Коментари - Кола се обърна по таван на столичния булевард "Черни връх" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен обръщане "по таван", какви други видове обръщания има? И дали не е достатъчно да се каже "кола се преобърна"?

Уникална снимка! Браво на фотографа! Тази снимка казва всички , за така наречените полицаи. Так да стои човек на закона,пред преобърнат автомобил, маже би и в Замбези няма такава ситуация! Извинявам се , на хората от Замбези!

Ми как да седи?Преценил е че няма да може да изкрънка пари от ситуацията и му е през... !Брбс няколко думи от Веско Маринов -родната полиция ни ебава!Да ни е честито!!!

Ръките в джобите, както казват в Аскуу.

Любимата поза на Бойко Разбойко.

Не става за каране, само до пазара и внимателно.

Права за шофиране на МПС не трябва да се дават на хлапаци под 25 години

джобовете му са скъсани, и си прави чикия през работно време.

Ей тоя що е паркирал там Не вижда ли знака

защо бутона коментари първо редиректва към фейсбоклук а чак после към коментарите?? или май ти е неудобно да отговориш

Няма дума "редиректва". На български се казва "пренасочва".

нали тва е мястото за свободен драг рейс без правила у столицата.. има и аджамии дет се пробат и свршват лошо... то не сеиму е дадено

Черни връх от Хемус до кръста е скоростен полигон за мутрите, няма кьорав полицай

От 3 месеца между хемус и кръста има камера и се кара с 40

Само дето всеки ден има камера след Семерджиев. Честито на печелившите

Черни връх е много черен, изроди карат с ъс 250-200 км, полиция няма, същото е и по бул. Арсеналски. София се нспълни с дрогирани лумпени от прованса, които се състезават

Поредния комплексиран шопски цървул. Добре, че са хората от прованса да има кой да работи в тая държава, защото както всички знаем шопите са некадърни хрантутници, издържани от тате до дърти години.

Тоя е карал с 50, максимум 55 км/час.

от 10г. живея в Англия и никъде не съм видял полицай да стои небрежно с ръце в джобовете при подобен инцидент. В България явноо това е обичайната поза по време на работа.

Бута да обърне колата, преди да я лазгелдат следователите. Прави изкуствено дишане на тия дето вече са в болницата. Дава интервята на любопитни журналисти. Ръкомаха и регулира движението, което безпрепятствено си минава отстрани. Стикса нервно пищака и палка, готова да смаже преминаващите пешеходци. Проверява околните дали пушат цигари и имат ли дъвки? Кво прави тъпото английско ченге? Щото аз умно не съм виждал тук или в чужбина.

Напряга си мозъка за да си държи ръцете извън джобовете. Не е нещо сложно, въпрос е на възпитание и желание от шефовете да гонят хора, които не могат да го направят.

За съжаление из цялата ни страна инфраструктурата е много зле, никаква мисъл в проектиране, да не коментирам изпълнението. А при възможност да се правят золуми, ще има и "богове".

от това? Бордюра ли е виновен за изцепките на тези същества?

В градско да се обърнеш по таван? Затова не е виновна нито инфраструктурата, нито Иван Костов, нито Бойко, . Виновен е малоумният материал на територията.

Некой нов модерен Семерджия?!

идиоти и малоумници са доста над критичния минмум за територията. През това кръстовище се минава изключително бавно и с повишено внимание. Живея малко по надолу на ,,Черни връх,,.Камери вече има почти всеки ден. Но джигитите се увеличават и не знаят умора.

Ако жевееше по-надолу щеше да знаеш че това въобще не е кръстовището на ЧВръх и ДжБаучер...

аз знам къде живея по-добре от теб! По целия Ч.Връх спринтират като луди до Кръста. От тан нататък се налага да се шофира бавно,пешеходни пътеки,трамвйна спирка,светофар и прочие. Дали е на самото кръстовище с Баучер или на 200-300 м.голям чеп!

Още един.

Черни Връх, новия студентски град. От 13год живея в района, такава селяния не е било. Всеки дава газ колкото може. Покрай парадайз да минеш с пистарката или бумера и да не раздадеш е като циганин да не може да чопли семки.

9999

Аз 12 години живях точно блока срещу обърнатата кола. Сега се преместих по навътре в квартала точно затова.

Екстра, карали са с ограничението!

Новина ще бъде, ако тези водачи моментално им се потърси вина и се осъдят по бързата процедура. Ако случайно, някой общински каун се самосезира за повреждане на общинска собственост.

сто пъти ви се каза, новина ще е когато няма катастрова; стига ни занимавахте с дебилите у софето

Хора всеки ден виждам как масово не се спазва правилника за движение и минаване на червено както от шофьори така и от пешеходците .Моля ви мислете като седнете на волана ПС е като заредено оръжие.Желая на всички здраве и безопасно шофиране и пуснете телефоните докато сте зад волана

Шантаж: Катаджии извличат незаконно самопризнания за дрога! Пътни полицаи масово спират шофьори, правят им тестове за наркотици, след което изискват от водачите да попълнят сведение на бял лист под тяхна диктовка. Това се случва независимо дали водачът е казал, че не е употребил наркотик или пък, ако го е направил, то е било преди няколко дни. За незаконосъобразната практика алармират читатели на „Телеграф“. Причините за масовите проверки са свързани с вътрешна разпоредба след скандалите в самата полиция покрай случаите на заловени дрогирани служители на МВР, признаха неофициално от там. Юристи обясниха, че след попълването на такова сведение, то се явява един вид самопризнание за употреба на наркотици. По закон при наличие на положителна проба с тест, направен от утвърдените от нашия КАТ Drаger DrugCheck 3000 и Drаger DrugTest 5000 и оспорване от страна на водача, се прави и кръвна проба. „Ако не е дадена кръвна проба, много трудно се доказва водачът бил ли е под въздействието на наркотичното вещество или е употребил преди три дни. Проблемът е и технически, и законодателен. Първо, заради това, че използваните тестове установяват употреба на наркотични вещества, когато употребилият не се намира под тяхното въздействие и второ, заради това, че Наказателният кодекс криминализира шофирането „след употреба“ на наркотични вещества и техни аналози, а не „под въздействието“ на такива вещества“, коментираха пред „Телеграф“ адвокати. Във въпросното сведение обаче шофьорът бива подлъган задължително да посочи и момент на употреба, което обикновено се попълва по усмотрение на полицаите. След това униформените съветват проверявания да не дава кръвна проба с всякакви аргументи: че така няма да го задържат; че няма да му вземат книжката; че всичко ще приключи по-бързо; че ще мине само с глоба и т.н. увещания, нямащи нищо общо със законовите разпоредби.

Как пък някой досега не ме е спрял и ми каже да напиша, че съм взимал наркотици. дори да е преди 5-6 дена. Не взимам и няма да ме накарат да напиша такова нещо. виж ако проблема ти е, че понякога дърпаш по някоя пистичка, но иначе си примерен гражданин е твой въпрос. Подслъгваш.

Перничани и кюстендилци са най- големите отрепки в София.

по мои наблюдения

Полюционера играе на "джобен тенис", както винаги. На полюционерите трябва да се плаща почасово - за държане на "тенис топките".

по софийските улици, на тоталното и нагло неспазване Правилника за движение по пътищата, от автмобили с несофийски номера.

А чий го държи фатмака от снимката, там?

да не минават през местопроизшествието любопитковци като тебе. Щото маса ще се натрупате акъл да давате, семки да люпите и селфита да и правите.

ООО,с тоя номер КН,ясна е работата!Често пътувам София-Самоков през Ярема.Ми то ,само като видя КН-бегам и се крия!Тия си мислят,че пътя е техен,карат като бесни!

Аз като видя такива със СА регистрация гледам по най-бързия начин да ги отминавам, че карат в лява лента на магистрала с 70 и се чуди защо го псуват после.

Е нали сложиха светещи пътни знаци, които показват скороста. Кой знае колко пари са по държавна поръчка...

Тези знаци не са знаци и са пълна безсмислица...

Ама той просто е паркирал, няма нищо страшно

бордюра е нестандартно висок

Дупнишкия селтак се преобърнал.

Ясно. Карали са в трезво състояние и са спазвали всички правила за движение по пътищата.

Ама това за скоростта сериозно ли? Т.е. карали са с до 50 км/ч.?

Нямало алкохол и дрога отчетени, нито превишение на скоростта, явно колите бавно карайки сами са се обърнали нагоре с точилата. Явно пак се прикрива някой, някой наш човек ще да е, прокурорско синче или депутатско..

поради несъобразяване с пътните условия. Ако бяха карали бавно щяха да видят, че на пътя има дупка и нямаше да се обърнат. Сами са си виновни.

Минах оттам вероятно малко след като се е случило. Сниманата пожарна я нямаше. Нямаше линейка, а малко по-късно (примерно 5 мин) по бул Черни връх нагоре свиреше линейка (не знам дали е била за там). Та в тази ситуация бус на жандармерията (има го на снимките) беше вече там и (странно) беше заградил посоката откъм НДК. От посока планината Витоша имаше две катаджийски. Малко ми беше странно как са се събрали толкова бързо три коли на МВР (едната бус на жандармерията) и ми мина през акъла, че някой там е "техен човек". Но това не са факти, а само мои предположения

Ако бях министер а не някой си дрендерджиев заради тая само снимка бих уволнил катаджиите изобразени там с ръце в джобовете наслаждавайки сена зрелището .

У нас като уволниш някой държавен служител,съда го връща след няколко месеца,плащаш му заплати за лежане в къщи и т.н.В България Кодекса на труда е валиден само за държавни служители.Другите изобщо не получават защита.

не си много по четенето нали? Първо говориш за държавни служители /Закон за държавния служител/, а после говориш за Кодекса на труда /лице, назначено по трудово правоотношение/. За полицая не знам. Явно нито е от разследващите ПТП-то органи, нито има необходимост да оказва помощ за спасяването на човешки живот. Сложили са го да отцепва движението от любопитни. Не да прави измервания или други технически действия по разследване на причините за ПТП. Кво да прави - стъпките на Дайчовото хоро да учи или да седи глътнал бастуна като ония с пушките пред Президенството. Едно време скапания ефрейтор ми нареди да си зашия джобовете, защото съм си пъхнал ръката в единия. Ни съм бил караул, нито нещо друго в този момент. Ба ви. По ограничени сте от армейски фуражки.

жалко че

мастор

алооо, Дир_джиите о, още от снимката е видно че не е на Черни Връх и Дж Баучер , а на 100-150 метра от там ... журналя...

Карането на каруца не е като карането на МПС !

само на тролове. Даже с неадекватни коментари и никак по темата.

Твоят коментар беше по темата ! Браво !

Знам, че по цял свят сме известни с киселото мляко и с откриването на компютъра . Че първият дигитален ръчен часовник е изобретен от българин, както и на принтера , че професор Съселов е открил най-отдалечената от слънцето планета, че сме дали да пишат на кирилица руснаци и монголци, че изобретателят на въздушната възглавница, на първия транспортен пътнически самолет и на телефонния секретар - Асен Йорданов е отново българин, че сме открили “Нивалин”, че първата жена-пилот на боен самолет е също българка, че първото обработено злато е по нашите земи, че сме открили шестия тон на сърцето , че сме създали говореща книга за слепи, че прабългарският календар е признат от ЮНЕСКО за най-точния в света , че изобретателят на скоростната безстепенна кутия Румен Антонов е отново българин ! Затова се учудвам защо на светофарите някои си изхвърлят фасовете в съседните автомобили ?

Българи със световно признати достижения и изобретения. И те са пчти непознати у нас. Голяма част от сегашното тукашно население е с други разбирания за живота и друго възпитание

И какво общо има първото обработрно злато с тъпата България.Прабългарите са били тъпи монголоидни конекрадци.

Що?Ти от кои си!? ААааа,май си от макетата!

Интересно постижение. Обикновено има прекалено много трафик за такива опити.

Виновна е тухлата ,която е паднала върху педала на газта !

Не мога да си представя защо еволюционното ниво на бугаропитека е толковя ниско

Тава е некъф скапан монтаж ...казвам ви нема как, наистина нема начин гоуфо да гу бутнеш на таван....освен ако некое софианче го е земало току що и още кара с наште номера...тва никога не мой случи га почнеш от Перник през Радомир та до наше село, пардон градо Кюстенджа....

Гледайте и се учете! Това не всеки го може.

Борисов пътища ни построи и с пищов до главата си спи.

Аз съм умен, не съм тъпак Бавно карах, но обърнах на капак Правилата знам, имам книжка даже Бавно карах, дали със 100 - кой ще каже Аз въобще не пия, честна дума нито грам Бавно карах, как влязъл съм в колата - хич не знам Аз да употребявам наркотици? Даже и не съм опитал Бавно карах, като снощи брат, отдавна не бях отлитал

Ако караха с по 50 км, колкото е ограничението, това нямаше да се случи.

К’стендилска пръчка. На тези трябва да им се забрани София като дестинация. От Кн и Pk са диагнози и риск за гражданите.

Я колко си злобен, леко че се задавиш да те е*а и тебе. Нали ви гледам софианци как карате, не по 30 мин не знаете как да влезете в кръговото. Кюстендилци ви скриват шапката от каране

Така е. Прибави и СО.

Само, че снимката показва друго кръстовище ул Любата и бул.Черни връх, отсреща се вижда оградата на училището ( чикагото).

Направил е салто тоя..