Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е задържан

Служители на Икономическа полиция и прокуратурата са във фабриката на градоначалника

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е задържан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от градчето сигурно нямат нищо против кметът да си купува яки столове с общински пари.

заради снимката..

Докога ще ни занимавате с ГРОБ ?

ДО КАТО ТИ НЕ ПОТЪНЕШ В НЕГО !

Да не би някой да се уплаши, че от възраждане могат да подкрепят кабинет на ГЕРБ? Някой упорито и последователно иска да изпокара всички партии до нетърпимост, за да може да се установи президентско управление. Активират се всички междуличностни конфликти, за да се пресече всякаква възможност за партийно управление.

Защо комунистите от ГЕРБ мразят комунистите от БСП и комунистите на Радев?Ами,умните хора ще си отговорят,а тъпите...те ще продължат да си тъпеят.

Ако осъдят областен координатор на ГЕРБ , Боко медал че им даде!

След приключване на изборния ден започва мнимото броене на бюлетините .По тъмно идва бус с "верните" бюлетини които се телепортират на мястото на гласуваните . Другият фокус , всички кметове от квотата на ГЕРБ са с пожизнена клетва пред Готвача !

Добре, се. От година и половина управлява Лайньо Радев и неговите трапосерковци. Имаше гласуване по правилата на ПП. Всички знаем за полицейския терор над опозицията. И пак ББ спечели последните избори. Броиха ги хората на ПП. И никой не е оспорил резултатите. Щеше да стане голям ташак и пълно компрометиратв на машинния вот. Изводът ебче критичния момент за ББ от има. И сега нещата зависят само от него. А не сме сигурни дали съдът няма да обяви и този арест за незаконен. И Лайнарджиев, подобно на Чашков ще гледа като насран

Хартиен кмет избран с хартиена бюлетина :)

Кирчо Лъжеца и Кокорчо крадеца бяха избрани с машини. Пък какви поразии направиха....

.

Рядко, противна физиономия има този!

То и Чашков има доста противна физиономия. Пък Лайнарджиев и той не ми прилича на Ален Делон. А Кокорчо...същински педал.

Мараджиев: заради чужди грехове ще търкаш "НАРЪТ" Знаеш много добре че твоят Приятел Младен Шишков от Раковски и неговите "Приятели" занимаващи се с Бели Робини и Трафикът на Бели Робини, Изядоха Ти "ГЛАВАТА" и после да не кажеш че не знаеше...

Абсолютната власт на бандитската ни територия и са абсолютно корумпирани и крадливи! А този им е областен координатор на паричните потоци . Всички герберски и депесарски (и много от други партии)кметове са за затвора! Жалко,че няма да се озоват там!

На Георг в устенцата.

"Тя бе извършена по сигнал за съмнение за злоупотреби със средства на Община Стамболийски, предназначени за закупуване на гориво на предоставен за безвъзмездно ползване лек автомобил на районното управление на МВР в града.". Това сериозно ли е? Средства за горива за един автомобил?

Ние с Жо смятаме, че в Южна България живеят най-качествените хора. Тия от Северна са боклуци и русофили, което е против Евро атлантическите ценности /и ние с Жо не знаем какво точно означават тези ценности , но сме на такива длъжности, че никой не ни пита/, а пък тия от Северозападна България са направо гадове. Правилно ли мислим с Жо? Ако мислим правилно /то няма с какво де/ пуснете човекът, защото той е истински Евро атлантик и наш другар, пардон Камарад....Другар не е Евро атлантическа дума.

Този боклук до кога ще се разхожда на свобода? В колона по един всички от шайката трябва да минат през чистилището на затвора в опит да бъдат отучени от навиците им за крадене.

Ехх че циркове. в момента ни отвличат вниманието, и междувременно ще изперат кметчето и ще излезе чисто кат момина сълза ....... еххх народе народе, защо вярваш на тез представления ....

А, останалитре крадци по Евро-проекти, кога ще ги арестувате?! Или тоя е ритнал канчето на друг евро-проектаджия. Затова е това драпане, да влизаме у шенген, да може да има още крадене на пари ''по проект''.... Защо не ви избихме с лопати?! Никога не е късно!

„Дори не знам защо е акцията. Тази фабрика е на сина ми, аз работя в общината. Идват избори и аз съм винаги на прицел като общински координатор на ГЕРБ. За мен акцията е политическа, а претърсването във фабриката е незаконно”, каза пред Радио Пловдив Георги Мараджиев.

в южна българия , там некакво пловдивско радио !

Ако им спрат потоците пари към ГЕРБ от контрабанда, еврофондове и обществени поръчки - ще се разпаднат за два месеца!

тоа па , да не чуе от мен как се обяснява първия милион, с най-лонови торбички , тръгнал да ме имитира..... Ма и тук забравил да си внесе в НАПа задълженията , през просото тръгнал !

Гешката рано или късно ще си отиди и тогава е като тия герберастки тролове по- надору ще са по затворите!

За съжаление е пълно с такива мафиотизирани типчета в местната власт. Предимно от ПП и ДПС. Страшно купуване, страхуване и фалшифициране ще падне догодина на изборите. Те ще гледат на всяка цена да се задържат във властта по редица причини.

Я пак си припомни кога бяха местните избори и виж кметовете по градове от кои партии са.

ПП даже не са участвали в местни избори, че да имат власт. Навсякъде са ГЕПаджии и Доганджии , и работят като едно, все едно е жив султана и те са му верния башибозук, който прави каквото си иска ... Превърнахме се в дуалистичен султанат с два султана Асфалт паша и Доган ефенди.

"Видиш ли гербаджия - все е за панделата!" Ох, то пък ПП са чиста вода ненапита. 9 милиарда лева за 9 дни - има ли смисъл да продължавам?

Калинките на ПП по места не спят.

Имам чувството, че ПП са секта, създадена само за схеми и дърти измами.

За 5м теб кой те окраде бе гнидо герберска хаха...спряха ви кранчето, а? Хахаха.....край, това беше хаха....

Имам чувството, че Герб са секта, създадена само за схеми и дърти измами.

Гешев ще ги извади бе! Не се притеснявайте ГЕРБ, чекмеджето е зад вас!

За съжаление е пълно с такива мафиотизирани типчета в местната власт. Предимно от ГЕРБ и ДПС. Страшно купуване, страхуване и фалшифициране ще падне догодина на изборите. Те ще гледат на всяка цена да се задържат във властта по редица причини.

Това е посегателство от страна ва мунчовото правителство срещу демокрацията в България.

гЕШЕВ ЩЕ ПРОВЕРЯВА СВОИТЕ... дА НЕ Е НАБЛИЖИЛО МЕРОПРИЯТИЕ НА кЬОВЕШИ, ТА СЕ НАЛАГА ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПРЕД ек?

Е, хубаво, нещо е сгазил лука, ама чак спец полицаи с качулки? Аре стига, пълна полицейщина за сплашване. Вместо да спрат емигрантите и битовата престъпност, показно какво ще се случи ако не слушкаш! Аман!

от обществените поръчки като рушвети. И то за некачествено изпълнение. Кога народа ще започне да реже ръце на тези които го ограбват постоянно и ненаказано?!?!?!?!?!?

Няма невинни кметове на градове и общини има кметове с недостатъчно събрани данни за престъпления.

един гражданин с реално мислене и нямат партия , те са от всяка , хора от народа ... Терминал(НО)2

Имам бивш колега от университета - беше гладно инженерче, баща ми стана гербаджия, направи сина си кмет на петхилядно градче, и сега ми се фръцка че имал осем коли!

"баща му"

кога ще режем ръце?

ами като си идиот,няма да имаш 8 коли,а само ще пишеш злобни коментари!

Гробаджийски кмет с фабрика…

Видиш ли гербаджия - все е за панделата!

не е лесно да си ограничен и да виждаш само мръсния мустак под носа си... викат ПП , ДБ , ДПС , БСП са злато ... за тях умираш ... оправиха ти децата ... работата ... абе рая .... Не народ а Мърша ... не са мои реплики има си автор на тая реч ... ползвай гугъл нищо че не е Руски.... знаеш ли че от 33 год не е имало партия която да има мнозинство 100% ... което значи че през цялото време цялата тая зган е била на власт без изключение ... всичките абревиатурки до една са си правили таша с теб и семейството ти ... ама ей Герб му пречат .... пази боже сляпо да прогледа ..... Ганьо си ама нямаш нищо общо с балкана ... а си от кочината Терминал(НО)2

то няма лошо всеки престъпник да си го получи ... ама навсякаде смърт , катастрофи , абсолютна липса на какъвто и да е демократичен и законен процесс ... а на нас ни отвличат вниманието с кокошкари дето не били дали парите за гориво от една патруклка ????? СЕРИОЗНО Това ли е проблема на държавата че ни занимавате с кокошкарчета че и партийна принадлежност разисквате ... крадеца не е от някоя партия другари/ки .. крадеца си е крадец ... и синца са такива без изключение още в Рим преди хиляда лета са го казали: Хляб и зрелища ... че да си караме наща както си знаем скоро ще ви останат само "фейк" зрелищата щото ако беше в рим тоя нямаше да се чуе за него а просто да го затворят и да си карат живота нека ви отвличат вниманието ... сега стотици диванни революционери от всяка разцветка (все едно са ви орали нивата че се чините към тия) ще пишат обиждат един друг , минуси ще слагат ... абе раята си е рая ... цивилизацията ще почака.... заслуватате си съдбата ... диктатора е според народа .... Терминал(НО)2

Толкова е крал,че Чак се е самозабравил Куршум в тила Без съд

Ехх че циркове. в момента ни отвличат вниманието, и междувременно ще изперат кметчето и ще излезе чисто нат момина сълза ....... еххх народе народе, защо вярваш на тез представления ....

Общинските избори и калинки са му важни на батя ви Бойко. От там минават големите пари,за каквото се досетите.Та,протест на ГЕРБ ще има-люта рана им е тоз арест.

Какво сега щом е от герб да не се пипа, те са невинни по дефолт и веднага се организират на протести от партията. Никой да не ги пипа, щом са гербаджии, са недосегаеми.

усети,че му се клати стола и веднага организира показно мероприятийце...

Гербераст

Доспатският регион има едни кметове на ГЕРБ за задържане, които упражняват безпрецедентен бизнес тормоз над населението!

Това "нещо" ГЕРБ е като някаква секта. Задържат някой и някаква безпилотна паплач се събира веднага някъде да протестира срещу нещо. Демек дори не се приема шанса или възможността че този човек може наистина да е корумпиран, но нали е от "нашите" и може всичко да прави. Баси гнусната история.

са черна дупка в която потъват огромна част от европейските средства, които се преразпределят между местните феодали и европейските им сюзерени

Както са го хванали, така и ще го . . .пуснат ! България не е държава през последните 30 години, а територия на престъпници ! Крайно време е тази "клоака" да бъде поделена между Русия и Турция . . .

абсолютно прав си, на мен в тази държава вече не ми се живее

А преди ъова каква държава беше?!! Сегашното състояние е следствие на онова отпреди 30 години, сещаш ли се?

Ето заради тези селски мутри сега настояват за гласуването с хартийки.

“В герб имало само един честен и почтен човек.Това било чудо.Един ден Бойко Борисов го извикал в Банкя.Да го види и да го пипне.Било му интересно какво е това - чест и достойнство.....” Следва

Последен напън на Дерменджията - мистър “бях точен с парите“ да си спаси поста, но с пълна сила се запътил към провала - там, където го чака със зачервени от пиене очи Дамаджаната!!!!

Колко пъти да го казваме: Да изринем герб от местната администрация , за да бъдат изриати и от властта!

Летиш с бясна скорост за среща със Гешев!

Ограмоти се уруд. Градоначалник-шеф на полицията. Не кмет.