Коалиционните преговори: Какво обедини ПП, БСП, ИТН и ДБ

"Имаме обща цел да направим най-добрия отбор от експерти за България", заяви в хода на преговорите Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ са ясни, те се интересуват само от пари.

Парите от комисионни..........

Обединява ги жажда за власт и много пари. Независимо на каква цена, дори ако трябва, срещу националните интереси.

Обедини ги жаждата за власт на 1во място

Най=вече "грижата за народа"

Кириле, ако сложиш Сандов и Иванов не знам за къв отбор от най-добри говориш въобще

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите, и да откраднат милиардите от Европа. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

Вервайте им !

Това което води ДБ в тези преговори е неистовата им жажда за власт и постове. Честно казано съм много изненадана, че още не са започнали да разиграват номера хаххаха

ДБ ги интересува едиствено да отърват от затвора олигарха Прокопиев срещу когото се водятт още теи дела за злоупотреби.

От казаното излиза, че ще махат валутния борд. В област "икономика" по предложение на ИТН са се сагласили, че ще борят инфлацията с инструментариум на паричната политика. Но това валутния борд го забранява!!! Последно, ще махат ли валутния борд!???

Обедини ги Радев Всички те разбраха кой сега раздава парчетата от баницата. И клекнаха. За народа остава радевата зима. Да си инджойва

А сега, зам.министри умножени по 4. Лапане, дърпане, мазане….Радю и Деса ще дърпат конците, чрез силоваците Янев и Радев…

Мафията ГЕРБ-ДПС ще саботира Държавата до последно. Затвориха им кранчетата и ги изритаха от Държавната цици на, от която те за 12 години изсмукаха милиарди.

Животинската им жажда да крадат до безумие!

Честито! Коалиция "Гювеч"!

Е хайде! Че то на всички е ясно какво ги обедини. Българският народ го е казал отдавна - Големият Кокъл!

Обедини ги лъжата,злобата и бъдещите кражби.Жалко за България.

Жалко, наистина. Бойко трябваше да остане барем още 12 години. Ще ми липсва донякъде тоси простак.

Ех всичко щеше да е ясно и прозрачно. Ама от сега започнаха тайно корупционни договорки за разделяне на властта и държавата.

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите и да откраднат милиардите от Европа. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

ги ВКП

""Подчертаха важността от партньорството ни със САЩ и Русия"" САЩ и русия не са равнозначни а два полюса - едното е родината на свободата и благополучието , а другото родината на робството и мизерията. За какъв чемер ни е партньорството с русия ? Ааа, да, забравих, заради руския президент и бсп от коалицията

Нали постовете щели да се раздават след кастинг за най-опитните, образовани, почтени експерти?!? А накрая: квотен партиен принцип без значение от експертизата!!! Киро лъжата продължава с лъжите, манипулациите още преди да е станал премиер. Какво ли ни чака в бъдеще, май ни измамиха отново.

Какви експерти имате вие бре??? Експертите са в ГЕРБ. Нищо добро не очаква България…

Руди, спри да разсъждаваш и се прибери при овцете на село. Не е за тебе, тая работа, момче!

Обединява ги васалството, същ господар, ковид тероризма, родоотстъпничеството...

Коалиция с БСП и ДБ? "Демократите" на Иван Костов, "тъмносините" европейци и натовци правят коалиция с русофилистичните антиевропейци от проруската БКП! Последния гвоздей в ковчега на политика Иван Костов! Маските на Костов и мъжката му секретарка Христо Иванов паднаха!

БСП + ДБ на "тъмносините" пишман демократи на пишман "демократа" и пишман "комнандира" Иван Костов прави безпринципна коалиция с болшевишките русофилистични комунисти от БКП/ БСП. Максите на Костов и мъжката му секретарка Христо Иванов паднаха! ИТН + ПП Заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов отправи тежки нападки срещу служебния министър на финансите Асен Василев за кражба на интелектуална собственост и нарушение на закона при управлявани от него фирми. "Човек откраднал интелектуална собственост (Асен Василев - б.р.), което е доказано в лондонски съд, не трябва да бъде български министър" Това заяви депутатът от ИТН Тошко Йорданов в декларация от трибуната на Народното събрание. ЗА ПРЕМИЕР човек, който погазва Българската конституция с крака и извършва престъпление! Кога трябва да са ти го обещали, за да се откажеш от канадско гражданство още преди изборите на 4 април и преди да се знае дали въобще ще има служебно правителство? Струва ли си за 2 месеца министерстване да си загубиш гражданството на Канада? Какво са ти преподавали в Хардвард, за да може едно "дясно", харвардско момче с охота да влезе в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора" и да стане колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? ЗА ВИЦЕПРЕМИЕР човек, който е откраднал интелектуална собственост и натрупал милиони с кражба, т.е. откраднал милиони!

А бе писах какво обедини ПП, БСП, ИТН и ДБ, ама Дир-ът го изтри, Не харесва истините! Ама нищо, продължавам с въпроси към всички: Считате ли за нормално да имаме за премиер подписал декларация с невярно съдържание? А президент погазил Конституцията, в която се е клел? За мен това са действия насочени против българската държавност! А за вас?

"Участниците възприеха тезата, че ваксинирането срещу COVID-19 следва да остане доброволен акт" Май им е увряла кофата, че ако го направят задължително със сертификат ще изтекът в канала...

лелеее що количество тролове сере тука. и всичките недоволни беееее. недедолни. щото утре ще останат без работа. да няма кой да им плаща да говорят глупости. мама ви мръсна!

Обедини ги кокала. Изгладнелите след 12 годишен глад комуняги ги интересува само едно - да докопат кокала. Нищо че след КТБ е оглозган.

Гласувахте за Продължаваме Подмяната и съвсем случайно получихте БСП.

Три пъти се явявахте на избори и три пъти избирателите ви даваха все по-мижаво и мижаво доверие, колкото да не умрете от глад. Ама не вдявате, че вие трябва най-напред да се реформирате и тогава да реформирате държавата. Едни и същи партийни лидери и лица, едни и същи партийни експерти, едни и същи програми.Над 80% от хората не ви вярват, ма вижте си резултатите. Е, сега като се обединявате мислите, че правите промяна, дръжки, чиста премяна е това в популистки дрехи.

Една седмица гледаме договорни и задкулисни игрички в мол! Няма конституиран парламент, няма правителство, Радев мълчи и нищо!

Всичко ок, но електронната идентификация е ключовите. Просто ви лъзват чипа без чипиране. Ставаш код и няма мърда не

В случай че Всичко Е направено кактоТрябва - НЕ виждам проблем, Колега ! …ама при тея Досегашните “методи” и “резултати” у Нас - Ниц !

Ми по новата ЕС рамка има няма 700 милки. В евра. Плюс енергийна ефективност. За кокала е борбата !

Да ви кажа какво ги събра : 4 милиарда изтеглени от Радев .. 7 милиаарда запорирани от Гешев ... 60 миларда от ЕС ... Само Танчето Дончева я няма да добави едни 500К*

Най накрая преврата комунистически успя.

Лошото е че всеки път финала е беднотия ,обграден парламент и се чудят как да ги изкарат безопасно.Обаче късопаметния българин си знае едно и това си е

Молдова - проблеми…Украйна - ЙощПо. …Балтика - Яко спречкване. …по Ромъня - Шамари !, ама с Неясни резултати и Насоки… …Турция - май Намериха юзда за Таип…Гърция - Аааа !, тарикатлъци по терлъци :-))))))) …Сърбия - Кремъл парекселанс ! ..Македония - Мазало. …Косово, Ч.Гора и БИХ - хептен май… - ами то токуВиж Се възобнови Онова за Диагоналното Разделяне….

Благодарение на гъбарите. Ма те и гъбите ще свършат. А сега да пият и да псуват люто, че май друго не могат...

Четири партии, пет дни, една дузина олигарси, доста агенти на ДС, един президент-диктатор...

…екипаааш машинъй задунаешкоооииий …:-)))))))

И диктатор, и престъпник! Престъпи Конституцията, в която се е клел!

Управлението на тройната коалиция беше катастрофално...предполагам какво ще е след четворната ...потоп... Нещата са много зле...след като ИТН и ДСБ се сродиха с комунделите БСП и ПП

Още едно доказателство какво правят хората за пари

за усвояване!

Току що Гечев каза формата на правителството 8/4/3/2, ПП/БСП /ИТН /ДБ за която са се разбрали

Мендел. …т.е. “рекомбинация” на Гените в Трето Поколение. …на бекапейците де

Бсп щяха да фалират миналата година.Поне ще закърпят положението сега.Само че си имат обица на ухото и ще гледат да останат мазнинки за дълго време ,че птичето кацна на рамото последно 2014г.. сега е момента,следващ път не се знае дали ще има

Гечев от новите чисти и неопетнени...ах ах.. Ама народа глупав и късопаметен... Скоро ще си припомни какво означава комундели да са начело на държавата.

Лапачката , какво!

БСП с 10% и ДБ с 5-6% искат да управляват България ?

…при Отчетени гласували 25.7% ! …Отчетени !, а дали ДъСъ И-толкова Реално !

Другите да са гласували. Щом не са, значи им е все едно кой ще ги управлява.

…а при Този “избор” от “различни” ?!

Новото правителство има само две стратигически задачи: 1. Допускане на Северна Македония в ЕС. 2. Налагане на вето на европейските санкции срещу русия. Останалото? Останалото как дойде. Ще го мислят в движение.

Третата е приемането на американските ядрени глави, от Инджирлик 20 отиват в Румъния. Пита са останалите 30’къде в България ще са? Варна май е късметлият

То е ясно какво ги обединява и всичко е много лесно.Гласуват 12х500 милиарда да дръпнеме кредити за 2022г . Служебното правителство успешно доказа ,че стигат за текущи плащания,асфалт не се яде и няма смисъл от пътища ,то и без това няма да останат пари за това.Даже и може да си продължи служебното да управлява,все тая..

ама то всяка седмица по 500 млрд. Значи трябва да заложат 52×500 да вървят гладко нещата

Да наистина - СА ли теглени ? …нещо Тотална тиХина цари…

партньорството с Русия.

…което Ни поподсеща Да потърсим Помощ от ДържаватаКанада ! - Всички Знаем че Отава - Има Доказани Резултати в тази насока !

Най добрия отбор от най глупавите ученици. Лошо, много лошо.

Две сгради на Народното събрание зеят празни с месеци, докато търгашите спазаряват министерски кресла и делкат баницата в мола. Каква по-горчива метафора за разпада и изличената държавност?

Три Поколения Българ(к)и ! …Си Отидоха, Колега ! ..било Физически, било по Поданство . …та това е Бетер Exodus-a ! …респ. Ще завърши Страшно.

Нищо хубаво не прочетох. Няма да доведе до образовани деца, камо ли до спортуващи здрави деца. Ни енергетика, ни транспорт Абе леш. ПП са пропуснали една буква. По-точно ПКП.

Обедини ги едно: ПРАЗНИТЕ ИМ ГЛАВИ! и другите празни глави които ги избраха!

Кирчо веднъж ме излъга, че няма чуждо гражданство, сега как да му вярвам ?