Кола се вряза в метростанция до столичен мол, две жени загинаха

В инцидента са участвали три автомобила, едно от които е такси, и мотоциклет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес и аз бях на протеста пред хотел Хемус . Съгласен съм с всички коментари . Но има нещо което не можах да си обясня . Как е станало така , че след катастрофата огромният тежък джип се разцепва на две, а шофьорът на таксито получава само няколко леки наранявания по главата ?

До кога бе, до кога? До кога трябва да ни трепят по улиците и пътищата, за да вземат институциите да си вършат работата?

Затова стана и войната. Заради пълното безхаберие на всички нива на живота. Разговор между глухи. Ето ние искаме наказание за убийците но такива няма.

Крайно време е да се промени закона - доживотен затвор без право на замяна да подобни джигити. Не ,че този ще го намерят де.

Нелепи жертви, като във войната до нас. Да се въведе военно положение. Същото е на Тракия, от неделя, ама верно, на пътя няма абсолютно. никакъв контрол, освен от някой храсталак, тук-там. На този маймун напушен с жипа, само със Зил може да го респективно или с булет.

SirBob

Само военно положение може да стабилизира тази държава, нищо друго!

Време е за законодателни промени. В Германия, поради зачестилите инциденти с висока скорост в градски условия и причинена смърт, се проверява лога на управляващите блокове на автомобила, който е причинил произшествието и се сравнява времето, в което са се отворили първите въздушни възглавници, с времето, в което шофьорът е махнал крака си от педала на газта (и съответно е имал възможност да премести крака и да натисне спирачка). Ако времето на махане на крака от газта е СЛЕД времето на отваряне на въздушните възглавници, шофьорът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бива подведен под отговорност за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО. Няма "ама той е още млад", няма "да дадем шанс на шофьора, те другите така и така няма да ги вдигнем от гроба, дори и да наложим най-тежкото наказание", няма "ама той е отличник", няма "ама майка му и баща му знаеш ли кои са". Няма. Съд за умишлено убийство. Точка. Доживотен затвор, в случай, че се докаже умишлено убийство. И да видите как улиците ще се изчистят от подли и безотговорни помияри.

Бате, те колите в Германия сичките с черни кутии бахти фантазьора си.

Принципът е същия, но не, нямат "черни кутии", а просто водят ограничен лог на последните команди, които са получили от шофьора по различни канали, например по канал "throttle by wire". Всяко изменение има времеви код. Елементарно е да се изтеглят данните и да се сравнят два времеви кода. Дори ти би се справил.

Нарича се EDR, системата съществува в по-новите автомобили, може би 2015+, но я има и по-стари

само заради думата "помияри". Оттук нататък всичко, което си писал, е тъпня.

Местя го поради твоя минус

Т.н. "лог" няма ли превод на български?

Дано бащите на младите момичета да намерят "водача" преди "органите"....

бързи и яростни!

Все пак един автомобил не е твърдо сварено яйце ,че с едно почукване да се разцепи.Без въздействие на голяма кинетична енергия това няма как да стане , а във формулата се кинетичната енергия скоростта е на "квадрат", ерго голяма кинетична енергия се получава от голяма скорост. Така ,че не е минало без голяма скорост

Тоя филм сме го гледали... експертизата ще докаже че се е движил с около 99,5 км/ч, добро момче е, отличен ученик и е пил някакъв странен чай.

Преди малко шефа на КАТ-София ,каза ,че е на 46 години д множество нарушения , над 50 наказателни постановления ? ,разцепената кола е "Ауди" Кю-7,бил с някаква млада жена ,която също избягала .Двете момичета са пешеходки стояли навътре на тротоара.

Пропуснах ,за да бъде картинката пълна е минал с висока скорост на "червено" -любимият "номер" ,изродските келеши

Без майтап, Шерлок ?

Щом Киро е премиер всичко е ок....

Това съвсем като в Москва бре! Сега си пускам руски записи от регистратора: трепим се с коли из Москва!

София започва да прилича на Люлин. Отдавна обмислям напускането на КОЧИНАТА

Да напускат убийците. Чакайте, като това се случи, ще бъде рай - я останем 100 човека, я не в цяяяяяла София. Ще се ширим в кървавите имоти и Природата ще се върне.

Участвали 2 жени, такси и мотоциклет. За да е пълна картинката липсва само ром, но това вероятно е избягалият от местопроизшествието.....

на демони в човешки тела. Виновни сте си, демоняги и отивате в Ада. Нищо, че един временно се е "спасил". Алчност и престъпления за имоти- няма по-долу. Предавате и убивате бездомните кучета и котки-няма по-долу. Пфу, гнус ме е дори да ви пиша. На невинните жертви- да почиват в мир ( и а и невинни, да си знаете, уроди!).

Малей. Ти си психо.

така?

Кашестия орехоподобен субстрат в черепната ти кухина - това не е наред. Такива като теб сигурно умират от кеф, ако някакви помияри разкъсат човек - отмъщение, един вид.

Ей, докога безсловесните мъченици-бездомни кучета ще смущават....липсващата ти душа? Разкъсаните са други и такъв някакъв като теб ги е разкъсал, нали, бе? Като го дадат по ТАЛАВИЗОРА "героя" го питай дали се грижи за бездомничетата. И ще разбереш, че е от твоята кръвна група.

Хвала Боко и Фънди за магистрала Черни връх, която е като немски аутобан - без ограничения!

ама разбира се , ББ и ГЕРБ са виновни на Ганю Балкански. Може и световното положение също........ Ако имало ограничения ( какви по-точно? ) нямало да стане белята. Как по-точно ? Джигитите,пияни и надрусани,щяха да видят ограничителният знак и....какво щеше да стане ?

"Черни връх" си изглежда по този начин от построяването на НДК, т.е. от 1983-та. Винаги ми е било интересно, как Фандъкова и Борисов излизат виновни за всичко. А колкото по-прост е човекът, толкова повече са му виновни. Сега сигурно Фандъкова и Борисов ще излязат виновни и затова, че на мухльото, който е карал с висока скорост му липсват първите 7 години, че майка му не го е научила да различава добро от лошо, да уважава другите и да разсъждава над евентуалния ефект от действията си? Както и че по тротоарите няма бетонни колчета с диаметър 70 см, армирани с жп релси? И че няма изкопани траншеи, в които пешеходците да притичват? Докато не си отворите очите и не си отгледате човешко достойнство, за да имате куража да се огледате и наистина за видите кой е виновен за бедите, които ни сполитат, винаги Фандъкова и Борисов ще са ви виновни и НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

Както винаги е "нямало" катаджии....които наблизо са играли ДЖОБЕН ТЕНИС ПОДПИРАЙКИ ДУВАР.

Това изтърси току-що в новините русата къдрава водеща на Канал 1 !!! Хора, оттам трябва да започне промяната, ако въобще ще я има! Да не стане както с другата. Всичко вснъщност е в ръцете на МОН, колкото и парадоксално да ви звучи. Това са насаждани с години фалшиви самочувствия на бездпардонност, наглост, простащина, пълна неграмотност, всесилност и безнаказаност! Като се прибави и мястото, на което се е случила трагедията / това не може да е инцидент!!/ и социалните слоеве, които живеят из тези квартали, картината става мрачна. Нали не сте забравили, че там нагоре някъде и Милен загуби така ужасно и нелепо живота си? Докога беу милички? Докога? Това го наричам просто автовойна, всеки ден рискуваме излизайки с колата си по задачи да ни натресе и отнесе някой нагъл нахал и вечер като я прибирме в гаража или клетката, се кръстим, че оцеляхме още един ден. Но за това помагат и институциите с двойния си аршин, като след строгите закани за прилагане на законите следва застой на случаите и постепенно леко размиване, разчита се на позабравяне до....следващия случай. Ето сега, двамата млади убийци са избягали и се издирват. Добре, ще ги хванат, няма мърдане. Но после пак ще се започне с "ах, децата....правата на младите....ама те иначе са отлични ученици, студенти и т.н.....никога досега са нямали....е, може малко да са взели това-онова за настроение....разболяли са се и се нуждаят от лечение....." и какви ли не още ефимизми и увъртания, за да ги измъкнат богатите им родители! Това е страшното, там се намира сърцето на дракона. Повече нямам думи, всичко е казано. Или да спрем и да се очовечим, или всичко да върви на майната си.

Очовечаване на демони е невъзможно. Само зачистване ( с огън и вода) от белия свят. Така и така, изродите нечовешки отиват в Ада, моля се за много малкото ХОРА, те да оцелеят.

Шофьора иначе е добро момче, отличен ученик.

пари и имоти. Затова се друса. Давайки "хляб" на търговците на дрога. Които пък може да са майка му и баща му и оттам да са парите. Чудно дяволско кръгче.

Е да виновникът избягъл, поне осъзнава колко е пиян и дрогиран.

"осъзнава" един убиец. Да си "осъзнава" там, където са жертвите му - под земята.

Ето, съда направи минет на убиеца на Милен Цветков и още две жени умряха. Нека техните близки да благодарят на съда

goose

Q7-ца прелита с над 150 на червен светофар, забърсва предницата на таксито, губи контрол, минава няколко пъти през таван, помита две пешеходки и се доразбива в кабината на асансьора. Две кифли от Q7-цата са избягали, докато хората на място са били в ступор от гледката. Части от телата на пешеходките е имало на 40 метра от удара ...

Убили са две жени и са избягали. Прости са и не могат да предвидят какво ще стане като карат със 150. Ето, съда направи минет на убиеца на Милен Цветков и още две жени умряха. Нека техните близки да благодарят на съда

Това кръстовище е сигурно 100 метра широко, на това място и Арсеналски, и Черни връх са с по 4 платна в една посока, допълнително, има и отделна бус алея, а по средата минават трамваи. КАК, ПО ДЯВОЛИТЕ, ТРЯБВА ДА КАРАШ, ЧЕ ДА УБИШ ДВАМА ЧОВЕКА, А КОЛАТА ТИ ДА СТАНЕ НА КУПЧИНА ЖЕЛЯЗО?!? КЪДЕ СПИ ПОЛИЦИЯТА???

как къде спи полицията- по това време са заети да събират такса спокойствие от сутеньори, пласьори и тръженички !

сутрин ще донесат кървавите пачки на дечицата си. Да хапнат сладко от кръвта.

жена зад волана- хахо-хихи, музичката на макс, огледалцето ох как изглеждам,охх..я да видя кой ми е писал в фейса и инстаграма ох, имам ли лайкове аах..да поровя в чантата сега,,ох къде ми е червилото ,,а кабела за телефона къде мие охх....трееес..колата на две айдееее..

Жени и шофиране- това е оксиморон..

Няма ли закон които да задължи да се кара в столица с 40 километра в час. Пълно е с камикадзета.

Според теб с 50 ли са карали тук?

Много,много жалко за загиналите.Светла им памет. Вчера беше адов ден по софийските улици-ПТП-та през целия ден.Жегата-едни спяха зад волана,а други бяха обзети от дива агресия. Хайде по-нормално карайте-стига нелепа смърт!

В София се кара зверски с 200 и това е ежедневие, а не новина! В кочината, където държавата се е сляла с мафията, толкова!!!

Ей затова нормалните хора се изнесоха от територията

Ти изнесе ли се? Къде? Там дето се стрелят за добрутро ли?

някой, който да се е върнал от там? Въпреки стрелбите? Аз-не. А само един, ама той си е психо.

Избягал е за де не се види колко дрогиран е. Затова трябва да се приеме който избяга че а пиян и дригиран едновременно

В избягалото копеленце е разковничето...

Защо се псува на Английски? Българските псувни са по-дълбоки и са от сърце.

Нещо голямо ли е Палячоу

Цяла София е пламнала от дишането на едни балони с наркотично вещество, навсякъде полицията вдига ръце и скимти, че нищо не могат да направят.... или по-точно им е казано нищо да не правят. Та след 2-3 балона и зад волана става точно това.

чичките и лелките със скъпи коли и имоти и техните семки мутряшки, трябва да си пълнят кървавата част с пари. И дирижабли с дрога ако трябва ще продават за кървавите си пари.

Да пак ще изскочат някакви мамини пиленца които тъпотото българско "правосъдие" ще дундурка докато не ги изкара невинни .

бе маймуни! В 2 милионна София днес загубиха живота си 2-ма човека.(Бог да ги прости!) Но в 24 милионния Китай днес загубиха от ПТП-та живота си 200 човека, в кравария 100 човека в Германия 50 човека...та така. България не ви е виновна, това се случва навсякъде по света! При това в особоено в големи размери в страната на идиотите - Кравария. Така, че путьовци замълчете, България и в този случай е на последно място.

Аз съм очарован от вашите знания и по география,и по математика,така ,че съм без сили съм за да ти отговоря.Пленен съм и от Вашето видение,че Китай е (или ще е)само 24 милиона:)))

Кога стана 24 милиона!

Ти да не си този -избягалият!

Всички ше омрем...

Дано поне за един ден да си трезвен

Изпростяха до кота минус 10. Дебил връз дебил, за това сме на такова дередже.

Елате в Люлин след 23 часа на кръстовището на П Владигеров до пазара да видите какво чудо е,какви гонки стават.Ок,Люлин е гето ами в Лозенец нали там да умно-красивите ИТ специалистите,западните фирми,хай технологиите ,но и там е тъпкано със всякакви говеда с тежък шопски диалект или миечещи девойки.Всичко това е в следствие на ;НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ;

Бъркаш, баце. Тия са точно от синьото знаме. Сега тъкмо са готови. Тепърва ще ревем.

Точно червленого знаем докера селяните в София. Кой им построи панелните гета, кой създаде градския пролетариат, кой толерираше работническо-селсксия произход?

Е проклето. Там е загинал Милен Цветков, сега пък две млади жени, този таксиджията, дето е отказал хоспитализацията, също си играе с огъня, може да си умре от посттравматичен шок на организма.

Милен Цветков умря до мол Парадайс атова е кръстовище до мол СОФИЯ ПАРК ЦЕНТЪР

А да ти се върне стократно! Злобар

Собствениците на Софийските МОЛове грузинеца Паата Гамганшвили и Вагина Алекперов да направили ЧЕРНИ Черкезки магии курбан за Молоха и Златния Телец

няма нищо по-опасно в София от това да си пешеходец по НеБезОпасените тротоари... преди бяха ОбезОпасанени, но след Ремонтите на ГРОБ и източените милиарди вече няма нищо, което да пази пешеходеца...

Що си такъв дебил бе! Що бе?!

няма по-опасен град от София!

Залагам 100 Китайски Юана с Лика на Мао Дзъдун, че сега поне 6 месеца асансьора няма да бъде ремонтиран! ако изобщо някога го ремонтират!!

Шопите са най- надрусаните говеда

80% от софиянците са като теб

И какво от това, като никой не го оценява!?

си отиват, бавно, но сигурно! скоро, Света ще е едно по-добро място за живот!!

Вие тотално изтрещяхте с тея ваксини. Вече и загиналите от катастрофи ли умират от ваксини

дори в ютуб не бях виждал

само в България - инцидент на Земята, може да Засегне и Метрото - под Земята!

Причините се изяснявали... Жалки същества Причината е една единствена и е по-ясна от бял ден. Резерват на мозъчен дефицит. Територия- резерват на вредна дебилщина. Генетична олигофрения.

В САЩ се мъчат да забранят свободната продажба на оръжие, тук трябва да ограничат продажбата на коли. Само срещу психо тест и IQ над 100. Иначе не става, видимо…

ако не е той е КОВИД!

като преди години при Мола на Цариградско и тука, дори поне Колчета няма да Защитят Асансьора и Пешеходците! Типично за Фастакова и Далаверите при Строителството в София с обществени пари!!

Не колчета а ограда си има ма това явно не помага като се вреже 2 тона кола с 200.

В сайта на Нова пише, че загиналите са 2 пешеходки, а причината е минаване на червено и превишена скорост. За идиотите няма закони, те не спазват знаци, светлфари и правила. Жалко за двете жени, какъв "късмет" да си на това място по същото време. И това ако не е съдба...

Т.е. ударилия се автомобил в метростанцията е опитал да избегне неправилно пресичащ пешеходец!?!?

Не схванах кой е виновен

Зависи къде са пресичали. От едната страна, посока мола си има пешеходна, но е далече от катастеофата.. Но ако са тръгнали там да пресичат, посока Хемус, си е чисто самоубийство.

goose

Пешеходките са били на тротоара. Q7-цата прелита с над 150 на червен светофар, забърсва предницата на таксито, губи контрол, минава няколко пъти през таван, помита две пешеходки и се доразбива в кабината на асансьора. Две кифли от Q7-цата са избягали, докато хората на място са били в ступор от гледката.

тогава в колата на която липсваше другата половината да не са пътували безсмъртни ?

А де ??