17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тъпотата се квалифицираше като престъпление - И АЗ НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ НЕ ТРЯБВА, между другото - то тогава ти и останалите тъпоъгълници - тролове тук не би трябвало да излезнете от затвора, както и почти всички български управници и политици. Начело с прокуратурата ни.

TheBeast

На този мома от 1г и кроят шапка и тя се хвана в капана като шаран ! Явно е порядъчно тъпа ! Заслужава си го !

Направи ли ви впечатление още нещо? Ако си спомните почти винаги, когато дават задържани за престъпления и водени към или от съда ТЕ СИ КРИЯТ ЛИЦАТА, ТЕ СИ ЗАВИВАТ ГЛАВИТЕ! И избягват всякакви въпроси и журналисти! Забелязвате ли огромния контраст при Иванчева - ТЯ ИСКАШЕ, ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТЪРСЕШЕ НАЧИН ДА ГОВОРИ И КОМУНИКИРА С ХОРА И ЖУРНАЛИСТИ, С МЕДИИ, ИСКАШЕ ДА ГОВОРИ, А ... И ЗАПУШВАХА УСТАТА И ДОРИ Я ПОСТАВИХА ЗАД СТЪКЛО ЗА ДА Я ИЗОЛИРАТ ОТ ВЪНШНИЯ СВЯТ И ДА НЕ МОЖЕ ДА Я ЧУЯТ ХОРАТА!

На всичкото отгоре, след цялата тази постановка и лъжи и манипулации сега става ясно от изявления на сгтроителната фирма и бинзесмена, ЧЕ ТЕ ПАРИ ЗА ПОДКУП НЕ СА ДАВАЛИ!?!?!? И тогава възниква простият въпрос, на който прокуратурата трябва да отговори и не може да усуква повече: КОЙ Е ДАЛ ТЕЗИ ПАРИ И ОТКЪДЕ ГИ Е ВЗЕЛ! Е.ати цирка, тя стана по-глупава и от турски сериал пиеската на тези!

Значи показно било!А ако беше на тъмно,тайно място,и няма свидетели тогава ще е ОК?Те такива са навсякъде.Дойдат едни скромни ,бедни ,честни.И само след година две ,милионери.С джипове и палати.Пък после нямало пари за пенсии и заплати!

А не е ли, бе идиот! Да държат 10 часа две жени с белезници в центъра на София, на улицата, вместо да ги заловят с парите в момента, когато са ги получили в кафенето, където има много И СЛУЧАЙНИ хора и свидетели, камери в заведението, ... АКО НАИСТИНА Е ТАКА, КАКТО ТВЪРДЯТ!?!? Я ми кажи кога и къде си вижда други престъпници да ги третират така (а тези жени ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ и по закон са невинни до доказване на противното, идиот!) Дори и заклети рецидивисти и убийци! Само преди няколко седмици видяхме как на двама такива - затворници, им направиха шпалир за да - не мога да кажа дори и избягат, а просто да си излязат, през централния вход на "най-охранявания затвор в България"... Ти идиот ли си, или да? За чий им е на тези малоумни мошеници и глупаци да ги следят и след това, да ги преследват, слушат гонят,... да доказват опосредствено със светещи ръце или части на тялото и прочие техни простотии, СЛЕД КАТО СА ИМАЛИ ЗЛАТНИЯ ШАНС ДА ХВАНАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ВСИЧКО ДА СВЪРШИ И ДА СЕ ДОКАЖЕ ВЕДНАГА ТАМ, НА МЯСТО! Нали това е била идеята да ги следят и подслушват месеци наред със 100-те си човека, които работели денонощно по възложената им задача, да хванат толкова неудобната им кметица! И ЗАЩО НЕ СА Я ЗАЛОВИЛИ НА МЕСТОПЕСТЪПЛЕНИЕТО, БЕ ИДИОТ! Защо им е да доказват с косвени доказателства събитие, НА КОЕТО ТЕ СА БИЛИ И НАИСТИНА СЕ Е СЛУЧИЛО, АКО Е НАИСТИНА ТАКА, КАКТО КАЗВАТ И ТВЪРДЯТ, БЕ ДЕБИЛ! Схващаш ли какво ти казвам и питам, или е много сложно за теб и останалите неколцина кръгли идиоти тук. които единствено се опитват да защитават незащитимото - нелепите твърдения и обвинения на пролуратурата срещу Иванчева ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ТЕ ТЕЪРДЯТ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ Е СЛУЧИЛО?

Браво++++++++!

Браво,така се правят големите пари! Или се крадат или се наследяват или се жениш за тях! Това е един прекрасен пример за българското простолюдие как се просперира в днешно време.даже и за корупцията ,кражбите и измамите се иска талант ,смелост,решителност,адаптивност!така,че кради народе стига да не те хванат и развалят схемата!

Това нещо не ви ли прилича на Лайпциския процес???????? Началото на фашизма???

Погрешно е мисленето, че тук хората защитават кметицата. Ако е виновна , да си понесе заслуженото. Но.............ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!! ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ Ако се докаже, че има инценировка, тези хора от прокуратура и МВР незабавно в затвора и публично линчувани.

И как и от кого ще се установи, че е инсценировка като и съдът и прокуратурата работят за управляващата мафия?

Очаквам към всички неудобни и инакомислещи хора да започне преследване по този начин, то Георгиев публично го обяви. Но хората се събудиха, реакцията ще избухне и не ми се мисли. Кой каквото си е послал.

До момента, когато се произнесе съда, и то на всички инстанции, никой не може да каже кметицата виновна ли е или не. Такъв е закона и конституцията. Всичко останало е произвол и надвишаване правата. но циркът, който се разигра , е недопустим и тези корумпирани шефове-Цацаров, Пл .Георгиев и сие трябва незабавно да си подадат оставките. тук все още се водим демократична и правова държава . Като са толкова силни, защо не арестуват по подобен начин твърдо доказани корумпета-Пеевски, Борисов, Цветанов и т.н. от елита на управляващите. На умряло куче сабя вадят! хайде, не ни правете на маймуни.

Значи Дюлгеров(старият корумпяга)бил казал на Ваклинов,че Иванчева искала 500 000 лв.,той и е занесъл подкупа в кафенето на Кристал,където не ясно как пред хора и камери парите са броени(само глупак може да повярва на това),а след това парите били на задната седалка,а се оказали в кашон сред другите кашони.По-глупав сценарий не бях чувал.

България е обречена на комунизъм !

Така трябва, стига корумпирани адвокати.

Ей, Иванчева, никой не може да се пребори с бетона, камо ли една фризьорка от провинцията. Ще ми искате градинки, детски площадки и междублокови пространства! Я, марш! Млък! Затваряйте си плювалниците! Ще се свирате по дупките си и ще вярвате каквото ви се каже. Иначе...нали видяхте?

я напишете в търсачката на Тубата: Взяточники рыдают при задержании Има първа и втора серия. Всичките отричат също кат Иванчева. Ама там ФСБ ги мята по асфалта кат кадънски гащи. Няма адвокат, няма пиене на вода. Бой от началото.

Тази жена е протестърка - тоест това е сигуерен знак , че е взела парите, защото тази група не прави нищо за без пари. Всичките им прояви са срещу много сериозно заплащане. Просто въпрос на виждане и възгледи, те са си такива по природа.

Помните ли случаят с Будимир Куйович?Тогава един полицай съзнателно допусна да бъде издаден паспорт са неистински имена на Куйович, за да проследи,кои са неговите хора по границите и сред шефовете на мвр.Уволниха го, направиха го на 5 стотинки,че е допуснал да се извърши престъпление / изваждането на паспорта/.Сега кой е наставлявал посредника да участва в комбинацията.Съдията твърди,че посредника е искал парите от предприемача и са дадеди на него!Ако, в кафето на срещата му има камери- най вероятно и няма запис,че кметицата и посредника си разменят пари тогава някои прокурори са за ареста.

ЙК

Тази мома ми е изключително антипатична и си мисля, че наистина е изнудвала, може би, не само Ваклин. Обаче показния арест на улицата ми идва малко в повече. Така може да се арестуват мафиоти или углавни престъпници, в този случай беше напълно излишно. Госпожо Чалева, кметица е ЖЕНАТА НА КМЕТА, ако длъжността КМЕТ се изпълнява от жена, то тя си е КМЕТ, не кметица.

И най-наглото поведение е на тая селянка, отричайки "не съм пипала парите", а за чий х*й са в колата ти БЕЛЯЗАНИТЕ ПАРИ , ма кучко???

Милюционерите да мълчат.

Май ти си по-лошо от това с което наричаш тази жена, но да ти е простено , проста жено ! Първо има презумпция за невиновност, ако разбираш за какво пиша и второ всеки може да подхвърли в колата ти каквото си иска и то не е никак трудно за професионалисти !

Ако застанеш насреща на финансовите намерения за строежи из София на разни дупетати и ти, и в твоята кола ще се появат торби с пари, наркотици или даже труп....

Много странно, като чете човек коментарите ще си помисли, че подкрепяте всичко УРОДЛИВО в нашия свят!!! Защо в моята кола НЕ Е "ПОПАДНАЛ ей така, СЛУЧАЙНО ЕДИН КАШОН С ПАРИ"? Възмущавате се, че съдебната ни система не ОСЪЖДА АДЕКВАТНО ПРЕСТЪПНИЦИ, УБИЙЦИ, КРАДЦИ и всякаква СГАН, а тук ПОДКРЕПЯТЕ ЕДНА ТАРИКАТКА, която играе НА МНОГО ЕДРО и ОЧЕВАДНО, не ви ли стигат обясненията и оплакванията от редица потърпевши??? До кога ЩЕ ЖИВЕЕТЕ С ПРИМИРЕНИЕТО СИ И ПРОСТОТИЯТА СИ , бе хорааа..., ОСЪЗНАЙТЕ СЕ бе идиоти с идиоти!!!

Мисля че не разбирате правилно за какво говорим.Начина по който се случи всичко доста намирисва.Ако искате такова правосъдие значи сте в правилна Държава.

Ми защото постановката направена от Петко Дюлгеров е перфектна. Взема си пая и слага другите на топа.

Дир.БГ защо лъжите , след като прокурора каза , че парите са върнати на Господина Бизнесмен със някаква неясна цел(щели да служат пак по делото или някаква подобна пълна глупост) която и той не знам от къде си я измисли.

a на кой да ги върнат? На Иванчева ли?

Приятелю не се изказвай неподготвен.Това е ДОКАЗАТЕЛСТВО ПО ДЕЛОТО!

Нека да върнат тогава и оръжията от убийствата на собствениците им , веднага след убийството?

А защо не е задържан под арест и Александър Ваклин? Докато не се изясни кой е престъпника той също се явява потенциален такъв докато тече делото.

щото няма да духне към ЮАР кат Иванчева.

Абе събуди се ! Как ще задържат човека, който е сигнализирал , че му искат пари! Е, много тъпи сме! Наистина - 80%.

Много хора вече обясниха, че са я "хванали" по непрофесионалния им метод за арестуване, за да отпаднат после всички обвинения в съда. Целта е да я уплашат и да махнат от общината. Най- радостни бяха от Атака, техен депутат заради нея не можа да си построи небостъргача на паркинга на блок 1 в младост....сега строителната мафия на политиците ще се изповръща навсякъде в младост в междублоковите пространства.....Трябват бързи избори за нов кмет на младост, ако искаме това да не се случи

Не се заблуждавайте! Докато вие се вярвали в нея, тя си е плела кошницата. Наистина жалко. и КАКВО СИ МИСЛИТЕ? Този мафия, онзи олигарх..... А ние какво правим? Ние дали не ги подкрепяме неволно като САМО си пишем, а продължаваме да избираме неграмотни хора, с лудост в очите от злоба? Ами вижте поведението на тази жена - местен феодал! Не Ви ли е обидно да ви третират като крепостен селянин!

много слаба постановка! живкови направиха фалшиви дългове от над 10 милиарда! демократите украднаха над 500 милиарда! ... а тази некви си 0,5 милиона! не си струва шумотевицата!

а кога ще арестувате тези, които откраднаха 500 милиарда? отвлякоха 2 милиона? убиха 2 милиона? осакатиха 2 милиона? .... а?

Въпрос към зелените защитници. Какво още доказателство ви е нужно за да повярвате че е виновна. И много ясно че не е единствената корумпирана ама е най-наглата.

Доказателства не виждам. Само думи, думи и то от ден на ден по объркани.

развалихте сайта .. ше ме карате сега да вис

Нещо май този Гешев се покри? Сега да дойде истинският Гешев да му шибне няколко яки крошета, да му скъса дипломата и да го прати общ работник на строителен обект!

Имало записи със СРС-та, от където ще се потвърди вината на кметицата. Ами то имаше записи на "Ало Ваньо", записи в къщата на Бойко, тефтерче, с нотариално заверено копие от нотариус. Които не послужиха за нищо. Ха сега да видим каква ще е процедурата. Най-вероятно, според човека. Цацаров има грижата.

Ако тези две женици са за затвира , то Митьо Очите и приятелите Тиквата Маргина и Пашата са за многократно бесене, стреляне, давене , свестяване и отново бесене и.т.н.т.

Tia dvete da gi ebe Marareto okoto im nema da migne

Пълен провал на новата бухалка на парлевуфрансетата! До кога данъкоплатците ще плащат безобразията на поръчковите магистрати?

Ако само тази кметица е бъркала в ''кацата с меда'', с мед да я намажеш. А измамите с общински жилища, парцели, имоти, регистрации?! Подкупите за разрешителни - системата е: ''човекът е човек, когато е човек на по-голям човек''...

На тази невротична фризъорка с издадено напред чене й хлопа дъската!

това е абсолютна нагласистика но са толкова некъдърни че и това не са направили качествено може би защото има господ-една дребна и слаба женица се превръща в жана дарк-това сме ние българите пълни мушмороци и чакаме тая жена да ни измие срама от мафията и управлението на държавата

Малко е далече крадливата фризьорка от Жана Д'Арк. Най се доближава до крадливите циганки дето рекетират пенсиите.

Ваклин пред 24 часа, който казва (днес, 20-ти), , че не са те с подкупа, или прокуратурата, която твърди, че парите са дадени от Ваклин ???

ми кат се интересуваш кой лъже, ги закачаш и тримата на полиграфа. Ама адвокат Марковски няма да се съгласи.

Ами хайде, да ги закачат. Ама днес (вече вчера) 24 часа пишат след интервю с въпросния предприемач, че Ваклин не е този който е участвал с подкупа. А после по ТВ-то чувам същия този Ваклин, че е участвал в подкупа. Кога да му вярваме ??

На тази шантава истерия няма ли кой да й го отпере,за да се успокои и да не крещи?

Не са я хванали след като е излязла от кафето, ами са я гонили с колата дето в тоя трафик може да я изпуснеш. И оная стояла в кафето цели 2 часа с парата на масата, ха ха ха, съвсем ни взехте за канарчета.

демек горката жена може спокойно да утрепе два работни часа в централно софииско кафене и няма никъв проблем за физиологията и, обаче не може да стои два часа с белезници щот и дошло бялото течение ???

стояла 2 часа в кафето на сладки приказки, и се радвала на парите, в центъра на София, вместо да побърза да ги скрие, както е най логично.

Скандалът разтресе Областната дирекция в края на март, след като полицаите Васил Барутчиев, Венцислав Вангелов, Иван Илиев и Атанас Стражаков отишли на проверка в дома на занимаващия се с животновъдство Върсаминов по подозрение, че държи в дома си и в колата си наркотиците. Правят оглед на автомобила му, а приятелката на Костадин тайно снима как ченгето Васил Барутчиев слага плик с дрога под предната седалка на колата, а другите му колеги го намират.

Тази жена е луда!

Дой Боже повече хора като нея а не корумпирани задавящи се в пари и искащи още !

Така е Илиана,защото няма кой да наебе тази откачалка и поради това непрекъснато изпада в нервни кризи.

Ей,тази професионално негодна прокуратура,ще направи кметицата национален герой!Като медицинските сестри в Либия.Запушваха и устата да не говори,Вкараха я в бронирана клетка за терористи,държаха я 5 часа на открито с белезници да се напикае публично за да я смачкат.Какви ли гадости ще и измислят още!?Дори и да е виновна,спечели общественото мнение в нейна полза.

е па кат искаш да барнеш 70 000 евро трябва да си готов да поемеш риска и да се напикаш публично. Риск пичели риск губи. Дет викаше бат Ицо Стойчков: който играе- пичели, който не играе, не пичели. Кофтито в случая с крадливата мисирка от Младост е че ще спичели ама само банковата сметка на Мръвковски

Ей,тази професионално негодна прокуратура,ще направи кметицата национален герой!Като медицинските сестри в Либия.Запушваха и устата да не говори,Вкараха я в бронирана клетка за терористи,държаха я 5 часа на открито с белезници да се напикае публично за да я смачкат.Какви ли гадости ще и измислят още!?Дори и да е виновна,спечели общественото мнение в нейна полза.

Съдията каза,че парите- 500 хиляди евро е искал посредника, така бил казал ваклин. Посредника казал,че са за кметицата, добре че не е признал ,че са за мен!

ЕВАЛА! Браво на органите в последната семица! Освен тази акция имаше още няколко ЗАКОПЧАНИ МОШЕНИКА. Дано така смело прдължат без да се съобразяват кой чий човек е... МОЖЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ.

Е, личи си, че си Калитко, щото точно така, нЕма как да се постигне правов ред в държавата

Е, личи си, че си Калитко, щото точно така, нЕма как да се постигне правов ред в държавата

Абе, намерих 70 000 Евро в колата си. На задната седалка в кашонче. Искам да ви питам какво да ги правя? ДА НЕ БИ ДА СА РАЗДАВАЛИ НА ВСИЧКИ? ВИЕ НАМЕРИХТЕ ЛИ СИ ВАШИТЕ?

Някой недобронамерен ти ги е подхвърлил, очаквай да те арестуват. Иди в Кристал, и пий кафе, поне 2 часа и ще дойдат за тебе.

Ще пия не кафе,а водка за кураж,за да не се подмокря от страх като ме арестуват.След като ме закопчаят ще се оплача че страдам от куродръв и ще настоявам да пратят линейка с едрогърдеста докторка.

Вкарай си парите отзад.Фалшиви са,защото ги оставих аз.Прибери се в опърдяната мизерна панелка,пийни евтина ракия и си представи че си милионер.Може и да ти олекне.

РЕСПЕКТ към разследващите. Как са я търпяли 1 година да кръжи около парите. Незнам тази "кметица" дали е свършила някаква работа за тази година освен да и текат лигите за милион евра?