Коалицията зад Вили Лилков предлага ротация и в София

"Да започнем от най-голямата или от втората политическа фракция, на паритетен принцип да структурираме комисиите", предлага общинският съветник от КОД

Обратно в новината

Коментари - Коалицията зад Вили Лилков предлага ротация и в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ротация = КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА МЕ ИЗХВЪРЛИ В КОФАТА СЪС СМЕТ!!!

Вили Лилков, е най- разумния човек в СОС. Жалко, че не стана кмет.

И какво му е "разумното" като предлага тази недомислица-ротация! По-голяма глупост не може да се роди!

Добър ход с тези ротации - всички на виенското колело, всички се возят и никой не плаща.

Най- нормалното е дерогация от 02.02.024 г. на СОС и кмета с недопускането им до сградата на Общината . Нови общински избори в Столицата е необходим на столичани.

Ротационния принцип е популярен в много страни. За администрацията ще работи ако нямаме популисти и представители на руските интереси....те ще действат винаги деструктивно.

Жалки същества. Както се вижда не сте способни да изпълнявате задълженията си. Моля, напуснете и никога повече не се кандидатирайте.

Има грешка в заглавието, няма коалиция. Това е Некоалиция. Държавата вече се нарича Недържава. Въртят се всякакви сглобки, ротации и други циркове с едната цел - да продължат кражбите. Народа ще ви помете с камъни и сопи много скоро.

Айде бе, и тоя оръфан нафталин изпълзя от боклука да намаже от баницата ....

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

може да предлага каквото си иска..ама няма да стане :)

Вместо ротация нови избори или дерогацията на избраните от 2.02.2024г.т.е забрана за влизане в сградата на СОС.

Некадърници! Никой ви няма доверие! И пари да има не знаете какво да правите! Че се краде-краде се,но трябва да умееш да крадеш и същевременно да правиш нещо! А вие умеете само първото!

Коалицията зад Вили Лилков предлага ротация и в София - така всички ще бръкнат в кацата с медеца и ще настъпи всеобща радост и разбирателство !!!

Йок ДПС в София йок връткаааа......

За 10 години управление на ГЕРБ, при аналогичен или по-малък бюджет, в България се строяха пътища, магистрали и друга инфраструктура (ВиК, пречиствателни станции, ЖП линии, спортни зали и т.н.), за три години, откакто радево-кирчовите хунвейбини взеха властта, всички пари се опукват по сметките на върхушката, не е построен и един кенеф, пътищата са като лунен пейзаж, цените са космически, но пък ни заливат с лозунги и пропаганда - колко сме станали "щастливи", как сме се чувствали едва ли не като Киро след купон с кристали в МС или след сеанс с Лена на някой парапет, а умнокрасивите уроди цвилят от възхита.

Дали си български не знам, но определено не си патриот, а класически ИДИОТ!

Психопатолог друг път, умнокрасиво говедо!

Кое от казаното не е вярно бе олигофрен? Тиквун крадеше но е цвете пред тия некадърници. Преди 3г .с 50 лева си пълнех торбите, а сега с 100 нищо не мога да купя.

Точно такъв е! От крадците!

Сега яко критикува комунизЪма, но тогава си траеше и кротко похапваше от коритото(комунистическото корито), което му бяха сложили на пода.

Чакай първо да видим ротацията как ще работи на национално ниво и дали няма да се избият (а дано!) при прехвърлянето на кокала! Май го бях писала на майтап да хвърляте чоп. Може и като у оня виц: - Сине, знаеш ли как се запознах с майка ти? Спечелих я на покер. Наистина, намерете някакво решение, защото наистина стана голям цирк и никаква работа по същество не сте свършили.

Най-добре е да се махат всичките от там! Тези мислят само колко да отмъкнат и въобще не се интересуват от софиянци!

Така е по добре да си краднат всички на ред престъпници

Тоя търси всевъзможни начини да се докопа до власта

Гръмни се бе смешник! Ти си такъв гербер, че никаква ротация няма да има - помня още в ДСБ агитираше за ГЕРБ. Превърнахте ДСБ веднага след напускането на Костов в патеричка на ГЕРБ. Много добре те помним как ужким се преструваше на алтернатива на ГЕРБ, а винаги ги подкрепяше, шибана спаружена гнида! Повече един глас няма да има за вас! Един!

значи ще духате супата

Радан Йончева ли ? Или Гном Атанасов ? Именно Костов разчисти терена за такиво като Радев, Киро, Кокорчо, Терзиев и подобни възпитаници на ДС.

Честито Рождество! То стана очевадно че у нас нищо не е трайно. И предлагам вместо ротационно предложено управление да се направи годишен календар, порно календарите от седемдесетте. Всеки месец ново ТО 12 месеца, 12 министър председатели, прецеденти, заместници, кметове председатели на общински съвети. Дори може да се направят подобни порно календари и за 28те области в България. Така всяка легитимно представена партия в НС ще има и представители от своите фенове . Да ни е честите 2024 "ТО" година

когато населението е тъпи, нищо не миже да се направи. Българите са си тъпа нация, която сама си създава проблеми, ама не може и да си ги решава. Затова се влачиме , щото никога не знаем какво е правилно и какво не е.

Напротив. Умно си е населението българско. Сами видате за 1400 години никой нападнал България не е успял да я заТрие. Сега по принципа на Вавилонската кула. Вчера за изборите бяха 68 регистрирани кандидати. За следващите очаквам да надминат 120. Така ние сами ще си ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА.! А утре когато право придобият Радж Купюр, Махди ал Хабас, Чан чун фонг с право да гласуват, да бъдат избирани -съвсем ШЪ НЪ ОПРЯТ. Харвардците нее успяха, Дупетата (Юпитата) от Албиона със сините ризки и вратовръзки и те.

Лилков като е много десен да подкрепи и да не се пазари. Неговият господар за малко да клекне на Червената принцеса.

Хурка бримка клин и манара

Сапуна забрави ли го, или тънка лайсна на сухо

И на тази снимка на първа линия се е наместила Бонка Докато бутате Бонка напред председател на общинския съвет няма да има.

Па защо разваляте имиджа на леля Бонка Игнатова от Параходство БМФ. Когато се правиха списъците за лока на Параходството за да те включи в списъка трябваше и апортна вноска от 1 бон; годините бяха такива, че ги взимала в американски лева. Тва тука се натиска за да му дават. А как да излезе на околовръстното или на магистралата -конкуренцията за там е гоУма

детска градина накрая съвсем ша усер.т софето

И да има бюджет София ще си бъде отвратително мръсна и занемарена! Така поне оправданието е че няма пари....въпреки,че и към оправдания не се стремят,нагли са до дупка!

Айде работете бе атлантически юнаци!