Кметът на Тетевен и заместниците му са задържани от ДАНС

Служители на ДАНС са задържали кмета на община Тетевен Милен Милев и тримата му заместниците му заради образувано наказателно производство.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Тетевен и заместниците му са задържани от ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бяха се приготвили да откраднат от водния цикъл 4 000 000лв Брей много крадливи кметчета в тази държава бре! От 2007 до сега прибраха над 1 100 000 000

Нищо ново... Само кражби и измами в тая държава.Милен Младен сички са боклуци

до редакторите на Дир.бг прочетете статията а после и само това изречение това изречение: Младен Милев - бивш служител на общината, пък разказа, че е бил отстранен, защото не си е платил и не е участвал в предизборната кампания на кмета. как се казва кмета и как се казва бившия служител ?????

delly

Какво не е ясно - кметът е Милен Милев, служителят Младен Милев.

благодаря ясно-две лица с еднакви имена

Ех Милене, защо ти трябваше Пърлев и Десислав. Май те ти го накараха. Ти ги изпусна от контрол. Не ме интересува какво си правил преди-няма безгрешни, а и очевидно направи много за града. Никой не го е правил досега. Но Милене тез двамата некадърници яко те изложиха. Раздели се веднага с тях. Тогава да видим Пърлев ще има ли пари за любовници (той преди беше пазач на една сега фалирала банка)нека да си иде пак там, а другия-Десислав какво да кажа. Жена му и без това е откачалка и ходи с много мъже но да видим от къде толкова хойкане? Знам как Пърлевеца е лъгал много хора, че от общината ще направят нещо, а после като си го направят сами не им е плащал въпреки обещанията. Парите сигурно са при любовницата му.Махай ги?

Какво излъчване, какъв чар. Ще го изпапкам, и паричките му също.

Моля ви почакайте да ви кажа нещо по-интересно за тримата мускетари и водачката им. Десислав Цветанов е с фалшива диплома, за което никой не го е търсил. Купиха му я родителите с печено агне в Рибарица на ресторант и някакви измислени преподаватели от Ловеч-Габрово. Проверете как е станало. Той е тъпанар и не можа да изкара в София нито един изпит в Техническия. Писах на времето и до Сергей Игнатов, но нищо не стана. А как е възможно жена му нищо да не работи, 3-4 дни седи в София, не работи, а ползва детска градина. Другия Пърлевеца е истински женкар. Живее с жена си на единия етаж, а на другия с любовницата. Той е изрод. Провереге колко пъти и защо последните двама са ходили в Италия? Какви са им разходите? От къде са парите им за тоз живот, който водят? Та на Десислав жена му е само по моловете из цяла България, тъпанарка без образование (ако все още не си го е купила) както си купи шофьорската книжка. Моля ви проверете. От къде толкова пари за пътуванията и това ходене и то често на офроуд из цяла България.Моля за коментари.

Милен Ганев Милев е издигнат от "Земеделски народен съюз" ,който е в коалиция с бсп,и сега се вля в ббц на бареков,всички свързани с олигархията и мафията са от бсп,дпс и ббц на бареков сега си пълнят партийните каси от заемите които изтеглиха на наш гръб

На първи тур не сте го подкрепили, имали сте друг кандидат, но на втория, когато е избран сте!

ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ ОТРИЧАТ,ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНАТА КАСА,НАВСЯКЪДЕ БЕШЕ ТОВА ,В ДРУГ ГРАД ПРИМЕРНО СЪМ И ПОЛУЧАВАЛ ЗАПЛАХИ ОТ ГЕРБАДЖИИ,ЧЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ И ЗАТОВА И АЗ ОСТАНАХ БЕЗ РАБОТА,НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАХ НА ДАЛАВЕРИ.

И този шмекер от селски барман се издигнал до общински кмет?! Защо не се радвате, демокрацията дава шанс на всякаква измет да "подсили" бизнеса си с държавна, а вече и с европейска подкрепа?

така е ,но всяка партия оттегля подкрепата си,като се развони :д

Не му знам миналото на Милен Ганев, но откакто седна в кметския стол направи много неща за общината и околните села. Препавирания, преасвалтирания, пазар, централна част, детски градинки и площадки. Не може да му отрече, че облагороди града. А когато преди 2 зими в района беше обявено бедствено положение, сам, с приятели и частните им офроуд автомобили и за собствена сметка, разчисти пътищата и снабди бедстващите хора с храна и лекарства.

Вярно е това. На мен ми е направило добро впечатление и това, че си направи труда по празници да се донася в града един кръст, който е бил взет навремето от манастира св. Илия и за който кръст Ванга е казала, че трябва да бъде върнат в града. Сега този кръст се съхранява в София под охрана и благодарение на него го донасят в Тетевен на празници.

Ще го пуснат, ще го пуснат! Милен /т.е. кмета/ е щедър човек. Тези от ДАНС на ли уж са само на една заплата. Налага се да го пораздрусат яко, че да пусне повечко.

iq oosh

как не ги е отстрелял - размина им се (извинявам се - малко груба шега, но не е насочена срещу оперативните работници, а тези които планират показност). но да престъпниците трябва да са в затвора и управляващите трябва да имат морал, а не да хитруват и да се надлъгват с избирателите

престъпниците трябва да са в затвора-защото иначе се намърдват във властта.

А, бе .... тоя да н'ии братчет на Пеевски, ва ..... ?! Сега виждам, че визуалната прилика с Пеевски и принадлежността към мутринската гилдия, са единствените критерии да бъдеш избран и да станеш кмет в България.... горко ни !

Какъв неприятник, само като му видя сурата и ми става ясно, че е престъпник.

кмет, герб, престъпление.....защо ли не се изненадах...

чукча..

защото си прост

Тази, която се е била кандидатирала за кмет от ГЕРБ тази сутрин по БТВ каза, че М.Ганев не е от ГЕРБ.

Служители на ДАНС са задържали дружката на Славчо Христов магазинера в "Булгарплод" МИЛЕН ГАНЕВ МИЛЕВ ( МИЛЕН ГАНЕВ КАЛИНОВ)от ГЕРБ който от клона на Първа Частна Банка в Тетевен е изтеглил 11 милиона долара и не ги е върнал. По времето на Костов Славчо Христов беше любимия му ресторантьор, превърна го в банкер и олигарх. В средата на деветдесетте МИЛЕН ГАНЕВ МИЛЕВ ( МИЛЕН ГАНЕВ КАЛИНОВ) се беше изявил като краля на захарта. Работеше директно за СИК. Там обаче интересите се преплитаха с тези на Илия Павлов. По поръчка на Маджо Ганев врътнал Илия с няколко милиона долара. Милен Ганев вярваше безрезервно на Маджо. Той инвестираше парите си в недвижими имоти и автомобили. Притежаваше над двайсет апартамента в София. Самият той живееше в луксозен апартамент срещу сградата на Кинтекс. Приятелството им с Маджо бе голямо или поне Ганев си мислеше така. Малкия Маргин се хвалеше наляво и надясно как е забогатял от Милен Ганев.

iq oosh

ами не бил от герб - пак манипулации. издигнат е от земеделците

Така е,но троловете си повтарят едно и също,докато и сами си повярват

Не е виновен човека. Той си гледа интереса. Виновни са избирателите, които са го избрали ...

Виновни са Борисов и СИК, а и избирателите на ГЕРБ, които са го избрали ...

Като са балами да му се връзват, значи са виновни. Измамници има от 5000 години, както и балами.

Автора е описал биографията му пространно с изключение на един период от три -четири години през които Милен Ганев беше в неизвестност за съдружниците си както и за кредиторите си. Нищо не се споменава и за неговия принос за фалита на Първа Частна Банка.А иначе че е кмет на ГЕРБ не ни изненадва,точно в свои води.

Лъжа е ,че кандидат на герб!!! Настощщата председателка на общ.съвет е кандидатката за кмет на ГЕРБ!!!! ...И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ

Милен Ганев Милев е издигнат от "Земеделски народен съюз" и подкрепен от ГЕРБ.

Авторът е преписал дословно биографията му от официалната страница на община тетевен!!!

А дано най после да го приберат тоя нерез, и Тетевен да заживее по спокойно. Този е абсолютен мръсник.

И кой ви караше да го избирате за кмет?

За съжаление кмета не беше избран от жителите на гр. Тетевен, а от хората от селата, влизащи в общината. По-голямата част от жителите на града не го искат.

Поне знам, че и службите четат коментарите по тези форуми, нека ги насоча към нещо допълнително. Този тъмен балкански субект, заедно с ударника си главния архитект имаха безотказна схема, а именно: За да се издаде разрешение за строеж на някой по-крупен инвеститор, дори и за някой малък обект, трябваше да се сключва договор за дарение с общината за сума не по-малка от 5000лв. Ако откажеш, архитекта директно и нагло обясняваше, че винаги има причина една разрешение да не се издаде или поне да се протака безкрай... Все пак се поинтересувахме за какво ще използват парите и ни казаха, че е за асфалтиране по села и паланки - да ама не, правят се два квадрата асфалт на някоя дупка и се актува, като за асфалтиране на цяла улица - познайте кой стоеше зад фирмите правещи ремонти?

И на моя позната и искаха рушвет за разрешително за строеж!

Въпросният архитект е много интелигентен човек, компетентен и способен. Убедена съм, че от тези пари, за които говорите, той не е взел за себе си нито стотинка.

Това е поредния крупен мошенник от средите на ГЕРБ. Келнер, барман, крадец на зеленчукова продукция, бандит. ЕС е бъкан с такива представители на демокрацията и те са причината българите да искат отказ от членство в организация на подобни мошенници. ЕС се оказа и приют на новите фашисти, и мястото ни не е при тях. За 25 години се убедихме, че икономиката е разбита именно от такива светила на криминалитета. Сега на ход е корумпираната съдебна система, хранеща се от подкупите на подобни заподозрени. И този ще го пуснат да продължи далаверите.

Приятелю, ти сигурен ли си,че при промяна на ориентацията на България извън ЕС, при новата власт няма да се появят и новите партизани -близкото ни минало след 9-ти септември е доказателство за това.

Егати автобиографията, която има тоя дембил! "Балкантурист" като барман, сервитьор и портиер, дървосекач в Коми, магазинер...... и т. н. Така е когато такива като ГЕРБ купуват длъжности за малоумниците си!!

Защо този от барман да не стане кмет. Данчо ментата от същата позиция стана ДУПЕтат????????И двамата са МРЪСНИЦИ от класа.

Не бил от ГЕРБ, но ГЕРБ го подкрепили на последния тур. Колко удобно. Пускаш някаква някаква неизбираема уфцъ, после на втори тур го играеш "антикомунист" и нареждаш на балъците да гласуват за мутра :) А иначе е ясно, че щом е от СИК няма начин да не е приятел с добрия стар ББ - също основна действащата фигура в мутренската фирма.

СИК, мутри, далавери, измами... да не е приятелче на Бочко Борисов?

Гарантирано от ГЕРБ! ГРАБИМ България! Имаме ВОЛЯ! Сега в Тетевен, скоро и в други градове (Пловдив, София, Варна и т.н.... )...

И като се събуди...краката ти бяха отвити,нали другарю Тролев?!

Не е от ГЕРБ!!! Кандидатката на ГЕРБ отпада на първи тур и на втори остават комунистката и този "земеделец" - логично е да не подкрепят представителката на най-крадливата партия. Но какво става - и този се оказва от червената номенклатура или ченге - барман в Балкантурист, в борда на предприятия - абе наш човек...

Кандидатката на ГЕРБ, която отпадна на изборите, тази сутрин по предаването на битиви каза, че Милен Ганев не е от ГЕРБ.

Разбира се, че не е подкрепен от ГЕРБ Милен Ганев, по време на предизборните агитации ГЕРБ подлудиха града, дама им беше кандидатката, лекарка. Но отпадна.

повечето , всички кметове са за махане, заедно с политизите. и много полизия има в балгария, в гарзия нема 1 полизаж. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е подкрепен от ГЕРБ. Проверете информацията!

Пояснение: Проверете си, не проверете.

Така като го гледам с радост да му сложиш главата на дръвника."Тука има тука нема,"тоя е от тия.

Упраал съм ги,шъ мъ упраят ко толкуу станало.

Барман от Балкантурист...почти няма един нормален, интелигентен бизнесмен!

И Митьо Пищова се хвалеше, че бил някакъв шеф в Балкантурист...

95% от така наречените "бизнесмени"или "работодатели "са като този тарикат за това сме на този хал. Тъпи и много аругантни ,също така и наглиъж

и ловец съм и рибар съм...

Не ми кради Ник-а!Като си много корназ,пиши със своя! онзи

деер

Труженик от занаята, не е единствен и ще е усмихнат и в бъдеще!

Пристрастен далавераджия.

затова е приет в партията на Бареков, там се купиха всички далавераджии, мушенници, престъпници, измамници , лъжци и крадци от класа....................гласувайте за тях и всичко останало в България ще се открадне и изхаби, няма да остане и едно дървенце.....................

специалист от всякъде с богат житейски опит / магазинер / , издигнал се до кмет , браво.

И бас китарист беше човека,Дир,защо сте забравили да го споменете?Ако не вярвате питайте Кокоша-негов съученик.

да задържат и мутрата, която приватизира завода за електродвигатели в тетевен, мега мошеник и крадец!

Хорааа, дето така лесно казвате "Крадец", колко от вас са имали възможност да си вземат парченце от тортата и са отказали??? Та вие все още се возите гратис в автобуса и предпочитате да дадете 10 лева на катаджията вместо да си платите фиша

Работил съм в една фирма, на такава позиция, че спокойно можех да си докарвам по 100-200 бона на година, ами ..... не отхапах от тортата за разлика от доста колеги.

Не съди по себе си, човече. Не всички са боклуци в България. Даже смело мога да кажа, че повечето българи сме честни и добри хора.

И аз мисля, че повечето българи сме честни и добри, но като гледам съотношението на + и - на горното изявление, започвам да се съмнявам...

Да се плюе по външния вид докато измислим нещо по-подходящо! подпис Позитано

Хайде сега,приказки.Пич или си на суфрата или изобщо не си в час.

ми ще го задаржат като е крадец от герб, то при боко освен крадци други няма

част 2 струве ми се че и на името на цецо мечката охранител на милен ганев сачто е забаркано вав регистрацята на ет вална . та начят красавец заварта парите вав захарнят бизнес . и живе като арабски принц . копува си каквото пожелае без да се притеснява . порч а си чисто нов маибах мерцедес за скоро манта сума от ч00 хиляди германски марки след като му се нарадва го смени за ламборгинито на фатиц арабина само че вав тетевен а и не само патичтата вав трагично састояние предполагам че и до сега е така . а ламборгинито е доста ниско милен или бизона неговят охранител разбиха картера и блокираха двигателя на ламбото последно го паркираха вав гараж кадето мичките изгризаха кабелите и никои не се наемаче да поправи колата. междудругото иля павлов - мултигруп варянт око на захарнят бизнес и успява да грабне почти всичките кредитни пари на ганев правителството на виденов панда и милен ганев изчезна безследно .. говореха че бил в бразилян но аз казваи че през цялото време се е крил вав братовчед си които го е хралил и крил и след като иван костов идва на власт милиен го няма и ничто не се чува за него . идва симеон и миле ганев пак изплава

Убавец! Щом е подкрепен от Герб!

милен ганев , кои не е чувал за захарнят босс кредитен милионер . благодарение на нора ананиева му подсигорява 700 милиона долара кредит които тои изтегли през парва часна банка взимаха се пари сас човали .. половината от суматра з50 милиона тои превежда на дачтерята на нора ананиева вав австря . другата поло винца острава за него - това е условие за заема зачто тя изляза точно този див селянин няма приедстава. както се казва тои до вчера с козите брамчи. става очте по интересно - ганински както е известен на месното население успява да заварти парите които са неговят дял кохл кото и абсурдно да звучи . говорим за 1990-91-92-9з-9ч-95 година . през 91 година тои взима захарните заводи в гонна оряховица даже вкарва няколко кораба сас захарна трастика и нечтата се завартат . за повече и по точно справка прверете еднолична фирма вална . това е фирмата под която начят ганински работи . ако не греча фирмата е регистрирана на името на една жена от ромски произход - доста симпатична бече като млада .

И как се казва тази млада жена ?

ДАНС АРЕСТУВА човек на БАРЕКОВ! Николай Бареков Закопчаният си падал по известните личности купил поръчковия автомобил-бижу на Слави Трифонов, без да се притеснява, че е кмет и трябва да доказва доходите си! Арестуваният кмет е от партия, която вчера официално стана партньор на Бареков в България без цензура!

Ми той същия като "Данчо крупието от ДПС "измамник....да се чете Йордан Цонев

"Американска мечта" можела да се постигне и в България, така ли да го разбирам!? А аз от инженер в БГ до таксиметов шофьор в Англия... Мамка му! Трябваше да продавам зеленчуци на пазара ама нашите: - Учи, та учи...

От треторазряден комсомол до платен драскач само можеш да си мечтаеш за бакшиш в УК

Забравили сте да напишите най-важното , че е член в партията на Бареков ! В тази партия се събраха всички далавераджии и ДАНС, който и да провери няма да сгреши ! Ако тези влезнат във власта, тежко и горко на България !

Как ще влезнат Барекови, те са за затвора ! Станишев и Мая Манолова и те са за затвора ! Тези престъпници до кога ще ги търпиме ? Купуват и продават хора и от къде са тези черни пари ? Честно спечелени пари никой не раздава, а си ги спестява за семейството !

И затова ще чакате честните ченета, които между другото, ей тъй създадоха повечето партии да се самоизловят. Трай коньо за зелена трева ...