Кметът на Войводиново: Безсилен съм пред ромите, много са проблемни

Живеят в незаконни постройки, а водата и токът се крадат, казва Димитър Тосев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как още днес се появи багер и бутна 3 а утре още 4 къщи ? За какво е взимала заплата до сега цялата община барабар с кмета ??? Нещо не ми се връзва !!!

Ами като си безсилен какъв го дириш като кмет?Оди си и да иде друг дето не го е страх.

PEYTSCH

Преместили са се другаде където ще продължат да създават проблеми на българите, да бият, крадат и изнасилват...Това им е бита. Дайте адрес, имена на тези от сдружение Единство ! Хасково не е ли на Елена Йончева и Еадев-бащата ? Електорат, а ?

като си безсилен, майно ле, да беше се отказал от кметския пост! С некадърността си и с неумението си да прилагаш закона (което ти е първостепенната задача като кмет!) си главният виновник за всички случили се безобразия в селото! Достойно и честно е, когато не можеш да се справиш с дадена работа, да кажеш :"Аз съм дотук, не мога да се справя!" Колко пъти си търсил (писмено!) съдействие от вишестоящи органи по определени проблеми с ромите в селото? От кого и какво е направил този орган? Държавата ни е на този хал, защото малцина държавни служители си вършат съвестно и с умение работата! Затова - опичайте си добре ума кого ще избирате в местата власт, защото от нея зависи спокойствието ви, че и животът ви...

никой не може да каже колко са циганите в селото? ми вдигате се нощес всички ловджии от селото, изтрепвате ги до крак, и сутринта броите!

за съжаление така е навсякъде вече,по селата пък е ужас от циганската престъпност...лично аз имам къща в село между пловдив и пзарджик и не смея да замръкна там...Повсеместната циганизация е най-големия проблем на държавата ...

НЯМА държава, но има политици и депутати. Докато не се изгребе криминалната прослойка в НС, тъй наречените партии, централна и областна власт - циганската напаст ще се увеличава. Циганите са социалния паразит на заразеното българско общество. Ако има промишленост и строги закони никой няма да смее да чака да живее от кражби разплождане.

защото е създаден от политическите партии и преднамереното бездействие на държавната изпълнителна и съдебна власти!!!

Нищо не знаел,нищо не можел..... Ами хвърли си оставката тогава, Не му вярвам изобщо защото в общината има списъци за мсички които гласуват в това село.... така че кмета няма какда не знае... От коя партия е тоя кмет бе?

Точно Елена Йончева е станала депутат с циганските гласове. Хората от Хасково избягват да говорят за семейство Йончев и в очите им се чете погнуса, но като цяло си мълчат.

Как няма да си безсилен бе чиляк след като благодарение на тях си кмет и за това нищо не правиш. Няма как едни разрешителни за събаряне да ''не излизат'' с години ама сега като набиха ''командоса'' дето и дете ще го набие както се видя, като се надигнаха военните че им бе показан резила на боеспособност набързо взехте че разбутахте кокошкарниците но не и постройките..

Циганската наглост е национален проблем! Има ли национални политици и управляващи, които да го обявят и вземат мерки? Събрали ли сте доказателства? Направихте ли анализи защо е така, публикувахте ли тези анализи? Не? Защо управлявате, като нищо не сте свършили?

Мдааааа, Проблемът във Войводиново се оказа ...НАЦИОНАЛЕН Проблем !!

Като нямат адресна регистрация как ще гласуват? Спешна проверка на циганските махали, къде са регистрирани живеещите и къде гласуват. Най-добре да се отнемат правата им за гласуване, или да ги изпратим да гласуват навън. Много работа има за чиновници и политици, ама много ги мързи! Не ги мързи да получават заплати и да плетат интриги!

oIo

ВОЙВОДИНО. Какво хубаво име за начало на революционен процес за прочистването на държавата от кафявото население. Щом кмета не може, щом полицията не може, щом тъмнозелените си позволяват да бият армията, значи е дошло време армията да бие тях. АРМИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА ИЗСЕЛИ ТЪМНОЗЕЛЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ КРАЯ НА СЕДМИЦАТА!!!!

Като сте "безсилни" подайте си оставките защо ви плащаме заплатите???

Да ги избие с повече кюфтета по изборите

Проблема се казва Шорош

ВойвоДИново!

ами аз ще припомня само 2015та: "Във Войводиново кмет стана Димитър Тосев, издигнат от Инициативен комитет, с 62,17 % от гласовете. Опонентът му от местна коалиция "ГЕРБ-Обединени земеделци'' спечели 37,83 %. " Е що си се цанил за кмет на Войводиново като не можеш да си вършиш работата? За подкупи от ромите, а?

Ами точно защото си затваря очите, че циганите не плащат ток и вода си кюта дебелия задник на кметския стол и харно е хорото!!! Колко ли такива кметове предатели си питят гъзовете на държавна софра, а ни е плащаме и въдим мангали за престъпната партия ГЕРБ!!!

Трябва да има държавна политика за изселването на циганите към Европа без право на завръщане. Така ще е по-добре както за нас, така и за тях. Ние ще спечелим от това, че ще престанем да ги издържаме и да покриваме зулумите им за милиарди евро на година. Тези пари ще могат да се добавят към доходите ни. Тогава България ще се превърне в страната с най-ниска битова престъпност в света. От друга страна циганите ще получават по-високи социални помощи в западните държави и ще се чувстват по-добре измежду милионите други мангали, които са напълнили Европа.

Герб подготвя кашоните с 20 левки за мингяните. Цецо циганина е отговорнико

Като си безсилен хвърляй кърпата и да идва някой силен.

Само там се е изпълнило на практика желаното от всички -Кмета работи в името на избирателите си!!!!!!! Какво да направи човека като са го избрали мангалите........

Няма ли , огън запалете къщите Проблемът ще се реши.

Ромите побеждават държавата.Тиквата не му пука.Нямало едно нещо в държавата дето да не е наред, иначе си подавал бил веднага оставката !

нямали напалм кмете?

как ще е безсилен бе? Нали кметът е този дето първят отговорен за благоустрояването на населеното място? Кметовете имат толкова много власт, че една проста районна кметица в София (която по закон има само правата делегирани от кмета на Столична голяма община) успя да бръкне в задниците на толкова много хора, че трябваше чак прокуратурата да се намеси. Галиче беше станало феодално владение на кмета 3 мандата подред докато прокуратурата не се намеси. Желание трябва, ама явно липсва.

Сапун не сте ли правили досега ?

последният военен, който си е позволил да вади танкове срещу циганите са го пенсионирали предсрочно въпреки, че е било по времето на узрелият соц и въпреки, че въпросният генерал е бил верен член на партията десетки години преди 44-та. Демек съвсем истински АБПФК.

тея национални проблеми са от ден до пладне. Преди време когато сгазиха едно момче в друго пловдивско село беше голям шум за няколко седмици и след това всичко утихна и се забрави, щото цар Киро си премести фамилията на друго място.

Поредния сутрешен поздрав...

Хем си безсилен, хем пари взимаш за безсилието си?! Трябва да си подадеш оставка и да дадеш път на силни и интелигентни люде. Ама, как сте се окопали във властта, вие интелектуално импотентните свине с купени дипломи. От премиер до последния кмет, всичко е за смяна.

Цяла българия е вече в зависимост от мангалите. И основна причина е лигавенето с тях. Защо, по дяволите, журналята налагат измисленото име роми, защо вече няма цигани, а някакви си роми??? И къде, по дяволите, ги открихте тези т.н. роми? Няма такива никъде по света!!! Има цигани,циганьи, цигойнер, сиган, джипси... ееее, къде намерихте роми? И защо натрапвате тази измишльотина в медиите, защо??? Нека някой излезе и заяви открито кой насажда тади тъпотия и какво постига с нея?

Атомна бомба 500 килотона с цел - Парламент. Рестарт на всичко!

знаеш ли това как ще вони? Освен директно в канавката да го излееш - за нищо друго няма да стане! Даже за миене на улиците...

В Галиче кметът беше наврял мангалите в дупките им. Не смееха да изпълзят от колибите си. И какво - прибраха го, за да дадат свобода на циганите да безчинстват.

Водата и тока не се крадът, те се плащат от баламурниците дето си плащат сметките! Увеличение на ток и вода, при положение, че се краде...вие срам имате ли? Имте ли срам да искате 3.60 лв за кубик вода? Изрудите, да ви го набия!

няма да сме живи може би,но тази територия ще се нарича-Циганистан

НПО-тата, как кой?! Питай само, какви са хонорарите на адвокатите им?! ЕС ги размножава, защото им е кеф да сме най-пропадналата държава в ЕС, нали някой трябва да сочат с пръст постоянно, ''Не правете като тях, да не станете за смях''. Наши подкупни администратори - продадоха държавата ни за стъклени топчета на пъклената политика на нео-либерализма, вкараха фалшивата ценностна система, фалшиви закони и правила - крепостта беше превзета отвътре. Ха, на ви сега свобода. За тъмнозелените права, а за нас - правила и задължения. От средно развита европейска държава, превърнаха България в Ц*игалия. Ние ще се превиваме и ще плащаме данъци, ще ги храним и образоваме, а те - тъмнозелените ще ни бият и пребиват...

Безсилен си ама си кметуваш....

Парадоксът е, че паразитите не могат да оцелеят, без жертвата си. Нас българите, ако ни няма - няма да има и паразити. Няма да има ''папо'', ще загине катунарника : ) Та, до Цигания, няма да се стигне, ще трябва да си дирят друга държава - да смучат...

Вземи се върни в първи клас, ако изобщо си го започвал...

... нали те са го избрали

И това го казва, човека който им е раздавал безплатно земя? Май не му е удобно сега да говори и да прави каквото и да е срещу собствените си избиратели??

Очевидно кметът разчита на тях като избиратели и им урежда годишни помощи, които те при други кметове не могат да получат. Отделно безплатна земя, безплатен ток, вода, помощи, които българите плащат... Значи българските пенсионери да измират според него, защото циганите са му по-мили??? Стана ясно, че нападателите на военния - Борис и Асен Пакетови не могат да четат и пишат, не си знаят дори ЕГН-тата. Всички до един не са внасяли един лев данък, не са ходили на училище, изхранвали са се само от помощи и КРИМИНАЛНА ПРЕСТЪПНОСТ! Сигурно трудно разбират и български език - такива хора не могат да имат БЪЛГАРСКИ документи, защото не могат да си го прочетат!!! НЕ Е ПРАВИЛНО НЕГРАМОТНИ ХОРА ДА ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ!!! Това са БУКВАЛНО ЖИВОТНИ, но КРИМИНАЛНО ОПАСНИ ЖИВОТНИ!!! Как могат да живеят българите наблизо??? Какво стана във Франция след атентатите - въведоха ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ и така вече 5 години!!! Президентът да Въведе ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ в България, лагери и дисципи за криминалите, бойни части да дежурят, раздайте ръчни гранати, напалм и автомати на всички българи, живеещи около цигански махали - за неизбежна самоотбрана!

Къде точно е подал сигнал? При самите тях? Гнус. Полицията само показни акции прави. Защо няма постоянен контрол на сградите и на адресната регистрация. Какво значи "никой не знае колко и къде"??

Кмете, кмете, за какво безсилие говорите? Името на селото „Войводиново“ не ви ли задължава за друго?! Бъдете Войвода и действайте с хората си резолютно и смело! Ако не можете, отстъпете мястото си на някой който може и знае как!

Ц И Г А НИ Т Е, НАРИЧАЙТЕ НЕЩАТА С ПРАВИЛНИТЕ ИМ ИМЕНА!!!!!