Коментари - Кола блъсна 6-годишно дете в Студентски град в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадни шофьори, не спират дори и на майка с количка, която чака на пешеходна пътека да пресече!Най-строги санкции за такива изроди!

В Студентски град паркирането няма правила. Всеки спира където поиска. Особено харесвано е спирането на велоалеите или по две-три колони, а най-харесвано е спирането посредата на лентата. Така всеки вижда, че си "тежкар", особено пред 33. Ако не спреш по средата, значи "си смотан и няма да те харесват хората там." А тези с ХХ номерата най-ги харесвам. Нямат никакви правила, но карат със свалени процорзци и музика... От спрени коли няма никаква видимост. Особено опасно е по пешеходните пътеки, където заради лоша видимост рисковете са високи. Като карам през тях особено внимавам, но като че ли само аз го правя. Трябва общината и полицията да разчистят поне основните улици, местата с голям трафик на хора и градски транспорт, велоалеите също.

В Стуг. град трябва да има КАТ на всеки ъгъл... Редовно селянчета с 20-годишни беемвета и мерцедеси се правят на състезатели, форсират, дрифтят и т.н. въпрос на време да се случи тежък инцидент... Затова - който се изцепи - конфискация на таралясника и 3 месеца пандела, да се научи!!!

Преди години иснтрукторът на шофьорския курс редовно ме мъкнеше в студентски град. Там пешеходците били като хуни и ако се научиш да не блъскаш никого, значи си готов.

Откакто времето се затопли плъзнаха ци.га.ните из Студентски град, по цял ден обикалят и просят 3-4 годишини... Къде са социалните? Защо тези деца не се отнемат от родителите? Сигурна съм, че е инсценировка, защото по тази улица /ул. Атанас Иширков се казва/ няма възможност да се кара с повече от 20км, улицата е еднопосочна, и от двете страни има спрели автомобили, което прави придвижването трудно, отделно има доста дупки... и ако не накажете родителите сега можем да очакваме още много такива случаи.

Студентски град трябва да се преименува на Джунглата или нещо подобно. Там е върхът на беззаконието у нас.

Ако шифиора е от ГЕРБ няма проблем!

в София децата са на каишка, колите по тротоарите велосипедистите по покривите а пешеходците на шосето......

Детето само се блъсна в колата, аз бях там и видях. Мога да свидетелствам.

тази кола да не би да е от последните,които са още експериментални ,без водачи ? това се разбира от подобно заглавие . хора ,пазете си дечицата ,колкото и да е трудно -те са вашата плът и кръв и дар от Бога !

за някои са дар, за други наказание... познава се по отношението на родителите.

Всъщност става дума за едно цигане и майка му също беше там. По улицата няма как да се движиш бързо - невъзможно е - то са дупки, пaркирани коли, студенти пресичат непрекъснато напреко и надлъжно заради магазинчетта наоколо. Не изклювам възможността да е инсценировка за да изнудват за пари после, но и да не е на детето нищо му нямаше. Нямаме никаква новина, dir!

"Не го ударих аз, то се излете от тротоаро без предимство и ме удари в задни...в задната част на колата."

Шест годишно дете играе с топка по тъмно пред блока!!!!!!! Хора, тези родители са за кастрация! ..... Без да коментирам произхода им!

Това с топката , изхвърчала на улицата не е от днес , аз съм на 50, и все се случваше, родителите ни пускаха да играем до късно и въпреки слабото движение на коли, всрки ден ни набиваха в главите, ако топката отиде на улицата да не я гоним, да се огледаме за коли и ако няма,

Детето си е гонило топката, а баща му си е драпал топките.

Дете на 6 год. играе с топка вечер в 22:00 на улицата! Къде са родителите?

Да се знае, ако шофьорът е гербер - детето само се е блъснало!

да блъснеш дете и да нямаш доблест да си признаеш

Всичко що е блъснато става голяма новина.. Човека да не е искал.. пази боже утре ще го викат в ефирките да дава обяснения, няма ли родители това дете? Много съм против тази пропаганда. Забранете автомобилите и няма да има катастрофи!

хе хе ... тъпанар

Детски площадки за деца в предучилищна и ранна училищна възраст са голяма рядкост - има площадки за най-малките и тук-таме някое игрище за по-големите. Столична община вместо да плаща охрана на гей-паради и маратони, да се погрижи за площадки за игра на децата от предучилищна възраст и началните класове.

А къде е била майката на детето? Игра с топка до улицата, в тъмното и мамата спокойна? Ми да, липсата на площадки до всеки блок я оправдава. Не мога да го разбера това поколение, което само правата си търси и дори не подозира, че има и отговорности и задължения. С децата очите ти трябва да са не на четири, а на 16.

Бащата е бил там, той кеде е блял, а не майката.

Бащата е бил там, той кеде е блял, а не майката.

Как е другаде не знам, но в Норвегия подобен инцидент се квалифицира като високорисков за детето. Веднага ти го вземат и не питат има ли детски площадки, или няма. Мама и тати го отнасят солидарно. Процедурите за евентуално връщане ти скапват нервите. У нас не ми е известно родители да са били осъдени, че са поставили в риск детето. Едно го изяло куче, друго се удавило в шахта. Излиза, че най-лесно е да се отървеш от нежелано дете е да го оставиш без контрол и да не носиш наказателна отговорност.