Кола отнесе стълб в София

Инцидентът е станал в близост до бензиностанция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колата да намери начин вееднага да върне стъба

Много странно нещо начи, пиеш 2-3 големи ракии и стълбовете почват да изкачат пред колата, как става.

Всяка вечер свистят гуми из квартала и хвърчат коли като ракети. От 8-мо районно лентяите по цяла нощ спят, когато някъде са необходими - НИКОГА ги няма, НИКОГА не са там, НИКОГА не са разбрали или чули. Алооо, полицайчетата с новите шкоди, слезте нощем от тия коли, дето само се возите, па се ослушайте - то през 5-6 блока се чуват свистене на гуми или викове на пияните местни глупаци - не може да се спи, само вие нищо не чувате и не виждате!!!!!!!!

Всичко чуват и виждат,ама ги е страх.Ами,ако попаднат на стадо мангали, да ги подпукат с колове и брадви,да им изпочупят патрулките?

Стълба е виновен, не е спазвал дистанция и се е движел в насрещното

Цяла София да загладят и превърнат в писта за излитане, пак ще се блъскат в нещо.

0

Обзалагам се, че предвид тъмнината и късния час, пострадалият е шофирал с разумна и съобразена с пътните условия скорост, просто стълбът му е взел предимство и го е ударил отляво. Тестваха ли стълба за алкохол и наркотици?

Чакам мнението на корифеите милчев, калина, малина, къпина, стратиев, василев...... и други видни милиционери! Докато властва девиза аз съм прост и ....... няма спасение тикви! Десет структури пълни с милиционери отговарят за безопасността и ? Вземат си заплатките и ръсят само глупости и простотии! ОТВРАТ!

0

Боъко е виновен, че тоя се е усукал на стълба!

В СЪЩНОСТ ДНЕС СТРАНИЦАТА ЗА НЕКРОЛОЗИ Е ТВЪРДЕ БЕДНА. АМА ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ДО СЛЕДОБЕД ЩЕ СЕ ПОНАПЪЛНИ

Талантливи до безумие. А само като си помислиш че в доста страни такова нещо даже не му се разрешава да се качи на магистрала (заради коефициента на сигурност). В Япония след петата година не се допуска в движение.....Здрава кола, здрав шофьор -корави българи

За вас с минусите, дали бихте могли да кажете защо в Русия е фрашкано с японски автомобили и повечето с дясна дирекция. дали само заради това че е на един п...косъм от Русия. Няма обяснениеф факт, който е всеизвестен поне от 1990 година когато се разреши вносът на автомобили и мотоциклети втора ръка., да се оспорва от лица които дори не са били проектирани за реализация по него време. Пък се заинтересувайте и от кога започна промишленият внос на "рециклирани автомобили втора ръка" у нас

Засягаме се от 2(два) минуса...?!? А?

Нито +, нито -, защото частично си прав. Още преди 30 години, асистента на упражненията от катедра ДВГ беше казал, че японските производители си го залагат по проект ДВГ да имат 5 годишен живот за нормална експлоатация и затова не си дават зор да правят комплекти за втори и трети ремонт. Все пак нали има и повече значение как се кара колата, а не само да е нова. Не съм бил там и ще ми е странно, някой да ми забрани да карам малолитражна на магистрала, само заради това. А пък за производителите се сещам, че преди примерно 8-10 години, в програмата за резервни части, ланд крузера беше с цена на акумулатора около 1700 /хиляда и седемстотин/ лева. Нямало грешка. Оригинален акумулатор!!!

Коли на 5,жени на 3 (тук, до някъде съм съгласен) ,телефони на 1.ДА ПРОДЪЛЖИМ СЕРИЯТА : мебели на две-три, електрозахранването - да се изкореняват трафопостове на повече от 5 год, а блокове по стари от десет години да се взривяват. ДА ЖИВЕЙ КОЛЕЛОТО НА ХАМСТЕРА И НЕ мислещите му поддръжници.

ЛУДИЯМАКС

С риск отново да бъда обвинен в дребнавост. Малолитражките нямат право да се качват на магистрала поне в някои щати (които съм посетил)е така. В Япония не можеш да купиш кола втора ръка над пет години -по закон. Пак там не можеш да закупиш мотоциклет който от легнало положение не си в състояие да изправиш. Да не би тази морга да е закупена нова на лизинг!? За трафопостовете; да обясните на мене глупавият защо се запали покрива на къща тръгнал пожара по кабелите, защо защитата за повишено напрежение се задейства поне два пъти на нощ, защо изгоря банкомата в квартала, и половината магазин където е банкомата за втори път остава без захранване. За трафопоста става въпрос който е на 80 години. За блоковете, драги няма нужда да се взривяват те сами почнаха да се саморушат. Справка бетоновите контейнери за опасни вещества (от съседната дописка), падащи бетонови късове от виадукти и тунели. За колело в движение на 80 години надали си чувал -наскоро пак продаваха един дамски "ДИАМАНТ" от четиридесетте.

Не, не се засягам от двата минуса. Става ми неудобно, заради простотията и нежеланието да научите нещо повече. Но това не пречи да блъскате стълбове и дървета. маймуната с опити е станала човек в продължение на милион години, а такима "умници" като вас, за много кратко хомо сапиенс ще го превърнете в австралопитек.

Колите не правят такива работи. Правят ги хората. Спрете да персонифицирате предмети. Аман от либерални тъпизми!

Не е първият случай на това място, няма и да е последният.

какво въбития та да го отразяват толкова нашироко. И само една кола се блъснала днеска у софето??? не мож да бъде

На стълба има ли му нещо ?

Веднага да се забранят всички стълбове, поне на 100м от пътищата, че идиотите не могат да уцелят пътя ;)