Забранените думи при преговорите за коалиция

ГЕРБ продължава разговорите си с Обединените патриоти за сформиране на кабинет с трети мандат с премиер Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Забранените думи при преговорите за коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сами се изложиха и се "надянаха" на Герб, който ще ги погребе! Реално, повече им отиваше да са в коалиция с БСП, защото са близки по идеология, отколкото с Герб, но... всички Лъжци са така: едно говорят- друго вършат! Колкото и документи за изкарване на пълен мандат да са подписали, няма да изкарат, защото са "орел, рак и щука"! ОП излъгаха гласоподавателите си и да се надяват, че от тук нататък някой ще им повярва отново и ще ги вкара в следващ Парламент! До тук бяхте лъжливи патриоти!

да Не се надяват, че...

БАНДАТА НА БОЙКО , ОТДАВНА Е СФОРМИРАНА - СЕГА СЕ НАХЪСВАТ И ОТВАРЯТ НОВИ СМЕТКИ ПО ОСТРОВИТЕ

ЧАКАМ МИН.ПЕНСИЯ 300 ЛВ. И ПО 150 ЛВ.ОТГОРЕ ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ /БЕЗ ТЕЗИ НАД 600ЛВ. И МИН. ЗАПЛАТА 650 ЛВ.

Они па чекая да краднат общественото.Така де всеки си чака нещо , но кой щи дочака е друга тема.

Не е толкова просто

КОЙТО СЕ Е СВЪРЗАЛ С МУТРАТА РАНО ИЛИ КЪСНО ПРОПАДА ИЛИ УМИРА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО КАТО МИШО БИРАТА И БИВШИЯТ ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ.

А на др.Курвелия Сланинова мАжОт и не беше ли,митничар?

банкерката Цветелина, каква беше на ББ?

надуха бузи и станаха властни а ?Тръгнали да се правят на тарикати пред мутрите.Подлоги.

харесва ми какво препоръчва този д-р Аврамов - не го познавам, ама това си е теория. У нас всеки слуша само своите интереси. Като гледам как този Каракачанов - бих го нарекъл Мерудиев - на всяка манджа се слага.Няма срам - къде не беше и при сините и при царя и при червените - избрал си ниша ВМРО - македонец ха-ха. Сега се усети къде-къде по-добре ПАТРИОТ и по-нататък по Ботев.

по-долу съм объркала статията, но нищо - днес е Цветница.

... три джидии... ...три мастии... ...три лъжливи друга...

Комунистите още в края на 80-те години на миналия век ограбиха собствения си народ чрез създадените от тях около 400 задгранични дружества и фирми които още тогава източиха валутния резерв на България и външният ни дълг от около милиард и половина през 1984/85 нарасна на 11 милиарда през 1990 година ..... ОЩЕ ТОГАВА ...... а тогава нямаше нито СДС нито ГЕРБ ....тогава имаше БКП което се преименува през 1990 БСП.....ееее някои партийни/комсомолски деятели от висшата номенклатура плюс ченгета на ръководни постове се облажиха и то безнаказано от целия този бандитски грабеж ... легнаха си партийни комсомолски секретари и ченгета а се събудиха валутни милионери ограбвайки по един криминален начин собствения си народ......А ПОСЛЕ след 1990 грабежите продължиха чрез масовата приватизация, умишления фалит на банковата система, нагласени обществени поръчки и т.н. но генезиса на мръсния капитал, на грабежа тръгва от БКП/БСП затова тази партия е престъпна, криминална и трябва да се забрани със закон

честита Цветница на всички. Бъдете здрави, живи и повече позитивни - гледайте хубавите неща - хубавите цветя, хубавата музика, хубавите деца, хубавите отношения. А и хубаво си пийнете и апнете! Ние не сме религиозен народ. Ние тачим битовата религиозност - агнешкото, яйцата, козунаците. Черквите делник празни, ама я поискайте на големи празници в черква да влезете - половината и повече не вярват или поне не следват Божите заповеди. Все пак - БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Даа, "формулата 8:5:3"! Това всъщност е и играта на карти, наречена още "блато", което и в политиката е винаги блато, щом БСП са в играта. Че и не само България, ами и цяла Европа вкараха в блатото: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. И да припомня, че "правото на Европейския съюз има пряко или непряко въздействие върху правото на членуващите в него държави и, след като влезе в сила, става част от правната система на всяка държава членка. Европейският съюз сам по себе си е източник на право", така че няма мърдане! А "великият" генерал Радев, т.е. обученият в САЩ бесепар и натовец, бил премахнал някакво си ПМС и сега бесепарите се бият в гърдите с това, докато ненасителите се вече 28 години на лъжите им се радват и ръкопляскат!

Много забрана,много нещо. Значи,основната фраза на пазарлъците ще е "АзЪ ям!" Честита Цветница на всички!

Честита и на теб и семейството ти.Здраве и кураж.

Благодаря,на Вас също! Днес празнуваме-дъщеря ми и аз. Кураж и късмет на всички.

Мисля, че забранените думи на тази коалиция са ПЕНСИИ, ДОХОДИ, ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ. Мислят ли, че можем да им вярваме?! Ще целуват ръка на "полубожеството" ББ, ще се кръстят в църкви и манастири, а всъщност ще мислят главно за себе си и своите джобове.

Хубав коментар,но с едно не съм съгласен-любимото ББ да го наричаш "полу Божество"!!!!Че не го ли гледаш-целуват му ръчище,като на цяло и половина такова. Хубав Празник днес!

ний от кръчмата иаме едно питане! Докога ще се изпозлват срамни и обидни думи като: демокрация европа европейси съюз реформа американски език парламент германия австрия ....

d4

тъжно, безнадеждно и по "бакалски"... както винаги.

Всички партии и коалиции , влязоха в Парламента с Конкретни Програми (ОБЕЩАНИЯ) .

Абе пичове ''управляващи'' що не защитите един докторат на тема '' Как с демокрация унищожихме цяла държана''? Таман и заслужено ще си имате научна степен в областта.

Пак ли цивриш за цоциализъма на правешкия говедар,дърта фуражко?

Толкова ти мозъчето , такова ти тълкуването какво всъщност аз искам.Тая демокрация с елементи на таталитаризъм дето ти я пробутват стари партийни членове при теб може и да минава за демокрация , при мен -не.

Не е хубаво да си запушите носа и да кажете "Колега, миришеш като пор. Кога, най-сетне ще ходиш да се изкъпеш?"

Коалицията ГЕРБ - Патриотари е практически невъзможна, освен, ако Патриотарите си подвият опашките и клекнат пред диктатурата на ГЕРБ с виевати дипломатически извинения пред избирателите си! Президента Радев се готви, за едно по дълго президентско управление на страната, докато се състави подходящо Правителство! Направи няколко по резки движения, за да разберат хората, кой ще кара влака докато ГЕРБ се натуткат!

Да не се окажат всъщност забранени думите : ръст на доходи и пенсии , охрана на границите , съдебна реформа , борба с престъпност , борба с контрабанда.

А на Бойко му е все тая за забранените думи,той нали има на въдицата си три шарана.на следващите избори и тези няма да влязат в парламента,Който се е хванал с Бойко,все се е затрил от политическата карта на България,то не че е кой знае каква загуба,но който не се е занимавал със земеделие ,само той не знае,че под листата на тигвата нищо не никне

Много вярно! Че и ПФ ще отидат в историята като другите, които се хванаха с ББ, е повече от ясно. Но най-лошото е, че герберите вече се научиха как се печелят избори. Ще се облагодетелстват шепа техни привърженици, ще страдаме всички ние - останалите. Надеждата е, че и техните физиономии посивяха - значи нещо и при тях не е наред. Тежко й на България.

Какво ли не прави жаждата за власт?! ГЕРБ (мутрите), които и в тоалетната не ходят без да се допитат до ЕНП или да близнат з..... на Меркел, ще правя правителство с националистическите партии, които, по принцип, са против ЕС!!! Миналата година от всички медии в България, само Алфа, телевизията на Атака, предаваше военният парад от Москва! И тяхна делегация ходи там. В цяла Европа коалициите с националисти не са престижни! Но, в българската политическа порнография, всичко е възможно. Само и само мутрите да продължат да доят стадото!

Борисов е подлога, на Вашингтон и Брюксел. Послушник и половина е, пълни държавата с мюсюлмани имигранти от кол и въже.

Не споменавай този. Заради него България, държавата съществувала толкова векове и никога не сменявала името си ще изчезна. А пак заради него днес сме поробени от цигани и американските им подръжици, които явно имат слабост към всичко гнило и лошо.

Забранените думи при преговорите за коалиция трябва да са-тиква,голи снимки ,пишман телевизия и разузнавач

въпросния Методиев, най сигурния начин за размиване на отговорността е да се използва НИЕ вместо поемане на лична отговорност. Това , което ББ показа е, че човек може без поемане на лична отговорност пак да използва Аз, Аз , Аз, което ме навежда на мисълта, че има изключително добри учители. А относно специалистите преподаващи в НБУ се съди според нивото на студентите излизащи от там, а то е под нулата.

Не, че защитавам някого от Нов Български, но като гледам културата ти на писане и нивото ти на изказ, трябва да ти кажа, че по моите критерии си зле и за първи клас. Моят университет е Медицински Университет - София, а такива като теб с неграмотен изказ и нула обща култура съм срещал само сред завършилите Софийски университет, само там се влиза с връзки, подкупи и далавери, така се и дават изпити, така се и завършва, затова там влизат и излизат всякакви. Може и олигофрени, които всеки ден се губят из София, а учат право, може и боксьори като Тервел Пулев, също правист, може Златки и т. н.

Нов Български е най-добрият университет в България. В сравнение с него Софийският прилича вече на килийно училище с остарелите си методи, средства на преподаване и база, не подновявана един век. Защото всеки, които не се развива изостава. Може да си бил на върха по времето на социализма, но това не означава, че винаги ще си такъв, ако за половин век не си мръднал и милиметър напред, докато другите препускат с бясна скорост и се развиват, значи си на опашката.

И аз не съм съгласен за НБУ. Там учат и преподават много умни и стойностни хора. И да престанем с тази българска практика, всеки неграмотен глупак, като "та според", да може да дава преценки, които не са му по способностите и силите и да плюе умни хора. Всяка жаба, да си знае гьола, казал е народа.

Кадри на Софийския управляваха държавата до сега и ето до къде ни докараха. Това казва всичко. Нека дадем шанс и на по-съвременните хора, които са платили сами за образованието си и не са длъжни на никого, тоест не са зависими по-нататък в кариерите си, защото са завършили с връзки.

а откъде сте толкова сигурни, че човекът писал тук има нещо общо със Софийския? Завършилите други университети нямат ли право на собствено мнение или вие априори смятате, че НБУ може да се мери само със Софийския? Много сте смешни.

Без да имам способностите на Баба Ванга,и без да съм изхарчил на родителите си пари за да ме изучат за политолог ,залагам,че правителството номер 3 на Батко(да му се свети името господне) няма да изкара и две години

Две години за моята възраст са страшно много... Аз казвам ,въобще всичко да се проваля...Нито Тиви ,нито "патриоти",нито ДПС-ари или БСП-ари...всите да последват сбирщината Реформатори... Да изчистим боклука , изметем и започнем на чисто ....Това е .

Драги ми Смехурко-ти никога нито си мел ,нито си чистил една къща.Когато се мете и се чисти една къща никога не се тръгва от сриването и

"Усвояване" на средства, "Екзактно....", "Ерго,......", "Дестинации и локации", "Ъ-ъ-ъ, видите ли,....", "Комплициран казус", "На ползу роду" вместо "...народу" и още, и още, и още......... А-ах, къде си, Радой? Тия пак са за бой!!

Добре ,че го няма Радой,щото единият дето ще влезе в правителството е оният същият дето синът на Радой,от съжаление му беше дал таванската си стая,а той му отмъкна жената за благодарност

Забранените думи при преговорите за коалиция --- това го знаем. изпити сме минавали за материята. Забранените думи при преговорите за коалиция "Балканска федерация" "Балкански съюз" "Балканска конфедерация" "Англо-американска -окупация" "фалшива евро-исторяи и география" " спиране на геноцида над балканските натоди" "великият европейски разделителен ров" "великите европейски разделителни стени" "руският език - задължителен за целият свят" и т.н....

Може и още, пр.: - средна заплата 1 500 лв.; - цената на газа, тока, парното, водата; - кадърността и образованието на политиците' - честни избори и др. и др.

Щом ,политиците в България са опрели до съветите на някакви политолози ,и щом акъл дава Веселин Методиев как да се водят преговори,то е...б...и го в правителството дето е опяло в съветите на тези двамата

деер

Моделът е взаимстван от НБУ.....После да не се чудите защо има 24б проститутки на мафията!

Избирателите се били изморявали ........ ха ха ха !

Да, ха-ха-ха. Луд умора яма. И циганин никога не се изморява да лапа.

НО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕ ИЗКАРА ЦЕЛИЯ СИ МАНДАТ - ПОВИШАВАШЕ ПЕНСИИТЕ НЕ С 2% А С 9 И 10% - ПО КОЛЕДА ДАВАШЕ ПО 150 ЛЕВА И ДЕТСКИ И МАЙЧИНСТВО И Т.Н.- ТОВА ЖУРНАЛИСТИТЕ ГО "ЗАБРАВИХА" ИЛИ ГИ Е СТРАХ ДА ГО КАЖАТ ТЕ ЗНАЯТ САМО КАКВО Е НАПРАВИЛ Б.Б.-ТОГАВА НЕ СЕ КАЗВАШЕ АЗ А НИЕ НАПРАВИХМЕ ТОВА И ОНОВА ДАНО И СЕГА ДА Е ТАКА

Баце какво ще обяснява сега на господарите си глобалисти -сатанисти а ? Че те не обичат думите патриотизъм национализъм суверенитет какво ще им каже ? За едната власт май и на рогатия ще целуне ...Троловете му ореваваха орталъка за златен пръст но май сега Баце се налага да им целува на всичките не само златните пръсти а и друго като иска да властва.Защото с Марешки не става, не става и с БСП а ако иска може да целува на хидроинженера не само златните му ръце а и друго напъни напъни ха ха .

"... кабинет с ТРЕТИ мандат с премиер Бойко Борисов." Три мисли по този повод: 1. Скоро няма да се оправим. 2. Този период от историята ни ще бъде и срамен и неразбираем за бъдещите поколения. 3. Явно по умните българи наистина са напуснали страната, а тук тон за песен дават преобладаващите чалгаджии, които се впечатляват и ценят мутренското и елементарно показното. Затова и за трети път такъв премиер.

Забранените думи са пенсии, заплати, вдигане, цени консумативи намаление. За всичко друго ще се погодят, нали са от една порода. Дали ще ни мачкат в дует или трио-като при хамстера няма значение. Все едно им е на овцете колко касапи ще ги колят.

Добрия,Лошия и Злия оставиха пистолетите и томахавките при Мухобойко . Целунаха му ръка и ,и смирено поискаха по тубичка вазелин от пратките хванати на турската граница.

гласуваш за волен получаваш бойко

То като дойдат пациентите на психотерапия ние на същото ги учим. Терапията изисква да се избягват изрази:" Аз искам. Вие дайте, пък аз ще почакам малко." В момента тече групова психотерапия с пълна сила.

какъв вид терапия е точно, че нещо ми убягва? звучи меко казано странно.

какви преговори - какви 5 лева? най-добре би било тиквата да си изяде магнолията и тоя път не оставка, ами направо да се хвърли в болукчийската кофа :)

заменяш "аз" с "ние" и точно така не променяш нищо. защото две и две е четири и без "аз" или "ние"! но както и да е.... няма смисъл. така или иначе "докторът" учи как да се опростачват масите, нищо повече.

Ура, ГЪЗЪ с => 30%, УЗАКОНЕН. Дупе да ни е яко на нас пенсионерите, защото МВФ и СБ забраняват повишаването на доходите още от 1988 година. Изпълнява се програмата за ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ... другото са лакардии и нови 2 дупки в колана.

"Новите дупки" ще бъдат от втората намотка на колана.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО,КАК"ПЛАНА СИДЕРОВ",ЩЕ СЕ СРАБОТИ С ПРОДАЖНАТА ПОЛИТИКА НА ФЕОДАЛА НАРЦИС???

той добре е смазан. ще се сработи. как се сработи със съсела и сокола? тримката как се гушкаха здраво под юргана.

Още Мръсни Думи: ГРОБ, бб3, Добавяйте...

Малко ли са твоите мръсни думи, та още да добавям...

ще хлопнат кепенците не това НБУ с измислените му преподаватели недоизучени? Перачница на пари и печатница на фалшиви дипломи....

"Златният пръст" на БСП сега стана "ла*нян пръст" в коалицията с ГРОБ.

Дали д-р Виктор Аврамов, преподавател по "Бизнес и теория на договора" в НБУ е направил проучване,колко пъти Борисов е казал: "Аз","Никога" или "Аз искам".

Пълни глупости. Естествено, че трябва да каже "аз искам" за да дефинира собствената си позиция и да поеме ангажемент. "Ние" по време на преговори звучи много размито и необвързващо.

8:5:3 Това е БСП, ДПС и НДСВ. Винаги, при всяко управление са такива.

Ах вие палавници такива , да поставите господин ''АЗ'' под запрещение.

Волен се изправи пред огледалото, намигна си сам и щастливо измърка: - Ах ти, курррво на Бойко...

"Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скрупули!" Ленин