Кола се вряза в Мемориала на Холокоста в Берлин (видео)

Заподозрените са го изоставили и са се опитали да избягат пеша, но малко по-късно са били арестувани от полицията

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в Мемориала на Холокоста в Берлин (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Упс, Месут и Серкан малко опуснали волана след употребата на амфетки. Немското правителство, кметът на Берлин и целия немски народ се извиняват на еврейте и на света за безобразното поругаване на свещения паметник, и разбира се, се самосизират на темата расизъм. Нищо ново под слънцето. Жалка картинка. Made in Germany.

Холокост не е имало. Това е голяма еврейска лъжа за да смъкват пари от германците. И никога не говорят защо евреите са били в Европа, истината е че са се промъкнали както сега правят пакита и афганистанци.

Тая простотия, която я направиха насред центъра на Берлин трябва час по-скоро да се разкара. Идеята била да бъде максимално подтискаща и хората да се чувствали зле при вида и посещението й. Това казаха при изготвянето на проекта преди повече от 18 години. Такава гнус не съм виждал никъде по света. На германците им вмениха брутална вина поколения наред ще страдат и ще се лутат в пространството да търсят, всъщност какви са и кои са. Напълниха тази страна с най-голямата измет на света. Отмъщението на Равина!!!!

Когато за първи път отидох там и се разхождах по него, защото нямах идея какво е. Всички правим глупости. Разликата е, че някои се гордеят след това и продължават.

Браво

Каква шокираща новина

Ужас! Холокоста добре ли е?