КНСБ: Политици успяха да манипулират и разделят протеста

Синдикатът излезе с позиция за споразумението по исканията на протестиращите работници от въглищните региони

Обратно в новината

Коментари - КНСБ: Политици успяха да манипулират и разделят протеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аха, демек марица е далече, а? Кнсб, продажници

Синдикатите не са на държавна издръжка. На тях им плаща съответния собственик на предприятие , завод или електроцентрала. От както се помня, синдикатите защитават най-вече правата и интересите на собствениците. Същите тия собственици, които излъгаха собствените си работници и ги изпратиха да протестират.

Много се филмирате......Какво отдавате значение на частта продажни Синдикати.Синдикатите се махнаха от протеста, за да си вземат хонорара, защото са курфи на Пеевски.Протеста за техен ужас е тук и по силен без тях.....Тракия,Раднево,подбалканския път получаваме огромна подкрепа и започваме вече по мащабни протести.....Надяваме се на още подкрепа и искаме да разберем имаме ли други сънародници, или ще ни оставите сами срещу ПЕЕВСКИ....

Ти си най-обикновен копейкаджия, който пише от дивана :) хахахаха смотаняк, яж копейки и мълчи :)

От хората дето им пречиш?

Курвите на Бойко от КНСБ плачат всичките им членове да напуснат "синдиката".

взема едно дръво и ви заблъскам по кухавелките ще ми станете само на КНСБ, боклуци недоклатени.

част от синдикатите се предадоха, сега остава да видим дали мълвата ще се окаже вярна, а всъщност тя е на 99% вярна с 1 процент в резерва! Тези, които подписаха споразумението трябва да получат на местните избори места като общински съветници - това в разплащателната към тях за предателството, което извършиха чрез подписването на нищо незначеща хартийка! Иначе, вчера цяла България видя какви евроатлантически ценности изповядват нашите "евроатлантици" - те започват и свързват с аферим - машала, ефенди Дилян...

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами-------- https://urlis.net/biocom

Вярно ли е , че КНСБ имала да взема пари от държавата и за това е предала протестиращите ????

Синдикатите в България да на държавна субсидия. Имах си хас да ритат срещу ръжена. Отдавна не се издържат само от членски внос...

Оставка на тройната сКлопка ! И силно национално правителство защитаващо интересите на народа , не дебелаците в парламента!

Правителство: Нинова,Копейкин,Тошко Йорданов.

Юди. За колко сребърника се продадохте?

Месеца,управляваше служебното правителство на Радев.Защо Петканов не направи плана и не го изпрати в ЕП?Защо тогава не стачкувахме?

Щото не са пратили нищо в ЕК. А тия го направиха за пари. А, и на Сертификатеф правителствата не изпълниха решението на НС.

2023-10-04 20:35:24 Оставка (нерегистриран) София не е България, в провинцията хората гласуват и стодуват. ------ КОЙТО ИСКА ДА ОТИВА В АЗИЯ, КОЙТО ИСКА - В АНАДОЛА ! НИЕ ОСТАВАМЕ В ЕВРОПА !

Ще отидеш ти в Анадола или си там?

ЩЕ ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕС ??? .

Ако ме питаш искам още сега

То лесно бе, чемодан, вокзал и к мацква.

ИСКАМ ОТ УТРЕ ...ЧЕ ДА ЗНАМ, ЧЕ СЕ ПРИКЛЮЧВА С НЕЩОТО, НАРИЧАНО "БЪЛХАРИЯ" !

Ти не , внуците ти може би?!

София не е България, в провинцията хората гласуват и стодуват.

СТОДУВАТ

Акъла.С два милиарда от Брюксел,Стара Загора може да стане чудесен град.Но вие си искате копейките.Е,ще студувате.

A дано, ама надали. Това , че нещо МОЖЕ да се случи по никакъв начин не означава, че ЩЕ се случи. И като гледам колко е напорист Шиши, май зная кой ще прибере основната част от тези пари.

Когато ги прибере.Сега нищо няма да получите.Дупница излезе по-хитра. Хем ТЕЦ Бобов дол ще работи,хем ще има пари за града.

Колко ТЕЦа имате в Стара Загора?Нямате ли си парно?

Не виждам руските байраци!

МОЧА.

Ако не се изхваща руската агентура нищо добро не ни чака Целта е излизане на България от ЕС и НАТО

Шиши+Боко +Фесовете+Кирчо и Кокорчи крадат дружно всеки лев. Българино събуди се докато не ти е станал тоша четворен, бензин и дизел 4000 лв.тон и данъците и осигуровките двойни.Това предстой с фалитите на немските филиали в България.

Това споразомение няма да свърши никаква работа и правителството няма да има полза от него. Със падането на есенните листа ще падне и премиера Пеевски със секретарка Сорос Денкова.Протестите са още тук и ще се разрастват.....Оставка......

Нема,нема.

С жълтите маратонки,ми е любимката.Шести ден с една и съща тениска.

Какво не разбраха от кнсб и си е. 1. Плановете върнат ли се, няма 4млрд.лв за възстановяване на районите. 2. Всичко, което искаха протестърите по точки беше гласувано он НС. Защо отново подтикват обикновените хора към недоволство!? Не е нищо друго, освен изпълняването плановете на Москва. България да няма редовно правителство и да цари хаос в държавата. Това не са синдикати, а държава в държавата...

Национална стачка, тока ще стане петорен , какво чакаш българино

Стачка,ще стане безплатен.Копейкин ще плаща.

Тъп си.

Българина е необразован и трудно разбира понятието либерализация. Той ще разбере чак като сметката скочи по 3 минимум с колкото се увеличиха сметките за ток на юридическите лица и чак тогава ще му стане ясно че вместо 100 ще плаща 300 лева минимум. А може и повече. Но ... това е положението.

През пет минути.Вьеми си намери работа и ще можеш да си плащаш тока.С жълтите стотинки от тролене,няма да стане.

sawo

Ще скочи сметката дръжки, може даже да падне, защото в момента държавата плаща милиарди за да издържа тецовете които 8 от 10 години са на загуба. Стига сте лъгали вече.

Може да се каже "кандидат-политици, маскирани като синдикалисти, успяха да излъжат протестиращите". Да, за кандидатите за общински съветници става дума.

Докога бе българино, докога Шиши и Боко ще ви играбват

Майка ми тъче в завода, плат за всички,за народа и за теб ,и за мен всеки да е пременен.

Синдикатите свършиха мръсната работа на Боко и Шиши и играха в полза на Ковачки. Жалко за миньорите, просто бяха използвани и излъгани.

За няколко долара повече!

С вас сме енергетици

Денков оставка

Възраждане са единствените който говорят истината.

Не си единственият,който пише неграмотно.Всипки от Възраждане сте такива.