Колата на НСО, която вози Панов, била с развити болтове

Автомобилът на НСО, ползван от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, е бил с липсващи и развити болтове на едната гума при пътуване преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Колата на НСО, която вози Панов, била с развити болтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има много коли, които не разчитат на централния отвор, а си се държат само на шпилките и гайките, при това са джипове. Фланци се слагат или когато искаш да минеш на друго междуболтово или ако не ти стига офсета ( изместването на центъра на джантата спрямо контактната повърхност. И офсета въобще не повлиява гайките, а само лагерите на главината ( евентуално).

коментара ми беше към Лудия Макс

Има много коли, които не разчитат на централния отвор, а си се държат само на шпилките и гайките, при това са джипове. Фланци се слагат или когато искаш да минеш на друго междуболтово или ако не ти стига офсета ( изместването на центъра на джантата спрямо контактната повърхност. И офсета въобще не повлиява гайките, а само лагерите на главината ( евентуално).

Колата на НСО, която вози Панов, била с развити болтове, а самолета с който преди известно време се вози Б. Борисов при кацането не можел да си спусне колесника.

Мутрата и мафията в действие.

Гледайки този човек веднага става ясно защо съдебната система е в такова състояние. През всичките тези години само циркове и беззаконие което води до едно това е състоянието в което се намираме ние в БЪЛГАРИЯ- смрад, корупция, мизерия и оскотяване. ЖАЛКО?

Така е. Виж - Цацаров е друга бира. Симпатяга от всякъде. Ако всички бяха като него (и Пеевски) друга щеше да е ситуацията в правосъдието ни

Боко и свинята явно много ги е страх. Браво на Лозан Панов!

уведомил президента, и радев взел....ключ и отишъл да ги стегне! панов е голяяям смешник!

Един съвет: Да си проверят дали наскоро не са си сменяли гуми при някой гумаджия. Аз имах същия "инцидент" след като сменях двете предни гуми (няма да уточня при кой гумаджия да не стане "реклама"). При мене обаче ми се разхлопа предно ляво колело на един завой и звукът беше толкова характерен че нямаше как да не го забележа. Слязох, видях, всички болтове бяха на място само че бяха разхлабени гайките. Стегнах ги и нямаше проблем. Но можеше и да има ако не се бях усетил навреме!

Този на снимката е такъв циркаджия, че е в състояние да измисли всичко.

"Колата на НСО, която вози Панов, била с развити болтове". ЗА КОЛАТА РАЗБРАХМЕ, НО ЗА ГЛАВАТА на Бай ЛИСАН - нищо не разбрахме.

Някоя тяхна слуга, подобна на теб. Дебелаците не могат да се наведат от шкембетата си. Да не говорим, че и оная работа не си виждат като пикаят.

Е то едни и същи номера, без грам фантазия. Този Панов, не е направил АБСОЛЮТНО НИЩО, за да се пласира като герой и заплаха за някого. Имаме една измислена картина на фалшив герой. Характерното за този е, че е зъл кариерист, готов на всичко, за да взема власт. Доказал го е в развитието си. Освен това е гейче и го държат с компромати американските служби. За това играе тяхната игра. И власт ще спечели. Стандартен български еничар и по-точно стандартен безродник, продал се на чужденци, зависим и изнудван от тях. Той трябва да бъде уволнен и изгонен от държавни постове. А това, дето ни разиграват е елементарен цирк за глупаци.

Все едно чета статия в независимите медии на корпулетния успял бизнесмен. Издишаш.

без каквито и да е пристрастия: така или иначе,дори и експерти да го докажат(саморазвиването),тия които смятат,че става дума за саботаж,няма да повярват на експертизата...и обратното! моето мнение е,че и двете са възможни,като по-скоро е саморазвиване...,ако пък не,то играта по "горните етажи" истински е загрубяла,а за нас остава само сеира...и без това никой не "бръсне за сливи"!

Ти си ясен - цацичка.

Ако не е постановка да вдигне малко медиен шум и да стане герой срещу корупцията, си е чиста проба немарливост в сервиза. Ако беше опит за убийство щяха да му отвият само една предна гума, което е достатъчно. Въпреки че има и по- елегнатни начини.

Всички нормални хора трябва да застанем зад Панов, защото искаме да живеем в правова държава. Заащо прокуратурата повдигна обвинение срещу Наглите само за отвличане, а не за изнудване, така потърпевшите не могат да заведат дала за взетите им пари, както и присъдите биха били по жестоки, ако имаха и това обвинение, после съда бил виновен за всичко. В повечето от слечаите не се събират достатъчно доказателства, има нужда от РЕФОРМА истинска , а Лозан Панов е от малкото хора осмилили се да искат това, което ние също искаме.

Зад него сме! Трябва да излезем и да покажем на мафията, че не се страхуваме!

Ако такива,като бай Лисан Кариериста са от групата на нормалните и такива като него ще създават т.нар. правова" държава"- мерси!

Примитиви! Полоний-210 е много по-безшумен и сигурен от дрънчаща джанта - ама, нали сме "малкия" брат, има много още да се учим от другаря Путин!

Опит за АТЕНТАТ. За щастие неуспешен. Може и да е било само предупреждение. Бог да пази Панов, защото друг няма кой! Сам е срещу мафията!

Пеевските тролове лансират 'саморазвиване на болтове' все едно всеки ден се търкалят болтове по улиците и хвърчат гуми, за да изкарат Лозан Панов е параноик. Ако на Сотир Методиев Пеевски му се саморазвие някой болт знаете ли кво ще се случи?

Интересно колко други случаи на "саморазвили се болтове" има в НСО. Има ли отчет и статистика? Примерно на Аамет Духан колко пъти за последните 27 години му се саморазвиха болтовете? На Дебелаците Сотир и Дебелян? На Богът ББ Слънце? Или само на неудобните кърлежи дето искат истинска съдебна реформа им се случват такива 'инциденти'.

Нали затова е тази скъпоплатена служба НСО.При излизане от гараж-проверка на колите,при пътуване и престой-шофьорът не е ли длъен да следи за злонамерени посегателства по колата. Овце сме като народ,но не сме чак толкова тъпи,бе,мафиоти скапани...

Abu Talib

През 1992 година и при мен се случи същото.Развъртени бяха два болта, трети беше паднал е причиняваше хлопане на капака , колелото обаче се държеше на секретния болт.

А пък на мен за 18 години никога не ми се е разхлабил и един болт. Аре бегай да ближеш на дебелите чичковци.

Мафията си знае старите мутренски методи за сплашване! Всичко е случайно - саморазвиване, самозапалване, самонаръгване, самозастрелване, самоотравяне, болест и т.н. Само че този път играят по тънък лед и ако са достатъчно самонадеяни и вяращи в своята недосегаемост, че да посегнат на здравето и живота на Лозан Панов, ще платят цена.

щом сe говори за болтове,значи автомобилът е немски,а предполагам и с "алумин" джанти... по-скоро саморазвиване,отколкото някакъв опит за покушение.

Тая опорна точка може да върже само децата в детската градина. Пробвайте с нещо по-правдоподобно.И много се издавате като повтаряте едно и също през 5 мин.Тая тактика вече се изтърка.Това си е опит за покушение.Поръчителите са ясно - тези, които ви плащат да пишете за саморазвиване.

не се водя от никакви опорни точки,напротив-даже ти помагам...ако имаш VW,Audi или Benz ,просто от време на време си проверявай болтовете! за положението по "горните етажи": е ми да се трепят,кат немоат да се разберат...

Ентелегенте - що ми не отговориш на един прост въпрос - карам автомобил 20+ години, последните 15 години все със "халюмин" джанти и с болтове - къде 4 къде 5 болта. Юо да му се не види ни веднъж, ама ни веднъж не съм имал разхлабен болт бре?

късмет братле...на мен лично ми се е случвало 2 пъти за 30 години стаж: BA3 2101,MB 300 td

Баба Пена, чистачката, прекалява!

Ако на Делянчо Мамин му се "саморазвият болтовете" ще бъде обявено извънредно военно положение и Цацаратора ще даде пресконференция как се прави опит за държавен преврат!

Единственият извод, който можем да си направим, е, че НСО не се справя с преките си задължения, които НЕ включват пазаруване в Метро, разхождане на йоркито и взимане на децата от солфеж

''B3, саморазвиване на болтове на гума ?'' ВИЖТЕ ГО С ТЪРСАЧКАТА. ИМА И ОЩЕ КУП ТАКИВА ТЕМИ ПО ФОРУМИТЕ,ЗА САМОРАЗХЛАБЕНИ ЛЕТИ ДЖАНТИ.ОБЯСНЯВАТ СЕ И ВЪЗМОЖНИ ПРИЧИНИ.

И самозапалващи се къщи, самоубийства с лявата ръка в дясното слепоочие :)) Вие ли сте толкова тъпи или нас за тъпи ни имате? ;) Дебилянчо го заплашват с убийство чрез изрезки от вестник и Цацьо веднага праща баретите в КТБ :))) Сега обаче на Панов болтовете се били саморазхлабили... Тая версия ли щяхте да поддържате ако беше успял опита за убийство?

Достатъчно умен съм, за да преценя кое е случайност и кое не е. Това да ти разхлабят болтовете на джантите няма как да те убие, ако малко с малко разбираш от автомобили. При първия неспицефичен шум ще спреш. Не вземам страна, а по-скоро посочвам вероятност. На мой приятел така му се развиха болтовете на джантите и той горкия си помисли,че някой иска да го трепе. После като поразгледа форумите се успокои. С Панов имаме на лице много ''съвпадения'', така, че страна не бих взел . Възможно е и опит за сплашване, за кой ли път;)

Много смел човек. Най ясно и просто казва какво прави ДС, комунистическата мафия в съда. Тези инциденти не са случайни, а са предупреждение. Не е трудно да го убият. Гн. Панов, няма нужда да се жертвате за България. ДС мафията е толкова силна, че никой не може да и наложи нещо, но е поумняла и сама решава да се променя. По добре пробвайте с убеждение.

Прочети по форумите какво става с ЛЕТИТЕ ДЖАНТИ ! На много автомобили болтовете се саморазхлабват и маса народ се чудят защо! Има практика, след сваляне на джанти и тяхното поставяне, да се покарат 100 км, след което да се стегнат повторно. ЯВНО ШОФЬОРЧЕТО НА ПАНОВ Е ГОЛА ВОДА, ЩОМ НЕ ЗНАЕ ТОВА.

Путкинските начини за елиминиране на несъгласните и критикуващите. Като за начало болтовете на колата, после може и малко чайче с Полоний-210 като на Литвиненко, или пък Диоксин като на бившия президент на Украйна - Юшченко. Ако всичко това не сработи, направо куршум като на Немцов или Политовская.

са плод на разпалено въображение. Колата на НСО нощува в гаража на НСО. Ако някой е развивал болтове, трябва да се търси в НСО. НО - в гаража камерите са през 5 метра + жива въоръжена охрана. #КОЙ?

Ако нещо се случи на Панов ще стане горещо за Дебелаците. Те се чувстват недосегаеми, но много бързо ще разберат, че гавазите с пищови и бронираните лимузини са безполезни срещу народния гняв.

"'са безполезни срещу народния гняв." - 80% от народа чете Уикенд, Телеграф, Пик или Близ и така е успан от Прасчо, че изобщо няма да шанс да излезе от бърлогата си за каквито и да е протести.

В един момент ще разберат лъжите и манипулациите. Неизбежно е. И тогава гнева им ще бъде ОГРОМЕН! Историята го е доказала многократно. Всеки път когато властимащите си мислят, че са си опекли питката и няма какво да ги събори - падат. Падат от високо и право в трапа. Същата тълпа ще ги разкъса, а лакеите им първи ще се отрекат от тях.

Нека се вози в собствената си кола.Пари ли няма ,или какво?Виж какво п...се е станал.НСО?Къде другаде има такова звено?

Абе цацичке, много си прозрачна... Я си виж началниците Сотир, Дебилян и Сие. и пак кажи кой е п...се? Дебелото момче по каква причина го пазят 10 НСО бодигарди? А шефа на ВКС викаш да не го пазят? Прозрачен си! Вашите дни са преброени, Дебелаците вече са бити карти.

Гавазите на Сотир Методиев Пеевски си служат със всички мафиотски и мутренски методи - отрязани животински глави за заплаха, повреждане на автомобилите, скоро сигурно и някое случайно пожарче, докато накрая не си свършат мръсната работа. Кой ще ги разследва после? ни КОЙ! Мутрите са превзели Парламента, Министерски съвет, Полиция, Служби, Прокуратура, Съд! С избори и коментари няма да се освободим! Революция трябва, отчаяна и повсеместна!

Не в София, а към Берковица. Добре, че не са лепнали нещо под пода...

loyola

Абе каква е тази държава, дето имаме най-много полицаи на глава от населението, тълпа от охраните на огромни заплати и в същото време "младежи с маски" напад висши магистрати и остават неизвестни???

Помни ли някой, около същия човек ли имаше инцидент преди да го изберат?

На пешеходната пътека на Южния парк го блъсна един руснак. После го закрал в Пирогов. Тм настанили Панов в една стая с някакъв пребит съдия, който му разказал цветно побоя .

Напълно разбирам съдебната мафия бореща се да запази хаоса в правосъдието и че са готови на всичко и шубето е голямо. Браво на Панов и Иванов на прав път са. Имат моята пълна подкрепа.

да променят хода на реформите в съдебната система я към някоя стена, я към челен удар с тир и пр. Почеркът от времето на 1925 година при "Света Неделя"...

Какъв позорен опит за покушение над Св.Лозан Пантоф-великият борец за съдебна реформа! Има едно явно трио,наречено"Тримата дебелаци".Има и др.формация,чийто представител е сър Пантоф.Там са видните протестъри,Иво Прокопиев,Христо Иванов,грантаджиите и "Америка за България".Те даже си сътвориха едно неформално Общество на свръх-човеци.Войната Дебелян-Прокопиев не е от вчера. Просто и двамата си имат висши Магистрати на хранилка и каишка.

Това си е атентат. БиБи, Шиши и Цаци явно са се изнервили. Сега оня лигльо Узунов - на Биби човекът в ВСС, ще обяснява как Лозан Панов сам си ги е развил. Иначе помним как Биби рева, че са го поръчали, как се кри в правителствена болница, а Шиши се движи с охрана от НСО, че е много ценен за държавата. ТОВА Е ГЕРБЕРЛАНДИЯ!

За сьжаление това си заслужаваме. Пр.. народ. Как толкова много гласуваха пак за герб? Как Радан и Христо не жлязоха, а Марешки влезе?

Навремето , една сутрин си карам и чувам някакво трополене от към предницата. Нямаше как да спра веднага, та покарах 2-3 километра и като спрях, ужас! Предна дясна гума, само на един полуразвит/разбит секретен болт! Купух болтове,прибрах се вечерта и намерих на мястото където бях паркирал 3-те болта хвърлени под един храст. Явно някой беше пробвал да ми краде гумите, но се беше ''сепнал'' от нещо, или не се бе справил със секретния :)

Естествено,че става въпрос за развита джанта с гума. И сега гледам,че шофьора е писал обяснение за случая, което ме навежда на мисълта, че хофжорчето се прибира със служебната кола, която нощува явно пред блока му;) И новите апетитни гуми са съблазнили някой айдук;) Явно крадеца не е знаел,че са на Панов.

не оневинявай. Тия коли си имат гараж, откъдето сутрин излизат през портал с охрана.

Престъпният ЦУМ яростно се съпротивлява, на живот и смърт. Тези специалисти са способни на всичко.

Партийната ездачка ще продължи да си прави оглушки и не само тя, всичките родени от престъпния преход .

Е то едни и същи номера, без грам фантазия. Този Панов, не е направил АБСОЛЮТНО НИЩО, за да се пласира като герой и заплаха за някого. Имаме една измислена картина на фалшив герой. Характерното за този е, че е зъл кариерист, готов на всичко, за да взема власт. Доказал го е в развитието си. Освен това е гейче и го държат с компромати американските служби. За това играе тяхната игра. И власт ще спечели. Стандартен български еничар и по-точно стандартен безродник, продал се на чужденци, зависим и изнудван от тях. Той трябва да бъде уволнен и изгонен от държавни постове. А това, дето ни разиграват е елементарен цирк за глупаци.

Еййй гати "държавата" с какви глупости ни занимават. Не е истина!

Панов изпревари Нинова по показна параноя. Да видим как ще отговори партийната ездачка.

Оня с хипертонията що го пазят по 15 гавази , щото няма параноя ли?

НСО не назначава журналистки за охранители.

След като веднъж го бутнаха ама само в болница го вкараха преди да се кандидатира за поста сега вече май по крути мерки са предприели защото не им се нрави на мутрите някой да им разбърква нещата.. Мисля си че щом толкова много го плюят явно е на прав път защото знаем кой плаща на медиите за да си има спокойствие...

Щом и на колите на НСО им развиват току така болтовете , бем ти и държавата.

В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА НЕ ИСКА ДА СЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.ЗАТОВА И ЦАЦАРОВ СЕ СЪБУДИ ОТ ЛЕТАРГИЧЕН СЪН И УЖ ПРОЯВЯВА ИНИЦИАТИВНОСТ.НО ЕВРОПА ГО НАТИСКА ЗА РЕФОРМИ.А ТОЙ Е ОБВЪРЗАН.

Айдеее, пиарчетата от Америка за България и соросоидната пасмина се засилихте, нали. Направиха ви ивента и сега ви пуснаха по трасето да раздувате. Що сте толкова тъпи парчета. И крайно елементарни.

Да обясня за лаиците. При хлабави болтове отзад се усеща едно специфично поклащане отзад в завой. Не може да си професионален шофьор и да не спреш веднага да провериш какво става.

Все пак зависи колко професионален е професионалният шофьор.

И за любител шофьор е недопустимо да кара така. Законът също го забранява.

Сами са си развили. Опитват се да му докарат имидж на герой, борец срещу корупция и т.н. Съвсем стандартна схема, по американска линия. Искат да го поставят на място, от което да постави под свой контрол правосъдната система на България. Човекът е под американски контрол и това е тяхно пиар изпълнение. Фалшиво изпълнение, насочено да манипулира българските овце. Човек, който служи по такъв начин на чужденци, на небългарски интереси, няма място в държавното управление. Този човек трябва да бъде уволнен по възможно най-бърз начин.