Ще стигнем до похитителите на дъщерята на Брендо, закани се Цветанов

Полагайки усилия, ще можем да стигнем до хората, които направиха това престъпление. Най-важното е детето да се върне живо. Всяка една жертва при подобно престъпление е застрашена.

Обратно в новината

Коментари - Ще стигнем до похитителите на дъщерята на Брендо, закани се Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защото аз ги пратих и контролирам ако гласувате за герб ще върнем детето- гьтферен

бедна ни е фантазията какво още са ни приготвили тези боклуци/извинявам се за израза/.до последно ще ни смучат кръвчицата.

стига да нямаш пръст в тази раебота

Двама съкилийници виждам на снимката.

Ще стигнете до похитителите, ако брендо си трае на процеса, само ще се прибере детето, ЦЕЦО - глупав си.

"Ъхъм" - добави мъжествено той, отправил взор над главите на хората - там нейде ... в далечината!

Този винаги е след събитията. Защо- за да ги отчита, като постижение.

Цвинокио е еталон за тъпотия в българското правителство. Хитър селски тарикат от с.Шума, Годечко. Предлагам не за първи път: "Да се мумифицира и изпрати в парижката лаборатория, където се съхраняват при специални условия условните единици от системата СИ". Така българия ще влезе в историята с единица мярка за тъпотия ЕДИН ЦВЪ.

Ще стигните до похитителите,но въпроса е кога?Преди или след процеса ?

Рано или късно човек винаги стига до самия себе си.

Г-н бб има много тъпо излъчване! Вазможно е да е зареден с невероятен интелектуален заряд, но ако е така го крие много умело. Ще си иде. А ние комунистите винаги сме били номер 1. Преди ходех на Чайка с хеликоптер, а сега фамилията просто си имаме хотел там. Обичам Ви всички - гладни и сити! вие сте моя народ

Г-н Цветанов разбира се, че ще стигнете до тези хора /най-вероятно за вечеря/.

Вярваме ви цветанов, нали вие знаете адреса на похитителите ;) ... и на поръчителите също.

точно казано . срам е заради властническите си интереси да трмозите едно дете и да го трампите като вещ.

Ще стигнем до похитителите на дъщерята на Брендо, закани се Цветанов - от името на организаторите

Моля!!! Да ти нямаш, убити и затворени в лагери роднини от комунистите.

но имам избити от фашистите близки, къде къде по-жестоко!

Да пич, ако имате още 40 мандата.

Иниске, IQ, това което комунистите строехме между 01.05 и 09.09 сега Б.Б. и сие строиха 3.5г. Викаш , че обирали мандри, да обирали са това дето е готвено за фронта срещу СССР. А те със седмици са гладували, беле са се с ловни сружини и жандармеристи, убивани са били без съд и присъда по улиците и семействата им са били в концлагери! Знаеш ли какво е "Гонда вода"? Мога да ви питам много но сато сте с мозъци като детски балончета се чудя дали има смисъл!

ти ме кефиш червено човече .ти изкара че комунистите са се молили и в черквите за победата на рушняците а не са ги взривявали задно с хората ватре,не е имало лагери като белене,скравена и не са хранили прасетата с убитите с тояги.този мирчо спасов е измислен герои от вицовете. базсрамници сте вие и затова трябва да бадете садени и забранени с закон.

Всеки човек има право да бъде глупав, против това нищо не може да се каже, но и правото трябва да се използва с известна мярка.

Къде се скри бе мишок? Повтарям въпроса: Казваш, че при Бойко НЕ СЕ КУПУВАХА МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко смогваше.. Но според НСО специално за Бойко (по негов личен избор) съвсем наскоро е бил купен нов брониран Мерцедес на стойност 1 млн. лева.. За министрите от кабинета Борисов Националната служба за охрана (НСО) също напазарува 20 нови луксозни автомобила на стойност близо 4 млн.лв. . А какво да кажем за Цветелина Бориславова, която Бойко направи най-богатата жена в БГ? Помня и историята с винетки за 50 млн. лв, а преди това и смяна на личните документи. И най важното (!)Таксите събирани от МВР... още за издаване на лични документи и шофьорски книжки са оказаха незаконни! А всички парични потоци са минали през семейната касичка (банка) на Бойковеца и Цветелина. Коментирай тези факти!

Aбе котарак,на на този MB ще се вози и следващия министър: мислиш ли ако сергея е пак премиер ше го продаде и ще купи нова LADA?

Няма да е Лада-Калина като на Путин обаче. Названието "Калинка" буди определени асоциации с бойковото управление ;)

Според мен ,би било уместно за М-вото на земеделието да се закупят коли Лада-Калина ,а на предния им капак да бъде нарисувана Калинка Илиева !

Дали зад думите на Алексей Петров не прозира истината за отвличането на детето на Брендо.Че ако Брендо проговори на Цветанов и Борисов ще им стане страшно.А ако Трактора го е отвлякъл с цел Брендо да натопи Борисов как ви се струва.

ще стигнат ако си платят. в смисъл ще предадат парите.

цитирам: Определено се заформя възход на организирана престъпност. Да, ГЕРБ загуби властта и започнаха отвличанията! защо ли? Полицията ли разпуснаха или бандитите от затвора пуснаха??? Или имат уговорка с Властта?: Докато сме на власт да кротуват, а ако я загубим да се разпалуват.

Или просто като сдадоха властта вече няма с какво да се занимават и се връщат към стария занаят?

А кой е тоя до снимката на Цветанов, и на кого маха с ръка?

Издирват го от 4-ти километър...

червените кратуни са се разпенявили и размерисали много -направо стават опасни за екологята.боико от фотото по-горе само ви показва че трябва малко да почакате и да не барзате толкова .изчакаите 2 месеца не е много .на комунист като му замерише на мандра и безплатно сирене веднага вади ножа и се готви да седне на софрата.чекаи,чекаи малко това ви казвам и аз и генерала.протеста беше провокиран от червенокожите защото след видимите успехи на герб те разбраха че повече власт няма да видят и започнаха с невазможните за изпалнение исканя от тяхните провокатори .да ама не . сега по-добре ли е когато всеки ден четете черни хроники и никои не реже ленти а даржавата е блокирана и стои на едно място и дори се варща в 90те години ????има ли изгледи изобщо да баде по-добре в тази икономическа криза и политическата криза провокирана от червенокогите????

Джони,да знаеш,че за теб няма да има амнистия.Стой си в страната,от която пишеш глупостите,но когато ги адресираш до българите,поне се научи на грамотност!Миришеш на изсъхнал гербер,потопен в тиква!

ти кои си да ми даваш савети и да раздаваш амнистии????сигурно искаш да кажеш че два милиона които не сме в балгария сме ви подарили даржавата?не се изказваи неподготвен че ако се варнеме незнам какво ще стане с такива като теб товариш.ние сме изван балгария точно по ваша вина но никога не сме казвали че ви подаряваме даржавата.понял товариш????

Cамо така:бой по червенотиквениците с чарпака. Hамират се в истерича трансагония и панически страх от незнание какво ще правят от тук нататък. Bместо да сменят кадри могат да си направят по една пластича операция и да си останат същите стари муцуни-хехеее каква трагикомедия са!!!

Под комунизма разбирай комунистите!Свобода на народа!

Какво има да стига Цвъчо до похитителите!? Просто да им звънне по сигурната линия и да им нареди да пуснат детенцето!!!!! Боклуци милиционерски......................, колкото повече идиотщини правите, толкова повече ще се отдалечавате от властта!!!

crist

Къде ще стигнеш бе Цецо? Сега ще си стоиш у вас нали ще си безработен

Колко елементарно... Подали си герберите оставките и на мига престъпниците скокнали да вършат престъпления. Ами нали вие трябва да си вършите задълженията до новото правителство, бе алооо. Или това "лошите" не го знаят...

Институция водена от физкултурник,старшина-шофьор,обогатения със 6 апартамента и солидна банкова сметка ЦЦ-нищо няма да направят!!

Цецко, просто пусни детето! стига изкуствено надува престъпност, че тя и без това ще се пръсне, само и само за да кажат хората, че като си в оставка и стана страшно- страшно си беше и е , защото мафията сте вие и сте правили и правите каквото си искате!

Да-да. Да не е луд да пусне детето. Нали погава този Брендо ще се разприказва и ББ и ЦЦв и още много други знайни и незнайни членове на ВИС, СИК и т.н. /всъщност в основата е ДС/ ще отидат на топло.

Няма да отидат на топло, защото няма кой да ги въдвори.

КОМУНОИДНАТА КРАДЛИВА СГАН знае и се стреми да управлява държавата САМО ЗА ДА КРАДЕ! Ако им се спрат КРАЖБИТЕ, те просто ще се парализират. Друго не знаят! Виждайки, че вече НИКОЙ НЯМА ДА МЪЛЧИ ЗА КРАЖБИТЕ, не ви ли се струват малко неуверени, малко уплашени...? Как си представяте Станишев на власт и батко ви IQ ви разказва с подробности КАК Доган е гепил някъде 50 млн...? И се оправдава и гъне, а Доган се хили самодоволно отзад? Май този вариант му се привижда на Станишев, защото тогава ще излезем 100000 най-малко... Та при събуден народ май не е голяма далавера да управляваш...И СерГея почва да го разбира, май...

Никой не те чете вече, не се хаби напразно, върни на хората в партията парите...

Четем, четем, и разбираме, за разлика от промитите ви мозъци комунистически! Все ви се привижда плащане на вас - нали така са ви научили - да ви плащат. Да ви кажа ли Герб как плащат, задето ги избрахме? Еми ще ви кажа - платиха ни с магистралите, с метрото, с детските градини, със спортните зали, с културните паметници, с черквите и т.н. и т.н. Да, все неща, които направиха за народа си. Ще ми кажете ли кой от предишните е направил поне едно подобно нещо, не - всички останали крадоха и раздаваха на такива, като вас, които пишете по форумите срещу Бойко, именно защото ви секнаха крадените пари. Нещастници!

Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.

- Запознах се с Тодор Живков, когато беше под домашен арест, и съм много доволен, защото съм имал време, часове да го слушам по много теми.

А Цвеко няма да ти е трудно,просто протегни ръка напред и вече си го хванал..........

вече две седмици мислите и протестирашти и президент и опозиця и нищо по-добро от борисов не можахте да измислите .от ден на дан все по зле и по-зле.колкото и да се напрягате по-добро правителство от това на герб няма да можете да напревите.случващото в страната само показва жалки опити за политиканстване и празни прикаски.до сега дори нямате идея как да се управлява балгария.

Че си неграмотен и прост го разбраха всички - но поне се постарай името на Родината си да напишеш правилно: България! Толкова ли е трудно? Или по-лесно е да се управлява държава, отколкото да се пише правилно на родния ти език....

как да ти обясня че при превода от латиница се получават тези грешки товариш????

krassikat@

Пак те призовавам, по всички въпроси, свързани с грамотност, образование и обща култура, заповядай при батко ти с убийственото за КОМУНОИДНАТА СГАН IQ...Капиш?

след СВАЛЯНЕТО на герб , ударно се пускат престъпници близки до бившата престъпна тройна к00лиция с цел стрес на БЪЛГАРСКИЯ народ да НЕ ГЛАСУВАТ на извъредните избори, БЪЛГАРИ утре на изборите трябва да гласуваме всички за БЪЛГАРИЯ

като гледате по-горе снимката на борисов трябва да ви говори нещо-почакаите мача още не е сваршил товариши

Като гледам по горе снимката виждам един хипертоник-бъдещ затворник

много ти се иска товариш но този пат ще ви гоним до дупка .за всичките си завери ще платите и няма да има милост за вас.това че клатите даржавата с мрасни комунистически похвати няма да ви го простим.почакаите само 2 месеца.

За безграничната глупост, тъпата наглост и плитките мозъци-няма граници. Току виж ЦвЦв станал еталон за безгранична глурост и го настанят в парижката лаборатория, дето се пазят еталоните за мерките СИ. Там му е мястото. Предлагам: в Санкт Петербург, в природонаучния музей съществува специален отдел, наречен Кунсткамера. Там, в едни големи стъкленици, пълни с формалин са поставени всякакви човешки мутанти. Кой с глава, кой без глава, кой без пишка, кой с три крака и поливн ръчичка. Нашичкият би трябло да бъде с кух череп. Що да не му купим едно билетче за там, а?

И тези в оставка, и варненския кмет подаде най0после оставка, и доста други НАЗНАЧЕНИ кметове са на път, малко по-малко страната се чисти от боклучавата герберо-милиционерска паплач!

А кой ще замени тая паплач? Имате ли, ЛУМПЕНИ, отговор на тоя въпрос? Втори път 44 г. НЯМА ДА ДОПУСНЕМ!

Късно е! Вече нищо не зависи от вас!!

как няма да ги намерите, вие знаете коиса. народе СПАСИТЕЛИТЕ идват, вище ни колко сме добри хванахмеги, а хванете ме мене за ху....я тоя път няма да ме излъжете. боклуци.

Как няма да стигнете, като това е ваша поръчка. Нали Брендо трябва да замълчи за престъпленията ви в знак на благодарност. Този сценарий вече го знаем, но къде е правосъдието. То е с вас, но скоро ще дойде видов ден - тогава ще отговаряте за трагедията на народа.

Отвлекли детето на някакъв нарко разпространител, тровещ нашите деца. ГОЛЯМА РАБОТА!!! Това детенце сигурни след известно време щеше да е същото арогантно говедо както децата на останалите нарко разпространители. НЕ ПРАВЕТЕ ТРГЕДИЯ ОТ ТОВА! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЗИ БРЕНДО СМЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!! НАШИТЕ ДЕЦА ГЛАДУВАТ, А НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ОХОЛСТВО ДО РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА НА РБ!

Престъплението си е престъпление, а закона би трябвало да е безпристрастен. За закона не трябва да има разлика кой е отвлечен или кой го е отвлякъл. А ти си толкова прост и циничен, че чак не се усещаш как сам си риеш в кочинката.

Преди 89-та година ако се чуеше нещо за някакво по сериозно престъпление веднъж на 15 години и целия град реагираше. Някак си имаше хора тогава, общество. А сега всичко лошо се е превърнало в ежедневие, злото е сред нас, на никой не му прави впечатление, ежедневните убийства и обири се приемат за съвсем нормални "така било на запад". Дори и небето да падне, пак няма да направи впечатление. Какви са тия "хора" толкова заслепени и глупави?

Забелязвате ли, че "избавителя" от нашите неволи го няма никакъв! Спотаил се е! Социологията показва тотално сгромолясване на тези еднодневки и сега се ослушва като гол у трънки! Пуснал е този хайванин да се цепи и пробва почвата! Еееееее ще му отговорим ли подобаващо!

А на тебе твоите деца ще ти отговорят подобаващо някой ден , защото нищо скрито не остава , рано или късно видов ден идва.

Близач на майсил

Напротив, проучванията показват, че доверието в ГЕРБ расте!

Да като на 90 годишен дедо потурите ХА ХА ХА!

ha,haaaaaa. tova vic li e ili sun.

писна ми да виждам по тв и нета омразно-грозните, нагло-лицемерните, високомерно-позьорните физиономии на борисов, цветанов, цачева, фидосова, ем.димитров и цялата им гербанда

Мутрите празнували оставката на Цецо. Яко кока, манекенки и поръчали Веско Маринов да им пее "Нашата полиция ни пази".

20-годишна жена е намерена убита в София, съобщи БНР. Трупът е открит снощи в района на "Западен парк" след подаден сигнал на тел. 112.

Обявен за издирване мъж е открит мъртъв в русенското село Червена вода, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Русе.

НАГЛЕЦ!!!!!!

уруди мръсни, в резултат на тоталитарно-деспотичното, герберо-олигофренското, монополно-олигархичното управление на борисовата шайка стигнахме дотук, криминално-мутренска държава под диктата на буда