Коментари - ЕК може да ни накаже заради тесните клетки на кокошките | dnes.dir.bg
назад

ЕК може да ни накаже заради тесните клетки на кокошките

Европейската комисия предупреди, че в близките дни ще предприеме наказателна процедура срещу 14 страни от ЕС, сред тях и България, които все още позволяват на фермерите да отглеждат кокошки в тесни клетки.

Обратно в новината

Коментари - ЕК може да ни накаже заради тесните клетки на кокошките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да не започват птицевъдите да ни заплашват отново с фалити (редовната им песен) и по-скъпо птиче месо, като имаха 5 ГОДИНИ ДА ИЗПЪЛНЯТ директивата. БЕШЕ ИМ ДАДЕН ГРАТИСЕН ПЕРИОД ДА СЕ НАГОДЯТ. Защо чакаха полседния момент и се правят на неразбрали?????

Ако нещо затрие Европа, то няма да е световната криза или сривът на еврото, а подмяната на ценностите, при която правата на нормалния човек се пренебрегват за сметка на глупости като размера на клетките за кокошки.

А Ек ще награди ли бибичката дето гледа свободни кокошки дето цял ден скитат по бузълъкъ и вече се връщат да спят?

В тази държава, ако не можеш да си депутат, поне да си циганин. Ама ако не можеш да си и циганин, поне кокошка да си. Макар, че ако лепнеш птичи грип, много брутално ще те излекуват.

Ебати идиотите-хората мизерстват,а те за кокошки мислят...

що не вземат това наказание да си го наврат одзад аз кокошки гледам за мене си и както реша така ще си ги гледам

Европейците измислиха кокошките в клетки, накараха ни да ги копираме, сега пеят друга песен. Първо да контролират кокошките в Германия и Франция и после да дават акъл. За съжаление ЕК е корумпирана, некадърна и колкото по-бързо се закрие, толкова по-добре за свободните кокошки.

хаха клетките им били тесни на кокошките :) а това че в гарсониера живеят по 5-6 човека от ЕС дали ги интересува?

Кокошките на снимката не са в тесни клетки, а почти на свобода. Доста неподходяща.

Ами животните също имат право да живеят, не само хората. Така, че не виждам защо трябва да се отнасяме с такова пренебрежение към тях. За разлика от хората, които в повечето случаи сами приемат да живеят при мизерни условия, животните в повечето случаи са принуждавани именно от високо разумните и "височайши" същества - хората- да живеят при условия, които те не желаят и не би трябвало, по каквито и да е закони, да бъдат заставяни.

тогава кокошките да напишат едно писмо за условията в които живеят и да го пратят в Брюксел :))))

И насекомите също имат право да живеят, не само хората и кокошките. Така че не виждам защо трябва да се отнасяме с пренебрежение към тях. Височайшите същества - хората трябва със закони да бъдат принудени да зачитат правата на комарите, мухите, хлебарките и другите насекоми...

В Брюксел са все кокошки, гъски и пуяци. Не е чудна тая грижа за събратята.

да им дадеме гарсониери тогава циганите ще искат 10 стайни

Коментарите до тук потвържадават какво представлява средно статистическия българин с претенцията на интелигент. Боже пази България, че й липсват няколоко морални епохи в нейното развитие!

Да,коментарите дотук показват,че средностатистическият българин още не си е загубил ума дотам,че да приема безкритично като дебил всички глупости,които могат да хрумнат в главата на брюкселските оядени чиновници.И че от 12 човека само един е мекере.

Дали да не взема да си подам документи да стана кокошка...:-))))))))))))))

Правата на кокошките са важна част от евро-атлантическите ценности. Трябва да се обърне сериозно внимание на този проблем! Да бъде създадена зоополиция и зоогестапо, които да преследват зоотерористите.

Тя европейската работа стана... кокошкарска работа :-))))))

halidas

Ако обаче семейството на бай Иван барабар със сина,снахата,внуците, бабата и дядото е натикано в една мухлясала гарсониера 50 квадрата, брюкселските клатик-рници нямат нищо против.Ако тези хора съществуват с по 50-100 евро месечно на човек,радетелите на европейския прогрес никак не се смущават.Тях ги бригат само кокошите,кучешките и котешките права.Както и тези на нетрадиционносексуалноориентираните.

Ето още едно "умно" творение : Бюрократите от ЕС отново си навлякоха критики и присмех с решението да забранят на производителите да пишат върху етикетите на бутилираната вода, че тя може да предотврати обезводняването на организма, пише в. "Дейли телеграф". След тригодишно проучване и среща на 21 учени в Парма европейските законодатели стигнаха до извода, че няма категорични доказателства в подкрепа на неоспоримия факт, че водата пречи на обезводняването на организма. Сега на производителите на бутилирана вода се забранява със закон да изтъкват този факт - в противен случай могат да бъдат осъдени на две години затвор.

Моите кокошки имат телевизия, интернет и всяка е с профил във Фейсбук !!! Крайно време е да се построят в парковете колибки в които да се настанят хората а Н.В. Помияра да живее в апартаментите ни !!! Нали така бе кучкари ???

elena_ole

Да отидат по селата и да видят, че нащите кокошки са като принцеси. Разхождат се по просторни дворове сред наперени петли, като депутатки от Народното събрание. Виж на хората ни е по тясно по градищата, ама това е друга европейска тема. Дай най-напред да решим проблема с кокошките, мечките, торните червеи и .тн