Коментари - Кога да се проведат парламентарните избори? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избирайте между леви и десни комунисти.

Сляпото си ти соросчо,Радев е летец на боен самолет в който червейчета като теб ако влязат ....-ЩЕ СЕ НААКАТ

Когато е изгодно - карантина , много умрели , локдаун! Когато не е - пандемията преминава , спадат умрелите! Веднъж мед. специалисти казвали верни неща, друг път казвали неверни неща! На кого да верваш? На Щаба, на ББ, на РР, на журналя, на папата, на циганката?

Тези указания от Дубай ли ги получи?

Президента е поредното доказателство на българската поговорка:"Пази боже сляпо да прогледа",то че е сляпо ама и тъпо,инат,офицер,който е бил под командване .Как да очакваш,прогрес,въображение,Мъск-визия и каквото се сетите

" .... който е бил под командване" А сега да не би да не е ...

ДО man ,тази поговорка приляга повече за Мутрата Бойко,защото той се пръкна от пожарникаР с милиционерско образование,за разлика от радев ВОЕННА АКАДЕМИЯ И АКАДЕМИЯ В ЩАТИТЕ.

man, ПРЕЗИДЕНТА Е С ВОННА АКАДЕМИЯ ,, РАКОВСКИ " И НАТОВСКА,А ТВОЯТ ТИКВОН С МИЛИЦИОНЕРСКА ШКОЛА СИМЕОНОВО.НАПРАВИ СИ ИЗВОД ЗА ИНТЕЛЕКТ ??????????

По-скоро да изхвърлим на боклука недоразумението Мунчо Тъпака и да внимаваме много на изборите за президент.

Да БЕ,както и с ТИКВОН МУТРАТА КРАДЕЦ.

да,ама боко толупа е акционер на "Тесла" със 1,200.000.000 евро,притежава доста солидните 5,7% от акциите на компанията,чрез адвокатската къща на Ангелов,и оня дето го ожениха набързо за "Мис Гащи"..забравих му името!! Доста е спестил банкянското човекоподобие от закуски!!!

И има остров в Гърция, нали. Само дето още го търсят ...

Е поне къща има в Испания, с кака вътре. Това поне испанците го намериха.

Е АЗ ПОНЕ 17 ПЪТИ ГЛАСУВАХ.....

МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И СИГУРНОСТА И НАДЕЖНОСТА НАЕЛКТРОНОТО ГЛАСУВАНЕ

Короната не знам кога ще сборим ама чумата гроб още на 28март имаме шанс да затрием и то во веки веков. Амин.

Бою тиквата е прост даже за тиква.

СИКАДЖИЙСКАТА ОСМАНОИСЛЯМСКА ЕНИЧЕРСКА МУТРА.

Ония лигавия мрънкалник, оная грешка на природата, бъгавия чехльо страпоналиев къв срам, кво унижение бе това за България и народа.

Двете изказвания са несъвместими. Не коментирам единия или другия. Едното е съвсем резонно, като човекът, който го е казал го е грижа за здравето на хората. И очевидно, понеже не е компетентен по всички въпроси се консултира с компетентните хора. Другия, защото е компетентен по всяка една тема, започва нападки и изкарва несъществуващи твърдения за отлагане на изборите. Изборите са на 28 март. Толкоз! Въпросът е да бъдат така организирани, че хората да се чувстват спокойно и да няма такива, които да не идат пред урните заради страх, да не бъдат заразени!

Изборите ще са честни, също като В САЩ! Когото и да изберат хората, ББ пак ще е спечелил изборите. Демократските похвати за фалшификации са на почит в БГ и ЕС. Този филм го гледаме за пореден път. Никакво гласуване, за да съм чист пред съвестта си! Който иска - да си губи времето и да се прави на маймуна!

Може ли да познаете кой гласува за другаря Мунчо,за тая пародия на президент.

Колкото по бързо резнем тиквата , толкова по добре.

НАРОДА Е КАЗАЛ ;ТРИ ПЪТИ МЕРИ ИТОГАВА РЕЖИ. РАДЕВ БЪРЗА ДА ГОВОРИ КАКВОТО НЕ ТРЯБВА И СЕГА СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ. ЧЕТИРИ ГОДИНИ НЕ СЕ НАУЧИ !!!

Дядооо.Гледай си пенсийката и памперсите.Малко ги разбираш нещата-нещо не си чул,нещо не си видял.Старост нерадост както са казали хората.Почивай си!!

Дядото може и да е с памперси,но ти явно си кон с капаци,както са и всичките другари в тая червена мафиотска партия.

Боко НЯМАШ никакво основание да казваш ти дата само защото някой я е споменал защото по закон е най ранната а хората искат да те сектирдосат. Смешен и жалък и стова приказване ''изборите са на 8 МАРТ'' ЗАЩОТО нищо НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБЕ ама нали си свикнал да се разпореждаш се заблуждаваш че ПКП е пред теб...

Боко както и да се въртиш тука вече удари на камък а не на поцинкована кофа защото датата ще си я определи Радев каквито и да ги бълвате и това е негово Контитуционно право което ти и сие никога няма да проумеете...Мъка ли тие че ако си се разплатил с нашите пари за 28 март да ти направят далаверата сега пак трябва да плащаш за друга дата...

- Ледът се пропука, господа съдебни заседатели! - Остап Бендер Пропуква се "крехкия" Славчо, нежната Манолова, а Корнелия не ще власт, а дивидент. Железния пък Радев, даде гръб на протестите и остави само с революционни изказвания. Бой Бор, потрива ръце и чака да му порастнат крила на ангел. Народа е доволен-пълни паркове и улици, "работи" къщному. "Учениците" лепят салфетки по камерите и рапортуват за 50 лицеви опори на учителката по физическо. Безделието и мързела са издигнати в ранг на държавна политика, а страха осолява безвкусния живот. Как да се справим с "пустите" избори в новата обстановка... Много лесно-професор Константинов предлага изборите да се проведат в два дни(ако трябва и повече). Защо? Много просто-вместо риск от заразяване, при посещение на 'урните"(то и за мъртвите подходящо), ВСЕКИ, решил да гласува, лично се обажда на професора и казва за кого гласува. Той от своя страна "съгласува" резултатите и ...

Радев иска да отложи изборите с 2 месеца, заради Корнела (с оправданието за локдаунд). Ще има избори на 23 Май. После следва съставяне на правителство. Пред вид, че ни една партия няма да има мнозинство е вероятно това да се проточи 2 месеца - до края на Юли. Ето - половината година минала начело с падишах Бойко, благодарение на Радев и Гергов. А ако Слави се заинати - насрочване на нови избори . . . и още 6 месеца.

демокрация, закони и т.н. Кво като не стане от първия път.

Там е работата, че от желание герберастите да го духат, ще го издухат всички останали, докто викат "така трябва, така е по конституция, браво Радев, браво Нинова, долу ГЕРБ . . . "

Ами когато и да ги направят ще гласуваме за Бойко. Добре са нещата, скоро пак ще може да се пътува нормално като с ваксинираме повечето хора. На сина даже му увеличиха заплатата от 1900 лв. на 2300 лв.

кофа проста.

Синът ти стигна минималната заплата за европа след 15 години учене и 10 години труд по 12 часа на ден, а ти невероятните 150€ евро пенсия след 45 годни трудов стаж, благодарение на негово превъзходителство Бойко Велики I

Сина сигурно е в бизнеса с маски и ваксини? Щото всичко друго е спряло. Такива трябва с камъни да се замерят, те пият кръвта на народа с измислени болести и му продават зарази! Казва се "BIG FARMA PROJECT"

Както виждаме Борисов много умело "управлява" Ковид-кризата в свой интерес: Без да се съобразява с експертното мнение и когато цяла Европа се затваряше той от язовири, горски къщички и полянки, където се беше скрил от народната любов, обясняваше, че хората трябва да работят, че заведения и молове трябва да работят. И всичко това за да се заразят колкото се може повече хора и неминуемото затваряне след това да му спечели още няколко месеца управление. Сега отново ще отвори всичко така, че през март, когато изтича мандата му, да бъдем пак в пик на епидемията и пак да печели време - още няколко месеца, опитвайки се да прехвърли отговорността тогава върху Президента. Но пожарникарската му логика е супер елементарна: колкото повече жертви - толкова повече омраза и отвращение към себе си ще генерира. А отговорността за всички жертви така или иначе е на управляващите и на никой друг.

Избори? Когато му дойде времето.

На нито един от тия двамата не им пука за хората,а за властта!!! И на народа не му пука за тия двамата,ако може да ги разкараме ще е най добре!

Бих разбрал някой, който държи на думата си, да се възмущава, че Президентът не държи на думата си, ама човек (ако е човек това нещо де), който по 5 пъти на ден си променя мнението, да прави забележка по тоя въпрос е супер нагло. А и това, че Президентът е искал да чуе мнението на медицинските експерти за начина, по който могат да се проведат безопасно изборите ми се струва, че не означава промяна на мнението относно датата на изборите. В същото време, обаче, можем да посочим безброй примери как медицинските специалисти препоръчват едно, а Борисов прави точно обратното за да се хареса на определени бизнес кръгове. Резултатът от това безотговорно негово поведение го видяхме всички през последните 2 месеца - над 100000 новозаразени и около 5-6000 починали. И тези жертви лежат на неговата съвест.

Това, че Бойко си променя мнението не е добре, но това, че Радев си променя мнението е велико. Ние мразим някой, който си променя мнението, за да се хареса на някой, но много обичаме някой, който си променя мнението ,за да се хареса на някой друг. ВЕЛИКО!

И двамата са зодия Близнаци. В тях винаги двама спорят и се карат.Характерни са резки промени на настроенията, промяна на позициите, непостоянство.

И двамата със сигурност са зодия тъпаци и за тва си приличат. Ама не искам да ми казвате, че трябва да харесвам едния тъпак и да не харесвам другия тъпак или че тъпотиите на единия тъпак са по-добри от тъпотиите на другиуя тъпак!

Само дето Радев каза че няма да се съобразява с манипулациите на гербавите дето се чудят как да си удължават властването. Като излезне указа с датата това е миродавно а не че това е начална дата за избори която боко и сие с всякакви мурафети гледаха да доживеят...Сега се репчи ама половин година се кри от хората и шикалкавеше въпреки че му искат отавката...

Най добре е изборите да се проведат на 1-ви Април! Големи ташаци ще има! Мухахахахахаха!

Казах : 28-ми Март!Точка. Нека бъдем мъже и си държим на думата.

Президентът е прав - пандемията няма да спре скоро, но светът (България) трябва да се научи да живее при подони условия. И не са само медиците, които казват, че пандемията няма да отмине скоро. А и никой не ни е застраховал от нова пандемия, различна от КОВИД-19. Ето само 2 информации в подкрепа на мнението му: 1. Според Плана на Световната Банка (Боко да пита Кристалина, а документът го има в мрежата) за ПЪРВАТА ФАЗА на реакцията от пандемията, тя трябва да приключи към 31 март 2025 г. 2. От направените глобални проучвания, в най-бедните страни в света (основно в Африка и Азия), ваксините ще стигнат за масово ваксиниране едва към края на 2024 г. А докато там вилнее заразата, няма как да бъде победена пандемията. Така че - пак ще го кажа - президентът е прав. Изборите трябва да се проведат в срок. Ако чакаме да спре настоящата пандемия, ще трябва да ги отложим за през 2025 г.

та не разбрах сега президента иска ББ да остане още нияколко месеца на власт? Нали имаше план за излизане/справяне с кризата? Кво стана сега? Ние не искаме вие да управлявате ама и ние не искаме, че ще е трудно. Смешник е тоя Радев

Изборите е най-добре да бъдат на 28 Юни. От Март дотогава - служебен кабнет, който поне да спре безотговорното раздаване мултимилионни подкупи от правителството на Борисов.

да не се опитваме да дописваме конституцията. Служебен кабинет има само при предсрочни избори, а такива няма да има. Редовните избори се организират от действащата в момента изпълнителна власт.

Точно така е. А след изборите, кабинетът управлява до съставяне на ново правителство.

Няма нужда да се пипа конституция. ББ подава оставка.

И ти бе там, но никой наш журналист нищо не каза че не от джоба си, а от хазната са платени над 30 000 евра такса за участието ти в този форум в който основните фигури са Швааб, Бил Гейтс, Джорж Сорос, Кристалина Георгиева, Ал Гор, Урсула фон дер Лайен, Меркел и цял куп световни играчи които дърпат конците на марионетките от цял свят! Та там ли решиха през ноември да зъвърши рестарта на света с който рестарт, екплоатирайки ковид "пандимията" да се променят досегашните икономически, социални иморлани устои на света?! На този ли форум се взе решението ковид "пандимията" да завърши през ноември 2021 г., защото не може до безкрай да се увеличива времето на необходимото зави за "рестарта" време, защото по своята същност броя на заразените и починалите от тази зараза са с много по-мълки количествени измерения от грипните епидемии от предходните години, но които не бяхте готови да използвате и за това не ги обявихте за пандемии?! За това ли толкова усилено експлоатирате ковид заразата и в същото време натискате хората не само от нашата а и от останалите страни да бъдат асоциални и безропотни индивиди, но в същото време и въпреки "пандимията" усилено усвоявате милиарди за строежи на инфраструктурни обекти, като магистрали например и високотехнологични мобилни комуникации?! За това ли полгарите ви от НОЩ денонощно ни заливат с данни за заразени и умрели от ковид, но нищо не казват за това, че здравеопазването е в колапс - няма медицински персонал, болниците са сведени само до ковид отделения и няма нито интензивни, нито родилни, нито каквито и да е други отделения , а "защитните" средства на медиците са с нулева защитна мощност защото зощитният им слой е унищожен и всеки медик е подложен на пряка и непосредствена опасност от заразяване с каквато и да инфекциозна заразна болест?! Докого ще демагогствате и ще правите цял народ на глупаци?! Не забравяйте, че въпреки медийните фанфари с чиито хвалебствени звуци за вашите "грижи за здравето на народа" и" успехите ви в борбата с ковид" заразата денонощно ни проглушавате ушите, хората са мислещи и виждащи истината човеци, които не са слепи и глухи и вече не са лесно манипулируеми и доверчиви електорални единици, защото сега сме в света на обществено достъпните информационни комуникации и информации от цял свят!

Идете в малките населени места и вижте състоянието на здравеопазването в държавата ни! Нима не виждате че вече практически няма общински болници и там, където все още "съществуват" такива същите са на доизживяване и като сградов фонд, и като медицинско оборудване, и като материална и техническа осигуреност като лечебни заведения, и като осигуреност с медицински персонали като болници като цяло! Проучете как се участва във форума в Давос, кои са главните действащи лица в него и какви са техните схващания за бъдещето на света, след което сравнете събитията преди и след ковид "пандемията" и сами ще се убедите какво се прави!

за всяко прасе идва Коледа.. Президента иска да промени датата на Коледа..ха.ха.ха Ами народа обича г-н Борисов и той ще бъде премиер и след това.

За майка ти ще дойде Велик ден и тебе ще те нарежем в тави до козунаците. Мамати проста д ираджийска.

ГЕРБ - комунисти

Радев, като е казал Март, значи Март. Няма какво да го усуква повече. Иначе почва да прилича на Станишев - няма да ходя в Брюксел,нама да ходя и хоп - у Брюксел. Още повече, че организацията на самите избори пада върху ББ, а не върху Радев.

Да беше си подал оставката като му я искаше народът и сега изборите щеше да ги прави служебен кабинет!

Нека бъдем реалисти. Ако си бе подал оставката, когато му я искаха, изборите щяха да са в средата на Декември - в най-голямата пандемична осирация.

Сега нещата вървят на зле. До Март ще се влошат още и ако тази тенденция се запази, пролетта и лятото ще за много зле. От тази гледна точка е напълно разбираемо защо ГЕРБ бърза с изборите, а президента гледа да ги отложи. Колкото по-скоро се случат изборите, толкова по-големи проблеми ще имат следващите управляващи. Те ще трябва да се справят със следващите кризи породени от корона вируса, замиращата икономика и т.н. ГЕРБ няма как да ги спечелят или поне не без доста патерици, както е сега. За тях е по-изгодно да обвиняват следващите управляващи, отколкото да се провалят със следващите кризи. От друга страна, президента, иска да ги отложи, за да се натрупа по голямо недоверие към ГЕРБ и съответно да загубят изборите. Всичко това са политически игри, за които ние плащаме сметката.

В този сръбски филм имаше един Миле Контрата. Койнкаквото каже и той даваше контра. И Бочко е така. Ако не го е казал той - контра. Нищо. че промемя мнението си всеки ден, а понякога и по два пъти на ден. Бо Ноко Контрата му се кепи като псевдоним.

се чуди ,как да отмени изборите...

Радев е голям мрънкач, типичен БСП-ар. Това трябва да се направи, онова трябва да се направи. Нищо градивно, никакви предложения, никакви действия (дори КНС за пандемията не свика). Аз също казвам, че заплатите ТРЯБВА да станат по 10000 лева и да станем най-богатата и просперираща нация в света. Ама ....

Изборите трябва да са тогава и така, че ГЕРБ да загуби ЯКО!!!

Президента да изчака до последно допустимото да определи с указ датата за изборите. През това време ше се види как максимално може да се решат въпросите с гласуването на карантинираните, хората с двойно гражданство, болните и тези от чужбина. Негово е правото и никой не може да му го отнеме.

От ДИР специално са подбрали стройна снимка на тулупа. Аз пък се кефя като е разплут повече!

"Борисов към щаба: Не забравяйте, че сме обещали на хората за 21.12"

Много интересна дилема! Значи, ако питаме ГЕРБ, трябва да се проведат, когато бат Боце сдаде поста посмъртно и му построят мавзолей по стара партийна традиция вероятно.

Корона няма бееееееееееееее Аре на Шипка беееееее Оставка беееееее

ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ, НЕ! ПРОБЛЕМА СЪС ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ КОИТО ИМАТ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО, РЕШЕН ЛИ Е НЕ! СЛЕД ПРИЗНАНИЕТО НА БАШИБОЗУКА Р-ТИЙП ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО В ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКАТА АКТИВНОСТ НА БЪЛГАРИЯ, БЕШЕ ЛИ ПРИВИКАН ПОСЛАНИКА НА ТУРЦИЯ У НАС ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ.

Ъхъм

Тея да си вземат вече една стая и да се изклецат....

Както винаги президента действа неадекватно на ситуацията.

дъра-дъра, два чадъра! Двамата за ръчичка и да се махат дружно!

Как кога... когато си им е времето. Няма да отлагаме да седи този "чувал" я.