Меркел в трудни преговори с демократи и зелени

Ангела Меркел обяви официално преговори със свободните демократи и зелените за управляваща коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Меркел в трудни преговори с демократи и зелени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иронията на живота ни показва живи примери за неутолима жажда за власт, пари, влияние, и диктатурен лобиизъм. уж едните били либерали, уж другите били консерватори, пък се събират с най-левите от левите - зелените талибани. общият език на шумоленето на парите обединява всички страсти, още повече, когато парите от продажба на оръжие и подкрепа за клинтън и идил са изпрани и ухаят през неолиберастките медии на диктатурата на "демокрация"-та.

Меркелина, вземи си европата и си иди с мир от балканите! щото иначе....

По всичко си личи, че г-жа Меркел не е прочела моята статия за г-н Борисов, която публикувах преди няколко дни в световноизвестния сайт ПИК. Там ясно съм обяснила, че повечето държавни ръководители търсят съвет от г-н Борисов, че Европа е в краката му, че той е световен лидер и дипломат 1 в света. Беновска отделно от мен го е нарекла Балкански обединител. Политическият баща на Ангелина - Хелмут Кол преди да почине споменава, че тя било простовата жена, не можела да си служи с нож и вилица, брал е срама и на официални вечери, гледайки я как маа с ръце и се бърше с ръкава си. В това тя много прилича на нашия главен шайкаджия от Банкя. Нека веднага да се свърже с него по телеграфа и да поиска помощ при съставянето на коалицията в Германия. През това време Антон Тодоров-трудовака може да и помогне да се намерят компромати за ония лидери на партии , които отказват да се коалират с нея.

с тези 33 % не ви ли прилича на Боко и на Рахой......с подкрепата на 1/3 от гласувалите да налагаш разбирания, които са чужди за мнозинството от гласоподавателите ?!

Тепърва ще ти става трудно с ислямското население лелче!

За пишещите " минусчета": Мигрантите в Швеция масово не напускат страната след отказ за убежище - 78% са получили отказ!

Дано им изплюскат парите гостите,да им паднат мноого доходите и тогава да кажат искат ли Меркелана.Вместо да се джафкат,да се обединят всички срещу нея и да я накарат да кротува,от Свободните демократи предложиха много бързо да депортират 1,5 млн.души Дано останат твърдо на тази позиция

Много са трудни, щото учаспиците в преговорите не искат Меркел да е Канцлер. А тя много иска. Днес излезе проучване, че всеки 3 германец не иска да я вижда повече. А тя иска да я гледат

Нека Аллах да даде много сили и здрави нерви на психическия гигант г-жа Меркел. Тя е Новият Толерантно-Нравствен Прометей, когото европейските ксенофоби искат да приковат на острите скали на Омразата. Путеноидните чакали и хиени нямат търпение да разкъсат с гнусните си националистически нокти обилно-набъбналите меса на тази Спасителка на Европа. Нейната масивна осанка е олицетворение на нейната мащабна мисъл и многопластов хоризонт. Гордея се, че г-ца Меркел е първа дружка с депутата от Зелените Фолкер Бек, който миналия ден се омъжи за сегашния си млад любовник- бъларски архитект. Това бе първата гей-сватба в Германия, която е една небивало-задъхана кулминация, един мъжествено-ярък апогей в борбата на изстрадалите германски и европейски малцинства за признаването на техните изконно-първични щения, инстинкти, нагони, потребности и сексуално-етнически наклонности. И Аз бях поканена на сватбата като един ярък демократичен елемент, ядох, пих, плаках задъхано от щастие и се веселих до безумното умопомрачение на една порядъчно-благочестива, малцинствена девица.

Каквито и преговори да води, фрау Меркел няма как да обясни личния си произвол вкарал само в Германия над 1 000 000 мигранти само за 2016 г. С тази нейна "политика" не може да има компромис! Противното ще означава Европейският съюз да бъде заменен с Европейски халифат.

Изкукалата Меркел е пред задънена улица! След като понижи рейтинга на партията си до рекордно ниски нива, тя продължава да я унищожава с подобни смешни коалиции!

Меркел сама се закопа през есента на 2015 г. Негативизмът към нея може само да се засилва. Този мадат, ако го изкара изощо, ще е последния за тази предателка на хирстиянска Европа!

зелените беха табу обаче ги заобича ще сваля томахавката.

добре им е, защото още си нямат руска партия ..

Последният нормален германски канцлер(оня с мустачките) вече сто пъти се преобърна в гроба -така ,че сега Германистан и Ямайка да се казва няма да е новост. А Анджела по глупост и евроатлантизъм надмина даже нашите дебили Роско и Пасито-да им е здрава гъзината на немците....

Би се съгласил за едноличното управление на Меркел,където осъществява плановете си дори в ЕС.Да си командва швабите,а не и нас.

Ти остави, ами наш Адрианчо Лапнокуровски пръв го пое отзад официално... То да си първенец не е все за хвалба... Мани мани..

Баба Цоцолана още от зарана сбра ни всички и ни рече: - Който не ме иска, ще спя с него!

да се съветва Мануел, че ТАСС не отговаря за германските новини а истшнат е в самата Германия. Взимаш ли за България новините отг Турция? Никои преговори не са леки!

за ТАСС и е сложил насран минус! Леваците не понасят критики.

го пускате? Меркел има много време...говори се че до края на годината може да преговарят. Ние имаме по-големи ядове с гейтовете.