17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някоя учителка шибне един шамар, одкубе или се разкрещи на ученик, веднага пропищявате, сигнализира се чак до Страсбург, все едно настъпва Апокалипсис!!! А сега къде сте бе, мръсни борци за правата на детенцето, когато наистина ги мачкат и са им обявили едва ли не шосейна война????? Къде са комитетите, асоциациите, институциите, профсъюзите, всички, а ?????

Лъжите! Колите не съществуват, а пътните знаци и шофьорските курсове не трява да са задължителни! Умрелите в катастрофи са хора които стриктно спазват правилата за движение и все пак умират, а тези които не ги спазват не умират! Ако правилата за движение работеха, защо все още има умрели? В коланите има нижки които са токсични за тялото. Всичко е част от големият ресет и да ни отнемат свободите като ни карат да се идентифицираме с шофьорски книжки!

Лъжите! Колите не съществуват, а пътните знаци и шофьорските курсове не трява да са незадължителни! Умрелити в катастрофи са хора които стриктно спазват правилата за движение и все пак умират, а тези които не ги спазват не умират! Ако правилата за движение работеха, защо все още има умрели? В коланите има нижки които са токсични за тялото. Всичко е част от големият ресет и да ни отнемат свободите като ни карат да се идентифицираме с шофьорски книжки!

Теб трябва да те идентифицират с жълта книжка!!! Шофьорската книжка не служи за идентификация, а упражняване правото да управляваш превозно средство. Не ти се полага по рождение. Трябва да отговаряш на определени условия, включително и да не си психически негоден. Ти май нямаш шофьорска книжка, а?

Вижте успеха му от училище и дипломата му и ако са отлични го пуснете под домашен арест.

я да видим педерунгела, бесния селтак, спънатият мозъчно от цензурата на радан-костов дали може да ми набичи 43 минуса!

Бесен селтак

ебаси гадната кола.. сега от масонския съд на изчекнатите педали ще ѝ дадат морга след 50 години. така гласи новата "зелена сделка" на пидирунгелите-извратеняци. .

Само дето там няма никакво кръстовище.

Забелязал съм, че ако държиш нещо тежко в ръцете си (например тухла или средно голям камък), то винаги ти спират! Даже не е необходимо да има пешеходна пътека...

Лют македонски дядо - терорист по пътищата.

не кола удря щофьорът на колата щото той я кара, колата сама нищо не прави.... а не пише дали детето е добре а се кнцентрира бърху престъпника дето бил задържан за цели 24 часа, направо умопомрачително наказания

НЕ! Не го е блъснала кола! Шофьор с колата си е блъснал детето! Пишете заглавията такива, каквито са!

Кола блъснала дете на пешеходна пътека. Къде има тук новина? Това е просто Вулгаристан - територия на анти човеци.

Лошите шофьори в България се състезават с лошите полицаи в Щатите.

на пешеходна вече човек да пресича само с полицейска палка !

По-добре с Колт.

Сигурно много е бързал!

Рецидивист, ама с книжка.

Дойдоха комунистите и се почна масовото избиване на пешеходци от автомобили. Масово жертвите са деца и младежи.. Бойко , къде си да въведеш ред?

Проверявай вечер да няма комунист под леглото на жена ти!

Карайте бавно изроди, нали ви виждам как карате в населени места - масово се кара с 60-70, катаджиите спят и си драпат манерките.

Бил рецидивист на пътя ,Ами защо има книжка като е шофьорски бандит изпреварил 2коли значи скороста му е била като на диканският аутобан и сега какво единственото Лозан Панов да не получи и един глас тои и подобните де били във съдът са отговорни да има шофьори рециведисти.Шефа на полицията веднага да го уволни Рашков ако неможе и тои да си заминава.

Значи повече хора блъскат на пешеходни пътеки , от колкото на други участъци от пътя... правете си сметка.

На всякъде в цивилизованите държави на пешеходните пътеки има СВЕТОФАРИ ! Сбетофар за шофьора , светофар и за пешеходеца . Само в България пешеходните пътеки са обозначени със знаци и шофьорите често не ги виждат . Особено като са от други градове и има трафик . Да не говорим , че много са се изтрили и са боядисване , както и маркировката на много места в България я няма изобщо .

И сам не се усещаш, какво тъпо парче си... светофар на всяка пешеходна пътека... ми то по добре тогава слезте от тези коли и ходете пеш бе... и като си от друг град, какво? Отпада задължението да гледаш знаците ли? Други знаци ли има в различните градове? Що не си мълчиш, а се излагаш, толкова идиотски?

Чул недочул, гледал недогледал. А забележи ли че в чужбина, си дават път един друг, а не се бутат да се пререждат, и всичко това без светофари и знаци. Манталитет просто.

Повече контрол трябва върху пенсионерите шофьори.

за начинаещите шофьори, те могат да си дрифтят назобани с амфети и да размазват пешеходци по тротоарите