Кметът на Перник: Радомир да черпи при аварийни ситуации вода от станция "Крапец"

Виновно в тази ситуация е ВиК дружеството в града, казва градоначалникът на миньорския град

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберастията ще опропасти всичко, държава не се управлява от слабоумни бивши комунисти, милиционери, мутри,...

Аре у лево, балък...

Абе идиоти, за вода ли се карате, и в Радомир и в Перник живеят хора, българи, бедни и мизерствуващи..виновни са герберастите, управляващи двата града, те не са мислели за народа, а за себе си, за кокала, за комфорта, за собственото благполучие.

Майка ти е виновна..

КметЪ не знае ли че ФЪФ Бг виновни нЕма?

Аз пък искам да черпя гаджето на снимката зад кметуна на Пеуник.

Ма*ка му и незнаещи....Играяат си с факти на политика, без да има доказателствена връзка. Тази Помпена Станция е преди указаната площ на яз.Студена по кадастрални карти! Второ тази помпена станция е построена почти заедно с язовира. Ноооо, защо не обяснят, че язовир Студена се ремонтира със заем от Световната банка и който СПИРА на 31 ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА, а вече Р България /В.Горанов/ вече го обслужват и връщат....Три язовира са. Пловдивци - завършен, Студена - в процес на изпълнение, Луда Яна - едната от фирмите е, доколкото се чува, в процедура по несъстоятелност. Заемът е около 100 млн.ДОЛАРА. За яз-Студена май е било задължително /може би/ това лято да се понижи нивото /екстремно/ за да се ремонтира стената. И затова май МРРБ, бившата управа на Общинат, а и ГЕРБ /щото те са били и са на власт/ крият истинската причини....

интересно кой ги скалъпи тия работи в перник. тоя на вик то не знаел че източват вода за радомир. полицията не знае. тия полицаи и прокурори в перник вода не пият ли. тия дето го поддържат тоя язовир не знаят ли. странна история. тия в перник са идиоти бих казал :))))))))))))))) щом и кмет от бсп избраха :))))))))))

Е що не питат бившето кмет по въпроса ?