Обвиниха Асен Бербатов за притежаване на наркотици

Асен Бербатов, брат на футболиста Димитър Бербатов, и Николай Борисов, които бяха задържани с близо 20 гр кокаин в кола, са освободени срещу 5000 лв. гаранция. Те са обвинени за притежаване на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Асен Бербатов за притежаване на наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе канчева защо мислиш така за него бе - та тои е пулен боклук а жена му димитричка ли е пичка ли е ама е голямо село много прозта е да вземе някои урок по говорене и маниер

от прости по-прости коментари.момчето брат не е виновно че има всичко -коли , пари, бакпулвер , женички и момички , много му завиждате

Никакъв трафикант не е , но за благоевградчани не е тайна , че от години се движи в кофти среди и шмърка скъпа дрога. Съпругата му е една алчна селска чалгаджийска пръчка , която съвсем го проваля.

Гълъбин Боевски и той не разбрал, че носил хероин, ама ще си излежи наказанието в Бразилия. За съжаление тук е България и нищо чудно обвинението да не може да докаже вината на наркотрафиканта Бербатов. И най-доброто за този Бербатов е да влезе и то сега в затвора. Докато може да се коригира нещо. Имаше един виц: Бракониер носи глиган на рамото си. Среща го горския и пита: Какъв е тоя глиган на рамото ти? Бракониерът учудено: А, верно бе, какъв е тоя глиган на моето рамо?