ГЕРБ и Патриотичният фронт се споразумяха за кабинет

ГЕРБ и Патриотичният фронт постигнаха съгласие за бъдещо управление в рамките на пълен мандат. Те ще подпишат споразумение, но не коалиционно.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и Патриотичният фронт се споразумяха за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление, колко тролове са загърбени да плюят по нфсб?! Установих някъде... към 20 писания, с разпознаващ се начин на писане, но естествено, под различни прякорки(анонимки).. Защо ли нфсб им е такъв трън в очите!? И преди някой идиот да вземе да плюе по коментара ми, не симпатизирам на нфсб, но поне се стегнаха и си представиха ясно програмата. Проблемът си остава за тези, КОИТО НЕ СА ЧЕЛИ ПРОГРАМАТА ИМ. Бих дал шанс на тях, и дано наистина не предадат доверието на избирателите си! Та за тролчетата... Тия явно имат интерес да дезинформират читателите! Да ви имам наглостта проста, мислете ако ви е възможно, или сте платени драстачи все тая, специално за симпатизиращи на атака- ЗАЩО АТАКА ДАДЕ "ЗЛАТЕН" ПРЪСТ НА дуписе? Защо позволи пеевски и други криминогени да си развяват доволно байрачето в НАРОДЕН ПАРЛАМЕНТ? Второ... с какво деформаторите и дсб са по-различни от крадливото герб? Те всички си приличат по интереси?? Трето, да ви питам аз - защо не гледате през призмата на политиката - ГЕРБ САМИ ДА УПРАВЛЯВАТ НАС ИЛИ ГЕРБ С НЯКОИ ОТ ПО-ГАДНИТЕ СЦЕНАРИИ - ДУПИСЕ, АТАКА(СОЧЕНАТА С ПРЪСТЧЕТО И ВАРАДЕРО, ПЛЮС НЕЗАКОННАТА ЦЪРКВА), ДЕФОРМАТОРИ СЪСТАВЕНИ ОТ ТУРЧЕТА И БИВШИ СЕДЕСАРИ, БЕСЕПАРИ, И ДЕПЕСАРИ, БСП-ОТЯВЛЕНО ПЪЛНА С КАКВИ ЛИ НЕ И АГЕНТИ СЪЩО! На тях им се нагледахме 27 години! Защо не мислите с акъла да видим дали нфсб поне направи някакви важни стъпки и да контролира властта на гербарите??? Пак казвам че не съм фен, НО ДРУГИ ПОДХОДЯЩИ ЗА СПЪНКА НА ВЛАСТТА НЯМА, И ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПРОГРАМАТА ПО РЕДИЦА НАЛЕЖАЩИ ПРОБЛЕМИ! Очевидно и да има хубави неща, пак ще плюете, и лоши неща да има - пак същото! Някой е просто с лайно, плюене, трети - оправил пътищата, пак плюене. Четвърти- да се постарае да има поне някакъв ред в държавата, пак плюене! Е нямате угодия на себе си и няма да дръпне напред България с хленчещи и плюещи същества, НО ИЗБИРАЩИ ЕДНИ И СЪЩИ ГОСПОДАРИ!

5 години по тв скат плюха герб ежедневно и само за един ден ще прават правителство. Е, сега да видиме кои са лумпените, дали наистина атакистите са лумпени или изберателите на нфсб. Хахахахаха. Изиграха ли ви драги скатаджии. Хахахаха.

ЕЕЙ ПРОСТ НАРОД СМЕ И ТОВА Е, 25 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА НИ СТИГНАТ ДА РАЗЕРЕМ ЧЕ ДРУГО ОСВЕН КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ПОТОМЦИ НЯМА ВЪВ ВЛАСТТА, КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДЕТЕ

Ти като си умен, какво предлагаш? А случайно, ако не знаеш- писането с главни букви е явен признак на малодушие, недостатъчно добра самооценка граничеща с егоцентричен комплекс за малоценност. С други думи- както и да пишеш- НИКОЙ НЕ ТЕ ОТРАЗЯВА!

Горчиво!Горчиво!Горчиво за младоженците,щом се обичат нека се вземат.

Сега,като почне една..... няма пари в хазната, трябва заем, едни назначения на миски, едно разхождане на костюмите си по света и обратно...... изобщо позната история.Хак да ни е!

От Скат плюха, плюха ГЕРБ, докато не се намърдаха в Парламента и сега се установи, че имали сходства. Като приказката за стълбата на Смирненски. Само принцове.

Ех, 'патриоти' ! .... --> НЕЙСЕ !!! (Запуши Я !)

Този цирк, помпозно наречен преговори за съставяне на стабилно ново правителство приема все по гротескни форми. След баталиите с РБ, вчера на улицата на ГЕРБ изгря слънце под формата на НФСБ. След пет часа разговори двете партии са постигнали съгласие да подпишат споразумение за участие в следващото управление. Кое е интересното : 1. Съгласието за споразумение е постигнато след разглеждане само на приоритетите на ГЕРБ. Приоритетите на НФСБ ще се разглеждат на някой следващ етап- вероятно преди разпадане на новото правителство. 2. Според М.Стоянова секторните политики не са били обект на разглеждане, но подобаващо внимание е обърнато на оградата по границата и приемането на Турция в ЕС- явно преговорите са водени на принципа - едно за главата, друго за краката. 3. Според В.Симеонов ГЕРБ и НФСБ няма да подписват коалиционно споразумение, а програма за съвместно управление. Вероятно това се прави с цел да се избегне определяне на квоти, сфери на влияние и т.н. Интересно по коя програма ще работи това правителство- по програмата на ГЕРБ, по програмата на НФСБ или по компилация от двете ? Да , но двете партии не могат да съставят стабилно правителство, трябва поне още един. Същевременно г-н Симеонов заяви, че ако ГЕРБ поискат, те ще им предложат кандидатури за правителството. Ако това стане, то тогава правителството няма да е програмно, а коалиционно, защото няма как да имаш министри или зам.министри и да не си коалиционен партньор. Всъщност от този миш-маш единственият извод, които може да се направи е, че Сидеров ще се окаже пророк, когато заяви, че всъщност абревиатурата на патриотичния фронт означава патриотичен фронт за спасение на Бойко. Днес на т.н. преговори идват едни други готови на всичко, за да влязат във властта. Да видим те коалиция ли ще искат или програма за съвместно управление.

На статията, "Изборни резултати при 99,6% от протоколите" от 06.10.2014 коментирах следното ... Съвсем просто питане, възможна ли е коалиция ГЕРБ, Реформаторски блок и Патриотичен фронт? Ако да ... това са новите управляващи. Лек ден. Получих повече минуси отколкото плюсове. Какво е мнението ви колеги, към днешна дата. Лек ден

Герб+ПФ+ББЦ+абв+отцепници от РБ....воала

КАК СЕ НАРИЧА ТОВА ДА ПРИЕМЕШ ПРОГРАМАТА НА ГЕРБ И ДА ЗАБРАВИШ ЗА СВОЯТА С КОЯТО ЗА ТЕБ СА ГЛАСУВАЛИ 450 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ?? КАК СЕ НАРИЧА ТОВА ДА СЕ БОРИШ И СОЧИШ КАТО ВИНОВНИКЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ ПАРТИЯТА ГЕРБ И ПОСЛЕ ДА ГИ ПРЕГРЪЩАШ КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ?? МИСЛЯ, ЧЕ ДУМИЧКАТА ПОДМЕНЕН ВОТ НЕ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ДА ОХАРАКТЕРИЗИРА ПОВЕДЕНИЕТО НА ПАТРИОТИЧНИЯ СЪЮЗ !! АКО ТОВА СЕ БЕ СЛУЧИЛО ПО ВРЕМЕТО НА ЛЕВСКИ СЪС СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНОВ ЩЕШЕ ДА Е СВЪРШЕНО! ПО НРАВСТВЕНОТО СИ ПАДЕНИЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХА СИДЕРОВ!! УМРЯХА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА СЕ РОДИЛИ!!

Как се нарича ли ..ами нарича се на..ъзване тип Волен Сидеров

ТЯ ПРОГРАМАТА ИМ Е ЕДНА.....та нали са: Национален Фронт за Спасение на БОЙКО..... Ти сега ли разбра или си един от тези 450 хил. отново заблудени, както и останалите...

АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩАТА ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ

С КОЙТО И ДА СЕ КОАЛИРАТ НЕ СЕ ЛИ ЗАВЪРТЯТ НА 360 ГРАДУСА ЗА ПРОМЕНИ В СЪДЕБНА СИСТЕМА , БИТОВИ КРАЖБИ , ПЕНСИИ , БАНКИ , НИЩО НЕ СТАВА .НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА НИКОЙ .НАРОДА ИЗБИРА И МАХА .ТРЯБВАТ НИ ПОЛИТИЦИ ОТ ЕВРОПА .НАШИТЕ НЕ ИМ ОТТЪРВА ДА ИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА БЕЗ КОРУПЦИЯ.

НО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ. Първата задача на правителството на Борисов, ще е да актуализира бюджета като тегли заем за милиарди евра!! ЦЕЛТА НА ТОЗИ ЗАЕМ Е ДА СПАСИ ИЗТОЧЕНАТА ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ И КТБ!!! Предполагам си спомняш, че това бе банката на ДПС чрез която Цветан Василев, Делян Пеевски, Христо Бисеров перяха пари на обръча от фирми на Доган !!! Това бе банката чрез която агент Сава разпределяше порциите в държавата! ТАЗИ ИЗТОЧЕНА БАНКА ТРЯБВА В КРАТЪК СРОК ДА БЪДЕ СПАСЕНА , НЕ ОТ БНБ КОЯТО Е ПРИНЦИПАЛА И КОЯТО ПО ЗАКОН ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА, А ОТ БЮДЖЕТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С БАНКОВАТА СИСТЕМА! НИЕ С ТЕБ РЕНИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ГРАБЕЖА НЕ САМО НА КТБ, НО И НА ОСТАНАЛИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НАФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ НАРЕКЛИ СЕ БАНКИ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СЪЗДАЛИЯТ СЕПРЕЦЕДЕНТ! Ние Рени вървим уверено по гръцкия сценарий, където държавата встъпи в правата на източените от собствениците им частни банки! Имаше и друга опция която странно защо няма дабъде приета! Кипърския вариант предлагашечастично погасяване на вноските и акционерно участие надепозитанти с вноски по големи от лимитираните!!!! Познай кой и защо не е съгласен на този вариант! Ще го видиш съвсем скоро, когато започнегласуването на изменението на БЪДЖЕТ 2014 !!!

180 градуса, моме

държавници и никаква Европа. Каквото ЕС успя да направи за ликвидирането на България, направи го. Народът не избира, с вот или без вот гуалайтерите на България се назначават от ЕС И САЩ. Събуди се!

Абе само да питам - Кой ще подпише за ПФ там нали са 14/ дано не бъркам / партии, защо само за РБ това бе политически въпрос. На срещата ПФ са се съгласили, без да се гладат исканията им, а най-важно ли е членството на Турция в ЕС, на този етап това не стои даже пред ЕС защото няма още преговори. Популизъм !!!!!!!!!!!!!!!!!!

От две години Волен нарича НФСБ Национален Фронт за Спасение на Бойко. Отново е прав. Както за всичко останало, без значение дали е Болен или Здрав...

От много години Волен говори какво ли не, но делата му никакви ги няма

Може да е Волен ,може да е болен или здрав ,ама е винаги верен на ДПС- разбрахте ли?

Валери дупе даде за да влезе в парламента.Сега и на кавал ще засвири за да влезе в управлението на страната ни.но жална ни майка, ако започнат да ни управляват скапаните журналисти от Скат.Всички до един от дъртите са ченгета и комуняги.

С кого ли не се съюзявя, чий ли задник не целува! От някогашните остатъци на БЗНС(Анастасия Мозер), през ССД на евреина Софиянски до цензорираната банда на Кольо Додука! А сега и с някакви "патриоти" в насипно състояние(11 политически отрепки)! Но накрая си намери майстора - целуна го змията на ГРОБарите, ЛЕКА МУ ПРЪСТ!

МНОГО ТОЧНА ОЦЕНКА ЗА ТОЗИ АГЕНТ

Каракачанов беше за АЕЦ Белене, а Джамбаски щеше да оправя парното в София обаче единият захапа европейския кокал, другия иска да се намърда във властта и двамата забравиха за своите каузи. Сидеров казваше, че формацията на Симеонов е създадена за да спасява Бойко, но никой не му вярваше, е сега маските падат. С интерес очаквам и маската на АБВ да падне в неделя.

Господа Симеонов и Каракачанов, Не ви ли се струва че много бързо свалихте гащите си. Какви преговори сте водили когато вашата програма въобще още не е обсъждана. Това значи че ГЕРБ са наложили своята програма, и вие потвърждавате готовността си да подпишете споразумение. Досега ви харесвах, но сред вчерашните "преговори" снемам подкрепата си

Така че, ГЕРБ не прави анти-ДПС коалиция. Готви правителство с ДПС! Малко реформатори и малко патриоти за разкош. Ако не може да ги събере анблок, ще приложи тактиката разделяй и владей на един ще даде образователното министерство, на друг на външните работи, на трети на правосъдието Министерства за раздаване има това на икономиката ще се цепи на три, агенциите се удвояват, държавните фирми утрояват. Ако не мине и този номер, и цензурата ще свърши работа, нали си е на ДПС. Големият проблем на тази конструкция е какво ще се прави със слона в стаята, чието име никой не назовава Делян Пеевски (разбирайте Ахмед Доган). Самият факт, че ГЕРБ не посмяха да споменат името му и на срещите с ДПС и с Реформаторския блок, и пред медиите, е поредното потвърждение, че моделът #КОЙ наистина контролира законодателната, изпълнителната и съдебната власти. И ако не бъде демонтиран, няма никакво значение кой ще е в управлението. Нищо няма да се промени. Затова след 7 часа преговори с Реформаторския блок ГЕРБ се заяде за формата, а не за съдържанието им колко депутата РБ гарантира, кой е имал пълномощно, пък кой е нямал, печатно ли са написани условията или някой ги е добавял на ръка, юридически кой бил едно цяло, и кой една четвърт, и т.н. Заблуда, която може да се разкрие с едно изречение консултациите по конституция се водят между преседателите на парламентарни групи, да се пита сега кой е легитимен да преговаря от двете страни е преждевременно. Истинската причина е въпроса #Кой ГЕРБ буквално изригнаха на него и наредиха на реформаторите да не го занимават с глупости, а да дойдат със списък с кадрови предложения. И назоваха истинския препъни-камък предложената от РБ реформа на съдебната система.

+100

Съжелявам, но за мен това е очаквано събитие. Лично аз симпатизирах на ФНСБ, сега разбрах обаче че съм грешал. Развам се, че не гласувах за тях. Замене коалицията с ГЕРБ окончателно ше ги измади от политиката ез значение далина следващите или на по следващите избори. Ядосвам се за друго обаче, че бившата държавна сигурност постави агента Иван начело на ВМРО и по този начин я съсипа окончателно. Както направиха с БСДП и с БЗНС партии с традиции в управлението на България.

"Той / В. Симеонов /заяви, че преговорните екипи излизат от срещата с едно значително съвпадение на позициите, но в никакъв случай с краен резултат." Какво "значително съвпадение"като сте разглеждали само 18 позиции на ГЕРБ. Силно се надявах, че след така високо прокламираната прозрачност при преговорите за съставяне на правителство в залата ще има ТВ екип и пряко излъчване.Така щеше да се види ясно кой какво предлага и не приемал Сега дали са конструктивни преговори, договаряне или седянка може само да се гадае.

вече смислено нещо е да се замине за някъде поне човек да работи и да има нормални пари обичам родината си и ми е много кофти но това е факт

Аз присъствах на всички срещи м/у ГЕРБ и другите партии. Разговорите приличаха по-скоро на търг, отколкото на преговори м/у партии. Търгът беше в смисъл кой колко иска, и колко от ГЕРБ дават. Засега само от ПФ сключиха сделка. Ще видим кой ще е следващия продажник, излъгал избирателите си. Шега, разбира се. И все пак не разбрах какво толкова тайно се обсъжда на тези преговори, че се провеждат при закрити врати, без журналсти и външни лица?

На младоженците честито.Като се обичат да се вземат, но внимание, народа казва - Горчиво!!!!

пожарникари и бивши милиционери - всеички са чеда на бкп .плеснат с ръце и се прегърнат

С прискърбие съобщаваме на всички наивници гласували за тези двама плашипутарници, че вчера се спомина стародавната организация ВМРО и кооптираните към тях "патриоти" от ДС. В списъка на опечалените се споменават имената на Боци, Цеко, Цурка, Мента и Бъчвата!

Apollony

ГРОБ не си намери новите съюзници. Те сами си ги създадоха, за да разводняват националистическия вот, така както създадоха АБВ за да разводнят вота на комунистите. Язък за името ВМРО, и за традицията и идеалите на партията. Каракачанов с мечтата си да стане депутат ги съсипа тотално.

ПРОДАДОХТЕ И ПРЕДАДОХТЕ ОТ РАЗ ПРОСТИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ ПОВЕРВАЛ ВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИТЕ НЕЩАТА!! ВСЪШНОСТ КОЙ ДА ГИ ПРОМЕНИ?? АГЕНТА НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС, ЧОВЕКА КОЙТО Е ПИСАЛ ДОНОСИ ЗА КОЛЕГИТЕ СИ КАРАКАЧАНОВ ЛИ??!!!! ТОЗИ ОСВЕН ДА ПРЕДАВА ПОВЕРВАЛИТЕ МУ НА ДРУГО НЕ Е СПОСОБЕН! ПРЕГЪРНАХТЕ СЕ ГОСПОДА "ПАТРИОТИ" С ГЕРБ И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ РЕЗАЦИ ОТ ДПС! СЪГЛАСИХТЕ СЕ ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА С ТЕГЛЕНЕТО НА НОВ ЗАЕМ ОТ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЕВРА ЗА ДА СПАСИТЕ БАНКАТА НА ДПС!!! С КТБ се перяха парите на обръчите от фирми на агент САВА който както си спомняте разпределяше и порциите в тази държава! В тази перачница на пари участваха собственика на банката Цветан Василев и разбира се Христо Бисеров!! Ако не бяха възбудените в чужбина следствени действия срещу БИСЕРОВ и ВАСИЛЕВ , КТБ щеше и сега да върти мръсните пари!! Сега със задружната подкрепа на ПАТРИОТИТЕ от РБ и ГЕРБ българския данъкоплатец ще плаща източените от собствениците на банката милиарди евра! БРАВО "ПАТРИОТИ" ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГОДЕЖА !! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ПРОДАЖНИ МРЪСНИ МЕКЕРЕТА!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

"Сравнения между Владимир Путин и Росен Плевнелиев: - Путин има най-висок рейтинг на политик в света, Плевнелиев има най-висок рейтинг сред българските мафиоти. - Путин увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света, Плевнелиев увеличи своите пари. - Путин национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост, Плевнелиев си направи офшорни фирми. - Путин върна 256 залежа на полезни изкопаеми под руска юрисдикция, Плевнелиев раздаде още български находища на чужденци. - Путин увеличи военните разходи в Русия 30 пъти, Плевнелиев доунищожи българската армия. - Путин издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно, Плевнелиев хариза Златна Добруджа на янките. - Путин забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина, Плевнелиев насърчава българските депутати да изнасят парите си в чужбина. - Путин развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия, Плевнелиев развали договорите за построяването на Южен поток и Белене. - Путин изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, Плевнелиев мишкува с шефовете на енергийните монополи по тъмни доби. - Путин организира най-пищната олимпиада в световната спортна история, Плевнелиев организира пищни запивки с Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и пр. мафиоти. - Путин унищожи радикалните ислямисти, Плевнелиев стисна здраво ибрика на Ердоган и мюфтиите. - Путин предотврати американското нападение срещу Сирия, Плевнелиев подкрепи кръволоците на Киев. - Путин върна Крим на Русия, Плевнелиев раздаде българска земя на турци, янки и евреи. - Путин забрани на чужденците да притежават руски медии, Плевнелиев раздаде всичко на чужденците. - Путин милее за Русия, Плевнелиев служи на янките..."

защо ли пък в Русия се живее най-малко продължителността на живота средната е 62 години, защо ли там живота няма цена, като толкова ти харесва влака за Москва всяка вечер тръгва от централна гара около 10 часа. Иначе всички млади хора отиват не при Путин, а в Европа, Канада, САЩ, Австралия и Нова зенландия дори , но не и в Русия. Путин е новия Хитлер.........................Казвам го защото съм живяла в Москва, а не от медиите. Защо ли медиите в Русия казваха, че демонстрациите в Хон-Конг се диктуват от НЛО, което слизало вечер да каже какво да правят, защото народа е прост, някои даже още не знаят, че войната е свършила, други пък уж образовани знаят, че Ленин е написал азбуката , а не Кирил и Методий

Спасение на Бойко плюеше герб на лягане и ставане по телевизия скат а днес се съюзиха с тях....:))) ЕЕЕЕЕ машала и турската противоконституционна партия на чалмите ще ви подкрепя задкулисно....ха да ви е честито Братя Българи новото Турско Робство.....

ПФ чрез тяхната телевизия 4 години разобличаваха престъпниците ББ и ЦЦ. Дудука и той беше единствената гаранция че дпс и герб няма да са отново във властта.Жалко за тези близо 450000 идиоти които гласуваха за въпросните две партии на 5 октомври си мислиха че гласуват против Боко тиквата а още към 19,30 същия ден разбраха че са били лекичко поизиграни и всъщност са подкрепили банкянската мутра. И още нещо ДПС казаха че също ще подкрепят Борисов без да са във влсатта Дали подкрепата им наистина ще е толкова безусловна :Д Всички боклуци които докараха за нови 4 години(щото те ще са 4 ) Борисов и престъпната му клика на власт ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!!

Е ТО БЕВА , БИВА ПОДМЯНА НА ВОТА, АМА ЧАК ТАКОВА НЕ БИВА! ДО ВЧЕРА ПЛЮХА ГЕРБ СЕГА ГИ ПРЕГРЪЩАТ КАТО СПАСИТЕЛИ! БРАВО СИМЕОНОВ, БРАВО КАРАКАЧАНОВ! НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА!

партия на чалмите ще е плътно зад НФСБ-Националния Фонд за Спасение на Бойко и Гробарската хунта!!! Задкулисно ще ви подкрепят плътно отзад!!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Ако Волен е в " мокрите ти сънища " то, ако обичаш недей да петниш името на Апостола. Никой в България няма право на това, най малко Атака, продажна - Варадеро, Париж , Деница - о вече я смениха ...............

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

и-и, тия двамата ченгесари от снимката как са се наежили. гледат като бик у пи...ка !

МОЖЕ ДА Я ПРОЧЕТЕТЕ В СТАТИЯТА : "Дончо Градинаров: Хванаха Валери Симеонов в опит за кражба!" ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК ЛИДЕРА НА ПОДКРЕПА В Промет-Дебелт лицето Валери симеонов е крал с вагони метални заготовки търгувайки с тях! Бил е заловен но вместо в затвора попаднал на хора и станал човек!! ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК ЛИДЕРА НА КТ ПОДКРЕПА Е СЪДЕЙСТВАЛ ЗА ФАЛИТА НА КОМБИНАТА, КОЙТОВ ПОСЛЕДСТВИЕ Е ПРИВАТИЗИРАН ОТ УКРАИНСКИ ОЛИГАРХ РЕНАТ АХМЕТОВ! ПРОЧЕТЕТЕ ГРОЗНАТА ИСТИНА ЗА ТОЗИ КОЙТО ЩЕ СПАСЯВА С ГЕРБ БЪЛГАРИЯ!!

ПРОЧЕТЕТЕ ТРУДОВАТА БИОГРАФИЯ И ИЗРАСТВАНЕТО КАТО ПОЛИТИК НА ЛИЦЕТО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!! "След местните избори през 2007 година е избран от листата на партия Атака за председател на общинския съвет в Бургас, в КОАЛИЦИЯ с партия ГЕРБ" !!!!!!!!!!! ВРЪЗКАТА МУ С ГЕРБ НЕ Е ОТ ВЧЕРА! ИЗРАСТВАНЕТО МУ КАТО ПОЛИТИК ПРЕМИНАВА ПРЕЗ КТ "ПОДКРЕПА", СДС, АТАКА, НФСБ, А СЕГА И ГЕРБ! Той никога не е първи , и не е водач! Свързан е с украинския милиардер Ринат Ахметов от когото получава и парите! РУСОФОБ , ПРОНАТОВЕЦ И ПРОЕВРОПЕЕЦ! Всъшност с тази биография какво сте чакали от това чедо? ТА ТОЙ СИ Е ТОЛКОВА ДЕСЕН, ЧЕ МЯСТОТО МУ ДО ГЕРБ СИ Е НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО!

Момичета и момчета, затваряйте сергията! Боко вече мисли друко, но вече мисли друго! ========================= Само да Ви припомня, какво написах преди 4 часа: ========================= Дамян ( нерегистриран ) 16.10.2014 19:05 Не разбрах точно от какво се изненада? Няколко ченгета от ДС се договорили за НИЩО, но вероятно вече са забравили точно какво?! До края на деня има достатъчно време и не се знае какво още ще чуем...

Ей, верно било бе! Борисов: Няма да приема коалиция анти друга партия

Публикувания от Бойко текст гласи: Ако от речника ни излезе думата анти някоя партия и остане неприемлив политически опонент и това се устaнови като трайна практика, сигурен съм, че България ще се измъкне от кризата. Всичко започва отначало...

ПАТРИОТ Христо Ботев Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

гласували за нацитата на Скат! Сега седерасти, костовисти, скатаджийски костовистки люспи и герберасти са в единен строй! Всички соросоиди дето лятото налазиха площадите ви изиграха и взеха властта. Най-смешни са пенисонерите, дето повярваха на скатаджиите. Сега ще се хапят отзад, а да им оправят пенсиите ще чакат на оня свят. Айде, честити ви соросоиди, еврогейци, лакеи на САЩ!

АМИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВМЕ БЕ ЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не гласувайте, маааааа! Да дадете държавата в ръцете на мафията не е избор, а малоумие.

ПФ всъщност ,които нямат програма и експерти както те сами казаха, а само някакви искания ,които са един вид демагогия пред избирателите и са всъщност патерица и все едно чaст от Герб за какво народа ги избира да лапат субсидии само и да се наредят за дял от баницата.

Гор-чи-во! Гор-чи-во! Гор-чи-во! Гор-чи-во! Гор-чи-во! Гор-чи-во! За мн. години, вечна дружба и мн. берекет!

Плевнята,Петърчо-коня,тиквуня,кукунева,Николай Бареков-(ДУДУКА),меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и останалата дясна дефоррматорска паплач!!! АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

От 18 точки в програмата на ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОН само по 4-ри от тях позициите им се разминавали с тези на ГЕРБ!! АМИ ТО ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ БИЛ РЕЗЕРВНИЯ ИГРАЧ НА ГЕРБ БЕ!! Гласуваш за ПФ избираш ГЕРБ! БРАВО БЕ "ПАТРИОТИ"! ВИЕ СТЕ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ ОПИСАН В СТИХОТВОРЕНИЕТО НА БОТЕВ "ПАТРИОТ"!!!

Браво момчета, УВАЖАЕМИ ГОСПОДА БОРИСОВ, СИМЕОНОВ, КАРАКАЧАНОВ, Показахте на всички измикяри как трябва да се прави политика!?!?!?!? ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО УСПЕХ И ПЪЛЕН МАНДАТ, НО МОЛЯ ДА ОБЕЩАЕТЕ, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОТБЛЪСНЕМ ОТ ДЪНОТО!!! Какво да ви кажа и при бай Тошо не бяхме много цъфнали и завързали, но все пак имаше някой и зад нас: Албания, Румъния, Индия и още доста!!!! Днес дишаме пепела след гореизброените!!!

С момчета като БУДА , АГЕНТА ШЕСТАК КАРАКАЧАНОВ И ПРОДАЛИЯТ МАЙКА И БАЩА СИМЕОНОВ НИ ПРЕДСТОИ ГОЛЯМО ОТБЛЪСКВАНЕ ОТ ДЪНОТО! ВЪПРОСА Е ДАЛИ ВОДЕЩИТЕ ИМ ОФИЦЕРИ ЩЕ ПОЗВОЛЯТ ПОДОБНО ОТБЛЪСКВАНЕ! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ТАКЪВ ФИЛМ ЗА ТЯХ НЕ СЪЩЕСТВУВА!! ЗА ТЯХ БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е УМРЯЛА! ТЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ СВОИТЕ ПЪРВИЧНИ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ИНСТИНКТИ! ЖАЛКО ЗА ГЛУПАЦИ КАТО ТЕБ ИВАНЧО

Боко Тиквата, Ники Дудука, Гоце и Каракачанската. Честито!

Утре друго ще пееш

Аз виждам само две истински партии в България. Едната е АТАКА, на която не симпатизирам и една истински проевропейска партия - ДСБ. Останалото е пълен буламач.

ДА бе, защото ДСБ и АТАКА са много убави. Айде бегай :)

Luna0102

Истински партии на които несимпатизираш, а симпатизираш на някоя дето не е истинска. Плочата отдавна се изтърка.

Ей, тия от ПФ много лоши! Взеха ми мястото при Тиквата! Ко ша ям сега?