Ентусиаст стреля по преследвана от полицията кола

36-годишен мъж се включи в полицейска акция и простреля с пушка с оптически мерник гумата на преследван автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Ентусиаст стреля по преследвана от полицията кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов е виновен и Цветанов също.За това че има 4 сезона в България пак те са виновни!

Народът правилно си го е казал - "Простотията не ходи по гората, а по хората!" Какви ги приказвате? Така трябвало и дрън-дрън? Ами, ако тия от патрулката бяха някои магистрални обирджии или някои "нагли" (защото се оказа, че да имаш кола с надпис "Полиция" не е проблем) - какво щеше да стане? Нашият нов Батман щеше да улсени обир или убийство или???

Просто немам нерви! Къде живеем, в кой филм? Как е възмoжно това да е новина... Ела, Господи и си прибери вересиите... ама няма кой да го разбере това писание. Къде ни изчезна мозъкът на всички ни, къде? В ББ или в ЦвЦв повярвахме и се равнихме по техния IQ???? Oba`e seriozno - ot utre i az s optikata :)))

"М дааа ( нерегистриран ) 14.03.2011 18:10 Евала на пича с оптиката :)" Е, нема по-убаф коментар.САМО ТЪЙ.

Като чета с какво одобрение се ползва стрелецът се замислям колко луди хора има у нас и пази боже да ги срещнеш. Че момчето в Нисанът е келеш - така е. Да го хванат и да го съдят. И да избяга - те се знаят по селата. Рано или късно ще го намерят. А стрелецът нещо се е взел на сериозно. Едно е да пуцаш по яребици, друго е по хора. Ами, ако Нисанът или полицаите изведнъж кривнат - кво става? Амин Ей, тука под терасите често минава един келеш с АТВ, с бясна скорост и на задни гуми. Дали да не си куп пушка, да го издебна и да му думна едната гума. Той е келеш и си го е заслужил. Обаче кой съм аз, че да раздавам правосъдие и да определям кой е лош и кой добър? За тази работа си има органи на реда, закони и Господ. Ами и съседите отгоре много вдигат шум. Ау, лоши...ще ги думнем и тях. Само да си купя пушка и ги почвам по списък

От дълбоките си разсъждения се стига до извода, че с удоволствие бихме те изхвърлили от тая държава. В Германия като си оставиш боклука не в контейнера, съседа те вижда и те порти на кмета. То и кмета сам сигурно може да се сети.... пу

И как разбра, че съм за изхвърляне? Заради това, че не съм за самоуправството? Видя ли ме къде си вхрълям боклука? Аз пък бих изхръвлил такива като теб дето все нещо не са разбрали, ама се бутат. И се мислят за най. И обиждат и плюят абсолютно непознати хора и им приписват разни неща. Толкова и си разбрал поста ми. Ми в Германия, ако съседът ти те види да се возиш всеки ден с пушка сигурно пак ще те изпорти. Нали? Как виждаш да ида да се оплача на кмета или в местното РПУ? Нали за да разбера кой е келеша трябва да разпитам. Разпитам ли веднага ще разберат кой съм и утре колата ми ще осъмне с 4 разпорени гуми. А келешът ще продължи да си шпори с АТВ-то

Браво на съвестния гражданин! Дано сега не го накажат него и той да опере пешкира.

Доживотен затвор за стрелеца ентусиаст!Това е самоуправство.От къде е сигурен,че куките са прави та да застане на тяхна страна?Да няма влезло в сила съдебно решение?

А бе БАРНИ, aко му е чиста работата, защо е взел да бяга този с Нисана? Ти май и филми не гледаш. Ако беше в САЩ, беглецът дори можеше да е мъртъв от полицейски куршум. Но понеже нашите ги е шубе да стрелят, щото ще се появи някой негодник като тебе да защитва мутрата.

Както каза - от ПОЛИЦЕЙСКИ куршум

Тоз юнак добре, че не е има базука...

Той може да има,просто не е била в колата му.в Казанлък има всичко.Друго ми е чудно,как се гонят долу на равното от Крън до Шипка задминават колата с снайпериста който ако стреля би трябвало да знае какво прави и по кого.патрулката вероятно е била доста назад за да се навие той да стреля по бягащия.иначе нагоре по завоите трудно ще го клъвне с оптика.и чак на царския завой да му спадне гумата е доста нагоре.ще се чуе,там около Крън се случват много неща.Нали е в ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ?.ако не се лъжа.

Евала на пича с оптиката :)

Не мога да си го представя как точно е станало или нещо май не е точно така. Двете коли изпреварват третата, предполага се с висока скорост и продължават към Шипка. Мицубиши-то спира, шофера вади пушката цели се, стреля и улучва. Втори вариант - вади пушката в движение и стреля по Нисана като най-вероятно полицейската кола е между него и беглеца.

Кое е смешното в този клип:)))) - Полицаите нямат необходимата огнева мощ да спрат бягащ джип - :))) стрелят със стоп-патрони по ламарина , което е безумие, нито достатъчно мощна и проходима кола , за да го преследват по черен път. Гражданинът Х , обаче , който вероятно е ловец с разрешително за подборен лов , е по-подготвен за лов на бадити - има си и огнева мощ , има си и проходима кола:))) Извод - всички полицаи на изпити за подборен лорв и във всяка патрулка да има по една пушка :))) Иначе - може да им дадат прашки и ролери да гонят Х6-ци с рецидивисти:)))

Страшни смешки, смешни страшки за герои БЕЗ опашки....

хитро:)

Ако всички сложим по една пушка до седалката ще стане страшно. Ще се самоизтребем

Само да добавя че жителите на с. Крън са особени индивиди. Това е населеното място с най-голям % слънчасали каубой на глава население. Наистина не знам да има някакъв радиоактивен източник там, но повечето са силно повредени. То не бяха убийства, то не бяха банди рекетьори...

То по-зле от Перник. бе!

не са кой знае колко особени,но наистина има няколко за трепане.

Скоро народа ще почне да пуца по самите бандюги а не по гумите на колите им. Навремето американците, като осъзнали, че не могат да осигурят сигурност на хората им разрешили да се въоръжят за да могат да се самозащитават.

Какви бандюги? Келеш без книжка???

Той този който е стрелял не е бил наясно какъв е преследваният. Със сигурност се счита за някакъв бандюга след като бяга от полицаите.

Да, келеш БЕЗ КНИЖКА, който може да те размаже на пътя!

Хаха, стига глупости, ако се даде свобода на хората да раздават правосъдие да разпускаме съда и да се връщаме в средновековието.

това ще е развитие...

Глупостите са твои"адвокате".Да не би да те е страх да не останеш без работа,или някой дето му е прекипяло,да ти тресне един,ей тъй да спрете юристите да правите хората на маймуни.Стреляй и забрави.Които ощелеем,поне да живеем спокойно.Хахахаха

Нямам нищо общо с адвокатите пич, но видяхме, като оставихме първите 10 години след смяната на режима на самотек, кои останаха на върха. Със здраве да си ги ползваш. Виждал съм смачканите американци как правят граждански арест придружен с линч. Ако мислиш, че е нормално не знам, аз лично не искам децата ми да растат в държава, в която някой ще ти извади пистолет ако направиш нарушение на правилата на движението. Не че сега не се случва. Каубои колкото искаш, ама всички тея са за затвора или психото. Ако се стигне да си купувам пистолет за да се разправям с тея по-добре да отстрелям направо премиера за да дойде някой който има воля да наложи нормални регулации в тая държава.

яе каква е ползата от съда? никаква,само се гаврят с хората,най големие мошенници са адвокатите и съдийте, и те и бандюгите до стената, дружно ,така както си делят мангизите така да си разделят и оловото!

много хубава новина.Подкрепям стрелеца изцяло.И престъпниците да се страхуват не само от полицията,ами и от съвестни граждани.

Къде е Гоцьо Първанков да му даде орден "Ст. Планина". Съвестен гражданин! Адмирации!

Според мен е защитник на полицаите за да не разбере, че те са стреляли по колата и са си надвишили правомощията. да видим след месец някой ще си спомняли че е стреляно по хлапе без книжкаи не става огромна олялия. ПОЗДРАВИ НА ВЯРВАЩИТЕ

28-годишен мъж от с. Крън, който няма книжка

Какво хлапе е това на 28 години? Малко му е било на келеша!!!

Браво! Раздавайте оръжието и ще има по-малко такива бушмени!

eто от този съвестен и смел гражданин на милата ни родина става полицай . а не от смешниците с униформа някои от които не са хванали дори един крадец през цялата си служба .

Евала на човека ... Може и да не се вмества в представите на полицията но се харесва на обикновения човек . Значи е постъпил правилно!

А бе, драги, за какъв обикновен човек приказваш бе, ти чуваш ли си вътрешния глас? За "обикновения" чалгаджия, таксиджия, циганин, пребъркващ кофите, безработен нещастник с когото искатш да отъждествиш цялото население на тази бедна територия, наречена Б-я.

Повече разрешителни за носене на огн.оръжие,защото полицията не смогва-да и помогнем-гадовете са много.

Полицията е безсилна, тя може да се бори само с пушещите марихуана по градинките. Добре, че са гражданите да помагат срещу истинските престъпления.

опълченец-мохикан

Браво на стрелеца! Хем кара, хем стреля точно, малиии... Добре, че преследваният не си е сменил спуканата гума в движение, съвсем щях да се впечатля!

Ама защо не е гръмнал и копелдака, дето се правел на "бегач"?

Ама сега, за ползване на оръжие извън ловните Елисейски полета, ще го опандизим и него - така хем ще сме принципни, хем ще му вземем пушкалото като безплатен трофей, защото тя е доказателство, а помним какво стана с уж оръжейната сбирка на Батето - просто потъна вдън земя из други "колекционери"... Така че внимавайте като и доколко помагате - накрая вие ще сте виновни. Сега даже мутрата от "Нисан"-а може да съди самообявилия се доброволен помагач - такива са парадоксалните закони тук.

Що пък този от Нисан-а да е бил мутра. Може би не е спрял на стоп палка или да е откраднал някоя кокошка. Само може да гадаем. Но за тези престъпления си има наказания от типа глоба, затвор. А не смърт чрез разстрел от случаен минувач

Какви бандюги? Келеш без книжка!! Абе, това смотаняците като чуят джип - осир*т се от кеф!! Ами те по Африките, особено - значи там живеят само мутри, защото карат предимно джипове из храсталаците!

Представителя на " Доброволния отряд на трудещите се " заслужава малка и скромна награда от полицията - в най-лошия случай могат да му подарят диск с песни на Веселин Маринов с автограф от Ц.Ц.

Това противоречи на закона за движение по пътищата , неможе да кара и да стреля едновременно да му се състави фиш.

АХАХАХАХА Евалата

Това противоречи на закона за движение по пътищата , неможе да кара и да стреля едновременно да му се състави фиш.

за да стреля. Така че само ловно-рибарския съюз ще му търсят отговорност :-)

Да не му напишат акт за "Несъобразена скорост"? хихи :)

останал е един българин в българия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не, този не е българин! Ако беше българин, щеше да източи бензина от патрулката и да открадне здравите гуми от другата кола...

поредният, които бърка българите с циганите.

А друг ентусиаст с риск за живота си спаси жена от горящ апартамент в София. Мъжът- инвалид в апартамента изгорял. Иначе пожарната е дошла. Както изглежда, ще трябва сами да се спасяваме и да хващаме нарушителите

ДА СЕ НАГРАДИ!

Браво колега. Отличен мерник.

евала

A чакайте втора серия "Енусиазирани граждани помагат на съда да бъде осъден".

Хахахах, кефиш!

Ето на това казвам добре изпълнен граждански дълг! Браво!

Да му възстановят патрона поне,какво хабят хартията,обяснения ще дава,в западните демокрации гражданинът може и да арестува,да не говорим за законните разстрели при престъпване на частната собственост-като ще е демокрация да си е рошава

Ейй работещите хора в селата не следят сайтовете.Тези дето ги четат и пишат са неработещи ИЛИ работещи в града.Умишлено или не в инфоуебсайтовете често се бълват ирония и сарказъм срещу съвестни бг нестоличани.

в новия "Клас Доминатор Century Next" хамериканосите прокараха интернет и турия гоолем таблет... тракторът сам си оре, а бачо тракторист е в нета... тука при нас сиреч! И он не работи демек!

Ентусиаст? И си носи пушката с оптичен мерник в Мицубишито? Кой му е позволил да стреля? Ами, ако колата беше катастрофирала и шофьорът беше умрял? Кой ще носи отговорност? Полицаите поне са инструктирани и знаят какво се прави в такива случай, а нашия каубой както си миткал с пушката и решил да се прави на герой. Утре този ентусиаст може да реши да стреля по самия преследван

Ами ако е била и заредена?теб нали няма да гръмне,не се притеснявай.Крън е голямо село,келеши много.И на 28 и на 38 има.

раждала, ражда и днеска...!! Кяакво тук значи някакъв си Рамбо! Това тексаските рейндъри могат ли го?? Могат ама друг път - по завоите към Шипка пън - никога! :-) Но като знам, че българинът нищо не прави просто така, юнакът с Мицубишито трябва да е имал зъб нещо на бягащия с Нисана ... или пък е кандидатствал за полицай, ама са го скъсали на изпита по чужди езици! :-) Хубаво е, че простотията е завършила без жертви, само малко бензин, гуми и джапане е бастисано!

Родната полиция ни пази ... Апропо къде продават пушки с оптика - искам и базука , и Т 72 ако може , щото иначе да разчиташ на куките не си е работа .

ай на бас, че в територията на боко тиквата стрелеца ще го отнесе повече, отколкото беглеца!

Селски драми :)

Пернишки истории по Шипченските завои! Няма разсъдък, няма и умора!

Спомням си, че У градско, на едно кръстовище се стреляха за отнето предимство. Ааааа вие У градско си имате мутрите. Те се стрелят и гърмят, я с гранетомет, я с калашников. Блазе ви гражданииииии!!!!!

А вие в ЦРУ си имате истински убийци!

Казанлъшко чедо ,от малко се е учило да стреля точно , за боеприпаси не се косете сигур има скутани в мазето, дано полицаите да го пущат по бързо че да има по кого да пуца отново. Евала на героя он много филми за Рамбо е гледал :-))

Егати статията пълен неграмотник е тоя който я е писал нищо не стана ясно само заглавието ориентира донякъде, вземете че я редактирайте

Ее кеф гонка по завоите на Шипка. Искам и аз :).. Тоя е бил някъв пиянгур без книжка и е решил да се прави на велик

до тука я докарахме вече.. предлагам всеки да се обзаведе с по една пушка и да помага на полицаите... то като е така да ги разпускат направо и всеки да стреля всеки....

Бравооо ,да му се даде орден ,това само единствено корав българин го може и никой друг по света,в едната волана,в другата пука точно с чифтето ..остава и под волана да му е баела някоя руса самодива на лоста...3 в 1

благодаря за смеха :-)))))))))

защото ако само косъм е паднал от главата на преследвания в резултат на прострелването, на ентусиаста ще му се стъжни. Да не говорим за по-тежки нарянявания или смърт. И никой от полицаите няма да застане зад него. Самите те не случайно ползват стоп-патрони, защото има стотици случаи на пострадали престъпници, а след това полицаят с години го мотаят по следствия и съдилища.