НАТО официално влиза в коалицията срещу ИД

Държавите членки на НАТО решиха да се присъединят официално към водената от САЩ коалиция срещу екстремистката групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - НАТО официално влиза в коалицията срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойде момента и нашата армия да удари по въздух, суша и море.?!! Дните на джихадистите са преброени!

Нали, по устав НАТО е отбранителна организация! Какво отбранително о=има в това, че в близко бъдеще ще окупират половин Сирия и никога повече няма да я напуснат.

Още никого не са окупирали НАТО!Но пречат на джихадисти и терористи да окупират останалата част от Украйна или Прибалтийските републики или да изтребват жени и деца в Сирия!

ми учат се от путин! путин нападна почти всичките си съседи, с цел да не го нападат те!

Винаги съм казвал ,че Европа има нужда от самостоятелна външна политика.Но това ще стане възможно само при определена степен на федерализация!Преди всичо обща политика в оластта на отбраната, вътрешната сигурност отношинията със САЩ,Китай и Русия и някои други важни моменти.Америка разбуни Арабсите държави и е тъжно ,че и Франция участва активно в процеса .Както и да е тя вече бере плодовете на своята глупост, но какво да кажем за другите държави ,пострадали от тероризма?не мисля ,че Америка заслужавоа повече от обмен на разузнавателни данни ,но както казват,който плаща _поръчва музиката!

извади бе!Винаги си казвал....?!И какво казваш в края на краищата?! Кратунковщини на квадрат!

За това беше атентата в Манчестър. Даже и не чакат един ден сега ще се разиграе либйския сценарий и след това библейските пророчества колкото и да н ми се вярва. В Сирия ще подеди запада, но само в тази битка. След войната няма да има и спомен за него.

Е ся кво?! Те какво, досега неофициално ли бомбардираха Югославия, Ирак, Афганистан, Сирия, Йемен, Сомалия, Египет,Либия и т.н и т.н.......О чудо!!!!

От две години, САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Белгия и Холандия провеждат операции срещу ислямистите в Сирия и Ирак. Това са държавите, които реално разполагат с цялата армия на НАТО. Останалите са само за статистика и територия за разполагане на американски войски в Европа. Та, как точно сега ще се включват в операцията срещу ДАЕШ, след като от две години ги громят (уж) ?

Забравих Турция в горния списък.

От една страна ги снабдявате с оръжие,а от друга правите коалиция срещу тях.На кое да вярваме?

САЩ сключиха рекордна сделка със Сауадитска Арабия за въоръжение което според много международни експерти ще премине в ръцете на Ислямска държава! НАТО, САЩ и за съжаление ЕС не ги интересува така наречената демокрация (иначе щяха да зачитет законно избраният президент на Сирия), права и свободи, а само интересите и парите! НАТО не влизат в никаква коалиция, а се включват във войната против законната власт в Сирия за да свалят президента, да разграбят страната и да настане хаос както в Ирак, Либия, Афганистан и т. н. НАТО официално влиза и в конфликт с Русия поддържаща законната власт в Сирия и помагаща и да се бори срещу ИДИЛ! НАТО затова иска и от нас да се въоръжаваме, защото ни готвят за пушечно месо в тяхната война, а нашите политици се правят на неразбиращи, а по-голямата част от народа изпитва радост от трудностите пред Русия, а не се замисля какво ни чака и кой ни въвлича в това!

"а по-голямата част от народа изпитва радост от трудностите пред Русия, а не се замисля какво ни чака и кой ни въвлича в това!" Ама нали бяха само малка групичка соросоиди, които щяхте да ги пращате в Белене. Какви са тези признания сега, ще вземат да ти дръпнат шнура (на компа де)

Сега като се съюзят еврогейското нато и новосъздаденото сунитско нато, предсказанията на Ванга ще се сбъднат.

По-точно е да се каже, че НАТО официално влиза в коалиция С Ислямска държава срещу Сирия.

Не искаме НАТО! Искаме мир!

НАИ-големия СПОНСОР на ИДИЛ е ОИК-Организация Ислямска Конференция в която 4ленуват ВСИ4КИ сунитски-уяхабистки шеихове от КАТАР ОАЕ ДУБАИ КУВЕИТ Оман .Председателя ИАД бин Амин е школован ЦРУ агент завьршил АСУ-Аризона Стеит Университи АСУ е спонсорирана от евреиското крило на Републиканците крьга на покоиния милиардер Бари Голдуотьр и сенатора републиканец Мак Кеин/сниман по Ал Джазира да посешава тежко ранени полеви ИДИЛ командири в луксозна клиника в ХАИФА-Северен Израел/

Следва изпращане на български "рейнджъри" на бойната линия...а американци,холандци и португалци ще ги командват и съветват как по-безболезнено да мрат!!!

Ние също сме "член" на НАТО . Да няма после, кой ми стана в гащите ? Или пак ще слагаме знамето на ковчезите на български идиоти ?

"...подчерта, че "не може да става и дума НАТО да участва в бойни действия", ако официално се включи в коалицията. " - сиреч розовите епилирани евро-атлантически дупенца от НАТО ще съпреживяват и ръкопляскат и/или кършат меки китки, охкайки. :)))))

Някой ще ни попита ли дали сме съгласни?НАТО е отбранителен съюз!Кой ще плаща?

Смях в залата.

За путин става все по-непосилно да крепи Асад. Той и Хитлер на времето искаше да се опълчи на света,ама приключи бързо.Руснаците няма да имат и пари да се напиват с одеколон.

още по-просто казано: столтенберг, твоята Огромна заплата на тъпа мърда, се състои от вземаните на сила от вас данъци на низвергнати от вас, като мен бе педераст! или ще отречеш?

столтенберг, не искам да ви плащам данъците, които ме задължавате да ви плащам войните на вас, асоциалните и юдеите! намерете си спонсори сред богатите сорос-ротшилдовци бе, некадърник!!! Аз работя поне за 10 от вас, говно и най-малкото е да се съобразяваш поне с мнението ми, геврек нулев!

и това ли е "визията" на цоциалистите в нато? същите, които ни призовават за толерантност и отваряне на границите? столтенберг ми се вижда бая фашист в тази си роля на цоциалистите. столтенберг, а кой ще ви плаща цоциализъма на сорос бе? М?

НАШТЕ ЗАГУБИЛИ В ИРАК ОРЪЖИЕ ЗА 1 МИЛИАРД ДОЛАРА - АВТОМАТИ , МИНОМЕТИ И ХЪМВИЙТА .... ЛЮБИМОТО ОРЪЖИЕ НА ХАЛИФИТЕ :))

Какви 'Нашите' бе шизофрник? Вчера в Сусурлево, днес се събуди в Детройт. Хем се разбрахме да спреш с халюцинациите!

НАТО би трябвало е да е военна организация само за християнските държави. Албания и турция нямат място в НАТО. Пък турция като пряк съюзник на ислямска държава още ме е чудно дали НАТО си изпълнява военните функции, или всички е пълен фалш....

ид-"израелска държава" ...няма как създателите на чудовището да водят война срещу себе си .

ИДИЛ е в пазвата ви, там където слънзе не ви огрява! Къде ще се задейства НАТО? В иракски Кюрдистан в сунитска Ракка или при Башар в Дамаск? Този последния град преди 5 години беше едно от най-добрите места за живеене... Майката му са разказа за сметка на Дубай и Рияд-е, това ако не е политика!

Дебилите от ЕС ще играят по свирката на НАТО. От отбранителна, НАТО се ориентира като нападателна сила. Сега е моментът да видим "Кой кум, кой сват". Никоя от държавите в Европа не е задължена да води военни действия в Сирия-Ирак-Либия. САЩ с 50-те държави в коалиция 3 години трепе джихадисти, но май повече симулира дейност. Сега ще нарочи еврогейовете да се забъркат в акото, та да им гърмят бомбите в гащите.

Що НАТО-то досега не воюваше ли с ИДИЛ. Една шепа дрипльовци правят за смях огромната натовска военна машина с бюджет над един ТРИЛИОН долара( само този на САЩ е над 700 милиарда). Или целта е друга - да има някакво плашило, та хорицата по-охотно да дават парите си за натовските милитаристи и подпалвачи на войни?

пенчо, ти май си забравил какво гледаха на живо тръмп и китаеца като беше на гости в белият дом??

Бо Бо

Ще се бием с/у тези на които продаваме оръжие!?

ъхъ, малкият но смел чеченски народ до дни ще намалее с около 5 000 бойци, а груз 200 ще трябва да прекара до россия други около 4 000 души попълнение за безсмъртният полк!

Разбираш ги тия работи а Кончита? А в армията поне служил ли си?

Балък ( нерегистриран ) 24.05.2017 23:50 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Съдържанието е достъпно за регистрирани потребители. Моля влезте в акаунта си или се регистрирайте тук.

Прав е Столтенберг, НАТО не трябва да се бие с нашите от ИД. Това е провокация на Путьов. Той иска ИД да разбие НАТО и така да си запази Крим, Украйна и Литва, Франция и Германия. Че то само оръжието което вожда-Тръмпи ще (про)даде на мюслитата е за 100 милиарда долара. Нашето ВМЗ трябва да работи около 1500 години, че да произведе толкова "продукция". Сега, след като Тръмпа намери начин да "ликвидира" НАТО, Чудя се, не е ли крайно време Брюкселските чиновници да махнат визите и за Руснаците, че да не ги карат да пътуват с танковете си на запад.

....уууу HATO ,наи-накрая си намериха враг !...не бяха много сигурни на коя страна да застанат...но все някак трябваше да оправдаят саществуването си !...сега вече освен срещу Pусiя ...щели да се борят с халифата...срещу когото Pусiя отдавна се бори и то доста ефективно и които халифат Aмерика саздаде ...а саудиTCките чаршафи и Kатар активно подпомагаха !!!!...това oбаче е много полит. коректно !...нещо като колебанието от кои пол да си или да избереш да си безполов !!!!

Бо Бо

Евроатлантика да пази собсвените си държави и да спрат да бъркат в кацата с фекалиите на мюсюлманите. Защото във вярата им е заложено "Уважение за приятелство, кръв за мъст..."!

НАТО, защо ни предадохте мръсницзи?

Да питам само, НАТО ще влиза ли, или няма да влиза, че от няколко дни само влизаме и излизаме . . . взе да ми напомня за една друга работа . . . ! Да питам пак, много ли държим да се бием с тези на които досега, а и сега продаваме нашето оръжие . . ?!

Агентът на КГБ , Стеклов - Столтенберг, пак твори глупости, а и ние сме вътре с двата крака.

нато се включва официално! 1 000 000 000 население, мощна икономика, големи ресурси, технологично и информационно обезпечение! мощна модерно въоръжена армия! рф олекна с 9 000 бойци, и единствените си съюзници хизбулла и асад! прошчай володя!

Натовските държави не могат да се опазят от едни терористи на собствените си територии, тръгнали на майната си да се бият с други терористи. Смешници!

просто ме мързи да ти напиша всички атентати извършени в россия. пиши атентати нв рф, и си ги прочети сам! а иначе нато, за последните двайсетина години, спечели десетина държави, ссср умре, а россия загуби и последните си съюзници без хизбулла!

Рейгън - два метра под земята, НАТО - разгромено по всички фронтове, Обама - в Джурасик парк да пише мемоари, България - в изолация, към терористичните държави.

...а на путин главата завряна у гъза му!NATO е на границата на Русия!Целият свят го смятат за лъжец и убиец!

значи на сащ не им стигат инструкторите за обучение на джихадисти и искат останалите страни от нато да се включат с хора и техника. да живее демокрацята, да живее Big Brother!

Роден е в норвежката столица Осло на 16 март 1959 г. Завършва Университета в Осло и по професия е икономист.Ебахго тоз цървул натовски, що се изказваш бе лаяно?

Всичко е театър за пари и за съжаление с много човешки жертви.

Сега терора ще дойде и у нас. Нали сме член на НАТО.

сега се скрий в бърлогата си и трепери

Членка на НАТОТО

Обадете се на началник Ким - ноу мен, ноу проблем

аз!

С ислямистите могат да се справят единствено германците или българите. Обаче на нас от 70 години никой не ни дава да воюваме! Особено руснаците ги е страх много от силна българо-германска дружба и армия!

Минуси, а? Тук май българи няма!!!! Само българофоби!

ми щото си тъп!

а бе, теб маи, пак та подкараха като трудовашка количка

Кой ли не влезе в такава коалиция. Резултата е отрицателен. Лицемерието е колосално!

Наистина някакъв театър на абсурда. НАТО влиза в коалицията водена от САЩ, макар че НАТО=САЩ, като едновременно по никакъв начин няма да участвува в бойните действия (!!!)

НАТО официално влиза в коалицията срещу ИД ............ДОСЕГА ГИ ВЪОРЪЖАВАШЕ ЗАЕДНО СЪС САЩ

Руснаците да сядат на резервната скамейка и да гледат сега, как се воюва!

Ко ?

Слуховия апарат! Очилата! И сядай да гледаш!

иди и ти, ама се запаси с памперси да не ти ринат го в ната

манаф недоклатен

Къф смех ме напуши самооо. Ае наздраве и от мен!

Абе те Русия не разбиха ли ИД вече? Преди година русофилите в тоя форум реваха че Русия ще раздуха ИД...... Кво стана?

Статията започва с тъпани и фанфари... и в нея небрежно се промушва следния текст"Въпросът е дали това е просто СИМВОЛИЧЕН ЖЕСТ към САЩ. Франция и Германия СМЯТАТ, ЧЕ Е..." ;)