Бразилия потвърди ареста на Гълъбин Боевски

Бразилската Федерална полиция е уведомила официално посолството на България, че българският гражданин Гълъбин Боевски е задържан в нощта на 24 срещу 25 октомври т.г. на летището в Сао Пауло.

Обратно в новината

Коментари - Бразилия потвърди ареста на Гълъбин Боевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах, след като в залавянето на наркотика са участвали и американци, дали в САЩ хората вече няма да се дрогират, или да?

как ще се зарадват на свежо българско месце онези мулти от фавелите, за които пандиза е втори дом

Тоя Калин да не се окаже роднина на Дилма , полувината в габрово са рода. Абе взел , взел - вземи 100 , 200 гр. за из път ама това 5 кила и нагоре бизнес да въртиме!!!

чте тарка нара от простотия докато остарее.

в ннежа едната детска градина носи неговото име

Е не разказвайте цялата история на децата.

Жалко за испанците в Мадрид ! Фиестите им ще минат скучно !!!

този плужек беше награден от сирищнишкия агент, аидука гоце. ареста в бразиля е още едно доказателство, че балгарските спортисти са корумпирани и престапници, а за сажаление те са именно мутрите, които бкп/дс исползува за да ограби страната и да даржи в подчинение балгарския народ. един дебил-генерал от дс, когото всички знаете, заяви преди години, че сик, вис и останалите мутросдружения са "нашите боини отряди на наши момчета". не случаино, маса мутроспортисти днес "управляват" балгария.

Абе вземи, та се научи да пишеш, егати емигранта. Или всъщност затова си емигрант

Абе , нещо не ти схванах идеята. Би ли разяснил отново и на български ,моля.

Хайде сега всички да се окичим с лентички трикольори "НЕ СИ САМ" и да подемем кампания за освобождаването му. И дарителска сметка да отворим, и помощи с SMS-и да събираме...

х а ха ха ха ха

как да няма пари бе! нали го виждаме в софия,какъв стандарт на живот води.защо не мога да изпратя и мойта дъщеря в бразилия,мамка му. писна ми от тия.в затвора но не за 15 а вовеки веков.амин

"За пренос на подобно количество кокаин, като при арестувания в Бразилия олимпийски шампион Гълъбин Боевски, трафикантът получава не повече от 10 000 евро" Вашето менце - не повече от 10К Евро... знаете ли как с честен труд се изкарват 10К евро свободни от данъци!!! Гадове!!!!

Да зная как се изкарват с честен труд 10 000 евра за 3 месеца... еее и?

Ама щом знаеш - ха добре дошла! Говоря ти за платени данъци, такси и всекакви други налози .. я разкажи .. та и ние простите да прокопсаме

Тоя не беше ли общински съветник от ГЕРБ и след като сина му извади пистолет в училище и гръмна съученик го махнаха, но за утушение му дадоха да вози балите с боклука на София до Силистра, Севлиево и Карлово?

Хайде, започна се! Един от ГЕРБ в затвора. След това и другите. Ще се пълни панделата...ега в Бразилия, а по-късно и в България.

:)

Не е от ГЕРБ, за твое съжаление. Но все пак затворите в Бг чакат всички тези, които до сега бяха съхранявани от Гоцевите съдии и останките от комунистическата съдебна система. Скоро и ние ще си отдъхнем и Европа няма да ни гледа строго и укорително. В ГЕРБ между другото има нетърпимост към престъпилите законите, докато в БСП/ДПС те не само са на почит, но и в ръководствата им. Предварително ти честитя загубата на изборите. Не го приемай лично, това е исторически процес!

БАТЕ БОКО Е НАРЕДИЛ НА НАШИТЕ "ЗАПТИЕТА"ДА СЕ ПИШЕ И ТВЪРДИ ,ЧЕ ГЪЛЪБИНЧО Е "МУЛЕ "А МОЖЕ И МАГАРЕ ,НО НЕ Е ТЪРГОВЕЦ !ЗАЩО ЛИ?!ЗАЩОТО ТОВА Е ДОБРЕ ОТРАБОТЕНА "БЯЛА ПЪТЕКА "И СЕ ПРЕДОСТАВЯ НА НАШИ ХОРА ,НО ГЪЛЪБИНЧО Е ИЗДЪНИЛ НЕЩАТА ! КОЛКО ОЩЕ НАШИ "БИЗНЕСМЕНИ "СА НАПРАВИЛИ УДАРИ ЗА ПО 500 000 ЕВРА МИНИМУМ,МЪЛЧИ КАЛИНЧО ЗАЩОТО БАТЕ БОЙКО ЩЕ ГО СРИТА !

Тиквата и Шлифера и те скоро бяха в Бразилия,защо ли ....!???

За да могат простите да питат...

А умните не питат, защото на тях им е ясно!

Простите питат,за да знаят,а ти невежа какво правиш ....??? На мен ми е ясно,дано можеш да одговориш на себе си....Смешник жалък ...!!!

Още един пример за човешка лакомия. Нали има бизнес, нали има висок стандарт, къде е тръгнал.?!Ама не му стига, иска още и още. А тези, които живеят със 150 лв на месец, какво да кажат? А тези, които го защитават, готови ли са да жертват децата си- да станат наркомани заради тези лакоми гъзове, а?

Тези, дето са изгорели с бЕлото ще го намерят и в пандиза Гълъбинчо... Жална му майка. Като го оправят на задна, ще си проклина живота... Тъпанар!

само дето за 9 кг. мулето получава 90000EUR :)

Ха сега идете да кажете в Бразилия след тоя трошляк "Наше момиче управлява страната"!

АКО БЕШЕ ТУК, ЩЯХА ДА ГО ПУСНАТ И НИЩО....САМО ТАКА, ЗАСЛУЖАВА СИ ГО!

Това вероятно си е била добре отработена схема, която до този момент е работела перфектно. Иначе откъде такава наглост да натъпче цели 10 кг наркотик в куфарите си?

Не само, че не му е било за първи път, ами и със сигурност не е бил обикновено муле, а е пренасял кокаина, за да го продава тук! Никой ли няма да се сети да проучи какво става в неговия фитнес?

И какво като нямало да му платят повече от 10 000? Това да не би да омаловажава престъплението му? Може би и похвала да му изкажем?

Всичките ли трябва в чужбина да ги хванат та да ги опандизят бе!?! Бахти държавичката жалка сме!

от 2 години ходя в фитнеса му в стадион васил левски и досега никога не са ми издали касова бележка,има хора които плащат карти за по 1000 лева и си правят супер скупи процедури и никога пред мен не са издали касова бележка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ееъ баъганйовци,вижте се какви сте помияри бе!балгарина по света е или кенефчия или крадец или наркотрфикант!а балгарките,евтини проститутки!а след това ми говорят че имали култура и християнски ценности(е те пак едни ценности)!

Говориш глупости! Има Българи, които работят в топ фирми по целия свят, плащат си данъците и вкарват в държавата повече пари от тия боклуци. Само че един такъв човек източник ли е на новини за медиите?

абе Сульо (галено от Сюлейман) това, че не знаеш (или не искаш да знаеш) за туркини проститутки си е твой проблем....знаеш ли колко ги има и съм чувал, че са и доста добри,предлагат пълна програма за прилична цена :)

еи, смотаняк, аз сум в чужбина бе сульо. по честен начин сум изкарал над 100 000 доллара. спестил сам над ш0 000. издурям цяло семеиство, 3 гурла. спа спокоино защото си изкарвам парите по честен начин. работя в здравната сфера. така, че не ме обиждаи моля те. това, че ти нямаш морал и би.го направил е сувсем друг вупрос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Било е дрогирано момчето....само дрогиран може да си толкова тъп или борец...?? Явно не гледа Discovery момчето там има предаване за такива балъци.

Проституцията и дрогата са бъдещето на нашата хубава родина Жалко за патриотите, които са загитали за нашата свобода.

10 000 Евро,друг път.във пъти повече е щял да вземе.нека сега да полежи малко да му дойде ъкъла,като гледам по нешънъл за трафикантите,минимум 20г не му мърдат там.да си ги излежи със здраве.както се казва човек знае 2 и 200.

Съмнявам се Боевски да е толкова малоумен да направи такова глупост. Да сложи в куфарите си, които ще минат през летищен контрол цели 9 килограма кокаин!!!! Че то и децата знаят, че нарко кучетата улавят далеч по-малки количества дрога по миризмата. Да не говорим, че е пътувал заедно с дъщеря си - трябва наистина да си изверг да направиш такова нещо пред очите на детето си. Случаят доста намирисва на постановка, в която Боевски е сложен в ролята на марионетката. Въпросът е кой е истинската мишена и каква е целта на тази игра.

ОТКАТА Е В ГЕРБ, НАЛИ? много си тарикат бате, ама и децата знаят, че ферб не е нещо по-различно от бкп - кеф ти хероин, кеф ти оръжие, кеф ти кокаин :)))) май е най-добре да ги избием:))))

И АЗ СЕ СЪМНЯВАМ ЗА СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ! ИЗГОНИЛ СИНА СИ??????? ИМА НЕЩО ГНИЛО!

Долу ръцете от Боевски!Невинен е!Е,само малко е виновен.....

Българин!Няма какво друго да добавя!

Тъпак!

От олимпийски шампион - любовница в бразилски затвор. Кофти работа...

Наистина ли си е мислел, че няма да го хванат? Та те отварят всякакви куфари на границата, това е все едно да седнеш на релсите и да се надяваш влака да не те смаже.

тъпак сега ще му изгният кокалите там

Колко ниско е паднало достойнството на българина. ОЛИМПИЙСКИ шампион а срами името БЪЛГАРИН. По-добре, че не го хванаха у нас. Щяха го мотат дълго време и накрая да му се размине. Вилма Русев няма да му помогне, защото в нейното правителство ПЕТИ пореден министър си отива за корупция.

ОЛИМПИЙСКИ бате, ама като нема пари? ТОВА Е 21 ВЕК - ПАДЕНИЕТО НА ХОМО САПИЕНС!!!!!!!!

Какво означава, че няма пари. То на един не му стигат за хляб, на друг не му стигат за самолет. Нямането е мнооого относително понятие. Две от топ фотнес залите в София са ужким на Боевски. Носят неговото име. Само от там да си вади парите - то би бил доста ботат човек.

Че българският цървул няма наяждане и е много алчен, го знаем.Само не знам за какво даваме от тънките си джобове стотици милиони за спортистите, които съсипаха в началото на прехода желанието на хората за бизнес, окървавиха прехода, а вече двадесет години освен за срам или за смях, за друго не стават.

Легалзирайте дрогата .... легализирайте проституцията ..... И проблема е решен ....

Не мога да разбера защо всички оплакват един наркотрафикант? Да си носи последствията!

Повечето спортисти най-малкото се познават с бандюгите защото са от едно котило.Този не само се познова...

10,000 ама друг път! Човекът кара БМВ 7-ца.

Къде 10 000 евто само бе .... тва струва в пъти повече , жалко за стоката ;(

ама то е за собствена консумация.

Някои с акъла си изкарват пари, други с дрога! Сега да си носи последствията! Добре, че са го хванали в чужбина, защото тук можеше и "между капките" да мине!

Съмнително бързо и някак оневиняващо някакъв си" експерт" ни вменява,че Боески е само трафикант..Добре,че е задържан в друга дъ ржава,че ако беше задържан в Блъгария вече щеше да се мъдри заглавие-" Започната е проверка с/у неизвестен извършител"

Мноо сте тъпи сичките, наистина ли някои мисли, че този човек е муле бре ? 10 000 евро ако го пренасяш ами ако го подаваш ? 5 кг = 5000 гр. х 100 лв = 500 000 хилки. Човекот си го е купувал за дистрибуция.

Шампион по вдигане на тежести , а смо толкова да носи .

Алчни,алчни = до нема къде повече!Готови са и деца да убиват за пари

какво значи готови - те ги убиват

а не е ли щото един селяк решил, че няма да бъде само "церемониал-майстор", мм?