БМВ помете спирка и "кацна" на трамвайните релси в София (снимки)

При инцидента са пострадали четирима пътници, които са без опасност за живота

Обратно в новината

Коментари - БМВ помете спирка и "кацна" на трамвайните релси в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя - обвинение в опит за непредумишлено убийство. Само това му се полага... Има късмет, че е било през нощта, рано сутрин тази спирка е пълна с народ , през деня също винаги има хора и ако е имало и един човек там, щеше да пострада. Не талони, точки, глобички и глупости - книжката доживот и опит за убийство, че белким се научат как да се държат..

Знам го тоя. Баща му караше трактора чисто гол, леля му се обеси, а санитарите в лудницата пускаха майка му на циганите да я чукат по за лев. Какво друго очаквате от такива?

ДИАГНОЗА

Пък следващия път може и трамвая да хванат и без това им пречат доста в последните месеци. Шибани нагли нахални селяци. ( Без да се обиждат селяните)

Господ да се смили над душите им и да си ги прибере другия път

Диагнозата е ясна :D

Поредният тънкопишковец с мозък колкото арпаджик лук.И естествено му няма нищо.Тия горният ги пази!Айде сега всички тънкопишковци под строй хейтвайте ме яко

Ейййй, гадни и злобни хора, срам!

Не ми е жал за такива! Аз кой съм че да им преча да се самубиват? Щом е решил да се трепат няма да им преча, но да не очакват помощ или да ми е жал!

Язък... Можеше поне водача да отиде при Св. Петър !

Марката не беше ясна от снимката.Ама бая бързо е вървял.

Щях да се изненадам ако не беше БВМ!

Кой ще плати спирката? Кретена ли ?

"леката кола е катастрофирала сама...", "...при катастрофата са пострадали четирима пътници"... не знаех че в София вече се движат автономни автомобили

Бързахме за зоопарка, че слончето ни чакаше с навирен .....хобот........

Малко по-нависоко ги вдигайте - като летите... Донори скапани..!

поредния див селяк с бмв, а следващия път да ти е за последно.

Щото - не знаеш к'во може да прай на втора...

Това е бил някой отпадък за шофьор !

1, Защо моята, без нито едно нарушение съм,задължителна ГО и на този се изчисляват по една тарифа? 2, Защо не се търси произход на парите за возилата на такива ''гъзари''?

Защото 12 години гласувахте за калинки, които от нищо не разбират но управяваха (и продължават на средно ниво) всичко

И за Кирил тъпото ли да гласувам.

И аз се присъединявам към въпроса, защо плащам еднаква ГО с този олигофрен, след 25 години зад волана без нито едно причинено по моя вина ПТП, с последен акт за нарушение от 1999 г. и два фиша през последните 10 години за забравени фарове? Кога ще стане като в западните държави, където застраховката е лична на водача и е основен фактор за спазването на правилника, защото се повишава драстично след сериозно нарушение и изисква години без нарушения за да се върне на нормалното си ниво.

на грешното място питаш колега, тук политици няма, а от тях зависи това да се промени

Никога. Ако го направят ще възстане НАРОДА, тъпунгерите по точно. Нали знаеш че българина обожава правилата, ама ДА НЕ ВАЖАТ ЗА НЕГО?

Плащате като този, защото карате подобни каруци. Нали зависи от годините, обема на двигателя и пр. Няма уравниловка, какво мърморите сега?

Да ги накарат да платят щетите тия дебили.

На колко години са били келешите? Дано да са ум счупени главите добре че да се сещат за в бъдеще.

Поредната лудост на управниците ни! Спирки се изправят пред невинни превишаващи скоростта джигити, предизвиквайки тежки произшествия! За щастие шофьорът не е бил с лош късмет, като ангелчето Жорко Семерджиев, пред когото се изправиха две момичета на тротоар, той ги уби и сега имат наглостта да го съдят за това.

БМВтата вече и метат , какви ли глупости не ги карат вече да правят колите ... Ама защо се учудвам, след като може и сама да катастрофира ...

КОЛАТА МАЙ Е БМВ . ТОВА ОБЯСНЯВЯ ВСЕЧКО.

Май е Е60

Да, позна - Опел Е60 е.

марката на колата не обяснява нищо - кухата кратуна на джигита обяснява всичко виждал съм не малко джигити с Хонда

Аман от тези трамваи и спирки. Навсякъде са.Човек си кара с 30-40 и те изведнъж му изскачат изневиделица и му чупят колата. На всичко отгоре сега и точки ще му отнемат, сякаш не му стига че е останал без кола горкичкият. Добре поне че няма проблем да си вземе нещо без катализатор или пушещо на талази че няма да подкара дамска кола я. Ще му замине и мъжкото достойнство да кара нещо гоУемо. МноУ важно,че ще трови тези дето висят по спирки и ползват трамваи.

такава катастрофа се прави с МНОГО ГОЛЯМА СКОРОСТ....ограниченията на скороста са еднакви и в деня и в ноща... пробата за алкохол и наркотици е отрицателна.......следователно човека е НАШ

Мога да кажа, че в Австрия са ме спирали и глобявали, че извънграда, на път с ограничение 70 съм шофирал лек автомобил с несъобразена с пътните условия и движение скорост. И това е по-преценка на полицая, а не засечена с радар. Аз шофирах със скорост между 60 до 80, демек в ограничението. Валеше дъжд, но пътя беше прав, с видимост, всички караха с 50-60, само аз правх изпреварвания, защото скорост под 60 ми се виждаше прекалено бавна за този разкошен път без особено движение. Астрийците си знаят, че не трябва Изпреварвания правеше и необозначеният полицейски автомобил, който кара поне 10 км след мен преди да ме отбие. Аз бях с автомобил с Австрийски номера, даден ми за времето на пребиваването ми, от мой приятел австриец. След това ми казаха, че в Австрия и в Швейцария, полицията спира, без необходимост от радар, по тяхно усмотрение за шофиране, което не е съобразено с пътната обстановка. Глобата ми за това "нарушение" беше 120 евро, които ако се платят в 10 дневен срок се намаляват с 50%. Ако караш с 20 км над ограничението в населено място, глобата е 600 евро и 18 месеца без книжка за първо нарушение.

Така е в белите страни. Тук са мазни, шкембави търтеи, които са на работа, само да изкарат някой лев...Затова и всеки ден хвърчат коли, размазват пешеходци и т. н

Никой не те кара да караш като бесен ... Но глобите са ни неадекватни, наистина.

В "белите" страни има събираемост!!!! Това е тънката разлика. Някой помни ли как шеф на нокия отнесе 30 бона глоба, защото глобите във Финландия са на база брутен доход за да те заболи и да не правиш така... Отделно, при пресрочване от месец след наложената такава си предазен на съдия изпълнител за събиране.. У нас или си наш човек, или дебили с по двайсе "висящи" глоби, че и без книжка по пътя... Та и по 5000 лв да направят глобите ще изпищят такива дето правят нарушение по едно на 15г..

Явно тоя случай е бил в някоя друга епоха. В момента в Австрия е пълна анархия по улиците и магистралите.

курбан да правят !

Това кола ли е?

Вече не.

Поредното келеменце с дърто БМВенце

Прост народ- бедна държава

Катастрофирала сама... Сиреч самокатастрофирала. Което вероятно трябва да означава, че или не е имало шофьор, или шофьорът само се е возил на автопилот.

нали са черири пътника, нищо не казват за шофьор

Такива трябва да ги съдят за тероризъм, на минимум 20 години ако няма починал. За съжаление такива си отгледахме, с бездействието на МВР.

Айде сега да въведат и тук ограничение 30 км в час. Отново е факт, че катастрофата е със скорост над ограничението. За такива тежки ПТП не е виновен пътя, а зад кормилното устройство. Преди имаше задължително обучение от първи клас за движение по пътищата, пешеходец колоездач и шофьор. Сега тези центрове или са продадени или са разрушени. Отново се стига до едно логично обяснение липсата на качествено образование е причината за грешните решения.

Не е до научаване. Разни умишлено форсират, стържат гуми и така нататък. Причината е тарикатлъка и усет за ненаказаност, плюс самоувереност, че са майстори. Само че вече са отгледали поне едно поколение такива. Трябваше дори само за шума да ги глобяват.

... трабва да се шофира в града с 50км максимум ... за да може ПРЕВАНТИВНО, ако стане нещо (наопример да изпуснеш завой, да е хлъзгава настилката, да ти изскочи детенце внезапно на платното и т.н.) да не "пометеш спирката" и да застрашпиш животи, а най-много да счупиш някой ламарина ... но българинът масово няма култура ... включителнои и да шофиране ... напъва газ (мотор или автомобил, без значение) без да мисли какво би станало, мислейки се за най-добрия шофьор, на когото винаги другите са му виновни.

Абе сельо, в кой град се кара/само вие селяните шофирате/като охлюв. София е малко градче, с още по малко движение и постоянно е задръстено от влачеши се селтаци. Ми излезте малко вижте град и трафик и как се кара като имаш макс 80км имаш и мин 40.

Минимум 120 баце, дистанция - броня до броня, повече от 2 секунди в една лента карат само бабички и селтаци, присветкване на тоа пее..с дет се влачи с 50-60 отпредЕ, яко псувни и уредбата на макс, на светофар - пилим гуми яко и никога пръв на червено, на оранжево - газ, има невкВИ бели линии по платното обаче е..л съм м..ката.

Е те за това такива като тоя или ония патки блъснали се в завиващ трамвай сте навсякъде!! Аз карам камион.. Все ми е тая дали ще ми светкаш или ще се правиш на тежкар..

МЕРЦЕДЕСЪТ Е ОТ ФАКУЛТЕТА . ПРЕДИЗБОРНАТА ШЕТНЯ Е РИСКОВАНА РАБОТА ВСЕ ПАК ;§ ПОНЕЖЕ Е ПАРТИЕН РАБОТНИК , НЯМА ДА МУ СЕ ОТНЕМАТ ТОЧКИ . КОЛАТА ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВАНА ЗА СМЕТКА НА СГО .

Докато работното време на полицаите е: 1.Отиване на работа, време е за цигарка и кафе. 2.Лафчета с колеги/колежки. 3.Лека разходка с патрулката в населения град, без слагане на колани и без даване на мигачи, когато е нужно и гледане на лошо. 4.Намиране на удобно, сенчесто място (пак за лафче или дрямнка) и монтиране на триногата. 5.Кафенце, докато си почиват в колата, а триногата снима на безопасни места, които нямат предпоставка за ПТП, а са много лесно място за улавяне на водачите с над 10+км/ч над допустимата скорост. 6.Пласиране на дрога, прикриване на мафиоти и т.н. Всъщност, колкото и да изброя, няма свършване бе... Таа да, докато това представлява работното време на полицаите, всички неща, които се случват в нашата държава, придоби нормалност.

Новият разносвач на пици с кристали е бързал с предизборната доставка. Неопитно е момчето, но както знаете такива работи се случват и на оптини пицари, справка - Семерджиев.

Биков, извади си главата от гъза на тиквата