Братът на Димитър Бербатов задържан с кокаин в кола

Братът на футболиста Димитър Бербатов - Асен Бербатов, бе заловен с близо 20 грама кокаин, след гонка с полицията край Дупница. Наркотикът е открит в кола, а Бербатов е заявил, че не е знаел за него.

Обратно в новината

Коментари - Братът на Димитър Бербатов задържан с кокаин в кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко,бе! Другия браток нали е милионер. Ще кихне където трябва и пито-платено. Сега за 20 гр. бЕло ли ще се тревожим...

Тук нещата са силно преувеличени! Може би момчетата не са разбрали, че са преследвани от полицията. Освен това кокаина може нарочно да е поставен от фирмата производител на детски столчета. Веднъж, когато ми се наложи да опера тапицерията на едно такова детско столче, открих, че под нея са ми подхвърлили рекламна брошура за безкръвно лекуване на хемороиди.

мама Бербатова, не беше ли активистка на ГЕРБ, в Благоевград. Какъв морал само, какви кадри има в тая партия, децата им дрогаджии. На оная монтанската свинкя, детето и го бяха снимали, келеш на 13-14 г., обаче с пура в уста, лимузина, чаша с алкохол, въобще тия които не могат да контролират недоносчетата си, ще ни оправят нас и държавата ни. СМЕХ.

голям да си, ама не само на заплата. Голям човек си, когато си за пример на обществото. А това, че си си докарал стандарта на живот и от тук нататък като излезеш трябва да си като примадона и всичка да ти свалят шапка задължително, защото си бил ти. А в същото време като излязат ето такива подробности, кво праим ся!? Наистина, че Бербата може да не виновен персонално, ама брат му ще го закопа като име. Щото му липсват пари ли на брата ли. Не точно обратното - от "сърби гъз" е казал народа. Той Бербатчето и той тънко го дава - фъсна от национала и сега чака да го канят с бъклица. А правописа го забрави. Ако имаш да кажеш нещо го казвай, ако не - си мълчи. Кой как пишел? Ти гледай какво ти се казва. Ти ученичка ли си, или какво?

И него ли да ти завра? Трудна работа, но щом е за теб...

Деца, вижте к`во сеа. Гледам сред вас има различни. Но единствено Humfrey е прав. Прав е кат` кол от черешова градина, прекопана. Чете той и цял ден плюще коментари като че е на щат.

Помачетата са сложили хероина

Абе пич, кво се чудиш как хората коментирали веднага...ами коментират закото имат информация, а ти чакай някой да ти я напише в дира ха-ха-ха

Нали си чувал поговорката "убий простака с мълчание" ...като гледам как си тръгнал да спориш с всички, може и да не си щом падаш на тяхното ниво...а може и да имаш ден за заяждане :P

ти си невероятен тапак, при това явно безработен такав ( освен ако не си пуберче), поне садеики за интелектуалното ти развитие по простите коментари на папчиво недоносче. и знам, че веднага ще потвардиш моето предпологение сас следващото ти изсиране тук :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз се забавлявам като ти чета бисерите, но други сигурно друго ти мислят :) спри се, че ще получиш хемороиди :) ........а дали така са ми викали, не се тревожи философе ;)

Никога не е късно да станеш за резил.

в такива случаи, когато е открит наркотик в автомобил, то и той трябва да баде конфискуван също

Все се чудех в моя квартал защо използват нарицателното "хъмфри" за да опишат някой идиот, сега вече разбрах :D :)

Важно е да има злоба и завист...."Към 19 ч. снощи на КПП Дяково при рутинна проверка бил спрян лек автомобил "Сеат" с благоевградска регистрация, шофиран от 26-годишния Николай Борисов от Благоевград. При последвалата проверка в детското столче на задната седалка на сина на Бербатов, който е на година и 4 месеца, между дунапрена, било открито пликче с 19 грама кокаин. Наркотикът е иззет. Няколко часа по-късно от МВР съобщиха, че не е открит алкохол или наркотик в кръвта на 29-годишният Асен Бербатов. Той е задържан за 24 часа, тъй като автомобилът, с който е заловен, се води на съпругата му Димитричка. Направеният тест на шофьора Николай Борисов е показал наличие на алкохол и наркотици. Взета му е урина за изследване за потвърждаване наличието на наркотик.."Това е част от съобщението,което беше публикувано рано тази сутрин.

Какво значение има кой на кого е брат,сват и т.н.Законът трябва да е един за всички!Всеки отговаря сам за себе си!Лошото е,че се вдига шум в медиите,а после всичко е по старому?!

Ако Асен не беше брат на Бербатов, щеше ли да е новина? Кой е потърпевш в случая, без да броя консуматорите на дрогата - не е ли Димитър Бербатов? Не са изключение случайте, когато близки роднини на известни и преуспяли хора избиват комплекси, извършвайки нелегален или престъпен бизнес. По скоро това е правило, поне в България, където завистта е основен двигател.

Направих си труда да проверя,но от 01.10.2012г. в Дир.бг такава новина няма.Явно и на тази новина,целта и е да промива мозъци.Все си мисля,че на ден трябва да има много такива новини за задържани нарко дилари.Но защо ли няма?

Попрочетох ти доста от коментарите....рядко тъп си!...Ако има админ форума досега за обидите които нареди, трябваше да те блокира най-малкото временно да си починеш, да охладиш малко страстите, че ще вземеш да направиш някоя беля....

абе смотаняк, ти само тук на тази статя ли цял ден седиш и на всички хора, коипо по един или друг начин ти казват, че си идиот сте отговаря6 поредната лаинарщина!?!?! такав тапанар като теб отдавна не бях срещал из форумите... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като гледам какъв театър ни разиграха със Стоичков , за да си вдигнат рейтинга, се питам дали и сега пак не ни разиграват поредната си постановка ? Строги, но справедливи ?

А бе тоя хъмфриту по-долу, много ингилизко му звучи името! Мите, да не си ти бе? Загрижил си се за братчето? Ти тренировки нямаш ли? А, да, ти си контузен и си лежиш.

има пари купува си ако свърши парите братото ша му прати някой бон да инвестира в дрога :-)

баа ти си мноо задрастен ба пич де живееш на марррс ли затвори кенефа си че мноо мирише тя работата ясна пудра захар за свинско с картофи от неговия краи гозба хаха

Човека си кара спокойно колата и си вози жената ..... Случайно ченгетата почват да го преследват с патрулка...... Случайно отварят колата и почват да я обискират ...... Случайно намират кока в колата ..... Случайно тоя е брат на Бербо ..... По законите за случаините събития , Случайни неща в тая Държава няма -----

Жал ми е за Митко Бербатов - момчето го чакат тежки разговори с хиените-журналисти. Много е неприятно да те излагат така най-близките ти хора!

Мен пък хич не ми е жал за Бербатов! Жал ми е за жертвите на брат му. За тия наркоманчета, които можеха да станат хора! За тях ми е жал! Боли ме лопатата, че Бербатов щял да се чувства неприятно до журналистите!

Мунчо

Но какво общо има това с Митко Бербатов?! Очевидно не е нито наркоман, нито дилър, нито въобще човек, който би одобрил дрогата!

сред джунглата, конструирана от наследниците на партизаните, се появяват мачовци, тъпи колкото конструкторите от горно и долно уйно. защо, обаче си мисля, че комунизъма ще ги оправи. или комунистите и покълналото от тях, ще измъкнат парите на брат му

Ти си бил мноу проЗ, бе станчо!

известен човек ако има шавливи роднини цял живот ще го сърби под опашката. но и богатите също трябва да плачат.

още малко против и ще се олигавиш

То само да му види човек тъпата селска физиономия и веднага ще се сети колко му е акъла....

Приятел, всяко твое обаждане цапа ефира. Виж какви си ги забъркал. А вземи да млъкнеш вече, а!

не бе, подари й този който ползва жена ти, а нея аз ще я опъна

Предлагам да поканят Асен Бербатов в ВИП Брадър! Момчето се постара да стане "БГ ВИП" и успя! ;-))

Предлагам да поканят Асен Бербатов в ВИП Брадър! Момчето се постара да стане "БГ ВИП" и успя! ;-))

Предлагам да поканят Асен Бербатов в ВИП Брадър! Момчето се постара да стане "БГ ВИП" и успя! ;-))

Гледай ти да не се изцъклиш като ти го набутам. Ще е по-хард, не се коси, и след това ще четеш правилно, обещавам!

не3ависимо кои е брат му -да се сади,тогава ще повярвам в сад и прокуратура...

Какво ще садиш? Пиперо?

Някои искат да присвоят част от честно спечелените пари на Бербатов.

Да, с активната помощ на брат му. Добре че Асен е успял да изхвърли в движение при гонката основната част на пратката, и е останала само мострата. Иначе Димитър щеше да е виновен, че му е дал много пари.

Със сигурност стандарта на живота ми е по-висок от твоя, но това не ме кара да се държа снизходително-презрително към околните, и ако не беше пристрастен към случая, щеше да ти набие в кратуната която ползваш за поставка на шапки, че това е един дилър на кока или тези 20грама си ги носи да шмърка с жена си. Рядко влизам във форума, така че и да продължиш да спамиш ми е през ...

Не аз чета късно, а ти - криво! Мен на простак като теб няма как да ме е яд. А какво ще излезе, избягвай да гадаеш, явно нямаш способностите на врачка!

Не знам защо се карате за глупости , но наистина когато излезе , статията беше с различна иформация от това , което пише сега . Статията в момента е редактирана , даже пише в колко точно часа е обновена .

за 20гр. не е ли много тъпо да се афишира в пресата.

Що малко ли ти се вижда?

Еленке, ама ти сериозно ли питаш или?

Защо само в нашата ,,ДЪРАЖИЦА" ИМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е КУМ ,КОЙ СВАТ ,КОЙ НА БУЛКАТА БРАТ ?

Ами държавата си и Ти. А държавица звучи с насмшека. И докато се отнасяме с насмшека към държавата си , ще продължават да се бълват новини в този стил - кум, сват и т.н.А има и подставени лица да осмиват БГ.

Днес на работа видях 20 пушача в работно време. Вчера пък един магазин от голяма хранителна верига 15 работници стояха на рампата и пушеха. А уж е забранено да се пуши на работното място.

Работно време и работно място са две различни неща. И какво общо има с кокаина не е ясно.

Мъдър коментар, в стил: Два крокодила си летели и по едно време единият попитал другия колко е часът. Другият извадил термометъра и казал сряда...

Ама ти като някаква кака си скорострелен май? Чете, плещи глупости, а после се оправдава, че не искала да каже еди-кво-си! Пробвай някой път да помислиш, преди да приказваш, ако ти хареса - пробвай и друг път да помислиш. Само гледай да не получиш главобол...

много агресивни и злобни коментари особенно тези на Humfray

Защо на всички наркопласьори и наркотрафиканти наркотикът винаги е "подхвърлен" и те не знаят нищо за него?

Добър въпрос! Това дава отговор на всичко!

Е аиде па са сигурно е отивал на някво супер яко парти и са го помолили да земе малко радост:) А иначе за какво ни занимават с този човек и жена му Димитричка които са никой, освен че пича е брат на Бербатов да не е наследника на Брендо?!?

Мдаа, лошо е да си брат на богат човек в бг.

Не, лошо е да си лош човек. Но има късмет, че това не се случи в Бразилия.

титан на мисълта, как да е абсурдно, след като той е виновникът и извършителят?!? Срещу кого да е статията, срещу малката русалка ли?!