Кола се вряза в къща в Нови Искър и се озова в хола на 3-членно семейство (видео)

Причината за инцидента е скъсване на шарнира, при което водачът е загубил управление

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в къща в Нови Искър и се озова в хола на 3-членно семейство (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързал за Йордановден...

Държавата няма отношение към застраховки на лично (или служебно) имущество, както и за изплащането на повреди по такова. За целта там. където "има държава" е задължително да си застраховаш имуществото. в нашата държава не е задължително да правиш нищо за собствеността си и затова има порутени къщи, олющени фасади и всеки има имот. Не можеш да го накараш да си почисти пред вратата или да си боядиса къщата - и само плаче, че някой (т.е. всички останали) трябва да му платим проблемите. Който няма пари за поддръжка - да си продава имота и да живее под наем. Рентиера да е задължен да прави поддръжката (както е в "нормални държави"). Гражданската отговорност на водача би трябвало да покрие щети към други лица или собственост (мантинели, стени, тротоари) - дали ще успее - ами това отново в "други държави" е такава, че да успее. А това дали е скъсан шарнир или е карал със повече от разрешената скорост - има си полиция да разследва. Добре е, че няма пострадали хора.

Живея в Нови Искър. На ул. Искърско дефиле като цяло повечето шофьори карат с много висока скорост, като на междуградски път, а не като в населено място. Наблизо има училище и детска градина и няма дори пешеходен светофар....права е жената, че няма държава.

"Държава няма" ???? А от къде да има като не ходите да гласувате? Да падне от небето? Е такива претенциозни трябва веднага да ги питата - а ти гласува ли на последните избнори? Каквито хората, такава и държавата, няма как да е нещо по-различно!

А, тия, които ходят да гласуват всеки път, за тях да не би да има държава?!?!

Че за кого да гласуваме бе гений??

Шарнирен болт.Както и да е:тва Деу матиз как успя да събори стена на къща?Представям си каква стена е било.и с колко се е движил.Пердашил е със 100 че и отгоре.

То и при нас така. Един ми сруги стената и с тира се заби в хола както си гледах мача.....Извини се, човекът, че спирачките прегрели и бил тръгнал за тангентата. Казах му невъзмутимо, че за нея е трябвало да мине през спалнята.......

Неграмотни джурналя.Даже не могат да говорят,,Шарнири му се скъсал,,Първо,подлогът се степенува и правилното е ,,шарнирЪТ,,Второ в управлението на колата не е един шарнир

Репортера кърти мивки , жалка картинка за хора, завършили осми клас...

Всеки е виждал по улиците аварирала кола заради скъсан шарнир. При нормална скорост за населено място колата просто спира и остава с почти хоризантално колело при скъсания шарнир. Това със скъсан шарнир да причиниш такива поражения е нереално.По-скоро ако се намери такъв при огледа се е скъсал при удара

Това не е вярно. След ремонт на предницата, буквално след има-няма 50 км, скъсах шарнир. Добре че гумата опря на калника, нямаше никой в насрещното и карах с 80, иначе щях да се забия в полето - колата беше абсолютно неуправляема, навлезе в насрещната лента и едва я спрях. Иначе съм съгласен, че такива щети с ограничението от 50 не могат да се нанесат!

Този репортер е много зле! Ама много!

9999

Обаче и репортерът да ме извинява, ама счупи тъпометъра отвсякъде с неадекватност

Единственото правдиво нещо в тази новина е изказването на жената, че държава няма. А хората да не чакат някой държавен мастурбатор да им свърши работа, а да си заведат дело за нанесени щети. Ако слушат тъпи полицаи за гуми и шарнири и да се надяват на някакъв застраховател - к у р. Има нанесени щети в имота, завеждат иск към самокатастрифиралия в зида и да плаща ремонти, зидарии, може и за психически тормоз. Иначе няма оправия с подобна сенилна демократичност и дебили по пътя.

Държавата в случая не й е длъжна на жената. Жената трябва да заведе иск при застрахователя на водача, който да изплати всички щети. После застрахователят ще си търси парите от застрахования, ако следствието покажа, че е нарушил закона. Така е във всяка нормална държава. не знам защо си мислите, че в нормалните държава сържавата раздава пари за всичко! Държавата може да подпомогне в началото, ако има такива програми, но не и да влезе в ролята на застрахователя! Затова има застраховки. За съжаление начина на застраховане в БГ е калпав. ТРябва да е на водача, не на колата. Ей така, разрушиш на някой къщата и после застраховката ти отразява риска и айде - не можеш да си я платиш, нямаш застраховка - 5 години минимум в затвора - така най-лесно се регулира движението по пътищата!

Затова има съд. Ако някой те пребие, при застрахователя ли ще отидеш да ти разреши случая? Няма нищо общо с програми, а с елементарно правораздаване. Дали си застрахован в случая също няма никакво значение.

На тази държавата й виновна, защото някакъв й се забил в къщата. Пръдла!

9999

Първото нещо, което баща ми едно време ми каза беше - Първо трябва да се научиш и да знаеш да караш бавно, да караш бързо е най-лесното. Жената е права, няма как при нормално каране в ограничеето да минеш през кол и да събориш цялата стена. Оставяме настрана факта каква е къщата и колко е здрава. И гума да спукаш и шарнир, ако си карал бавно най-много да се треснеш в оградата.

Мдаа, и моят ме учеше по абсолютно същия начин, обаче днешните бащи са друга бира - "... на ти тате това БМВ, че да мачкаш всички подред ..."

семейството, но тая малка количка да мине през тръба, ограда, да разруши стена на къща и да влезе вътре ми звучи като тая къща да е правена картон. И да застраховката ще плати всичко и най-вероятно човечеца дето е карал наистина не е бил виновен, я гума, я шарнир, няма значение.

A кой е виновен? Къщата ли? Негова отговорност е да си подържа таралясника и да кара бавно и внимателно!

браво ДОБРЕ ГО КАЗА НЯМА ДЪРЖАВА ХАХААХАХАХАХХХ КЕНЕФА ВАЛГАРИЯ В ТРАПА ВАЩА МАМА БАЛКАНСКИОО ПРИМАТИ КУУУУУУРВИ НА СОРОС И ХАМЕРИКА

Защо всички считат, че държавата им е длъжна с нещо?! Точно за тези случаи си има застрахователи и нещата са простички: или си плащал застраховка и сега ти възстановяват суми за ремонта, или си решил, че всички застрахователи са мошеници и не искаш да имаш нищо с тях, затова си стягаш пояса и се справяш; или съдиш оня, който ти е разрушил дома. Не мога фа проумея какво отношение трябва да има държавата, та да дойде да ти плати ремонта. Иначе, пази Боже да не ти се случва такова нещо.

всъщност има застраховка го която е точно за това но друго си е да поплюеш държавата

МАМИН СЛАДЪК ИДИОТ . А КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ ТИЯ ХОРА ДОКАТО ТРАЕ РЕМОНТЪТ ?

Също следва да се покрие от застраховката

А като цяло държавата за нещо отговорност има ли ? Или сме вече американска корпорация. Питам, защото даржавата има достатъчно механизми да действа превантивно по много въпроси.

Не може да се кара с 50 в населено място. 30-40 макс.

На много места в САЩ ограничението за в населено място е 73 (45мили/час) но в жилищен квартал е 40 (25мили/час)

Репортерът пита собственичката, на която половината къща е съборена: "Според вас тази къща годна ли е за живеене?' Чудя се само защо тя не го покани да ѝ гостува безплатно, като го настани в хола. И после се цупят, кoогато хората ги наричат мисирки. То някои, като този акъл и колкото една мисирка нямат.

Сега тоя джигит трябва да го скъсат от съдене докато изплати всички материални и морални щети !

ще ги плати застраховката, т.е. всички редовни

И освен това, би трябвало да се направи експертиза и ако наистина се окаже скъсан шарнир, да се отнеме лиценза и да се търси отговорност, вкл и наказателна от сервиза, който е издал прегледа (най-вероятно без изобщо да се задълбочават)...

къв екшън бе? това сие 100% доказателство, че имаме фалшива държава, фалшива прокуратура, фалшиви закони... само страданията на туземците са истински на тази територия!

Кое е доказателството , малоумните като теб и джигита чуствал се боК на пътя ли изкуфеляк ?

Там гърбиците са през 200м. Трябва да ги направят през 50м. Не че вършат някаква работа, но на съвестните шофьори трябва да им е гадно.

най-лесно е да оставят пътя да стане лунен пейзаж ..

Що ,бе ? Сега не е ли ?

и кво? преди 33 годинит многоглавата ламя на демокрацията се вряза във всики къщи и апартманенти и се оказа във всики стаи! що намрид изяде таз ламя! над 3 милиона!

И затвориха Карлуково като с това те лишиха от дом ?

добре че семейството е тричленно! иначе нямаше да се получи новина!

Чафьорат да не е бил служител на МВР. Че Фуражките съвсем се осраа.

оня стария виц. Джентълмена в хола, лула, уиски, камина, хрътка. И през стеата друг джентълмен с колата. Шофьора запзва достойнство и пита: Добръ вечер сър. Пъя за Лондон? Възпитано и хладнокръвно : Добър вчер. Заблудли сте се. През кухнята е най-краткия маршрут.

Би трябвало от гражданската отговорност да покрият щетите, все пак за това се плаща.

Таман че пият по ракия