17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То жертвите бяха 377 хиляди през миналата година, като половината са измрели от глад ... А великото НАТО и ЕС си траят защото САЩ, още по времето на Обама, официално започна да помага на Саудитска Арабия с разузнавателна и логистична подкрепа, като разузнавателната част се осъществява от дронове, дето от време на време провеждат и ракетни удари, и "зелени" барети, които се занимават с откриване на наземни цели и насочване на ракетни удари провеждани от американски кораби или саудитски самолети, а логистиката се състои в зареждане на гориво във въздуха на саудитски самолети и участието на американски бойни кораби в морската блокада която "коалицията" осъществява. Така че и вие забравете за тази война;)

ТАСС ли е писала тоя тюрлю-гювеч или женицата, изтипосана най-отгоре като редакторка? Кой се бие, с кого, дори не става ясно, колко са загинали ... всъщност, дали ТАСС или женицата, руската дивотия или българо-руската неграмотия на дирниците, е все едно. Тук не са мисирки, а курици.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Тия почват като в Газа. Оравят золуми, после се чудят що ги мачкат.

Викаш 377 хиляди убити преди тези 20 са незначими?? Като споменаваш Газа, що не споменеш и Йерусалим? Всеки ден убиват по2-3ма там- предимно деца. Ама само бомбите на Хамас виждаш веднъж на 4 години.

Не лъжи. От кого са убити? Аре без елементарни манипулации. Тия на тези с твоето ниво. А другото за Йерусалим си е твоя измишльотина хвърлена в нета без доказателства. То и аз еВах сестра ти. Доказвай сега че нямаш. Селски номера.

Информация за размишление... Подразделение 217, или Дувдеван, е част от израелските специални части и е съставено от евреи които перфектно владеят арабски и се обличат като араби, занимават се с убийства и отвличания на „арабска” територия, като повечето от операциите им са засекретени, твърдят че откакто ги има са провели над 1000 успешни акции, повечето от тях в Ливан. "Самсон" е разформировано след като започват мирните преговори в Осло, занимавали са се с психологическа война и "арестуване" на ключови фигури сред палестинците, с други думи терор и отвличания на територията на Палестинската автономия. Кидон, част от Мосад, занимава се с организиране на атентати в чужбина, предпочитат да се представят за канадци;)

С един куршум, Америка избива всички зайци: - Война в региона - Скъп петрол за Китай. - Още талази бежанци към Европа.

С един куршум, Русия избива всички зайци: - Война в региона - Скъп петрол и газ заРусия - Още талази бежанци към Европа.

Удобно ли ще е на редактора да уточни народността и военната принадлежност на убитите 377 ХИЛЯДИ в тази война? За да си направим изводите кой е масовият убиец в случая.

Не е политкоректно. В Донбас как жертвите на противостоянието всички ги приписват на Путин.

този където е писал статията си е превел с гугъл транслейт и е надраскал нещо, ама ско го викна сега да разкаже какво е разбрал от това което е написал и той не знае

Перфектното място за започване на Трета световна. Достатъчно е Западът, Русия и Китай да си изберат кого да подкрепят и въоръжават и да ги насъскат едни срещу други.