Княгиня Мария Луиза прие благодарности в "Александър Невски" за 90-ия си рожден ден

Службата проведе пловдивският митрополит Николай в присъствието на Симеон Сакскобургготски и видни царисти

Обратно в новината

Коментари - Княгиня Мария Луиза прие благодарности в "Александър Невски" за 90-ия си рожден ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надути помпозни пуяци!

ПОДКРЕПА В ОПИТ ЗА РЕАНИМИРАНЕ НА ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП-НДСВ! ПОНЕЖЕ НИ "ОПРАВИХА" ЗА 800 ДНИ, СЕГА СА НАХЪСАНИ ДА НИ "ДООПРАВЯТ", ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!

При положение че България е обявена за република и монархията е отменена за каква княгиня Мария Луиза пишите. В този случай може да използвате това звание в следния вид бившата княгина Мария Луиза.

Нещо не си добре, съвсем не си на ясно така че по добре не пиши тъпи коментари. А пък рожденничката да е жива и здрава, и нека всеки от нас достигне някой ден до 90.

кой от тия на снимката е симеон - хасан муньос ?

Скапаните царисти са благодарни за далаверите.

Сега ще възражда пак НДСВ(Национално движение Симеон Втори) или както го прекръстиха(Национално движение за сигурност и възход) от срам към култ към личност.Руски работи.

НДСВ, Възраждане, Атака, ДПС, АБВ, разни малки партии са руски структури.

АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ Е ПРОДУКТ НА ЗАДКУЛИСИЕТО И СЪДБАТА И ГО ДОКАЗВА! ТАКАВА САМОРАЗПРАВА И ТЕРОР НЕ Е ИМАЛО ДОРИ СРЕЩУ "СТОЛЕТНИЦАТА", СЛЕД 10.11.89 Г.! НЕ СЛУЧАЙНО ПРЕЗ 2006 Г. НЕМСКИТЕ ФОНДАЦИИ СЪЗДАДОХА ГЕРБ, ЗА ДА ПУНТИРА АТАКА И ДА Я УНИЩОЖИ. ТОГАВА ЕНП НАРЕДИ НА ГЕРБ ДА СЕ КОАЛИРАТ С ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И С АТАКА, ЗАЩО ЛИ?! ДОРИ С БСП И ДПС!

Симеон е агент на КГБ от млади години и изпълнява задачите си в България.

Симеон е оставен жив от Сталин, за да го използва когато потрябва на Русия и го използва ефективно.

Пловдивският митрополит Николай e КГБ, Симеон е КГБ, ръководството на синода е КГБ, руски работи.

Симеон - успешен проект на КГБ

Дърта мръсна свиня ..и оня изрод Симеон минет горски ..да измрете вече изчадия адови ..живо да изгорите скотове ..свини руски долни и оня изрод адов отчето Николай..най жестока и гадна смърт ви изроди крадливи филми ..четните ви души в ада да горят

Оправете си заглавието, бе, гении! Какви благодарности е приемала?!?! Прочетена е благодарствена молитва по повод рождения ѝ ден от църковните лица, отправена към... кой? Хайде, помислите, автори и редактори!!! Към кого е била отправена тази молитва? Към нея ли????

Обратното, тя е благодарна , че си оправи финасите със заграбените имоти в България.

Напъните за връщане на НДСВ хич не ми харесват. Пак някаква сделка се пече. Задкулисие някакво. Княгинята цъфнала тука много политически целесъобразно. Нищо за България не е направила, ама ние да я поздравяваме?! Поне да лобираха за нас, поне някаква благотворителност - нищичко. Само дебнат за имоти...

кланят се доземи. Намерила роби, идва.

Честит рожден Ден Ваше Височество! Здраве и щастие!

За Княгинята! За Царя и семейството Му! И за всички Рожденици и Граждани на България! Които почитат и уважават царското семейство,православието и българщината! Амин!

Ние сме РЕПУБЛИКА!!!!

Аз княгиня нямам.

Цялото им семейство е докарал само мъка на българите.

понеже не ми се чете цялата тая помия ми пишете, трябва ли да разбирам ли, че някой е благодарил на тази пача, че е станала на 90 години??

жива и здрава да е.

Когато се е родила Мария Луиза, баща и Борис е разпоредил на всички момичета родени на тази дата в България да се изпратят подаръци. За късмет майка ми е родена на този ден и е бил изпратен подарък и за нея. Само, че кметът на населеното място е задържал подаръка за своите деца. Според баба ми, за това , че е постъпил нечестно в последствие му се раждат две деца с тежки здравословни увреждания. Не знам дали има някаква връзка между двете събития, но извода е един.- не посягай на чуждото, които е направено с добро сърце и не бъди лаком. Лакомията се наказва.

На брата на бабека това за лакомията.

еми боклуците 1 ден не са работили само са крали, и до 200 ще изкарат.. това е

Честит Рожден Ден Ваше Височество!Да сте жива и здрава!На Многая Лета!Колкото да писанията /пасквили/от престъпници шумкари, от престъпници като Г.Димитров/с майка от престъпната секта на адвентистите, и масона Васил Коларов ,не обръщайте внимание.След незаконния Референдум за Република и Монархия,България потъна в Безвремие.Това ще продължава ,докато Българите се осъзнаят и се върнат към Монархията,както на прави Испания.

ДА МАРИЯ И ТВОЯТ ЦАР ДА СЕ КАЗВА ХАСАН.

В коментарите прочетох, че някой иска България да стане монархия. Добре, да стане . Ама имам питане, каква ще бъде в монархията др Митрофанова? Може би, премиер - министър, или пък външен министър?

Че измамата с т.н. "цар" няма да мине, както не мина преди години.

Честит Рожден Ден Ваше Височество!Да сте жива и здрава!На Многая Лета!Колкото да писанията /пасквили/от престъпници шумкари, от престъпници като Г.Димитров/с майка от престъпната секта на адвентистите, и масона Васил Коларов ,не обръщайте внимание.След незаконния Референдум за Република и Монархия,България потъна в Безвремие.Това ще продължава ,докато Българите се осъзнаят и се върнат към Монархията,както на прави Испания.

Тъпак!

За Княгинята!За Царя и семейството Му! Иза всички Рожденници и Граждани на България! Които почитат и уважават царското семейство,православието и българкината! Амин!

Криеоустова, кремообразната, трите мЪде , живеещия под наем и прочие величества..бъдещия кабинет е събран.

Калина е пълен потрес. Как успяха да я обезобразят така...

Трябва да се преклоним пред последния български цар.

А ТИ МОЖЕШ И ДА СЕ ОДУПИШ.СИГУРНО ЩЕ ТИ Е ПРИЯТНО.

Какъв княз, каква княгиня??? Тези титли ги има, когато има княжество! Нашите историци "точно" подбират изразите като заменят турско иго с турско присъствие, ама сега някой им е запушил устите!

Калинай ТРАВЕСТИТ

Монархията трябва да се върне, аман от недостойни политици, които ни излагат по света! Отделно никога не е имало референдум за отпадане на монархията, както в Гърция да речем, а комунистическият режим отдавна е е обявен за престъпен. Изводът е, че измислените демократи си взеха властта без да питат никой, а логично трябваше да се върне монархията!

Тоя ли монарх искаш , който се коалира с партията отровила баща му и където се снима с Мутрафонова? Цар Борис III-ти се върти като пумпал в гроба си, заради Симеон измамника

В превод ти казваш, че магарето си търси кой да го яхне! Това, че в момента има боклуци в парламента не е повод да станем роби! А този комарджия показа какви са му възможностите, така че явно изпапа това, което успя за 300 дена да събере и сега се надява на глупаци да му дадат още 300 дена да доприбере някой друг имот!

Точно това им обяснявам, че т.н. референдум за народна република е нелегитимен! Той е толкова истински, колкото и всички останали "свободни" избори в НРБ, печелени с 99% от БКП.

Имаше времена, когато и аз мислех така за монархията. Виждах надежда в очите на хората. После видях лъжата - всеки може да види клипа с уверенията на Симеон, че няма имотни претенции. Разбрах, че този идва да оправи себе си, а не България. Сега се търси водач за война срещу Русия. Нашите депутати-подлоги са страхливи и явно има надежда за битата карта , възхвалявана като цар на несъществуващо царство,отново да захапе кокъла, този път съвсем да ни оправи, използвайки късогледи и непомнещи българи.

Добро от тия не е видяла.

"Имотити" на "цара" комунистити ги върнаха на българти щот КУБУРГИТИ провали ха България и българти, територия население икономика итн. Сичку прупиляа и бяйми как сига приди 9ти септември, най мизерната ф европата

"Св Ал. Невски", dir-ници, колкото и спорен да е този светец, все пак е храм.

Тия самозвани царе, княгини и принцове явно искат да прилапат България. Срамувам се от толкова поклонничество и блюзолизство! Особено, че много бързо забравихме за обещаните”800” дни. Какво ще получиш ти, редови Българино, дето се прекланяш пред измислени кумири? Дали пари, слава или по-добър живот? Те си присвояват с подкупи имоти от държавната собственост , осигуряват деца и внуци… Утре може би ще венцеславиш и Симеончо-Хасанчо, който ще се изтъпани със свои претенции? Просто не ми го побира умът, явно е прав симпатягата, проф, Иво Христов!

Те построиха много хубава България, красива София, научиха хората на обноски, а вие - панелни блокове, кал, смрад, сивота, простотия, чалга. По ваше време думата "селянин" стана обидна.

В "хубавата" България на тия 80% от населението е имало покъсани дрехи и дървени обувки и се е хранело само с хляб, докато е обувало, обличало и хранело нацистката армия за своя сметка. После дошли бомбардировките, за да сринат нацистка България със земята. Загинали хиляди невинни хора, хиляди, плюс стотиците хиляди жертви антифашсти, избити в името на царя. Думата селянин никога не е била обидна, обидната дума е селяндур - какъвто си ти Джони Каубой. Селяндур, Джони Каубой, означава градски, простак - дебил с неградски произход.

Това сме! Ясно! И да триете и да не, това е дупедавци ! Айде, джар! Нито турците, нито тоя хазартен тип имат нещо общо с България!

Откъде имат пари, някакви смачкани мърши без капка българска кръя цял живот да живеят, че даже и цели поколения без да работят нещо? А сетете се откъде....

Откраднали са на дедо ти опинците и кацата с кисело зеле.

Нали имаше решение на Светия Синод частни треби в "Св. Александър Невски" да не се служат?

Той е цар на България. Ние сме незаконна народна република

Той бил цар, а тя каква се явява в държавата?

Не разбрах от статията - кой, на кого подарил Ролекс? Николай Пловдивски на княгинята или княгинята на Николай Пловдивски?

Това са хора от една отминала епоха, когато е било нормално един човек да бъде обожествяван и да се задоволява всяка негова прищявка. Дядо им - цар Фердинанд губи половин България и над 200 хиляди млади български момчета, само защото иска да е коронясван в Цариград. Баща им - фашист от висша степен. Добре че дойдоха руснаците през 44 и народа пое властта, а не някакви диктатори.

Ех, добре че дойдоха демократични руснаци с необожествявание Сталин, на когото изобщо не е имало хиляди статуи насред Източна Европа.

Ако не беше Фердинанд да модернизира България щяхме да сме по зле от Албанците в момента, а и България е предадена от съюзниците си, а не от Фердинанд.

ПАРАЗИТИ

Абе, що за същество е това на последната снимка? Тия рептили до колко живеят? 300? 400?

Никога няма да бъдем народна република! Болшевишка отпадъци. Смърт за Съветския съюз, смърт за НРБ, най-добрият комунист е мъртвият комунист. За да има мир - БКП в Сибир!

Абе важното е да има смърт!

Ние се незаконна репулибка. Знаете как изборите се печелеха през комунизма - с 99%. Е. на референдума за република са били по-благосклонни комунягите, избрали са си само 97%.

Ти пък си живял при комунизма?! Кога и къде е реалиизрана тази утопия?! Не в нашата галактика във всеки случай. Сън сънувах.... Смешко несвестен!

Тия плъхове огладняха и пак се показаха от дупките

Духовни хора, мирни. И много добре изглеждат за възрастта си! Въпреки всичко, прощавам на Н.В. цар Симеон II.