Симеонов: Искат да ме удавят в капка вода, ще ни рекетират

Има хора на които преча. Има хора, които се наричат политически опоненти, които искат да ме удавят в капка вода, но няма да стане".

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Искат да ме удавят в капка вода, ще ни рекетират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този гнусен катил още ли е на свобода?! отдавна трябваше да е арестуван, заедно с психично-болния сидеров, за самоволно блокиране на границата по време на избори

както казва баба Фатме-пара вар, акъл йок. Никога в живота си не казвай "Никога". Няма идеални хора. Не ви се изпуска кокала. Да, не е хубаво да има избори, но на вратата ви чукат МЛАДИТЕ, ОБРАЗОВАНИТЕ, ЗАВЪРШИЛИ ЕЛИТНИ УНИВЕРСИТЕТИ НА ЗАПАД, а родителите им са нещо повече от вас, с висше образование, по на 50-52 години, в системата на мвр са работили, а децата им без връзки не могат такива като вас нагаждачи да започнат работа в бг и мислят пак обрано връщане на запад, и когато Иво от гражданската квота на БСП ви казва истината, защо не искате да се съгласите с мнението. Бг кои останаха? Право на отговор имате вие, при желание разбира се.

Тиквенски изтривалки!

Поредното политическо недоразумение.Случайно попаднало в парламента сега се прави на много велик.Те те плюят по лицето , а той отговаря-май дъжд вали.Показаха им нагледно че са господин никой , дадоха им по кокъл за да им запушат устата,те си мислят че са фактор.Е не са а са прост свинктер . И когато станат ненужни просто ще бъдат изритани.

Този другар има телевизия, от която бълват денонощно пропаганда от много години и обработват нещастното население на тази страна! Волен-болен също може да се види по всяко време на собствената си телевизия, която плащате всички Вие, които гласувате за "бивщият" тъмно син! Продължавайте в същия дух и ще се отзовете отново зад желязната завеса и вместо банани пенсионерите пак ще хрупат евтини марули за Коледа!

Лудото Ленче на границата?Уволнен граничен полицай , съдействал за преминаването на мигранти,който знае слабите места по оградата.Ами комунистическа подлост,че и филм спретнаха.

Това, че лично се ангажира в демонстративни акции по морето за тишина след 22ч. в курортите ни показва, че нищо и никой не си е на мястото и се занимава с това дето не му е работа! Законите у нас са за всички по всички часто от страната ни и местната и централна власт са длъжни да налагат изпълнението и! Не е редно вицепремиер да излиза като патрулиращ полицай! Та това е работа на подчинените му! Да ги застави да работят или да ги уволни и назначи други дето ще си заработват заплатата от полицай до кмет и областен управител!

Управлението било успешно? Кое му е успешното- пада министър, пада председател на НС, корупцията е взела застрашителни размери. Само в неговата глава , и в главите на Борисов и Цветанов управлението е успешно, а държавата е стабилна. Тия живеят в някакъв измислен свят. Докато не падне тиранията и едноличния режим на Борисов и се установи ИСТИНСКО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ, страната е в опасност !

НЕЩО ТЕ ПОДЦЕНЯВАТ. НА ЛУДИЯТ И МОРЕТО МУ Е ДО КОЛЕНЕ.

Поредният никаквец дето си придава важност.

В един момент Борисов ще се отърве от т.н.патриоти,както го направи с Главчев.

не става ако беше така лесно досега борисоF да им биеше дузпата не му достигат слуги в парламента напротив при наи малката пролука за оставка на парламента тези патриоти доностници ще бъдат в първите редици да искат оставката на правителството за да могат за пореден път да замаят главите на глупавите им избиратели и да увеличат техния процент при нови избори от мръсни доностници нищо не става борисоF ги е пуснал да си пълнят кесиите както си искат ходи да видиш хотела пълен с командировани полицаи които плащат спането на страшно завишени цени дез да се отчитат никакви приходи

Курнела с щафета салам не може я уплашиш - това е истина. Иначе трябва да и се даде урок за тези курнелски номера, които върти!!

скоро ще се удавиш в собствените ти говна.

Валери се оказа единствения мъж който има смелостта да се опълчи на Бойко и да му каже грешките - евала! Има смелостта и да се опълчи на джихадистката Курнелия и да не й угажда както Бойко за всеки рекет! До тука Валери се справя много добре, да продължава в същия дух!

защо не си прибереш всичките дирници...!??

Ами договорче с боко са подписали че може и да се таковат един друг ама властта няма да изпуснат та за това се репче тоя а оня си трае...зер властта е много сладка и за двамата..На следващите избори боко знае че ще загуби още от електората си а тоя ще се чуди къде е отишъл неговия

докато има тъпанари като теб все така ште храним боклуците в парламента ходи да спиш при маика ти да не те превари някои лош чичко

"винкел",можеш ли да плуваш? Считай се за удавен.

Каква капка бе "Винкел"?... При едни предсрочни избори сте извън борда, защото Океана на народната омраза не прощава за лъжите и неизпълнените обещания...!!! Дааа...!!!

абе мутант герберастки, да изгониш някой който критикува шефа ти е правилно така ли, а да принуждават фашисткото ви правителство да поддържа дори малка илюзия на демокрация е рекет така ли. божее, божее, кога ще ги обесите тези продажници бе, ми то подлога до подлога, оставка И затвор до живот, особено патриотарската ви деформация яко ще си плаща.

Защо ме праснахте бе? В момента думата дебил е много актуална в бедна България. А имам и 15 +. Нима това е без значение за Вас?

Ти къде си мислиш, че се намираш?

Как къде? В страната на чудесата, В България.

Не искат да те удавят, искат да те тричат.

Психическите прегледи да станат задължителни за работа в администрацията!!!

жалка история. Покровителя на бедните и безправните Сидеров се охрани, забогатя, загуби избиратели, движи се във високите среди, пак се насади задника на кресло в НС, така че осигури себе си и новото си положение и вече не се взима на сериозно. Но Симеонов се взе много на сериозно.

Сложих Ви плюс. Вярно е, но Сидеров и Магарешки имат някакво оправдание за позорното си поведение, защото ги изнудват.

оставката на Главчев не беше необходима нищо не е направил дори и бсп горчиво ще съжаляват това то беше в стил отстраняването на гергов на по високо държавно ниво но и двете са поискани от нинова кадруването е много лош социализъм в действие

"Гранични полицаи се настаняват на квартири при свои колеги в Средец, това е нередно, смята още Симеонов." Да не е празен хотела?

Симеонов е един от малкото политици, които правят нещо и защитават мнението си! Браво на него! Явно комунетата се страхуват много, но виждам, че и и герберите виждат заплаха !

По-голяма лисица,фурнаджийска лопата,нагаждач и хитър лакомник от него няма!

този и сидеров са на еин акъл заедно с волгин

Политиците трябва да са разбрали ,че вече се гласува за човек ,а не за партии. Преценява се какъв е и какво прави и по това се избира. Последните президентски избори го потвърдиха. Г-жа Мая Манолова си отвоюва и заслужи огромна подкрепа. Политиците които не са го осъзнали са се запътили към миналото. Оценявам усилията ,които г-н Симеонов полага, както и личния му пример за да покаже на колегите си че е време да се променят .

За този гном само една дума е достатъчна. НАГЛЕЦ.

Радвай се и бързай времето ти изтича.Ненужен си.

А ние, бургазлиите забелязахме сериозен ремонт с много средства на СКАТ, който съвпадна със строителството на тази ограда.

Готов ли е да напусне коалицията, Симеонов. Отговорът също бил труден - какво ще последва от това - "ако ще доведе до предсрочни избори - не, не биха напуснали". Ми как ще напусне келепиреца. Кога, ако не сега. Затова си и подготвя терена за бъдещето- проверки, Слънчев бряг, Южно Черноморие, флота и още ще има... Все пак и от върховете се слиза надолу, някога и трябва на черга да си постелеш!!!

Придава си важности и се върти като фурнаджийска лопата.

До кога ще ни навират в лицата този цигански клоун!? Да се махат и двамата с онова шкембекарикатура на военен министър! !

Не забравяй и Волен --- При толкова гафове, все още цуца ! Някаква реална полза и от него ??

ЗНАчи, всепак ВСИКО НЕ Е НАРЕД

Не се връзвай на Курнелките,Симеонов! Носиш велико име,мисли!

Име или фамилия?Мисли!!!

Що бе, на Варели какво не му харесваш?

Симеонов се съгласи за корупцията по оградата....НО се разграничи едновременно ..ТОЙ моля ви се не бил нито вътрешен министър ,нито областен управител.... Де гиди.....

Прави са Валка , за тебе две капки си е чисто разхищение . Водата е ценна.

"...там има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо ниво във властта, на ниско ниво, заяви Симеонов." Би ли отговорил псевдопатриотарина как на стратегически обект (обявен от правителството) е допусната корупция от ниско ниво! Що се не скрие този, пък да се търси, после! Милиони се крадат най-горе, а не най-долу! Долу обират трохите.

Забравили сте откъде се вмирисва РИБАТА! Режете ГЛАВАТА!!!! ако не искате да ви я отрежат "дебилите!

да ти замазва глупостите,което не означава че Каракачанов е стока... по-хитър е,но не и по-умен. Накрая всички "патриоти" зе заприличате на Марешки, който пък отдавна прилича на Яне Янев.

Къде изчезна тоз' човек (Яни Янев)? Да не е при барека и мутрата (оная в Брюксел, не местната)?

Съветник е на Буда бе. На хранилка. С него се дава ясен знак - който квака срещу Буда, но после му целуне зад..., след това ще получи порция у кочината си. Нали и с Воленчо е същото.

до кога народа трябва да търпи този осъден наглец?!? В коя нормална демократична държава престъпници са вице?!? В Япония ако имаше такъв да си е направил публично харакири а този продължава да наглее при всяка поява.

След като проблем са граничните полицай, то да смени министъра на МВР. Явно не си върши работата.

е....ха.... тъп нагъл в кавички патриот на това ака му викаш управление - ашку сум...........

ASK OLSUN (Ашк олсун-Любов да бъде)

ASK BORISSOFF (аск борисов - питай борисов)

Истината е винаги разнолика.

на Пик в неделя? ТИ нарече ли Борисов самовластен властелин и едноличен лидер? ТИ обвини ли Борисов че се меси в Народното събрание? ТИ каза ли че за оставката на Гравчев сте научили от медиите? Или дай обяснения по това интервю, или обвини ПИК че са го измислили. Ама си траеш за това интервю,щото точно това си казал.

Граничните полицаи били настанявани при свои колеги на квартира в Средец и това е неправилно-тежко се произнася Валерката... Абсолютно правилно е да бъдат настанени в мотела над М.Търново, собственост на същият този наглец...!

Ти си си удавен в простотията си.

Сине сте подозрителни като краден винкел.

Ето това е българската "Демокрация" Изпълнителната власт се бърка и кадрува на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, което им е началник. Прав е Каракачанов, че политическите партии (всичките) съсипват и ликвидират България. Китай се ориентираха най правилно - една партия и контролирана алчност.

Умрял си е някой да те дави. Твърде много взе да вярваш в своята значимост. Ти просто сам се давиш драги. Ама като си тъп как да го разбереш.

Искат да играят по свирката на ДПС, Симеонов е българин и отстоява българските ценности.

добър опит за виц!

Има обаче и др.интепретации на речта на В.Симеонов.Където той открито говори,за еднолични решения от Борисов,не в час с коалиционните партньори.Остро критикува Ангелкова,която според него,работи единствено и само за своя сметка и полза,в името на туристическата мафия и мутрите. Публикуваното от Дир,както и интевюто с Каракачанов,много приличат на едно замазване на реално съществуващи проблеми. Ах,тази Власт!!!И произтичащите от нея,ползи!!!Трудно се дели.