Кметът: В Ресилово смятат братя Галеви за добродетели

Мариана Доцина каза, че постоянният адрес на починалото лице (Ангел Христов) е в селото. Тя отрече в селото да е обсъждано, че той се е прибрал. Защо смъртният акт е издаден в ...Дупница

Обратно в новината

Коментари - Кметът: В Ресилово смятат братя Галеви за добродетели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой помни ли как Мая се сдоби с прозвището сестра галева?

Още малко ще минат за съвременните Робин Худ! Не, те са рекетьори. Нищо добро няма в един силов престъпник, защото са обучавани от държавата в добродетел и как да пазят хората, а са преминали към тъмната страна на силата. Единствено за своя личен интерес. Такива личности не подлежат на уважение.

Я пак да проверите речника за думата добродетел. Пуста неграмотност!

Не разбирам как може да има семейство и никой да не ги е виждал. Всички ли ,жена ,деца, братя ,всички ли живеят в бункер. Ами храна, пари ,училище и т.н. Толкова ли е голям страха в селото,че ако си отвори някой устата… ами кой плаща сметки на имението. Къде са МВР ,и други институции.Двама бабаити и други като тях,направиха държавата за смях.

Сиситемата това е новото име на посткомунистическата мафия. Целия държавен ресурс е в ръцете на системата. Това е държава в държавата. Който проговори или има вероятност да проговори умира. Галевци никога не са напускали, никога нищо не им е конфискувано, никога не са напускали. Червени , оранжеви , зелени бюлетини за хора от системата нищо не важат. Добродетели са защото чарджеха автокъщите с по 100Е на продаден автомобил и възстановиха няколко църкви. А яиновския поп Георги който пребиваше в кръчмата колебаещите се във вярата , облажи също покрай тях и сега е регионален бос във вероучението и никъде не мърда без пистолета си. Един от добродетелите им беше, че пребиха бившия бос на ВИС2 Васко Василев-Клеменцата за това, че на един Гьоргьов ден вместо агне им сервира яре в ресторанта си , изяде як бой а от ресторанта останаха руини. Те когато биеха никой не можеше да се прибере на самоход, всички минаваха през интензивното, по едно време се бяхя насъбрали осем човека там и това започна да поражда притеснения сред полицаите, но не сред всичките , половината бяха твърдо на тяхна страна, влючително шефа на икономическа, а и баш шефа който им е почти съселянин. Трябва докато не са избледнели нещата някой белетрист да напише роман за дупнишката Коза-Ностра, ще се получи топ хит.

Жирафа -наместник Габриела, ли Габриел ли е, е от това село. Директно спонсорирана от мафията и Козяк. Честито на страната, окончателно влезе във 3 та група.

В южна италия мафията е герой. Така е във всяка първобитна страна, където организираната престъпност е иззела функцията на държавата. БГ е пример за колониално-феодална територия.

…Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си. …Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country. -------- Много полезно. Аз така ги отсявам кой кой е.

За добродеЯтели, ако трябва да се нагоди някоя дума, не за добродетели. Не може човек да бъде добродетел. Българска филология, хайде не, ама поне средно нямате ли? Някоя книга, от време на време?

Що бее, Гешев е радост!?

А може и например да е станало така: Човек е получил остра криза в къщи, обаждат се за лекар в частната болница "Свети Иван Рилски " в Дупница, от там пращат лекар и до като той дойде... болният починал. Лекарят от дупнишката болница установява смърта и издва съответния документ, с който после е издаден дупнишкия смъртен акт. Тъй като всичко се съобщава на час по лъжичка, се получава криминална сага и по тази тема. Как, кога и защо се е появил в имението си, е най важният въпрос.

В Южна Африка на това казват екзекуция, а в България инфаркт!

Да си го прекръстят селото на Корлеоне.

Те и Путин смятат за добродетел, щото ходел на църква редовно, Боже комунист вярващ да стане. Докъде се докара тоя свят да се управлява от психопати и религиозни малоумници.

Защо пък Путин, кой си ти да сравняваш с Путин.

Българи, сър. Същият манталитет като по турско време.

По тия села живеят само примитивни диваци, затова галевите са добродетел.

Избрали са за кмет тъпа овца. Не знае български. За етика и почтеност не е и чувала.

Всички са се спекли от страх, нищо не знаят, не са видели, не са чули, омерта...

Тъпи българи с робско съзнание. Идолите им са убийци и главорези. Страх и простотия тресе масово главите ви. Затова ще сте бедни, жалки и нещастни.

То и Борисов е идол на простите.А си е мутра .

Май скоро ще очакваме и федята да получи инфаркт и другия галев, някой чисти боклука

тъжно е, да гледаш как в едно малко село боготворят главорези. А още по тъжно ми е за дядо поп-а, който тотално е объркал моралният си компас. Понеже били редовни дарители в църквата, и гледа на тях като на светци... Според мен някой в Светия Синод трябва да се самосезира за това и леко да го шамаросат през устата. Щели да го погребват едва ли не с почести, гроба му на видно място... Това не е смешно, не е тъжно, то си е грях както и да го погледнеш

Никаква изненада не е попът. От време оно църквата е лакома и алчна.

нещата не са се променили от времето на Христос, който е изгонил търговците от храма... 2,000 години по-късно те пак са си там :)

Ако си чел Зорбас, който никак не обича попове, се казва - да се пазиш от на кобилата задницата и от на попа предницата.

Когато някой човек краде от другите и бие другите, но на нас не посяга, значи е добър... Това, че е отвъртял шамар на еди кой си, не е проблем, щото на ония и аз бих отвъртял шамар... Толкова за мъдрия българин...

Стига сте спорили дали са добродетелни или не - дупнишкия поп им издал индулгенции! Боже, какъв морал, какви добродетели, какви принципи?

В Ресилово живеят прости селяндури, затова им харесва мизерията.

По-интересно е как МВР и служби гарантират, че и другите "култови" бегълци не са тук или редовно посещават България и защо уж държавата за пред нас и ЕС бори мафията, а имуществата и фирмите им са оставяни. Маргени, Таке, Божков, Цв.Василев, а от дни и Петър Еврото. Защо приятелска Турция ги оставя да минават от там, а приятелска Сърбия държи да не ни връща Василев? А совалките на Борисов и ГЕРБ и приятелствата със страните в Залива как пък не доведоха до една екстрадация, което постигнаха редица други в ЕС? Що за власт твърди, че сме напълно готови за Шенген при показността на обратното? МВР слуги на престъпници ли имат в редиците и защо и днес няма висша оставка за допуснатия резил.

Имаме поредното доказателство за престъпно бездйствие на всякави власти в БГ.

Абе защо всички мутри имат икони в ес класите си ? Пример боко, само икони из тях, ще му спасят внуците. Майките ви неумити4

Той и Пабло Ескубар са го смятали за добродетел.Попа може да не е търсен от интерпол,но и на него ръцете не са му чисти.

им е правил огромни дарения и е строил и детски градини и болници, но това не го прави по-малко бандит, разпространяващ смърт!

човек може да бъде добротворец или добродеятел, може да има много или малко добродетели. Човек не може да бъде добродетел. Все едно да казвате еди кой си е качество.

Братя Галеви били правили дарения за църквата в Дупница! Не знам дали е вярно!

ПИПО

В Дупница и Ресилово са със статута на полубожества. Спорех с едни дупничани за това. Не дават и дума да се издума против тях.

ми вярно е . и мексиканските картели раздават кашони с храна на селата около тях . якуза първи се отзоваха за помощ при фукушима. италианците също правят някакви услуги в кварталите . това не им пречи да режат глави и ръце ..

Смее ли някой да смята иначе...

не може вечерните новини по телевизията да започват с тези престъпници и мафиоти ! чак на трето място бедстието в северозападна България . по това личи наистина колко се е омутрила нашата държава !!!

Никога не правя изводи на база на това - какво показва зомбивизора. Не че гледам ТВ, де. От 15 години нямам телевизор в къщи. И въобще не ми липсва!

От имащите право на глас,се прехласват по едно пожарникар че,което пазеше колите на Стоил.И използваше бухалката за рекет на фирми ,но от позицията на държавен служител.Първо главен секретар на МВР,после кмет и премиер.

Трябваше да са много повече от 10 %, за да не питаме сега защо се налага да се правят коалиции!

Той и Ескобар е бил благодетел за мнозина.

на доста народ . най вече на полицаи и правителството. 2/3 от печалбите е отивало натам

значи има резон в това да се реформират службите! Не разбрали как е влязъл в България и дали въобще е влязъл, а не се е укривал тук, не знаят кой издал смъртния акт, въобще разграден двор изцяло!

Много си прост ! На всички стана ясно ,че не е излизал ! А в БГ се крият толкова престъпници , че дори ФБР няма да се оправят с тях !

не е излизал от България, ти пък си много остър!

РеZZидента каза, че службите са реформирани и работят на макс. Странно как най-издирвания бандит си живял в собственото ранчо. Още по-странно как втория най-издирван заминава със семейството си за Дубай.....

A ма разбира се, че са добродетели! Налълнил е гушката на доста хора от кметството, най-вече на кмета! Издигнете му паметник на центъра!

Я, виж в речника смисъла на думата добродетел, че редакторите и речник не знаят какво е.

Как да ги познава като тя е била малка като избягаха.

Защо го канят този Безлом по ТВ. да коментира разни неша До сега нищо умно не съм чул от него- Много елементарни разсъждения и изказвания. Гола воза е .

Братя Галеви асфалтираха пътя от Кюстендил до Трекляно.

С голи ръце ли?

Аз бих разследвал Тихомир Безлов. Изказва се с голяма увереност по случая! Невъзможно е да е сигурен в това, което казва, ако не е присъствал пряко на събитията. По скоро ми звучи все едно някой му е наредил да направи подобни изказвания

Преди малко четох интервю със същия господин. Говори за Къро и Галеви. Имали общи фирми, но иначе нямало връзка между тях хахахааа

Как така един кмет на село не знае кой е регистриран на адрес и кой не?! Да се види смъртният акт и ще стане ясно кой го е издал, там има печат и подпис. Тя няма как да не знае! Има разминаване на инфото!

Това е напълно ествествено и разбораемо! Точно по същия начин целия български янарод и всички нормални хора считат, че Бойко е най-големия българин, най-честния и успешен политик!

кой ли обича Костов

Минал бил границата, да бе , да. Като товар 200 .

Абе това село да не е с големината на окръжен град та въпросната кметица да не ги познава местните жители. Живели сме на село и знаем как е там. Айде да ги приказва нейде другаде тези приказки, аз не знам.

Между добродетел и благодетел има голяма разлика... Само за информация !

Булгаристан

холандците питали ли са откъде туй злато

Чувал съм за човек БЛАГОдетел, но за човек Добродетел не бях.... Кой ли е по- тъп, мисиеката или кметицата?

са привършили парите и тоя е дошъл да си събере рекета, ама някой го е почерпил с хапчето на б. борисов, което действа безотказно, в. танов, м. бирата, ген. ст. тонев и др. знайни и незнайни.

украинската мафия - най-свястната мафия

тази Мариана Доцина, ако я питат как се казва ще каже, че не знае. Добре са и навити пружинките.

Абе, хора, вие за какви добродетели сте чували? Невинност, честност, красота, добродушие, братя галеви, оптимизъм, морал, изобретателност, предприемчивост, благородство ...

Те 17% от имащите право на глас и Бойко Борисов го имат за благодетел. И не виждат шкафчета и кюлчета.

Те и избирателите на ПП/ДП спряха рязко да виждат кюлчетата, даже правят протести "против използването на прокуратурата като бухалка" като прокуратурата поиска имунитета на Борисов.

За някои дори Лъки Лучано е светец ! Дали пари на църквата и попа ги възприема като добри християни ! В случая не е това проблема ! Проблема , че явно тези двамата си живеят някъде из БГ и си гледат кефа без да го афишират ! По-вероятно е този човек да е имал някакви здравословни проблема и затова да е починал. За тях няма здравна помощ ! И при нещо по сериозно няма как да отиде в болница ! Веднага ще го закопчаят и всичко свършва ! Иначе може и другият да е някъде тук ! Щом семействата им са тук и те са тук някъде !