Кметът на Харманли иска бежанският център да е затворен тип

Кметът на Харманли Михаил Лисков настоя с писмо до премиера и партиите в НС Временният приемателен център за бежанци в града да стане от отворен затворен тип.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Харманли иска бежанският център да е затворен тип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По въздух и море - и у дома!

Така, значи Израел е свободна и най-демократична държава, нали така? Защо тогава да не попием демократичния опит и да построим центрове за бежанци по израелски образец?

Нашите управляващи да не се стряскат от препоръки и съвети от ЕС относно бежанците, а направо да ги връщаме на границата-нашата държава така да заяви, народът ни-също!

Преди малко гледах бтв-то и щях да повърна... Някакви се загрижили да интегрирали бежанците и да им търсели работа... Значи за българските граждани (повтарям - българските ГРАЖДАНИ, за да не ме обвинят в нещо) работа няма кой да търси, но за мюслюманските нерези и маймуни - дай да ги устройваме, така ли?

Споделям усещанията ви, защото и аз имах неблагоразумието да гледам бтв тази вечер... Тази НЕбългарска телевизия почти през вечер ни облъчва с абсолютно тенденциозни новини за "бежанците". БТВ непрекъснато внушава, че България има задължението да интегрира нелегалните имигранти в българското общество и че българската държава трябва да отделя средства за тях. От бтв най-НАГЛО направиха сравнение между стойността на оградата по южната граница и парите, които БГ дава за имигрантите. Наистина да повърне човек! България е свободна демократична страна, грижа на българските политици на първо място е националната сигурност, а тя изключва нарушаването на границите ни. Грижа на бълг. политици е и безработицата сред българските граждани, а не намиране на работа на незаконно влезли имигранти. БТВ са говорител на БХК и сродни антибългарски организацийки. Трябва да бойкотираме тази ВРЕДНА тв като напълно спрем да я гледаме.

бътъвъ е хазарска антибългарска телевизия - това не го ли знаете?! точно като хазарския антибългарски комитет, който има за задача да съсипва България!

Абе смотани дираджии,не ви ли писна да ви псувам,има защо. Бежански центрове в Белене,Скравена и Ловеч....работа има за целия китайски народ.

Ако не искаме неприятности като в Зап. Европа - яка ограда на границата плюс денонощна охрана. А "бежанците" - до екстрадицията им от страната в центрове от затворен тип.

Всички "бежанци", които са влезли нелегално, а болшинството са такива, би следвало да се настаняват в затвора (разбирай бежански център от затворен тип), тъй като са извършили престъпление.

бели сирийчета ги пускайте из града та като минават турските камиони да си помислят че местното население е предимно православно:)

Кметът на Харманли иска бежанският център да е затворен тип Аз предлагам на премиера границата ни от "разграден" тип да стане строго затворена.

тип, ще се умешат с местните харманлии и никой няма да разбере:)