17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свръх печалбите само от електричество са 1,5 милиарда на месец и лесно може да се провери. Само трябва да се обложат с 80% разликата м/у производствена цена -190 лв и борсова цена -500 лв и имаме 1 милиард на месец енергийни помощи за всички

чакай чакай комунист никакви помощи... като едно нещо не ти е изходно или го сменяш или фалираш....

Въй, верно ли бе паляк, и от къде? Не е по-лесно да се откачим от евро регулациите и свободният пазар, д аси насочим енергията на вътре, и да не се заниаваме с ти ямилиарди, които се вземат като кредите? Комуне!

това е цената която България плаща за украйна за грешките на скапаната ЕК и ЕС като енергийна борса, борса за емисии, спотов шазар за газа а не дългосрочни договори както беше 30 г... и данък колония на сащ, сиреч 12 млрд годишно, найс а?

Предлагам да изтеглим за 12 месеца по 1 млрд. лева = 12 милиарда лева нов заем.

Физиомутрата на тоя измекяр излъчва на мощни талази брутална, агресивна простащина!

то и свършеното от тоя и организацията е със същия ранг!

моето из§исление е, §е 100% от синдикатната дейност в България е ненужна!

Дали лично в живота си е изкарал един лев добавена стойност за подкрепа на БВП, или само знае да рИве, колко милиарди трябвали според него. Омчо, откъде ще се вземат бе, баце! Ти икономика като понятие, чувал ли си?? Нещо като приходи-разходи, ама ти да участваш в приходите, а не да виеш само!

Подлога преди като папаше лесни пари мълчеше сега няма и взе да надига глава

"акциите на КНСБ продължават по сектори, браншове, региони и предприятия, където не е достигнатото нужното увеличение на заплатите." Кой им плаща на тия борци за социална правда , които единствено се "грижат" хората в България да живеят добре?