Инфлацията във Венецуела ще достигне 10 милиона процента, прогозират експерти

Опитът за промяна във властта наскоро беше подкрепен единствено от войници и лейтенанти, но не и от висши офицери

Обратно в новината

Коментари - Инфлацията във Венецуела ще достигне 10 милиона процента, прогозират експерти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като венецуелците видяха кой им се хили из зад гърба на Гуайдо набързо им мина мерака да свалят Мадуро...

Хайде да.повлияе на биткоина че съм вътре половин милион. Ново ATH.

Ти Американци докараха страната до фалит да не се допуска

Точко така, Американците са виновни за всичко... А Европа като каза да направят нови избори Мадуро и Гуайдо, защо Мадуро отказа? Щото знае, че няма да ги спечели (Той и миналите не спечели с 80 % де). Мадуро имаше избор - народа да гладува или да продължава да е на власт и като всеки гнусен комунист и тоталитарист, той избра властта. Мадуро, Асад, Милошевич - щом са стигнали до там народа да гладува значи са лоши политици...

венецуелците ще влезат в Гинес като най-тъпия народ на света за всички времена. Вместо да скочат и да пръснат задния дъвор на този тлъст гзсвирец, те ходят и ближат с език прахта по рафтовете на празните магазини.

Айнщайн бил прав. Твоята глупост е по-голяма и от безкрайността.

Нали се опитаха няколко пъти да го убият, че и с дронове. Нали в момента се води война между различни групи и правителството. То не става така как да е срещу комунист да се тръгне. Комунист власт не пуска.

Краварите според путопропагандата искат да завземат назионалното богатство на Венецуела което е нефта!Да са го продават за фалшиви и без златно покритие долари на ??? кого ли? Мадуро и компания тоже искат и да продават националнотобогатство та Венецуела за долари И го правят. Мадуро и компания въпреки,че са продали и продават за милиарди долари нефт народа на Венецуела гладува и сиромашията се увеличава.Защо така?

защо не кажете цялата истина! А тя е че, Благодарение на САЩ, инфлацията във Венецуела ще достигне 10 милиона процента. Както в България през 1996-97 год. когато беше поела по "грешния" курс.

Защото от 89 година комунистите открито източнаха държавата и спестяванията на хората по всякакъв начин.Банката под контрола на комунистите печаташе все повече и повече пари които нямаха почти никаква стойност.И така се стигна со хипер инфлация и народен бунт

gojko

Пълно с червени путkи и тролове,МЪдуро ще увисне на въжето.Това е истината.

Реално проблемите с живота във Венецуела идват от това, че САЩ и васалите им блокираха милиарди венецуелски пари. Най-нагла кражба. И отказват да ги върнат до като не отиде техен човек във властта, за да могат да имат директен достъп до венецуелските ресурси. Пред Венецуела има два варианта. Единият е да стане роб на западните корпорации, да им върнат парите под някаква форма, да работят за западни корпорации, които ще им източват ресурсите и ще им дават някакъв процент. Или да запазят това, което имат ... за което ще трябва време да се възвърне това, което САЩ блокираха като пари и злато.

Ам защо не продават гордия боливарски нефт за високодуховни православни рубли вместо за презрените долари, а умна главо?

БРЦК

Щото американците са обявили ембарго и пречат. Венецуелците разбира се продават на Китай, Иран и Русия, но заради пречките и допълнителните разходи цената е много по-ниска от световната. Също така американциет откраднаха парите от нефт на Венецуела барабар със златото. И сега им пращат хуманитарна помощ - 3 камиона. А са им откраднали милиарди.

естествено мурзилките не вярват на такива "новини" , отричат до последно за проблеми в Комунистическият рай. Всичко в тия държави ( Венецуела,Куба,КНДР ) е цветя и рози , ако има няк'ви проблеми те са заради санкциите на САЩ , които искали да им заграбят богатствата. Нищо че примерно във Венецуела от доста години са само руснаците - така цъфнаха , че връзват през седмица....инфлация. Лошите кравари им били ограбили богатствата , ти да видиш.....иначе златото дето продадоха на Бахрейн и Турция ( за над 2 млрд. долара ) май стигна само за заплатите на военните дето му крепят на Мадуро...мАдурите

Щом и пекинците се намесиха, краят е близо.

Ега ти надупените на сащ ''експерти'' след като не казват че тази инфлация се дължи на кражбата на милиарди на Венецуела от сащ.... Опитът да разбунят хората на самозванеца и менторите му беше подкрепен от маломерна група военни които се надяват да се облажат покрай това си предателство на гумнойдо и не навирайте там войниците и лейтенантите като основа защото не е вярно..

и как точно се случва тази кражба? нали американците нямат никакви активи във Венецуела???

И да ви се обясни няма с какво да го проумеете щом до сега не сте успели....

Сергей Лавров плаши гаргите ми се струва - американците си налагат санкции и още нищо лошо не им се е случило. През това време май Китайците би трябвало да се намесят, щото те имат най-много за губене.

е нещо, което се дирижира от световната финансова система. Няма логика венецуелската валута да деваливира без да се печата така масово, като американската, която стой с относително стабилен курс. В случая тези процеси са политически и дирижирани от САЩ, които доминират световните финансови институции. Ако утре Мадуро падне, инфлацията ще изчезне на мига. Спомнете си България през 1997 г. Как идването на Костов по магически начин премахна инфлацията. Нали не вярвате в магии?

ХИПЕР, ХИПЕР инфлацията спря червено гд..до защото, бсп си подаде оставката и нямаше кой да печата пари, като обезумял.

Инфлация се получава когато има повече пари, отколкото стоки на пазара. Вариантите са два - или се печатат много пари, или производството спада драстично. ... или и двете. Инфлацията беше овладяна от служебното правителство на Софиянски, когато се каза, че се върви към валутен борд.

Урунгелите от острова да им върнат запорираните 30 млрд. долара и тогава да пишат такива пасквили като този.

Не знам Венецуела или Северна Корея е по близо до построяването на социализма,за да видиме как се живее без храна.

комунистите понеже са съседи на ескимосите и се опитват да усвоят това от тях

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ !!! Да направим България - Венецуела отново!

с подобни заглавия няма как да съберете кликове. дъвката писва.

щото говедарите хич не ги е еня за народа а само за изкопаемите които искат отново да докопат и да ги крадат от венецуелския народ.

затова американците дадоха заден ход, нали? откога минстърът на отбраната и генералитетът са низш състав?

шепа редници и старшинки подкрепиха провала на военния преврат на хуанито.

Нема ли валутен борд да им турят?

Да приемат долара като официална валута. Няма да има инфлация или... ще сринат долара, респективно САЩ :)

Пожелавам толкова успешен лидер да ги ръководи и да се казва мъдуро!

ни натрисат достатъчно недоразумения у нас, върви да скачаш по жълтите павета троле.

Ама ПУТИН не е ли по добър от МЪДУРО!?