Подписването на коалиционното споразумение засега се отлага

Кирил Петков потвърди, че трябва да мине пленумът на социалистите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петър Москов: "Промяната" на Радев е вкарване на БСП във властта и реабилитация на ДС Промяната на Румен Радев и неговите партии е лъжа. Следващият парламент няма да промени нищо за българските граждани. Остават да ни управляват същите леви либерали, които обслужват интересите на същото задкулисие. Няма да изчезне огромната корупция, няма да се повишат доходите, няма да се повиши качеството на живот, няма да се модернизира образованието, няма да се промени здравната система. Ще продължават да крадат парите на данъкоплатците по същия начин, както и досега, само че вече няма да го правят ГЕРБ и коалиция, а БСП и коалиция. Това заяви Петър Москов от Национално обединение на десницата, съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Д-р Менгеле коментира!

Ще изчакат, къде ще ходят, цялото шоу се управлява от Радев чрез К. Нинова. Кирчо и Кокорчо са подставени послушковци, какъвто беше шнорхелът Пламен Николов.

Защото Корнелия не е легитимна да подписва - в оставака е... УЖ!

Някой някого държи за топките. Прословутите топки

ПРОМЕНИХА(УДВОИХА)ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО!!ГЛАДНИЯ НАРОД ЩЕ ГИ ИЗЧЕГЪРТА С ТОЯГИ И ВИНКЕЛИ!СБИРЩИНА ОТ АЙДУЦИ!

още не сме имали....Е,натресохме си ги тия ококорените,срга ще си бетем гайлето!

Много скимтене, мноо рев от страна на гербавите чалгаропитеци! Чегъртай, Киро! Умните сме с вас!

ти вЕрваш ли си че тез смешници ще изкарат ооне два месеца!?

Умните ? Малко се изхвърляш

Сватбата се отлага! Булката избяга!

Булката КурНела се оказа с по-големи топки от Курчо и Кокорчо

една работа - да сформирате правителство, да махнете Гешев и да направите Съдебната реформа! А чакай, това са три неща ... явно много ви мързи!

От 67 депутати 43 завършват във филиала на ЦРУ...Харвард. На кого ще служат? Въпроси?

Защото БСП иска в споразумението да се запише,че с купените реактори ще се построят нови мощности независимо къде.Ако бяхме направили Електронно гласуване,само за ден щяхме да имаме решението на Народа.Затова сега ползвам сайта да гласувате.Който е за нови ядрени мощности да дава плюс,който не да пише минус.Така да довечера ще имаме убедителна извадка от гласуването.И ако политиците са умни ще се вслушат в гласа на народа.

Кирчо, Кирчо! Що се набута тука между шамарите, а не си стоя в Канада! Като искаше да си политикан, колко по-добре щеше да ти е при Трюдото...

Ма те и три седмици няма да изкарат Закривай!

макар и подкупен май единствен не дава мигач!?

Абе суджуци гербави, къде е Мутрагеньо ?

Чак до макарите

Ако има сила на земята да съживи Левски, Ботев,Петко Войвода, Караджата...... ей голямо рязане на глави ще падне. Но и на който и да му я отрежат няма да е грешка.

така са правили тамплиерите, всички под ножа и са казвали "Господ ще си познае своите"

Кирил Петков коя политическа партия представлява юридически?

Всичките са комунисти - БСП, ПП, ИТН и най-новите присъединили се - ДБ! ДА, ще направят правителство, защото началниците са им едни!!! Няма разногласия!!! Има заповеди от кукловодите и изпълнение от Корчо и Кокорчо, Нинова, а ИТН и ДБ никой не ги брои вече!

В очите не герберофашистите всички нормални са комунисти.

Какво им е нормалното на тези?Как ще се разберат десните,ако са такива с крайно левите?Някой разбрали каква е политиката на съгласните с всичко ИТН?За ПП да не говорим. За тех е важно народа да бъде репресиран, унижаван и колкото се може по-беден.

Твоята мутра си я забравил.

От сега са орел, рак и щука! Как ще управляват заедно-един господ знае!!! Но няма кой да ги чака да се натуткат, живота тече и нямат време за нищо! Яка ни душа!

Cirque de Soleil

Как е живота в президентска република? Дебелеете ли?

между генерал Атанасов и Корнелия Нинова!Що е то?

... майчина любов...?

едно е да искаш, друго е бкп да разреши

Тая права много дълга ве. Как услужливо и президента чака пълно потвърждение и собствената си част от баницата.

Курнело,ако провалиш правителството,да знаеш какво те чака.БСП изчезва на следващите избори.а ПП печели с 50%.Още се увъртай.....

ПП на Георги Гергов е новото БСП бе.

Скри му се усмивката на Кирето! Хахаха

Такива коалиционни споразумения Великия наш хуморист Чудомир ги е описал още преди 100 години в седянката на Бона Кевина,Кица Събчовата,Миндил Данка,Цона Бозаджийкина ,Мокра Иваница, Пена Коликучкова ,Тана Папучкина ,Деша Загубанкина и баш шефката кака Сийка !!

Киро я кажи сега тия 200 000 000 лв къде ги даде на албанците с менте каляската, как ще си ги получим обратно ?

ЕЙ, много питаш ти!

гласуват за десни партии. Вдигай цените и да мре това дебилско племе

Въшкари гласуват за Кирчо Ментата, за да ги управлява Румен Гечев. Милионери искат да стават. Ще станат.

Сега очакваме от вас в понеделнк като не се разберете, дружно да кажете "Бойко е виновен"

Те така работят комунистите първо ДБ изви ръката, после БСП. Тези от Харвард са толкова наивни, нямат представа с кой си имат работа. Ако постигнат нулева корупция аз съм кон. Точно обратното ще стане. Нашите хора потриват ръчички.

Няма ли да изчакате?

Лъжец номер 1 скоро ще се наиграе.

70% процента негласували не виждам ,,някаква трагедия" че на тия службогонци няма да им се състои далаверата!?Със 30% нагласен машинен венецуелски вот искат голямото лапане да започне веднага!

Негласувалите нямат право да се обаждат. За тях е все едно кой ги упавлява, щом не са гласували.

И да бяха гласували резултата щеше да бъде същият. Нали затова направиха машинното гласуване. Манипулацията е пълна. Манипулаторите са доволни. Хора играят и песни пеят

Истината е , че Вие сте много прости.

Отлага се 'щото ги хвана диарията....като се осъзнаха какво ги чака....това не е да извличаш екстракт от кокичета...Пръдня сте...Страхливци устати...Направете нещо за таз' Промяна...Всички това искаме вече,да живеем по-добре и достойно,няма значение кой ще ни управлява....Нооо Вие не смеете-или не знаете...Гейзер-Канадски....

Кой ще плаща, за да живееш по-достойно? А ти от скука гласуваш за екзекуторите си. Тъп си.

Тая тлъстата знае че е пътник и ще ви извива ръчичките до края. Отврат човек е. Властна, нетърпяща и ламтяща да управлява. Не е неочаквано в крайна сметка

Сега разбрахте ли кой спечели изборите и кой стои зад ПП и кой дърпа конци те??? - КОМУНИСТИТЕ - БСП и Румен Радев!!! Честито!

На лидерката в оставка трябва да се “изпипа”

Скоро пак тулупите ще ме изберете за шеф на държавата.

Всяка епоха или поврат в историческото развитие изкарва на преден план своите герои/лидери. Така е и сега. Времето си иска своето - било строител, било рушител, било безгръбначно мекотело. Но във всички случаи тази фигура е еманация на пробладаващото мнозинство. Спазва се окултният принцип, че подобното привлича подобното. Или, по народному казано, "Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак!" В случая по-вярното е, че "Краставите магарета през девет баира се сбират!"

Абе,Мая къде е....

На село...

Пи кафе и излезе ....:)))

Сега разбрахте ли че всяка партия ще подписва отделно споразумение а не всички едно и също?Как ви звучи?

всичко прозрачно?

и ВЛАДЕЙ !

Един, доказан с решение на КС на РБ измамник, се гласи да управлява държавата заедно с други едни, доказали се на практика рушители на държавата! Че за какво им е подпис на тия?! ПП: Имам един въпрос: Тая reCAPTCHA валидизация някаква нова форма на цензура ли е или просто причината е в подръжката на сайта? Не за друго, а защото само тук тя не работи нормално...

Смееш ли пък и кой ще ти каже

Герберастките тролове съвсем изтрещяха. Извод - нещата вървят в правилна посока.

Типично по Български - щом на едните им е зле - всичко е наред. Добре е да използвате малко главите си преди да пишете. Само тема за размисъл - ГЕРБ не управляват от 8 месеца. Последните 8 месеца по-добре ли сте, по-високи доходи ли имате, по-спокойни ли сте за бъдещето си, ще можете ли спокойно да посрещнете празниците и зимния сезон, виждате ли по-светло бъдеще за децата си?

адмирации за коментара.

Споразумение ми прилича на събрание на етажната собственост.Всички искат нещо, Накрая се разбира ,че пари няма

Обещайте и каквото иска и после не го изпълнявайте! Същото важи и за патерицата на Нинова Ристьо Лодкаря.

И тоя Кирчо Канадеца е един измамник

Другари и другарки комсомолци няма да се плашите - споразумението е на финалната прЯка - вервайте ни !

пред тия е ,,,детска песничка"!Така че провал на ,,,задругата" е добра новина!

Тая финална права много дълга бре. Ма ме кефи тия двамата как си ги хванали бсп-то и дб-то и като пинг понг, едните - другите. Немоат измислят имена на толкова министерства.

Никой не ги е хванал! Те винаги са били комунисти - част от БСП! Я помисли К & К кой ги назначи (Р. Радев), а него кой го назначи - Нинова и ген. Решетников. Всичко тръгва от БСП!!!

Според мен всяка от четрите партии на антистатуквото има неповторим колорит и отличителен,мултикултурен бренд с който се различава от останалите и внася своя протестърски чар над изтерзаната от Бойковата тирания Татковина. Не справдливо да се изчака само Пленума на социалистите ,требва да изчакаме и Годишния гей парад на Демократична България,Мега концерта на Слави Трифонов ,,,Ще ти скъсам гъз..а!,,и най паче харвардското куул парти с маски за хелуин!! Чак тогава ще работиме,ако е останал жив българин!

- Народ, който заменя Пеевски за Прокопиев, един олигарх за друг олигарх, един режим за друг режим...такъв народ не може да бъде унищожен! Може само да бъде доен! автор: Продължаваме Подмяната АД от книгата "Как лесно се манипулира тълпата"

Авторът на книгата не е ПП, те са никой!!! Дъртите комуняги и ДС-режисьори на задкулисието от БСП са авторите!!