Борисов: Няма търкания в коалицията, Патриотите се шегуват

Няма търкания в коалицията, декларира премиерът Бойко Борисов след среща с партньорите си от "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма търкания в коалицията, Патриотите се шегуват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КВИ ПАТРИОТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТИЯ ЯМБОЛСКИ ГЮВЕНДИИ ??? ... СТИГА СТЕ СЕ ГАВРИЛИ С ТИЯ ДУМИЧКИ ... ГЕРБ - БИЗНЕСМЕНИ , ТЕХНИТЕ ШУВРАНТИИ - КОЙ ПАТРИОТ , КОЙ ДЕМОКРАТ :))

Дали се Подиграва? Че тя Подигравката се случи ... нататрузи ги на "Чапатите места" където е най-непрестижно, да ме обират Парсата - Неговата и на "Апартамента" ... и си строи калпавите пътища и санировки, където падат ПАРИ, като "суджуци от небето", а Каракачанов го Надупиха със самолетите, а онзи Симеонов да гледа Касови бележки по курортите - че това, ако не е Подигравка, кое ще е ?

А бе тези "ПАТРИОТИ" дали наистина не осъзнават, бе Борисов открито им се подиграва???????

Това ПРАВИТЕЛСТВО на държава ли е , или селска седянка ? Цивилизовано общество не би позволило такъв арогантен " бъзик " с него . Бай Тошо ряпа да яде !

Ще се радваме да отидете при кмета на Симитли да вземе пак да се пошегува няколко пъти с вас. Направо като Ви слуша човек да се чуди вие ли сте луди или нас смятате за луди.

се управлява държава! Със смях, шеги, майтапи и джумбиши! Който не е свикнал, ще се изненада! Ама ще свикне, къде ще отиде!?

ПАТРИОТИТЕ СА МЕНТЕ ХОРА.ВРАГ ЗА ТЕХ БЯХА БСП А ПРЕДИ РАБОТЕХА С ТЯХ.ПОСЛЕ БЯХА ПРОТИВ ГЕРБ СЕГА РАБОТАТ С ТЯХ.НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ РАБОТАТ ЗАЕДНО С ДПС.ВСИЧКО ЩО Е ПАТРИОТ Е П.ТКА.

Глупости!!!Кабинетите"Борисов" винаги са се водили от натиска на улицата,протести, стачки и т.н.Причината е проста: и кабинета и Парламента две пари не струват

Най-накрая разбрахме какъв дял от контрабандата на цигари контролира борисов - 7 %. Бой по "чуждите" контрабандисти и "Добре дошли в Банкя" на "нашите контрабандисти". Тъпото копиле си мисли, че никой не му знае схемите.

тоя наистина си мисли ,че народа му вярва !! а, дали той си вярва,патологичен лъжец и страхливец !!не се ли усеща какво му готвят и какво го очаква ?!скоро ще разбере !

Ние в училище като се млатехме в междучасията, като класната се караше, казвахме "Е НИЕ САМО СИ ИГРАЕМ"

Едно време: - Как сте? Как сте? - шегуваше се бай Тошо. - Добре сме! Добре сме! - шегуваше се народът. Днес при ученикът му: - Как сме? Как сме? - шегуват се хората. - Добре сте! Много сте добре! - шегува се Тиквеникът.

Най-после , ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ СА ПРОСТИ .

Само шегите им да не прерастнат в спор за паркомясто, че знаем какво става тогава. :-)

Ега ти шегаджиите хахаха

атологичен лъжец. За него винаги и всичко е в розово.

Kalin

За Симеонов ясно цяло лято обикаля плажове ресторанти дискотеки......весели се човека ама ББ кво е работил лятото???май само той си знае;-)

Беднотия до дупка , и шеги да го забавляват .

Така смяха с Москов,после с Лукарски и Кунева....то шеги,то смях....и сега не могат са се спрат...

Шега, шега, ама Бойче, нали знаеш какво е шега на гол г...з? То си е живо е...не.

....ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ , В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТОРИ , НА ВСЕКИ ЕТАЖ ....

Но, СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ,....В ПРОСТОТИЯТА .

Бойко си е простоват, но излъчва някаква стабилност, която никой друг управник няма. Лошото е, че това е стабилност на мизерията - вече никой не може да ни измести от последното място в Европа.

Прав си! Стабилен е в простотията си! Не е мръднал нивото от 1977 година.

Ами няма как да мръдне напред . То в комунистическа тиква и космически лъч не може да влезе.

В коалицията няма търкания, но ако има - те са само възвратно постъпателни...!!! :::))) Дааа...!!!

Въпрос : Кога ще теглите поредният заем , за НАТО /УЖ ЗА ОТБРАНА/ ?

ТОЙ И ...ПУДЕЛА КАКВИ "ШЕГИ " ТИ ОТПРАВЯШЕ ДО ПРЕДИ 2 год., ПА СЕГА КВА ..........ЛЮБОВ СТЕ, МА НАРОДА Е ....ПРОСТ ЧЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА !!!!!!!!!!

,... вече 27г. , народа им вярва ! Абе , ...голям купон .

Абе то цялото ви управление е майтап,ама скъпо плащаме за майтапа.

"Когато фактите говорят и най-големите наши критици трябва да мълчат. Мълчат я. кво да кажат. ФАКТ: НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕС и ИЗВЪН ЕС

Абе нас идиоти ли ни управляват? Шегаджии някакви... Това е все едно в самолета пилотите да почнат да се закачат помежду си или по време на операция хирурзите да си правят номерца.

"...те така си се закачат помежду си"...!!! Т'ва стана като във вица за турския хотел - "Майтап, майтап комшу...!!! - Майтап, ама вземи си махни БайХуя..."...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Боцку, така ги събираше и Деформаторския Блок през две седмици, да ми демонстрират единство. Ще слушка ОП, че свирено после

Абе... майтап, майтап, ама на гол тумбак си е живо е...е;) Как сте, как сте - питаше един Вожд преди време. Добре сме, добре сме, шегувайки се отговаряхме ние... та голям римейк, Баце, на този вожд се опитваш да докараш, ама историята се повтаря като фарс, пък и от трагедията не сме далеч;))

За беднотията и корупцията .

Не виждам пукнатини на снимката. Виждам бетон. Бетонни глави!

Да не вземете да ОСТАНЕТЕ в управлението ? Не бе , шегувам се !

Спрете да се шегувате отре.ки.Държавата е баталясала ,нищо не работи,нищо не се произвежда,а вие си се шегувате.Този винкел как се накичи с името "патриот"та прелъга толкова хора.Вие не сте нищо повече от углавни прес...ци.

ФАНИ СЕ НЯКЪДЕ НА РАБОТА БЕ ТРОЛ СМЕШЕН

Господа ШЕГАДЖИИ , кога ще започнете реформите в СЪД. СИСТЕМА ? ДРУГО НЕ ИСКАМ !

Ама ти , шегуваш ли се ?

Да , няма достатъчно доказателства !

Ами то цялото му управление е на шега.

Закачливи хора един вид. "Коалицията е бетон!",отсекъл Вождът. Бетон я.Заздравена и залята с асфалт.Най-отгоре-телената мрежа на Валери.И всички са щастливи.

Борисов: Няма търкания в коалицията, Патриотите се шегуват Абе тези "патриоти" били големи шегаджии бре.

Абе, то цялото ви управление е шега, но за сметка на народа

,..как се третира? Живо .бане !

Ало, редакторчето. Що ми криеш поста? Нали точно Сидеров крещя по софийските улици "Курви на Бойко! Атака! Курви на Бойко!", а после се снима на рожденния си ден с Бойко и Цецо, а Бойко оня ден му ходи на сватбата.

Ами няма как да мръдне напред . То в комунистическа тиква и космически лъч не може да влезе.

Големи шегаджии излязоха тези патриоти. :D

Че то на голо шега не бива.

И какъв е резултатът ? ''БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' Държава , която има внос на стоки от 93% , а се тръби за ''РЪСТ'' на икономиката !? Сред анкетирани българи , само 94% НЯМАТ доверие в съд. система . А 93 % НЯМАТ доверие в държавните институции ! Всеки 2-ри е неграмотен . Материалното победи духовното . Образованието е под кота ''0'' . Болниците са ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА , ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ . На 1-во място сме по СМЪРТНОСТ . Няма държавност , това държава ли е ?

как, бе, мутра, като как си работил цяло лято. тенът ти е текезесарски от рязане на ленти, мачлета, тенисчета и софри. простият примат се гаври с оскотелия суверен, озлобял, изпростял и обеднял, дето все гласува за него и очаква различен резултат. такава глупост като проявление и концентрация не е позната нийде във вселената. и да не пропуснете пак за кауна прост, неграмотен, нагъл и тлъст да гласувате, зер, токът трябва да стане 15 цента на 29 цента нощна на дневна енергия, а МРЗ 230 евро. приятен ден.

тези ментепатриоти повече няма да влязат в парламента хората си отвориха очите бургазлии не искат да видят и чуят за симеонов най добрите хора му избягаха заради това че подкрепя герб давам имена павлин цветков мария цветкова областните лидери на нфсб за шумен русе и бургас визирам румен русев тодор койнов ангел божидаров като прибавим и велизар енчев валентин николов който беше депутат от добричкият регион димитър байрактаровхората са омерзени и излъгани от тримата лъжепатриоти тези ще последват съдбата на реформаторският блок

Нещо да сте чували за големи букви и препинателни знаци?

Нямаме търкания, пошегува се другаря Симеонов, имахме разговор на четири очи. И аз като му треснах една, и продължихме на три очи, пошегува се и другаря Каракачаков.