17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава държава!

Е наистина няма такава държава

Кмет и общински съветници задържани 2 дни преди провеждането на избори. Някой се страхува народа пак да не ги избере, но народът си ги избира В обвиняемите в нито един не са намерени списъци на хора и нито един не е заявил ,че е получил пари. До сега с купуване на гласове се занимавали окръжните прокурори ,но сега решили специализираната прокуратура да се занимава .Това си е политическо поръчение. ,както и да се погледне .А този кмет е независим, хората си го обичат, не се е занимавал с кражби ,а се е грижел за Несебър и народа. ,но е неудобен на мафията ,владееща Черноморието.

При толкова празни места за работна ръка и някои добре платени, защо е този натиск да бъдат избрани?

Цирк в ГЕРБерунгиландия!

Добре дошли в страната на неограничената простотия!

Ужас!Какво падение и безсрамност на българските политици!Мошеннци да бъдат кметове години наред!нека да извикат немски криминалисти по фалшиви документи,да помогнат на разследването!Германците имат най добрите криминалисти за фалшиви документи ,кражби и измами!

Цар се закле в републиканска конституция без да се отказва обаче от царщината, сега арестант с белезници става кмет.....Какво още следва? Мъж да роди или ученик да научи азбуката и да си купи книга вместо айфон?

Всичко свястно се инквизирани. Всичко калпаво се толерира.

Превърнал е Несебър в приказка ,а те го оковали, сякаш е най големият престъпник. Озеленяване ,цветя, алеи тротоари пешеходни пътеки , .Този град всеки ден се мие. Ако на мене не вярвате ,погледнете в Google earth.Това ни чака при избора на главен прокурор, свестните с белезници ,не са удобни на мафия и власт.

Щом братята са наредили задържането, ще лъска наровете до второ пришествие.До съд няма да стигне, а прокуратурата ще си ходи,ако не изпълни разпореждането.Онази злосторничка иванчева няма ли да я осъдят..... или е още рано.

Ще ядат хурката братята....бъди сигурен!..Както и Миню и Ветко бяха уж със ГЕРБ, пък ги изпържиха за да демонстрират борба с корупцията, така и братятя ще ги сготвят Тиквата и генералите...Ама си прост и не схващаш, или схващаш ама не ти отърва истината...

Може и да си прав за хурката и братята, ама малко трудничко ми се вижда. Те директно си общуват със усовците и малко нанагоре ще му бъде на Боко да ги щави.Ама, може и да си прав!

Да ти кажа прав съм!...А така ми се иска да живея в държава в който тази действителност Тиква, Маджовци, Баневи, Ветковци, Пеевски, ДПС, Любен Гоцев и генерали, Маргини и още Цацаровци, ГБС, Домузчиевци и всякаква пасмина да не съществуват!...Май пропуснах доста взаимосвързани мекерета!

Като пишеш поне не пиши ,че бил боклук. Не е от БСП ,а независим. Много е направил за Несебър, не е крал, но мафията му пречи, няколко пъти е заплашван .Бил е против отдаване на концесия на пристанището в старият град за 35 години .В Несебър са се съсредоточили и братя Диневи, искат да го владеят ,те са от Герб и му правят също много мръсотии. Този кмет е неудобен на Герб Има излъчване на честен човек, не е като разни крадливи политици .А прокуратурата в този си вид, тя обслужва мафията ,олигарсите, частни интереси ,не се интересува от моралните и честни хора.

Нашто момче е храбро , даже и с белезници може. Той може всичко , платил си е.

Кмет-престъпник с белезници и овчата тълпа блее в негова защита! Омерзителна гледка, добре че се махнах от този кенеф-корумпиран и прост народ.

Клетва с белезници?! Произведено в България :(

А защо Боршош с измамите в НДК е на свобода?? Нещо двоен е този стандарт? А, ЦЦ с асансьорите защо не е окован или Цецка Цачева или Терасоффф?

на Боко-Тъпото! Той когато беше кмет на София лично му направи свадбата в общината!

Как прекрасно изглежда този типичен наш политик. Той е уверен, че няма да бъде наказан и сигурно има защо. Особено важно е обаче именно политиците да избират главния прокурор, така каза и Президентът.

Ама и Иванчева я разкарват така! Явно политическите опоненти на ГЕРБ са преследвани по-ужасен начин. Виж, ако си крал нещо или се занимаваш с дрога те пускат, но против ГЕРБ ли си - лошо. Ех, Гешев, ББ и другите - бъдете сигурни, че ще ви видим в синджири - изроди...

Властта все по- често и по-открито използва силовите държавни структури за разправа с политически опоненти. На такава власт се казва РЕЖИМ.

Един нормален ли няма в Несебър....Не съм стъпвал там от 15 год.... Няма и да стъпя.....

Ти си като онзи дето карал в насрещното и се вайкал колко луди има на пътя.

Пленената държава

ще плаяаме като ни осъди ото търпиме своеволието на диктатурата!

Ако сме нормална държава този БСП боклук вече щеше да прави свирки в Бургаския затвор

И защо така? Защото ти не го харесваш?

А ти да не си му любовница

Срамота. Сложили му белезници и го разкарват като мечка. За съмнение в купуване на гласове? Не е обвинен в убийство, тероризъм и ли други страхотии. Защо е нужно? За жителите на Несебър този човек е жертва, а не престъпник, както се опитват да им внушат. Тогава какво си мислят, че ще постигнат, освен да озлобят народа още повече?

Да ти пикая на тоя народ, който се кланя на арестант...

Страшен тъпак си бе нещастник..значи всеки арестант е виновен!?...По света казват "всеки е невинен до доказване на вината му"...Само при ГЕРБ се приема, че щом те арестуват значи по презумпция си виновен...Ще го разкарват обаче хората в Несебър няма да легнат на гербаджийските подлоги...Защото кмета защитава интересите им...Видя се на изборите..кмета в затвора, пък те пак си го избират...Напук на Тиквата и Маджо...

Така е. Властта все по- често и по-открито използва силовите държавни структури за разправа с политически опоненти. На такава власт се казва РЕЖИМ.

Община Несебър е най богатата в България,но е и общината с наи много дългове на глава население.кореняк Несебърлийте са най мързеливи те хора в България.пет месеца отдават нещо под наем,дори и огради,а после цяла година мислят далавери.всеки е замесен,малко или много в някакъв бизнес,и за тях е много добре да имат" човек" в общината - все за нещо ще им потрябва.те никога не избират по съвест,а само по интереси.и нов кмет не им е нужен,може и да минат години докато го научат как да" работи".а, че че се купуват гласове е ясно на всички.месеци преди изборите,циганите,а и не само те от съседните Оризаре,тънково,к кошарица,и т.н.получават жилищна регистрация в Несебър,само за да може гласове им да бъдат купени.и това всеки който живее по наблизо го знае.и макар че купуването и продаването на гласове е престъпление,всички го правят.и не е странно че60%, от хората в Несебър избират престъпник,защото и те самите са такива.не е и странно,че само сегашния кмет е арестуван,както и не е странно,че той не казва,че всички в Несебър купуват гласове,не е и странно,че и МВР" не знае", странното е че всички вие си изненадвате и питате защо кмета е с белезници - ами той отдавна трябваше да е

Май нещо го бъркаш с предишните кметове...ама или си гербаджия или не си несебърлия!..Простено ти е да си прост!

Тази история е много неясна. Това,че кметът е с белезници,не значи,че е виновен. Това,че много хора го подкрепят не значи,че е натопен и невинен. Така е у нас.

Несъбралии, комунистите ви вкараха в юнеско БЕ ТЪПАНАРИ.Събираха пари от работниците за да ви платят мизата към юнеско,НЕБЛАГОДАРНИ КОМУНИСТИ .,,богаташи гладни".

Го има да те изберат за кмет, но първо държавата да те допусне да участваш в избори, и после с белезници да полагаш клетва да работиш ЗА или в повери случаи против народа..... е нЕма такава държава !!!

Мафията срещу народа!!

Браво на доблестните граждани на Несебър. Показахте на гадните шопи , мутри че в една община има гражданско общество. Дано това което стана във вашата община бъде последвано и от други. Без борба няма победа . Напред и нагоре. Гордея се с Вас

За каква доблест в несебършлия говориш,за тях е важен само интереса.готови са жив да те одерът и изядат,дори и да не си им вкусен

Що ти като гласуваш за какво гласуваш? За чужд просперитет ли гласуваш или за този който ти обещае че ще си по-добре?

1000 човека излезли на протест искам да видя ако беше юли месец дали щеше да е същото.

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !

не само тоя, ами и нищелковата клика са за затвора. Я ровнете само обществените поръчки да видите как са си ги раздали. Сега ще кажете, е то па герб ли да ги вземе. Не знам, само казвам, че там е доста смрадливо на далавери, а тва, че имат роби дето гласували за тях, нищо не значи. Покажете дебеловратите, които стоят отстрани тая свободна тълпа, па тогава ще видите другата страна на монетата.

Само херб викаш може да прави каквото си иска, а.

Прилагането на закона, било то и избирателно, не е правене каквото си искаш, а е това, което трябва да се прави. Ходи да акаш в статиете дето нищо не се прави, там има нужда.

страхливци,няма кой да работи в общината не се бойте.от страх ще искарате и децата да викат.Искаме си Пабло,искаме си пабло.......

С Фандъкова как беше..

Мафията иска да завладее Черноморието а прокуратура помага на мафията. За 50 млн. Ветко бе натиснат от бухалката на мафията прокуратурата да продаде петзвездният хотел "Виктория Палас". Дълги години елитният комплекс е сочен за перла в империята на Арабаджиев. Хората си обичат Несебърския кмет и си държат на него. Не му е лесно да се бори с мафията .

Интересно... Едни цигани дето ги задържаха за купуване на гласове, ги пуснаха за нула време. Този вече доста време седи. Интересен двоен стандарт.

Този кмет наистина ли е за затвора или е от набедените, неудобни на ГЕРБ хора?

Онова недуразомение Гешев, ако смята така да я кара с камъни ще го изгоним от кабинета, не само че доброзорно ще си подаде сам оставката, ами може бой да отнесе . Ама от мутри и гешефтари пазени от закона !!!!!

Един честен независим кмет в белезници. Братя Диневи които са от Герб ,много пречки са му създавали, те се натискат и за Несебър. Несебър е живнал , когато тоя кмет е управлявал, въпреки многото заплахи на мафията Тя е разнообразна. Мафията иска да владее Черноморието , т.н. прокуратура помага на мафията Хората си обичат тоя кмет и държат за него. Не му е лесно да се бори с мафията .

Реално е взел 50% от гласувалите... Всички купуват гласове... Дори мъжете купуват и пазаруват, че няма секс :) Въпроса е какво прави за общината.

Навързани са като свински черва ,,бизнесмените” в Несебър и Равда и въ оп ще на мУретУуу и за никого нИ йе тайнъъъ... Н’ъл?

Не знам кое е по-малкото зло, този или нашата майка Цеца-инвеститора

Милиционерският "прокурор" гешев с ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

много пари в този скапан Несебър..Затова са всички тези схеми.

Защо кмета на Несебър е в ареста а зам. кмета на Фандъкова-София с повдигнати за Графа обвинения е на свобода???

Още по прост въпрос. Защо кмета на Созопол, с обвинение за 3.5 милиона също е на свобода.

Независим е бе охлюв! И пречи на гърбавата мафия!

Гербаджийски циркове!

така да постъпят ис пернишкия зам. кмет карадалиев

Щом е от БСП - купуването на гласове не е престъпление. Пускайте го, че ще се разболее, човечецът!

Независим кандидат за кмет на морски град. Вкусен пост. Яко строителство. Концесии и т.н. И след него, без шансове да бъде избран, гербаджииски кандидат? Защо ли се сещам за Иванчева?

..а аз пък се сещам за Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски.. Пеевски

Иванчева я гепиха със 70 хилки евра. Нея не я набърквай.

Баси малоумния народ как може да гласува за кмет за човек който е най-малкото разследван а явно и има основателни причини ча това. Оня ден дават за кмет ана челопеч как хората го боготворяли колко бил направил за града...Да де ама там се копа БЪЛГАРСКОТО злато а то не е само на бабичките в Челопеч а на целият народ. Пра дядовците ми за това ли са си давали живота по войните за да има местни феодали които си правят реклама за сметка на природните ресурси на България ...

Мафията си има държава и инквизира неудобните чрез нейната бухалка прокуратурата. Видяхме какви хора подкрепят Гешев - бивши, настоящи и бъдещи негови клиенти.