Мъж атакува с кола партийна централа в Берлин

58-годишен мъж се блъсна с колата си, в която имало бидони с бензин и газови бутилки, в централата на Социалдемократическата партия в Берлин, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мъж атакува с кола партийна централа в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много отмъстителна. Сега ще го съсипе и ще го натика в затвора докато е жив.

Германеца е истински достоен мъж не е като нас мухльо и путка.

Този много обича грозната Меркел.

Където няма държава , започва самоуправство. Може човека да е пострадал от политиката на тази партия. Много вероятно и заради бежанците да е превъртял.

няма да озапти социалдемократичните провокатори. Риминисценции от Райхстага.

Да, да. Имаме три танка и ако има дадем един ще останем с два... Не може.

тези германци са тотално тъпо дебилни! такива неща се атакуват с танкове, а не с коли! толкова ли нищо не име е останало от втората голема истинска война, а? ами да им дадем от нашите, а? у нас има поне танкове!

Да дойдат танковете...както уж бе казал един соц премиер...Да ама къде ги има тия танкове в България...Останаха само тия, във военния музей..Останалото, дори не мяза на армия вече...Но идеята иначе е добра, когато едно от предните правителства на Унгария беше сгазило лука, и беше лъгало народа..Народа свали от постамента една съветска Т-34 и подгония полицията, подккарвайки танка направо към парламента....За късмет на тамошните европедалски отрепки, горивото в нея беше малко..та не стигна до това да гази и мачка унгарския парламент..както би трябвало да направим и ние българите, с нашия парламент!