Коментари - Кола потъна в язовир "Батак", има жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиша само на български, но не ме допускате

Никой мъж не коментира напр. разочарованието на една майка, отгледала децата си, дала младостта си, здравето си....колко жени плачат, че снахата им не позволява до 4-5-годишна възраст да докоснат внучето си, за разлика от тъщата ? И синовете им мълчат. Колко жени са безпомощни да намерят работа или биват съкращавани., въпреки че в последните години тенденцията е обратна - банките назначиха лелки на ниски заплати и мацките изчезнаха от гишетата.... И още, и още разочарования. Но тук жената бива тълкувана само като полово същество и с цена на модел. Всъщност жената с внуци и снахи приема живота от друга вече страна, особено в климактериум и с опит в живота, знаейки вече колко е суров и пазейки порасналите си деца от грешки. Затова и българската поговорка е : "Малки деца - малки дертове, големи деца - големи дертове". Коментарите от мъже тук показват тяхната човешка незрялост, определяна от пол и либидо, с която и си умират. ТОВА доказва, че Жената дава живот, Жената до гроб си остава МАЙКА ! Нещо неразбираемо за мъжкия мозък. И грешно тълкуващ жената до себе си. Дали я разбира когато е притеснена, уморена, дали я предразполага в леглото, дали отключва желанието й ...или я тълкува като остаряла и скучна. Е, затова се разпадат масово браковете. ПС Тук не коментирам първични жени без ценности и възпитание.

Интерсно не трябва ли кораби или лодки да потъват в язовирите ? Ние пак сме първи - коли потъват в язовир !

На тая възраст жените вече не са търсени от мъжете и това ги вкарва в дълбока депресия, от която няма излизане. Жените не могат да живеят сами, те или се сриват психически или посягат на живота си. Не става въпрос само за секса, и без това статистически 80% са фригидни, което доказано от медицината означава увредени, липса на връзка между мозък и полов член. Те искат да има мъж до себе си, но понеже по природа са много капризни, претенциозни, това сериозно им пречи да си намерят партньор, когато са в по напреднала възраст. Мъжете не обичат старите бараки, те си търсят младото и това е, ако трябва си плащат, но натам им гледат очите и никой не може да ги убеди в обратното.

Това е вярно. Аз като харесам някое по дъртичко, просто ми се доевава, но харесам ли младичко се вдървявам и полудявам.

Бат Санди, не разбирам защо са ти сложили 15 минуса, при положение, че всяка твоя дума е самата истина? Какви ще са тези хора, които на бялото казват черно. За мен това са фалшиви, неискрени хора.

Бе,не знам кой на тая възраст може и кой не-жените или мъжете,ама една жена го може и на 80 ,а някои мъже го не могат и на 40 хахахах

Тия ако потърсят още малко бая други автомобили и трупове ще намерят там.

Такива дето не са ги видели :)