепка...

Все по- неадекватни стават водачите. Малоумни изпълнения без грам мисъл з последиците.

Ми, како, такива ги отглеждате. Кви да бъдат инженери и доктори ли.

И хем карат с 30. В неделя сутрин могат да се ударят само потомствени идиоти. Тоя е бил с нервна криза от поне месец.

Камери по пътищата не искате, повече катаджии не искате.....АМИ ДАЙТЕ ВАШИТЕ ИДЕИ, СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ САМО

!

А кажете сега вие русофилите какви мерки предлагате

Спрете да продавате на на децата наркотици. И спрете да съсипвате България!!!!

Кого обвиняваш пак бе? А в Русия все едно наркотици няма нали? Дееба и промити мозъци

Капуткин, знаеш ли след като влиза в Афганистан, какво става с разпространението и употребата на наркотиците в СССР, още по "соца" в БГ ??? Малоумник!!!

За да успееш да се удариш с друг автомобил в неделя в 7 сутринта, когато пътните артерии в града са буквално празни, тря0ва да си страаашен лайнар.

Това са шифиори от F1

На накои не им хареса това, че ги иронизирам с пилоти от формулата, но поне 95/100 се мислят за такива, както и законите на физиката са съвсем чужда и непонятна наука за тях.

Шюфйори.

Това, че съм го написал "шифиори" е ирония. Правилното изписване на думата е "шофьор", а не Шофйор - май ще трябва да си опресняваш знанията по български език.

Аз схванах добре твоята ирония, моето също беше ирония.

??

Като си насмъркан, не знаеш с каква скорост се движиш. Като цяло не си съвсем от този свят. Не с извинен.

Значи колите ще трябва да се задвижват само с тикане.

и отпред на тикащите колата да има един викач да предупреждава пешеходците заврени в телефоните по фейсове, инстаграми, тиктоци и други като подобни да се оглеждат.

А ченгетата в това време какво правят? Муфтят нормалните шофьори и пласират накотици нали? Казаха че ще увеличат катаджиите 10 пъти, а пак ги няма

Значи г-н НЕ дебил - "такива като "него със сигурност не са ти отнели личната свобода - НЯМАШ ТАКВА освен ако не си Маор по рождение! И какво проповядваш тук по- точно- преди 25/30 г хората са имали лична свобода,така ли? Слушайки Дойче Веле да речем под 5 ката одеяла за да не ги изпорти някой на родната Милиция - нямаше нужда от камери,всичко се знаеше и без тях. Та вместо всеотдйно да демонстрираш "добро"възпитане и "богат 'речник си напъни болното мозъче и се опитай да схванеш замисъла на това което е написал

на тоа па Маорите му пречат. Еййй ама тука дебил до дебила, мила моя майньо льо.

Като се сложат камери на всякъде, и глобите се събират до една седмица, а ако не платиш да се удвояват и така до 6 месеца ако не платиш, директно ти взимат колата с цел продажба за да си пребират парите от глобите. Ха да видим тогава с такива мерки дали ще карате като диваци.

Абе дебил, аре стига с тия камери бе! Заради тъпи кретени като теб ни отнеха личната свобода и ни следят на всякъде. Има си ченгета за тая работа. които трябва да са на пътя и да предотвратяват инцидентите. Като утрепат някого тия записи от камерите можеш да си ги завреш отзад.

...

Докато има шуробаджанащина в КАТ и полиция, все ще е така. ПП: Камери има и то не малко. Виж колко пари се изсипват в София за видеонаблюдение. На друго ниво са проблемите.

Az sam 4etiala 4i Todor Alexandrov e bil istaknat makedo. hladnukraven obietz . Iminno toi e dal revolver na poeta-rivoliutzioner Pe. Javorov dasa samuobie

Сега спри да четеш и спри да пишеш. Достатъчно простотия изсипа, за години напред.

"а другият водач е в нервна криза" Ха-ха-ха :)))

Това със сигурност е голфаджията. Не може да прежали потрошения таралясник. В йерархията на голфаджиите, таралясникът се нарежда на върха на пирамидата, дори и над детето.

Старческата кочина се разпада 90% от колите се карат от алцхаймерни старци ,а останалите са наркоманизираните им копеленца ,разбиващи коли с откраднатите пари на същия този крадлив старчески боклук.

Забрави и другата група- селяни от Гъзраждане.

Az sam 4etiala 4i Todor Alexandrov e bil istaknat makedo. hladnukraven obietz .

Руски троле... Печелиш 1 сторинка

may.. ta

Момичета, подкрепяйте се, по добре. И двете сте прости соросоидни пачи.

Нали вие комунягите не искате камери на пътя, нали вие ревахте че било противохуманно......а иначе не е проблем пияниците да убивате хора по пътищата.

е отлетял 70-80 метра напред помел колчета и се забил в строежа. Кой обаче го е ударил? Защо пак се крие? ...Както беше тайна кой се е обърнал по покрив пред софииски университет. Вчера следобед едни такива се състезаваха направо между колите в Люлин. В един момент зад мен се оказа приклещен един в тумно беемве с брада и започна да форсира на метър от мен въртейки волана наляво надясно. Отстрани също имаше коли и всички се оказа че само можем да чакаме кой от нас ще бъде ударен... Това е терор !

Ейй аман от тъпанари с промити мозъци. Не всичко е пропаганда бе хора. Слезнете малко на земята

Можаха да "разследват" , ме еитият се е забил в строежа е с голф, а още не могат да установят , тоя дето , го е праснал отзад с какъв автомобил е бил и дали е се е състезавал в главата си със Сена някъде по пиститие на оня свят

Тоя с гоуфо направо си е паркирАл у гаражо

Пияни и дрогирани имало ли е? Щото ако няма никой не може да обясни как е станал инцидента, то на практика няма виновни. Добре че не е имало пешеходци

Само това ше научи ганьовец да шофира. Егати джунглата

И аз това го пиша ама няма кой да ни чуе

Само който не е имал вземане даване с дрогирани, може да разсъждава толкова примитивно. Иди питай в спешното на Пирогов, доколко един дрогиран е склонен да се съобразява с някого или с нещо. Ако пребиеш от бой радиатора, имаш по-голям шанс да постигнеш нещо отколкото с дрогиран. Осъзнаваш ли колко са смешни и жалки папагалските ти клишета?!

Май ти си на наркотици

Катастрофи само от наркомани ли има бе? А и виж аз какво пиша а ти какво ми отговаряш.. АЗ КАЗВАМ ПЕ САМО КАМЕРИ НИ СПАСЯВАТ А ТИ ГОВОРИШ ЗА НАРКОМАНИ .. АМИ ДА НАРКОМАН СК

Човека ти е написал, че с клишета само се потиш да се правиш на умен в собствените си очи. Повече чети и мисли, по малко се излагай.

Черепно-мозъчна травма?!? По-скоро черепна! Мозък от къде?!? Да ме извинява, ако пострадалия не е виновен за ПТП-то!

Калинки от дъждеца, ах нас не ни е страх. Газззз....

Дал'шай някой пенсионер уа?

Белото не пита за годни.

Селяндури жалки!

Стига обвинявали държавата, научете се да карате!!!

Качвайте се на трошките и се убивайте лайнари долни! И оная путка мръсна Демерджиев и Гадев нека се кефят и вместо да вършат нещо продължават да крадат с гъза си все едно ще вземат откраднотото в гроба....

Поредната простотия!

че си некадърен шофьор

Ще си го вземат. Нали са цигани. Те имат такава традиция. Строене на погребални дворци.

На този булевард да сложат камери за скорост през 250 метра и да видим дали пак ще е така...

През метър, да има кел файда. Като задкормилното устройство е дебил с празна тиква.

И тая глоба да се удвоява през месец и като не я платиш до 6 месеца да ти вземат колата, тогавае видиш как Ганьо ше се научи

Да ти я продаде съдия-изпълнител и да ти върнат разликата след платените глоби. Така е демократично.

Безцелния тормоз над изрядните, никога не води до превенция, особено защото дрогираните пияндурници си имат съвсем други приоритети, различни от това да спазват правила.

и тея са карали с 20

Diraaa Имаме си фейсбук

Ахкайти охкайти българи за софету и суфийци, дет дукараа на България саму мизерия и бедност.

В Русия нямате ли катастрофи? Има, даже видео регистратора ви е задължителен. ..

Тоя с Бавареца, лев завой ли е се опитАл да напра'й?

Да ви еба майката на всички пияни, дрогирани, татуирани брадясали копеленца с брадясали лица и обръснати задници!