Коментари - Кое е по-позорно? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кокорчо има акъл като кокошка. какво общо има изказването на Радев със заключенията , които кокорчо му вменява - че русия щяла да победи Идиот безмозъчен

Ех, Василев! Сигурно не ти е лесно да говориш тъпизми, при това убедително, в които и ти не вярваш... Ама, като си си дал дирника под наем, така ще е...

Политкомисаря Василев рече и отсече!... Явно е ясновидец или просто елементарен агитатор...

ококорен идиот, ВЪН!

Позорно е да съсипеш бизнеса на държавата, която ти е гласувала доверие да е я управляваш. Всяко действие си има своите последици, високи цени за газа, висока крайна цена докато стигне до потребителя, цената ще бъде космическа. Не ,на войната, но не за сметка на народа си.

Не харесвам Йотова, но това, което искат да правят тези идиоти от управляващите е малоумщина, слагачество на американците, без каквато и да е мисъл за действителните интереси на държавата.

Ако Кокорчо ми попадне пред очите, ще му се усмихна приятелски и ще му тресна един прав в носа. На Кирчо също.

"Аз смятам, че Украйна ще победи и че ние трябва да помогнем на Украйна." Интересно ми е какво разбират новите кръстоносци под "победа на Украйна"... Как би изглеждала тази победа? Как би изглеждала тази победена Русия, след като Путин е "луд психопат" и заплаши да използва ядрено оръжие? Как уж подкрепяте мира и демокрацията, а нито търсите мирно решение, нито зачитате мнението на 40-50% от Украинското население от Майдана насам? Май любовта ви към "демокрацията" се простира само до там, до където се простираше любовта към "комунизъмът" на едни предишни поколения "лидери-гъзолизци". Май не сте много по-различни, просто друго ви е заглавието...

Термина, който търсиш е "Пирова победа" Да, може и да си опазят територията, но на цената на цялата си инфраструктура, икономика и население. Ще последват години на изплащане на дългове към САЩ и ЕС, като не могат да си плащат - ще им бъде отнемана собствеността на ключови предприятия и индустрии/ресурси. Украйна вече е поробена, просто гледат погрешно на нещата

_stankow

Ами помагайте на Украйна, но защо с нашите пари ? Който иска да помага - да дава своите пари. Ето, Кирчо даде сметка, да превеждат на нея. Но с държавните средства ??

Ококореното п.далче се е взело много насериозно. Не симпатизирам изобщо на БСП и Йотова като предан неин представител, но на фона на ПП и те започнаха да изглеждат прилично. Ние сме в цугцванг - нито е време за избори, нито можем да ги оставим тия да си разиграват коня, разбирай в мътни води риба да ловят с техните си фирмички. ББ узряваше постепенно и скришом, а тия дори не се крият. Ти го плюеши, то мисли, че дъжд вали. И те поучава с изцъклен поглед. Пфууу

Полетите от София до Скопие се преустановяват. Маршрутът беше пуснат само преди четири седмици с много шум след дипломатически насилия от страна на едно Зомби ! Според македонски медии спирането на авиолинията се дължи на изключително малкия брой на пътниците, които били по-малко от екипажа. Освен това експеримент на БТВ показа, че пътуването София – Скопие с новооткритата самолетна линия е не само по-скъпо, но и по-бавно от това с автомобил. Киро оли го френа да продава пасти и да плати разходите !

_stankow

То се знаеше от самото начало. Но колко приказки, колко хвалби. Кьор фишек.

ДС ченгетата, комунисти врещът, значи нещата се подобряват. Исторически момент, русия сама се отказа от нас. Това е Божия благодат. Вън руската кочина от България.

Тази анкета е абсурдна: противопоставят се от една страна мнение, а от другата страна г-жата изказва съмнение, което "ако се докаже..." може да участва в анкетата:). Смешното е, че тези, които подкрепят тезата на г-жата, я подкрепят и при двата варианта - и при положение, че се докаже, че има заигравка с посредници и при положение, че няма:). Представете си анкетата ако се докаже, че тезата за поосредниците не издържа, как ще изглеждат гласувалите за тази теза:):):)

Егати избора предлагате:Или Кокорчо,или дърта комунистка!Няма ли друго на рафта?

Gugnelid

И майка ти е там, ама само за играчи от високо ниво, не е за плюнки като нас.

позорно е че избрахме продалжи промяната тези долни продажници и лъжци

Находището на газ в плевенското с. Девенци може да покрие нуждите на страната за минимум 3 години. Газът е с ниско съдържание на сероводороди и по-висококачествен от сибирския. Находището, открито 2008 г., може да бъде свързано с националната газопреносна мрежа с елементарни средства - отстои на километри от газорапределителната станция в Долни Дъбник. Находището в Генерал Тошево може да обезпечи с газ България за поне 6 г. Проблемът е, че 2012 г. тогавашното правителство обяви мораториум върху проучването на газ в България. Не без съветите и намесата на "Газпром". Не мога да си обясня защо 60% от гласувалите подкрепят "Газпром", който откровено се подигра с България? Единствената държава в ЕС, която плаща предварително за газ. Защо е такъв договора - Бойко Борисов вероятно знае? И единствената държава в ЕС (освен Унгария), която не изпрати военна помощ за Украйна. Това е гавра. Румъния не ползва чужд газ. България вероятно няма нейните залежи, но имаме предостатъчно да си вържем гащите за години напред. Не се знае на Путин какво може да му хрумне - утре може в монголски тугрици или играчки от шоколадови яйца "Киндерсюрприз" да плащаме? По моему достоен българин не би се съгласил с подобни изгъзици.

това не са находища. Това е шистово разбиване, което е пагубно върху всики води извиращи в район от поне 30 километра. Не могат да се използват нито за питейни, нито за напояване. Не можем да развиваме шистов газ. Освен това 3-6 години са смешно кратки периоди.

Румъния ползва руски газ, не лъжи. Няма инвестиция, която да се изплати за 3-6 години пред добива на газ. Тия ги разправяха и на поляците и след като им ошушкаха средствата за проучване, бюджетни при това, американците си стегнаха багажа и напуснаха. Ние да настъпим същата мотика ли?

_stankow

3 години да ползвате находище ? След като сте го строили 5-6 ? Как ще се изплати ? Коя банка ще ви даде пари за такъв "проект" ??

Русия ще излезе победител след тази ЦИВИЛИЗАЦИОННА "ОПЕРАЦИЯ" не защото е по-силна, а защото Западът е потънал до гуша от "слабости". Така, който е с прозападна позиция, ще преживее огромно разочарование когато нещата се случат поради изброените днешни причини => морал, а не етика.

за какъв морал може да се говори при едни нагли лъжци и бандити, каквито са руснаците. До 24.02 лъгаха че в никакъв случай не се готвят за война с Украйна. Украйнски трактори се озоваха в чечня, транспортирани от държавата Русия, обяви за крадени от украйна стоки има по цяла Русия....

Те и украинците под благите погледи на Германия и Франция и с усмивката на Байдън зад гърба 8 години лъгаха, че ще се изпълняват едни споразумения, а се готвеха за война... Та не е ясно в тая работа с лъгането кой е по-по-най... Вярвай на каквото щеш - в крайна сметка всеки трябва да вярва е нещо. Само не наддавай вой, ако вярата се окаже напразна.

Без съмнение си прав! Историята го доказа, СССР вече веднъж спечели безапелационно студената война и Западът фалира. Задава се втори фалит на Запада и нова победа за Русия, която този път дори няма нужда от подкрепата на бившите соц. държави от Източна Европа.

Ние трябва да подкрепяме Украйна не защото ще победи, а защото така диктува човешкото в сърцата ни.

ПОБЕДИ!

От скромната ми практика съме извел и това заключение, че като видиш мъж с чип нос, няма нужда повече да разбираш за него, тя природата му е изкарала предупреждението за другите на лицето му!

Гнусно престъпно комунделско ДНК носят и двамата. Грозни и мразещи обикновените българи.

ИМПЛИЦИТНО Аз и всички българи които ви гласувахме доверие сега ви гласуваме НЕДОВЕРИЕ и - оставка Лично ние така смятаме -ЧАО

най позорно е български вицепрезидент да целува кървавите ръце и мръсните крака на путлерофашиста митрополит Кирил.

Ами айде да не е имплицитно - ясно ще го кажем - русия ще спечели. А асенчо да си оди!

Свободата или салама?

Асенка Василева е новото име за заявилия някогашен мъж Асен Василев, който е заявил операция за придобиване на женски полов орган ! Операцията ще бъде извършена в Бразилия при най добрите хирурзи ! Информацията я има Ню Йорк Таймс, не ми се вярваше, ама все пак това е сериозна тема ! Честито имаме прикрит педал в Управлението !

Като се пише че ще се търси работа за украинците, мислите ли изобщо за стотиците хиляди български родни безработни и траино безработни, те имат ли права...или първо ще трябва да чакат на украинците да се намери работа..а мислите ли за мильоните българи които се изнесоха и избягаха в чужбина не се знае при какви условия като при воина..защото не им се намери нормална добре платена работа тук...изобщо какви интереси се защитават тук..предлагам украинците да работят но да не им се плаща с пари.. така е наи справедливо спрямо българите

Българин, който изобщо става за нещо безработен НЯМА!!!!!

Абе да ги еа тез мърши. Позорно е че пенсионерите не могат да си купят едновременно хляб и сирене , мама ви деа

Тази анкета ми напомни за стар виц: На 10-тата годишнина от сватбата някакъв пита жена си: - Скъпа, след толкова години съвместен живот, можеш ли да ми кажеш нещо, което хем да ме поласкае, жем да ме уязви и засегне? Тя: - Да скъпи! Твоят к.р е по-голям от този на брат ти и ти се чукаш доста по-добре от него!

Българинът е изключително невеж човек и мнозинството повтарят като папагали руската пропаганда за нацисткия характер на Украйна. В тази държава има свободни избори, има и президент, който е евреин. Доскоро и министър-председателя беше евреин. На парламентарните избори крайно десните от "Десен сектор" не влязоха в парламента, доколкото получиха 1-2% от гласовете. Когато се твърди, че нацисти извършват етническо прочистване на териториите на ДНР и ЛНР, защо никой не поставя въпроса как подобни сигнали нямаше от Харков, Херсон и Мариупол, където мнозинството от населението говори на руски, а за подобни действия се говореше в Донецк и Луганск, които са под контрола на Русия? Когато някоя държава като Русия посочва, че нацисти в съседната държава извършват престъпления, защо този въпрос не е повдиган в ООН, Съвета на Европа или органите на ЕС? Напротив, през последните осем години Украйна е държавата, която постави този въпрос с руските обвинения за нацизъм в ООН. И го постави 11 пъти. А сега си отговорете на въпроса коя е държавата, която наложи вето в Съвета за сигурност и тези въпроси не бяха разгледани в ООН, както трябва - с документи, със свидетелски показания, с изпращане на сини каски и прочее. Ами, тази държава, която наложи 11 пъти вето е .......... Русия. Именно тази държава, която днес унищожава украински градове с руско население като Харков и Мариупол. Аман от това ужасяващо българско невежество!

Мисля, че е безмислено да обясняваш на чугунени кратуни елементарни неща. Те са като свинята, ти я изкарваш от кочината а тя квичи и иска обратно.

Абе ти прасе клал ли си? естествено че ще иска обратно в кочината... нали като го изкарат от нея го колят!

1. Всички искания на Украйна до ООН за разследвания, изпращане на сини каски и т.н. включваха едно предварително условие - разполагането на тези сини каски по границата на Русия - т.е. те първо да си вземат ДНР и ЛНР, а после някой щял да разследва... 2. Това, че там има еври съвсем не означава, че не са са нео-нацисти. Сорос е евреин, но това съвсем не му е попречило да сътрудничи на хитлеристите при изпращането на евреи в концлагерите и да се награби. Даже самият той описва това време като най-хубавият период от живота му. Към това да добавим и изказването на депутат от Радата - бил горд, че от около 1500 участвали в екзекуциите в Бабий Яр, 1200 били украинци. 3. Да, Десен сектор не влязоха в Радата, но пък минаха на държавна издръжка - ДУК Десен сектор подразделения в украинската армия. 4. Честванита на "героите" от СС дивизия Галиция си продължават всяка година - с факелните шествия, с издигането на паметниците и т.н. 5. Символиката на Вермахта и СС-войските присъства в почти всички знамена и емблеми на украинските въоръжени сили. Мрежата е пълна със снимки на заловени украински ноенни целите татуирани с пречупени кръстове и девизи на нацистите от времето на Втората светвна война. Дори по време на последното посещение на Зеленски в Донбас преди войната, там се развявше знамето на Вермахта на Хитлер. Аман от опити за ефтинджос манипулации.

Самите американци вече не вярват на "информацията" с която ги заливат корпоративните медии. https://thehill.com/policy/defense/380483-congress-bans-arms-to-controversial-ukrainian-militia-linked-to-neo-nazis/ https://foreignpolicy.com/2019/11/01/congress-max-rose-ukraine-azov-terrorism/ https://www.globaltimes.cn/page/202203/1254217.shtml

Добре написано, с факти,но писано за грамотни хора.Жалко,че си се хабил.

а ти чел ли си речта на Путин от 24.02???/ Прочетѝ я, не е страшно, основното в нея е за пълната липса на чуваемост от страна на Запада, пълно пренебрежение към договори, подписи, предупреждения и т.н., както и невероятно високомерие и подлост - което сега виждаме всеки ден, без пропуск. Напразно цитираш и пишеш - само прочети речта. А, да, и в нея Путин казва, че повече няма да се допуснат военни действия на територията на Русия предвид миналия исторически опит със Запада. Четѝ и двете страни, отговори има.

Позорно е, когато имаш претенции за безпристрастна медия, а дори не споменаваш за събитията на 2 май 2014 год. в Одеса. Отнася се за всички или почти всички медии. Не ви ли е срам, "журналисити"???

Дира е проруска медия, пише само по поръчка на посолството. Щом не са казали нищо, значи не си спомнят, тоест не го считат за важно. Чаткаш ли?

"Bъпpeĸи oтĸaзa нa България дa пpeдocтaви вoeннa пoмoщ, cтpaнaтa e oпpeдeлeнa зa „нeпpиятeлcĸa“ дъpжaвa от Путинова Русия и пoнacя вcичĸи нeгaтиви, бeз изĸлючeниe, ĸoитo пoнacят вcичĸи ocтaнaли дъpжaви в EC." И цар Борис не пратил войски и оръжие на Източния фронт срещу СССР, но това не попречило на азиатските орди да обявят война на Царство България на 5 септември 1944 г. под измислен повод, да окупират царството, да наложат марионетен комунистически режим, да организират незаконен съд и да осъдят на смърт най-много хора от всички европейски държави под предлог че са висши фашистки функционери, да измъчват 3 месеца и накрая да убият брата на царя - принц Кирил, да изгонят семейството на царя от България, да сменят формата на управление на България и тя да стане народна република. За капак - да лепнат етикет на държавното управление като монархо-фашистко и България като фашистка страна. Нещо, което и до сега е дамга върху българската държава и върху българската армия и народ. Справка - официалната историография на Македония до наши дни. И след всичко това, да наложат най-авторитарния и васален режим от цяла Източна Европа на България за 45 години! Затова и сегашната посланичка на Русия ни смята за васална държава и се държи с нас като с крепостници на Русия. А тълпи български глупаци и досега демонстрират маймунската си любов към окупатора, и се хвалят, че ние не сме пратили войски на Източния фронт през Втората световна война!

Ало, а нещо да кажеш за американските бомбардировки и слугинажа на Америка вече 30 години? Или това ще го пропуснеш удобно??

Както виждаме нищо не се е променило в методите на руските орки.

Кой нормален гласува за тази комундела???

Dir.ru отново с нагласена статистика. Ясно е кой седи зад този сайт. Не подценявайте мощните хибридни атаки от рашистите.

Цял народ путинофили, кво ще праим, броу?

Цял народ друг път. Тука сте няколкото трола, няколко продажни журналисти и заблудени дъртаци по селата с носталгия по дедо Иван. Ето това са русофилите в България.

По-позорно е да поставяш чужди интереси пред тези на собствения народ, който те е избрал да разпределяш общите пари. А най-позорно е да се гордееш с това и да се опитваш да изглеждаш демократично и напредничаво с тази позиция. Нагло, алчно, росто, корумпирано марионетно човече, което надмина Борисов по всички гнусни решения до сега!

Само аз ли забелязвам подкрепа от редакцията на dir.ru за Йотова? До преди два часа резултатът беше много малко в в нейна полза. Сега разликата се увеличи драстично. Съмнителна анкета...

Йотова, нещо да кажеш за конфликт на интереси, когато сестра ти беше шеф на Здравната каса, а Андрей (мъжът ти) точеше средства на воля като доктор в Софи*мед? А пациент, в чийто крак беше забравил бинт след операция, и за малко да му отрежат крака, добре е, че го спасиха в Турция. Иначе се правиш на много принципна!?!

Като се погледне как са гласували хората става ясно защо България е в това състояние вече 78 години. Да важно е да няма гладуваши и да намалеят бедните у нас. За целта трябва първо да има МОРАЛ/СЪВЕСТ/, т.е. справедлива ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНА СИСТЕМА,СЪДЕБАН СИСТЕМА И ОБРАЗОВАНИЕ. После идва всичко останало като пенсионната система, здравеопазването, екологията .... Но това няма да стане, като българите гласуват за този, който обещава, и обещава ... неизпълними неща. Като напромер, че ще раздава повече пари от дугите партии, т.е. ще УВЕЛИЧАВА пенсии и заплати, но без да казва откъде ще дойдат парите за това увеличение. Пенсии и заплати не идват от обещания, а идват от работеща икономика и справедлива ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНА СИСТЕМА.

Ти като толкова ги разбираяш нещатата кажи кой ще ни оправи та да гласуваме всички за него или още по-добре нарправо сам се кандидатирай. Като ти чета простотиите виждам, че се имаш за разбирач затова не се крий ми отвай да реформираш. Ама няма как нали. Да си пишем за компа разни анонимници май само това можем. И не пич проблема на българите е че ни бива само празнодумието и пиенето. Затова и господ да слезе няма да може да ни помогне.

Съгласен съм. Първо СЪД. После ЕБАН.

В никакъв случай не защитавам Кокорчо (или някоя друга страна в този безумен конфликт), но таз Гуцанка от "дЕсно" къде видЕ 25 000 фирми в България, зависещи от газа? Че то почти всички фирми са си техни - на ДС и останалите комунета... А комисионните са за Дългия Инкасатор и сие, т.е. пак са нас. Нормално е да ревете, г-жо Гуцанке, но вече преяждате!

Искаш да кажеш СВИ.. НКЯ. Само на държавите ко..чи.. на вицепрезидентите им са сви.. не. Това е следствие от над 55% гласуващи де..би.. ли сви...не/избиратели/.

Ти първо се погледни собствена кочина и св-те , които са там около теб после пиши простотии

Дайте да погледнем фактите - От една страна Асен Василев, реалния Министър - председател. От другата страна....г-жа Йотова. Ама вие сериозно ли? Че какъв политик е г-жа Йотова? Асен Василев е половината ПП, другата половина е оня хилещия се заекващ идиот. И сега, ети ви фактите - Дори г-жа Йотова, с нулева тежест в Обществото, ТЪПЧЕ действащия задкулисно ОПЕРАТИВЕН Министър-председател. Смятайте ако го хване Костадин!

Потребителската кошничка ще поскъпне за определени продукти с над 50%. Бизнесите свързани с газ ще затворят. Индустриалният ток е толкова скъп, че обезсмисля производството. Икономиката на България ще спре да функционира. Плана за възстановяване е илюзия за кражба. Какви политици те гонят? Какви тежести? Тук пишещите за НАТО, Сорос, ЕС джендърия не осъзнавате, че живеете в най-бедната държава в ЕС. Колко процента от населението според вас може да оцелее при такъв ценови шок? Или вас тия неща не ви интересуват. Да го духат бедните, нали? Щом нямат хляб да ядат от пастите на Кировицата. Да да ма не. Когато опцията е да умреш от глад или да умреш на фронта, исторически хората избират революцията и вадят от килера гилотините.

Хмм, именно защото осъзнават, че сме най- бедната държава, но също така осъзнават и ЗАЩО сме най- бедната държава, затова й го пишат: НАТО, ЕС, Джендъри, ДБ, ПП, ГРОБ...

А Волен ако го докопа, ще му е скочил на врата, дъвчейки адамовата му ябълка, ако приемем че тази безполова торба с лайна Василев въобще има адамова ябълка.

да се говори за победители в една война и че трябва да бъдем на страната на победителя. Това е eлементарен и позорен довод. Мислех го този за по-умен. Жалко.

Путиноид! Доживотна в трудов лагер!

има акъл като на една патка ох добре ,че умните деца се махнаха от тази кочина

Престижно е да сме на страната на победените значи?Каква дрисня си повърнал?

Позорно е някой, избран от българския народ, да работи против българските интереси в полза на чужда държава. Още по-позорно е това да ставая срещу заплащане от същата тази чужда държава. А това, че е завършил образованието си в тази държава, където са го обучили на национално предателство, е най-позорното от всичко...

Радев и заместничката му

Прочети пак какво съм написал, че май не си ме разбрал.

Пешо, това е валидно и за двете страни, но по-старите са се пребоядисали ;) Всичко е търчи - лъжи!

най- позорно е вицепрезидент да лиже подметките на руския поп публично.. Надали има такъв вицепрезидент някъде другаде в нашата галактика.

А ти лижеш на хамериканците и ко пр'айм?!

А близането на сащенски подметки в ущърб на България не е позорно, така ли??? ОЛИГУФРЕН!!!!

Целият Трол екип от Дневник е тука и гласува през ВПНи! 20-30 гласа в минута! И въпреки това, процентите са същите! Извод - ДИР манипулира анкетата!!!

анкетата не ми позволи да подкрепя г-н Василев

Абе щерев, съвсем до скоро ближеше задника на Борисов и наричаше Василев - КОКОРЧО. Как така сега е гн, вАСИЛЕВ????

Ако ще и трол групата от Медиапул да дойде, не можете да насмогнете на българския народ, който масово гласува срещу свръх НАГЛОТО лице Василеф.

много е прост българинът и ти си доказателство за това.Инфлацията дойде от мерки 80 на 60 100 на 80 и т.н печатаха се пари и ето ти инфлация, а и по време на лок даун потреблението спадна безумно това също допринесе за инфлацията не войната в Украйна,А на оня изрод Господ му е разписал билет one way ticket. Дано не се събуди от упойката.

В ранните зори на интернет порталите (2000) направих опит да работя за тях. С очите съм виждал Стояна (спбственичката) как брои пакетите с пачки от фондациите на Сорос. Плащаше жълти стотинки на персонала си и и теглих една дълга. Естествено в офиса си имаше уредба за 30 000 долара на Bang & Olufsen, да си слуша музичка. Както се казва една успяла демократична личност. Муха в сравнение с агентите на Промяната.

Т.е. от името на троловете, които искат да изкривят резултата с платеното си гласуване Вие се оплаквате, че Вашите гласове не са отразени?

Много копейки ще заработят днес троловете. :)

най се радвам че Путин спря руската газ..ха.ха

Война е и ще победи по-силния.Укрофашагите като са се изчерпали да се предават и толкова, а не да чака целият свят да им помага?! То е все едно двама да се бият и около единия да има още 5,6 да му помагат?То и баба тъй може..............Руснаците да си ги прегазили за 5,6, дена, но се съобразяваха със цивилните.

Русия нападна Украйна, защото: Натрупаната УКР армия от 150 000 души в Донецка област е трябвало през Март 2022 да нападнр ДНР и ЛНР и буквално да изтреби всичко. Заповедите и документите са налични и представени на ООН. Биолаб са работели в УКР с образци на ДНК от славянски народи с цел оръжие на етническа основа и експерименти по сибирска язва, бубонна чума, треска Крим-Конго, както и опити с високо смъртоносни щамове на Ковид чрез прелетни птици. Насочено срещу Русия, документите са също в ООН. Косвено се потвърждава и от думите на гл.спонсор на СЗО Бил Гейтс, който на 18 февруари 2022 г. в Мюнхен казва, че „ще дойде по-смъртоносна пандемия“. От 2017 г. започва работа с плутоний и Зеленски обявява, че Украйна ще разработи Ядрена бомба, включително и мръсна бомба. Това е непосредствено насочено срещу Русия и използването е вероятно планирано след атаката на ДНР и ЛНР към последваща атака на Крим. И тези документи са представени. Предвиждало се е разполагане на 4 дивизии на НАТО след атаката към ДНР/ЛНР, лятото под формата на „миротворци“, което ще направи всяка намеса на Русия практически начало на Трета световна война.

интересно като има толкова много избити " руснаци" в Украйна , Путин как ще прави референдум за измислините ДНР и ЛНР .. Та нали руснаци там няма..ха.ха.ха

Като преди това ликвидира де що има укропитек.

Но Путин и обърка сметките и ги изпревари.Затова сега реват на умряло милиарди преведени като финансова инджекция за укрофашагите, снабдяване с оръжие пак от САЩ и другите държави.За тази воойна се гласяха САЩ с любезното съдействие на Зеленски , като през тия 8 г са ги снабдявали с оръжие и обучавани укрите от натовски генерали, които и сега командват там парада. Постоянни провокации ,към Путин да започне войната през тия 8 г, Той съумяваше да балансира да няма война, но ножа опря до кокъла. Благодартение на продажната политика на Зеленски ето какво стана със страната му.ЛНР и ДНР ,ще са руски, колкото и да не им се иска, но не беше ли по-добре, щом като тия 2 републики искаха да са независими, да се постигнеше споразумение м/у Украйна и Русия и нямаше да се стигне до тук..........Да , ама не Зеленски марионетката не се усети как запада го шилосваха, защото те имаха нужда от тази война.Дефакто войната е м/у САЩ и РУСИЯ, изкупителната жертва е обикновеният украински народ.

Руските тролчета са манипулирали анкетата! За друго не ги бива! Само лъжи и манипулации на вотове!

Анкетата вече не може да се манипулира.От един IP адрес може да се пусне само един вот.Не може да се глсува многократно.

Аз мога да си направя няколко IP. Ако реша, но засега ме мързи.

Вицепрезидентът ни се кланя Нему, не Богу, това е положението. „Илияна Йотова поклонилась Путину“, за да разберат всички. „Недопустимо е да поставяш държавата на колене пред волята на едно физическо лице“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по БНТ в неделя. По повод на новата й любимка Гинка Върбакова , която си позволи да й зададе един най-обикновен въпрос в очите, като така събуди нейния свещен гняв. А държавата ни вече беше паднала на колене, не преносно, буквално беше паднала. Благодарение на хора, които тя вкара във властта Само ден преди изказването на Корнелия Нинова станахме свидетели на акт на васална преданост и покорство, демонстриран от български държавник от най-висок ранг. Срам огромен… Вицепрезидентът Илияна Йотова, дългогодишен активист на същата тази партия, паднала на колене пред руския патриарх Кирил, посрещайки го на летище „София“. Не е за вярване, но се е случило. Това ясно се вижда на снимките. Безпрецедентна демонстрация… На какво ли? Не на религиозен плам, това е сигурно. Такъв категорично не е характерен за Йотова и това е лесно доказуемо. Това ли е същата Илияна Йотова, която на клетвата си в парламента демонстративно отказа да целуне ръката на българския патриарх Неофит. Румен Радев го направи, но тя не. Беше през януари миналата година, не е било миналия век, за да кажеш, че е помъдряла и я е осенила Божията благодат. „Илияна Йотова е от стара партия яре и отказа да целуне ръката на Негово светейшество, въпреки, че беше облечена като монахиня“, коментираха тогава с ирония от „Господари на ефира. Сега беше точно обратното. Беше облечена по светски разточително, но я обхвана необясним религиозен екстаз. Или нещо подобно, но насочено към светския властелин на Кремъл…

Георги Кадиев: Министърът на енергетиката каза, че от превалутирането в рубли Булгаргаз би получил 11% по-скъпа цена, което е 100 млн.лв. на година. Искрено недоумявам откъде идват тези 11%. Моделът за плащане на Газпром е пределно ясен: а. превеждаш колкото дължиш в долари на твоя доларова сметка в Газпромбанк; б. превалутираш в рубли в твоя сметка в рубли в същата банка; в. превеждаш рублите в сметката на Газпром