Борисов: Ултимативен тон не приемам от никого

Премиерът Бойко Борисов коментира в интервю за "Преса", че в коалицията е диалогичен, но не приема ултимативен тон от никого.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ултимативен тон не приемам от никого | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сядай и пиши ОСТАВКААА!!!

Ха ха ха! Премиер срещу президент! Какво става Бойко, пионката нададе глас. Е това за теб е нетърпимо

Абсолютно прав беше Р.Кънев като каза ,че тази проста кратуна не става за премиер.Видяхме какво може.Последният път излезе наср.н до ушите.

Не чакайте от БорисОFF реформи.Нито дума за КТБ, за Писанчев, за Искров, за КФн. По делата ще го познаете!Преди изборите какъв лъвски рев беше, как ги измита всички, как ще разследва до дупка и виновните на прукорор.Сега само жалко мяукане да неби да засегне с нещо ДПС.Отврат! И много жалко, много хора вярваха в него.

Диалогичен бил. Че то какъв диалог може да се води с изключително ПРОСТ човек.Само че никой вече не му вярва, сигурно и тези лумпени, които са гласували за него.Друг е въпроса, че в ГЕРБ се намират и читави хора, но те са в изолация. Останалите са г...золизци.

Бат Бойко,не сложиш ли сега желязната ръкавица,свършено е с теб!Смел мъж си.Удари един юмрук на масата и ги сложи на мястото им.Както е казал народа:"Всяка жаба да си знае гъола и мястото му в него".

Ясно, ДПС не дава да се пипат , службите им . В противен случай до шест месеца ще има размирици А , те са предвидим партньор и Борисов знае , какво може да стане . Кой партньор не са предали ?! Само че , не си ли смел и твърд ,сега г-н Борисов , това ще е началото на края на втория ти мандат !

бойко не става, само бсп и доган тосят доброто за България.

Борисов и лакеите на Ционистите - ГЕРБ, Реформите, ПФ, Кунева ОДС, СДС и Барека - ББЦ,ДПС, Сорос, Цв.Бориславова,Прокопиев,90 бр.НПО за Демоно-кратизация, Плевнелиев и т.н.. Когато Природата ГОВОРИ червеите мълчат! Заема, който ще зароби България, ще го плащат ТЕЗИ които са го ГЛАСУВАЛИ и ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! А НЕ Българския Народ!

Добро утро, чак сега ли се сети. Вече е заробена, не бой се. Истината е, че след турците нивга не е била свободна. Не мога да разбера простите чада дето руптаят русия ква била, трябвало с нашите "партньори", европа и щатите. Другите глупаци пък щатите и европа били враговете, русия ни била приятел. Прости сте като чалга певица. Истината е, че всички те са наши врагове. ИНТЕРЕСА е всичко. И нито европа, нито щатите, нито русия има интерес за нашето благополучие. А нашите партии се водят от интереса на гореспоменатите за свой личен финансов интерес. НЯМАТЕ ПРИАТЕЛИ, НЯМАТЕ СЪЮЗНИЦИ, всичко е илюзия, САМИ СТЕ.

Сега искам да чуете един коментар на Иван Славков, мир на праха му,: Ми обидно ми е, казвам ти. Защото ти не знаеш как се появи Бойко?! Аз бях в управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Защото всичките мутри ме знаят кой съм. По спортна линия и не само по спортна. И Георги Илиев, лека му пръст, и брат му, нямаше техен рожден ден, на който аз да не съм централния гост. И така, седя с Тодор Живков ден, два, три, да кажем, след като му махнаха горе пазачите. Които не пазеха вилата, а пазеха той да не излезне някъде. Домашен арест. И пристигат горе посред бял ден и влизат Венци Стефанов и Пашата. Заповядайте, какво ще пиете?" И Венци тогава казва: Другарю Живков, добре си живеехме при вас"...А те бяха бензинджии... И сега виждаме какво стана, искаме да ви върнем малко от добрините, които сме видели, дайте ни една стая тук и ще имате 24 часа охрана." И така се появи Бойко там. Те не го пускаха да влезне вътре в кръчмата бе, сикаджиите, в кръчмата дето избиха бай Миле, Бойко седеше отвън да пази колите. После охраняваха и царя. Така се появи частната му охранителна фирма. И после е търсен такъв за главен полицай, който да снася абсолютно всичко на американците. Не на европейците." г-да Цензори, това е истината, има я в клип изрязан от TV предаване и Батето (Бог да го прости) в ефир го казва. И да го изтриете, няма да изтриете истината!!! Тя ще избива отвсякъде, колкото и да е неудобна за някого...

Пак в интервю Ив. Славков казва "Тежко и горко на България ако я управлява човек, който у нас се занимаваше да храни кучетата!"

Я ДА ВЗЕМЕШ ДА ДА СЕ СТЕГНЕШ И ДА ОМЕТЕШ ВСИЧКИТЕ ХОРА ОТ СЛУЖБИТЕ ,КОИТО РАБОТЯТ НАЙ - НАГЛО ОТ 25 ГОДИНИ ЗА МАФИЯТА , РУСИЯ И ТУРЦИЯ .ОМЕТИ ГИ И ПРЕСТАНИ ДА СЕ СВИВАШ КАТО ЧЕЛВЕЙ.АКО ИМАШ ПРЕГРЕШЕНИЯ В МИНАЛОТО ПО-ДОБРЕ СИ ГИ ПРИЗНАЙ ПУБЛИЧНО, ЗАЩОТО АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ПАК ЩЕ ТЕ КОМПРОМЕТИРАТ.

Боко,Бокоо,що си прескачаш сянката?

амИ! Прескачал си сянката! Трънкиии!!! Прави се на див петел и гони влака д го кълве по джантите!!! Забрави преди 2 години когато излезе народа по улиците как се уплашиха двамцата с Цецо, та даже по TV не посяха д се покажат да дадат изявление, сега се прави но голям мъж! Саддам и Кадафи като я докараха до там поне по телевизията се изказваха, тия и по телевизията даже непосмяха да се покажат!!! А като станаха ясни неофициалните резултати от изборите 2013г и народа като започна да блъска загражденията пред сградата където беше пресконференцията, Бойко се исниза по терлички и отиде да спи у американското посолство, за да не изяде пердаха. Голям герой се извъди!!!

Бойко Борисов да не ни се ежи, ами да обясни за новият заем, който лепнаха на гърба (или по- надолу) на Българският народ!!! Защото утре като ги изринем като оборска тор и парите ще се стопят и няма да им хванем дирите, а задължението остава! Наскоро писаха че най-сетне сме изплатили дълговете от Тодор Живков. 11 милиарда и 700 милиона долара. Само че тия дългове не бяха от пари за глупости, ами бяха или стоков кредит на машини и оборудване за промишлеността или по текущи плащания, които замразиха непосредствено след свалянето на Т. Живков. Това бяха инвестиции в нещо, което ще генерира пари през производството или рутинни текущи плащания, каквито има всяка икономика. Тия близо 12 милиарда долара ги изплащахме точно 25 години. Сега дълга ни без тия 8 милиарда евро, в началото на ноември беше 38 милиарда евро, около 51 милиарда долара. С това темпо с което изплатихме дълговете от Т.Ж. тия 51 милиарда долара има да ги изплащаме тъкмо век без д смятае лихвите, а с 8-те милиарда евро отгоре които правят 13.6 милиарда долара по днешният курс, се очертава да ги изплатим след 125 години ако повече не правим нови дългове. Това с лихвите дава срок поне колкото от Освобождението досега!!! ТОВА Е КАТАСТРОФА И ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ ИСТИНСКИ СЪД, КАКЪВТО НИЕ НЯМАМЕ И СЪС ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА!!!

Бойко бих те посъветвал -направи най добре строителна фирма и не се занимавай с политика повече.

И това може. А Станишев и колегите му и това не могат. Комунистите могат само да обират държавата. Нито един закон няма без безкрайни простотии в него, включително и технически грешки. Няма едно решение, което да се връзва с добрит епрактики в напредналите държави. Това са безумни патологични лъжци и психопати. От комунистическия кретенизъм няма по-докразан на света. Като ми назовете една заможна комунистическа държава, ще ревизирам още веднъж убеждението си. Не ви ли е неудобно, бе, да живеете като въшльовци?!

ултимативен тон не премам от никого - жалка,страхлива мижитурка без собствена позиция по въпросите.

Бойко е страхливец! И с колана по карате дето толков се перчи - той не го е спечелил в състезания - в състезания няма нито една битка, а го е спечелил от спаринги - все едно му е "присъден за цялостно творчество" Да не говорим за как го е страх от народа - че хА сме излезналипак на улицата, хА се е зачупил в чужбина, ли ако го изненадаме ще иде да спи в американското посолство от страх да не го отнесе. Кой го знай как си е боядисал гащите изоня ден с Фалкона.

тези ислямисти,костовист ,като радан,осман,корморан,да не се изказват неподготвени,,,,

...е това ми харесва--аз го натопих Борисов пък той ми прощавал--вай-вай ! От втората ми жена знам:ако в пазвата се е свряла змия-унищожи я, не я моли да не те хапе! Както върви- в следващия парламент ГЕРБ няма да има! Ненавиждаме мекушавите! Ккаво се прави на интересен Б.Борисов?

Прав си, НО! това което казваш ще стане само ако всички сме си на мястото и гласуваме. Само тогава няма да дадем шанс на попарените от слана мозъци и на купените гласове. Уви, това с гласуването е проблем както се видя на последните парламентарни избори... Бойко се канеше люто да въведе задължителното гласуване ( едно от малкото неща за което го подкрепям), но няма да го направи. И какво ли друго да очакваме от човек,който си мени мнението по 3 пъти на късия ден, особено ако се усети, че ще загуби от това? Наше право е да гласуваме и наш избор е дали да чакаме ГЕРБ да направи задължително гласуването, или всички да се възползваме от конституционно даденото ни право без да питаме никого и без други уговорки!!!

абе борисов няма какво да се правиш на мъж.в политиката си мека китка.трябва ни решителен мъж като П.МОСКОВ.САМО П. МОСКОВ!повече никога няма да гласувам за това мекотело боко!

съвсем бута масло. Ако Орешарски като министър председател е карал Лазаров да подслушва, то тогава и Борисов е карал Цветанов да подслушва и трябва да сподели присъдата на Цветанов! Много дебилно изказване. Борисов, не може да се закачи на малкия пръст на Орешарски по интелект, по компетенции, сал едно плюене му остана. Да, вчера чух че Орешарски е виновен за новия креди от 13 млрд. лева. Може би, ще е виновен и ако съвсем се оака тоя.

" Ултимативен тон не приемам от никого" заяви ББ с Ултимативен тон !!!

ха ха ха ха ......ха ха -тиква!

истриран ) Уж щяха да се променят а политическите уволнения на образовани и способни хора продължава.Назначават пенсионирани полицаи на позиции за които нямат нито ценз нито знаят защо са там , ааа не за да получават заплати и да тормозят тези които не са от "техните"вижте: ВиК Софийска област

ББ, А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА "уЛТИМАТУМНИ"?!(((((((((((((( МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ВИ Е ТРУДНООООО((((((((((((((((((

Румяна Бъчварова не вижда опасност за коалицията заради "Червеи"...::))).. .................................................................................... Ами, Бъчварова , ще я видиш опастността , скоро ...) А ако им се размине - на двамата поне , то и БОКО и РЕФ. блок ще ЗАГУБЯТ много повече, отколкото 'загубата" на двамата "професионалисти" .... Дано им стигне акъл да го разберат и то - скоро ....) КТБ и "Червеите " е предостъчно - за тези няколко месеца , за да влязат в пандиза - НЕ само тези двамата , колкото да сме свикнали , обръгнали , в България - на такива "нормални " неща ... И скъпа - ТОВА НЕ СА "детайли" .. Личи ти липсата на Юридическо , а и икономическо образование """:) СТАВА дума за ПРАВАТА , гражданските ПРАВА на ЧОВЕКА у нас и за проспиването на 4 МИЛИАРДА лева...!!??? ТОВА ако са "детайли" , не знам какво може да е 'главното " ...)

....и тези няколко тетко-баби с наточени кли...и трябва да си дадат ясна представа каква я вършат....

Всички трябва да сте пътници .На БЪЛГАРИЯ и трябват нови правила а вие доказахте че не можете ДА УПРАВЛЯВАТЕ.........ЧАОООООООООО

Как от никого? Нали те видяхме в Европейския парламент как се гънеш като червей.

Правилно, г-н Премиер. Научи ги на коалиционно държание.

ТОЗИ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С БОРИСОВ. Нема нужда да се сменяме за да има стани за да седна!Нема нужда от калинки също

Е те Калинките бяха на ББ, както и Румяна Желева, за която той казваше че "Няма план 'Б' - тя ще е" докът не го натиснаха от Европейския парламент

За съжаление 15% тъпоглави българи-избиратели си и ни го зачукаха за години напред !

нали си кукла на конци, дърпани от америкосите.

Не знам защо, но този все повече ми прилича на плешива Чубака.

Пътноко, свиден, пътнико, off !

БОРИСОООООООВ,КОГА ЩЕ ОТИДЕШ В БЛАГОЕВГРАД ЗА ДА КАЖЕШ НА ДЕЦАТА ,КОЙ ЩЕ ВРЪЩА СЕГА ЗАЕМА ,КОИТО ИЗТЕГЛИХТЕ ,ЧАКАТ ТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ НАИСТИНА ,ВЕЧЕ ИМА ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА СРЕЩАТА

В Благоевград само на Гечев ли вярвате???? Ако е така, ще ви кажа да бне се притеснявате в София никога не са вярвали на икономисти направили всеки БГ гражданин милионер - бедняк. Ако разбираше от икономика щеше да знаеш, че преди Орешарски да дойде на власт дълга на БГ е 16 милиарда лв. до края на 2014 стана 24милиарда, а се планира до края на 2017 да стане 29. от тези 16 милиарда ще се рефинансират дългове трупани от комунизма и от всяко едно правителство след това. И ако това не разбирате по-добре замълчете защото ставате смешни в очите на знаещите и търсещите информация.

разбирателю как ще обясниш изхарчените пари от резерва на НЗОК, който бе натрупан и се изпари при ГЕРБ, как ще обясниш едни 3.5 млрд фискален резерв на липса, непосредствено след взимане на властта от "компетентната " партия

МНОГО ВАЖНА ЛИЧНОСТ Е СТАНАЛ ТОЯ ПРОЗД,НАГЪЛ И ПРЕСТЪПЕН ЦЪРВУЛ. КОГА ЩЕ ОДГОВАРЯШ СПОРЕД ЗАКОНА ЗА МИШО БИРАТА И СЕМЕИСТВОТО МУ,ЗА УБИИСТВОТО НА ЧАКЪРА,ЗА КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАИДЕНОВ И ОЩЕ КУП ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО В ПОЛЗА НА С.А.Щ.

...СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ ЗНАЕШ ЗНАЧЕНИРТО НА ДУМАТА "УЛТИМАТИВЕН", МНОГО ТИ Е СЛОЖНА...((((((((((((((((

на Боко 2.

Никакъв ултимативен тон Борисов не приемай.Право на ултиматуми имаш само ти, генералисимуса с пожарникарско мислене , бивш комунист и другар Бойко Методиев Б.Важното е да разправяш смешки на мизерстващият народ български.

Не се говори за колесник, в кабинета, на Премиер ! Преводачка: баба Тодорка

Тъпата мутра Боко Тиквата продължава с високоинтелигентните си изказвания. Мутра, охранител и пожарникар - блестящо CV за министър-председател. Добре дошли в България - страната на неограничените възможности! :)

Светът се чуди толкова ли нямаме кадърни хора, ами за премиер вече втори път избираме бодигарда на предишните премиери!!!

Колко покъртително!

Каква любов народна се излива тук хехе, що не се намери някой да го гръмне тоя червей?

ОСТАВКА, мутро!

България е обречена .....след като една Тиква като този трябва да решава съдбата й....бивш охранител...срам и позор за България!

Боко тиквата, го приема само анално, без ултиматум!

Докато Европа внимателно и тактично се еманципира от Вашингтон и се опитва сама да реши своята съдба, българските медии и техните красиви, безгръбначни шарлита в телевизора, подобно на неадекватно усмихнати и навити на пружини кукли, се занимават в екстаз с изпълзелите за отвличане на вниманието Червеи и с повредения колесник на един самолет, докато в същото това време правителството тихомълком узаконява нов свръх-заем от 16 милиарда лева, от които минимум 2 милиарда отиват за преовъоръжаване на Българската армия със стари американски самолети и бронирана техника

Браво Иво. Изненадан съм че все още има мислещи българи. Още веднъж БРАВО.

Пък на Гърция същата тая стара бронирана техника на оценка 7 милиарда долара им я подариха, че платиха и 518 милиона за доставката й до Гърция.

Плужекът не понасял утимативен тон!А бе Пинокио,а тези,дето ти дърпат канапчетата,те по деликатни ли са,защото пред тях стоиш мирно и козируваш!

Борисов: Ултимативен тон не приемам от никого Хахахаха - само, че когато му звъннат от Вашингтон или Брюксел почва да се кланя по навик, въпреки, че говори по телефона. А, ако чуе "кограчулейшунс" направо се подмокря от кеф!

само станишката и сидерката нъл тъй

okvas@dir.bg

Здрасти Мунчо,тъпият мутромилиционер те харесва.

Сладур, не се прави! Виж се ,че си пудел на верижка !!! Закопа България с простотията се!

БСП - червена буржоазия с ляв лекторат, подпираща се на бастуна на Путин. ГЕРБ - средният ешелон на червените с мотивировка, че най - изгодно е да се краде от ЕС, а ако се объркат нещата ще чакаме милостиня от Путин. ДПС - етническото крило на БКП И да продължа да ги изброявам останалите партии, трудно се намират нормални хора, които да надхвърлят процента над 99.9%.:)))

Ми МУТРИТЕ не обичат да им се говори с ултимативен тон, те могат, но някой на тях НИКОГА!!!Такъв прост човек сме си избрали, че няма повече накъде!!!

Дрън-дрън. Много глупости пишете. За Борисов, който е някакъв никакъв измислен никакъв политик, за някакви студентски визи за работни бригади в САЩ , за парад на психично болни "мозелки"..Убягва ви същественото, дираджии. ПП "Атака" единствена! зае достойна позиция като признава Крим за руска територия и се обявява за изхвърляне на НАТО от България.

много покъртващо други тъжни случки имаш ли