Боевски отрича да е пренасял кокаин, имал 2 млн. дългове

Олимпийският шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, който бе задържан в Бразилия с пратка кокаин, категорично е отрекъл да има нещо общо с нея и да е замесен в трафик на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Боевски отрича да е пренасял кокаин, имал 2 млн. дългове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купуването и продаването на куфари е престъпление. Па да го беха написАли,я отде да знам.Ся ше го играем Изаура и ше дигам на черните железата у затворо,да го ева.Тонове железа :(

от къде ги намират тези чанти с наркотици бе ??дайте една и насам.....аз съм бил там и нищо не съм намерил.....а той хоп и чанта с дрога аааааа???????

последно как стоят нещата......четох ,че си признал, даже искал да съдейства...............я се разберете драскачите какво да пишете.........

Знае се,че в населението вече няма пари. С наличие на пари могат да се похвалят премиера, финансовия министър, вътрешния министър и Нона Караджова. Е, допустимо ли е Гълъбин Боевски (или може би Борисовски?) да работи за някой от тях?

А дали основното занимание на Боевски не е било доставката и пласмент на дрога? Дали всички тези луксозни фитнеси не са мястото и маскировката на продажбата на кокаин(и дали само кокаин?) И дали не е бил в Бразилия за поредната доставка за собствения му "бизнес"? Нямам думи за безпросветността и мръсотията, която лъха от този "шампион", истински СРАМ за България!!!

Дилма дойде у нас , за да обсъди с Боко каналите за наркотици, ползата от тях за двата народа , както и перспективите за в бъдеще ! Уточнено е било , че гълъби не трябва да летят с дрога ! Имало си и други методи !

Дано ти повярват.

В новина от днес се съобщава, че си е признал за кокаина, т.е. бандит е, за съжаление.

ЩО НЕ ЗЕМЕ ДА СЕ ОБАДИ НА ДИЛМА РУСЕВ, ДА ГО ПУСНЕ КАТО НАШ ЧОВЕК

Тоя от 3 куфара ( 2 по 5 кила и един 13 кила с дрогата) на олигофрени ли ни прави че не мое да ги различи :):):)

Вие се смеете ама никак не е лесно особено на български прокурор да докаже на български съдия, че при покупката в куфара не е имало наркотик.

За български съдия и прокурор си знаем че им е трудно,за бразилски съдия ще бъде детска игра да му издаде присъда.Нашите право седят и криво съдят,според кой си ти?Но новината вече остаря,направил е самопризнания.А това с новата чанта е много смешно!

На кой не е платил и го е издънил ? Отворко - сам си носи материала за ФИТНЕС ДОБАВКАТА (ХРАНАТА) на МАЛОУМНИТЕ !!!

ГАДНИ БРАЗИЛЦИ С ОЛИМПИИСКИ ШАМПИОН ДА СЕ ЗАЯЖДАТ.

Боко да му ги плати! И двамата са един дол дренкию Ако Сакса не го беше избрал за Главен секретар, сега и той щеше да шета по самолетите с чанта в ръка!!

Въпросът е защо е ходил да купува чантите от друг град?

Защото са по-здрави и са по тежки може би.

Аман от борци-мутри и спортисти-пласьори на дрога. От тези хора това става. Видя се. Луканов направи навремето голяма грешка като заложи на спортисти и борци да станат капиталисти и се видя,че на такъв като му дадеш пари става мутра и рекетьор. Образование , възпитание и интелект са нужни. Анадъмо ?

Бугарите се цигани

Кофти е брато да се наричаш сам циганин. Схващаш ли измет долна?

Какво като имал дългове. Всички имат. Важно е дали има активи и собствен капитал.

Гълъбине, Гълъбине... защо така бре сине майчин излагаш цяла България и ни караш да се срамуваме? Малко пари ли печелиш, че и апаш стана вече? Ти си живото потвърждение на приказката "Гъз глава затрива".

Внимание! Купуването на бразилски чанти е опасно за вашето здраве!

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО ДРУГО АМИ НАМЕРЕТЕ АДРЕСА НА МАГАЗИНА ОТ КЪДЕТО Е КУПИЛ ЧАНТИТЕ.ЩЕ СТАНЕ ДОСТА ПОСЕЩАВАНА ДЕСТИНАЦИЯ.АКО НЯКОЙ ГО ЗНАЕ ДА ГО ПУБЛИКУВА!

Явно освен наркотици този човек укрива и данъци. Всички фирми на загуба... чак пък толкоз не ми се вижда неграмотен... я да видим НАП какво ще каже...

фирмите на загуба, а кара джиБ по поръчка?!

много елементарно, тренирал ама не учил и сега иска да му платим непремерените дългове.

този лъже като дърт циганин...всъщност защо "като"..

С какви чудесни български имена са си кръстили децата! Абе ако не бяха 5 кг. версията с новата чанта можеше и да мине...

българите бетер от циганите, за пари майките си ще продадат...

Боевски е невинен! Някой му се е из*л в гащите! Веднага да си признае който е бил!

Точно тоа си помислих и аз, щом олимпийските ни шампиони са я докарали дотам, какво има да говорим ...

Смешник, лесно е по този начин да си печелиш парички, нали. Купил си чантите с наркотици. При условие, че наркотиците се продават и имат добра цена, някои току така ще изостави 9 кг. Да си получи заслуженото. Да не си мислят, че са недосегаеми

Как ще го хващат, бе? Много подло е това! А кака Дилма обещаваше на Бойко.........

Бая тежки куфари си е купил. :) по малоумно оправдание не съм чувал. Такава излагация - от небето да падне в блатото.

Полетът бил с "прИкачване" в Мадрид или с "прЕкачване"? Ако, според някого е по-правилно да се напише "полет с прИкчаване" - мопля да ми обясни какво точно ти прикачват. Иначе по темата: КАКВО КАТО Е БИЛ ПОЛЕТА С ПРЕКАЧВАНЕ В МАДРИД? Примерн: Ако летиш от Рио за София - БАГАЖЪТ ТИ ЗА КЪДЕ БИВА ЧЕКИРАН? Така - качваш се на самолета в Рио, там се прекачваш на друг, а псоле летиш, примерно до Париж, където се прекачваш ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ до София. Е - ОЩЕ МАЛКО - СВАЛЯШ СИ ОТ САМОЛЕТА БАГАЖА И ТИЧАШ ДА ГО НАТОВАРИШ НА ДРУГИЯ ПОЛЕТ ИЛИ??

извинявам се, но ми излипсваха половината букви и думи по няакаква причина. лети се с две прекацваня - рио - сао паоло - парис - софя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

спортното училище не прощава.Ако бе чел книжки повече може би щеше да измисли нещо по-правдиво от историята с новият куфар.

Долу ръцете от Гълъбеца!Боевски,не си сам.Почти си невинен.

Тъпо оправдание било...Слабоумен съм бил Това успях, това измислих бе, слаботелесни изроди. Я вие дигайте по 100 тона на ден 10 години и да видимЕ кво ше измислите..

Ще вдигам 100 тона щанги на ден? Ужас! Аз да не съм мазохист!!!... ;-)

ХОРАТА ЗА ОПАСНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ -възможно е да завърши фатално и първата доза кокаин ,25% от сърдечните инфаркти ,особено у млади около 30-те години се дължата на употреба на КОКАИН .ДРУГИ ПОСЛЕДИЦИ- инсулти,белодробни прояви,агресия и престъпност вкл самоубийства след депресията следваща употребата ...ИНТЕРЕСНО КАК В ТОЛКОВА БЕДНА ДЪРЖАВА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА,ПОСЕЩАВАЩИ ДИСКОТЕКИ,БАРОВЕ,РЕСТОРАНТИ И ПОДОБНИ,СЛЕД КАТО ДОРИ В ГЪРЦИЯ ХОРАТА СА СПРЯЛИ ДА ХОДЯТ НА РЕСТОРАНТИ ....Нека правителството мисли как и защо има такава посещаемост на дискотеки и барове след като сме с най-ниските и замразени доходи в най-бедната държава в ЕС.СПРЕТЕ ТОВА ! ДОСТА МЛАДИ ХОРА ОТ ВСИЧКИ ЕТНОСИ УМИРАТ ОТ ТОВА -АРИТМИИ,ИНФАРКТИ,ИНСУЛТИ

ГАТАНКА - коймисравгащите

Кат съм гледал по Дискавъри кфи са пандизите из Латинска Америка, по-харно да бе бръмчал из Анадола. Гълъбицата на батю ..... муахахах. Тия ат БОП-а са го прее... мноо здраво, да беха го ковнали тука щеше се оправи.

Хаха, как така ще си купиш нова чанта и в нея ще има скрити 9 кг наркотик? То понеже не се и усеща, че чантата понатежава. Като гледам колко много борчове има, явно е възманерявал да ги погаси с тези 9 килца. Тъй че надали е станало така, както го описва! Тези хора даже си и вярват на bulshit-a, който бръщолевят?!

Как да усети че тежи 9 кг чантата нали е щангист :)))) 9 кг за него к'во са :)))

Не разбрах наркотикът в станиол ли е бил опакован. От мармоти?

разбира се, че никой няма да повярва. В 99,5% от случаите става дума за мулета. И май няма предпоставки, случаят с Боевски да е в другите 0,5%...за съжаление

сутринта гледах измъченото интервю на БТВ с шеф на ГДБОП по темата. Водещите и тоя от ГДБОП се правиха на ударени, че не знаят и не са чели информацията посочена в статията информация. Едно чудене, маене падаше, какво ли се е случило на Боевски и как ли точно бразилците са го хванали. А то цялата работа си е ясна. ДАНС са си го натопили пред бразилците (както си му е реда) и са го хванали.

А сига бе! ДАНС го били натопили пред бразилците.... и пак ДАНС ли са му сложили 9 кила кока в чантата ?!!!! ... вероятно ръчен багаж ..... без да разбере момчето!

По принцип, възможно е наркотикът да е скрит в новата чанта в тайник. Съгласна съм. Да допуснем, че той не е знаел. Тук, обаче, идва въпросът: не му ли се е сторила тежка тази чанта? Разбирам да е 500г, 1кг наркотикът - да кажеш, че не е усетил. Свикнал е да вдига тежко. Но това са 9кг. Все пак имаш някаква представа колко тежи празна чанта. Колкото и да тежи, невъзможно е да е 10кг.

Дилма е пратила 9 кг захар по Гълъбин на роднините си в България (да и сварят малко ракия), а то взело че се оказало кока...

Не бе нишесте било-за крем карамел.

Седя си, г-н съдия, в кухнята и режа картофи. А онзи глупак влиза, спъва се и ми пада на ножа. И така 8 пъти поред...

ако беше казал, че са го отвлекли едни малки зелени човечета и после не помни нищо, можеше и да мине номера.

:))))))))))

И на мен преди 7 години ми предлагаха да пласиран фалшиви левове и долари, но си помислих какъв резил ще е да ме хванат, какво ще преживеят майка ми, баща ми, жената и детето, някои казват че, трябва сърце да го направиш, но според мен трябва СЪРЦЕ да не го направиш!

не бе пич, сърце не трябва .... трябва малко мозък! щото ако Гълъбин беше взел с него едно русо гълъбче ... ей така на разходка и да пренесе коката, всичко щеше да е наред, или даже треньор по тенис да беше водил ... ама той - сам юнак!!! ей така става белята

ей затова не трябва да се прекалява със спорта... не усещаш, че торбите тежат повече. А иначе няма грам съмнение, че са го натопили конкурентите - горе-долу същият случай като оня бабаит дето беше скочил на един майстор да го пребива преди 2 месеца

Аз си купих презерватив, а той се оказа ,че бил пробит. И после аз ли съм виновен, че е преминало семенце.

Ето затова не се купува втора употреба / или втора ръка/